Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Teszla_ #15999 üzenetére
Gyönyörű cica! Mi is Azt a Fressnapfszos konzervet adjuk a cicának mint amit írtál. Minden mástól fosik. Egyébként én pont azt hallottam, hogy száraz táppal nem szabad etetni sokáig az állatokat mert nem tesz jót a veséjüknek... Egyébként a kaját könnyű kiszűrni, ha elkezd fosni érdemesebb valami tiszta húst adni nekik, halat vagy csirkét, többnyire jól fogadják és kiderül, hogy a táptól voltak rosszul.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
DeathAdder
veterán
válasz Teszla_ #15999 üzenetére
A stabilitástól én is tartok, hogy mi lesz ha olyan vehemenciával rohannak fel rá mint ahogy a kanapé támlájára szoktak, esélyes hogy borulni fog az egész.
Kíváncsi vagyok mennyire lesz masszív és stabil, de legrosszabb esetben rögzítem majd fali tartóvalAstroboy -
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
törölt tag
válasz Teszla_ #16255 üzenetére
Tegnap vittem a picit kontrollra. Vele szerencsére minden okés a következő találkozáskor jön a vérvétel, majd utána az ivartalanitás és át szeretné mosni a doki valamilyen antibiotikumos oldottal az orrát a doki, hogy ne röfögjön és horkoljon olyan hangosan.
Na de nem is ez a lényeg, hanem rákérdeztem a pisilésre. A kandúr valószínűleg bosszúból pisil mellé, mivel belepiszkáltak az életterébe. Az ideális alomtálca mennyiség pedig n+1 lenne. Most van nekik egy nagyon nagy, fedett dobozos izé. Valószínűleg kapni fognak mégegy ekkorát. Az csak elég lesz nekik. -
bul07
nagyúr
válasz Teszla_ #16278 üzenetére
Hát
Szerintem ha nem pirosodik be nagyon akkor nem kell, esetleg ecetet üthetsz a sebre
Mi gyere korunkba azt töltöttünk a talpunkra mikkor szegbe léptünkMáskor egy 200Ft-os munkáskesztyűt vegyél fel szerintem
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Videó stream letöltése
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs