Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #26265 üzenetére
Szegény, nagyon szurkolok hogy minél előbb hasson a kezelés! Tényleg furcsa hogy lakás és lakás között ekkora a difi ugyan abban a házban. Nem lehet más a festék a falon vagy ilyesmi?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Freddy76
addikt
válasz Plazmacucci #26265 üzenetére
Jobbulást neki, kitartást nektek. Remélem meggyógyul mielőbb.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #24635 üzenetére
Szuper, jó hallani!
Mindig is tudtam, hogy érzékeny fajta, utólag kiwi lennék melyik szertől volt ennyire ki, bár utólag mindegy is.
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #24635 üzenetére
Júj szuper örülök neki!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #24162 üzenetére
Toszd fel a megfelelő fb csoportba, hátha.
Ez azért nem pl. lófosásos/vakerás cucc, legalábbis én nem ott keresném ha kéne... -
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #24148 üzenetére
Gyógyulást a cicuskának!
-
nagyúr
Istenem Drága
Gyors gyógyulást kívánok neki!!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Ciccuka
veterán
-
atosan
veterán
-
Freddy76
addikt
Szegény cica, szívem megszakad, amikor ilyet látok... Jobbulást kívánok neki, kitartást nektek.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #24154 üzenetére
Ezt most találtam: [link]
-
Astroboy
őstag
Szia!
Az Apoquel megérne egy próbát, bár eddig csak egy kutyás ismerősöm mesélt róla, náluk az allergiás zsebcirkálónál sok-sok próbálkozást követően bevált a szer (qrva drága), sőt, a mennyiség is fokozatosan csökkenthető volt ugyanolyan hatásfok mellett.
Ja, és ahogy írtad mellékhatás mentesen.Viszont ez csak tüneti kezelés, bár ha beválik már az is valami, a szívem megszakad h Cucu a topik legszebb macskája így fogy és kedvetlen...
Utána kell ennek menni, de ahogy a többiek is írták neked, jól körül kell nézni, mert nem olcsó egy ilyen vérvizsgálat és hatalmas a szórás az árak között.
-
cog777
senior tag
Szegenyke. A mi macskank gluten erzekeny, igy olyan kajat adunk neki amibe az nincs.
Kivancsi vagyok mire allergias.HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
bul07
nagyúr
Kérnék árajánlatot mástól is
Nem tudom helyileg hol laksz, de ha közel a határ akkor esetleg a szomszédos országban is hátha ott olcsóbb( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
senior tag
Elég drága a vérvizsgálat, én kipróbálnék egy kranio terápiát. Már sokan csinálják állatokkal is.
EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
félisten
válasz Plazmacucci #23251 üzenetére
Ma is volt rendelés, elmentünk. A doki nem látott semmi különöset a bőrén, meggyőződése, hogy a környezetváltozás miatt van. Javasolt nyugtatós párologtatót és hogy várjunk.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #23243 üzenetére
Egyáltalán nem biztos, hogy ez puszta kényszermosdás, lehet azért csinálja mert összeszedett valamit az új helyen. Volt ott előtte állat?
Több helyen hiányzik a szőre nem csak a folt körül, én nem woodooznék hanem minél előbb elvinném dokihoz.
Oszt' ha még sincs semmi EÜ baja, akkor gondolkoznék el a pszichés részén a dolognak...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Tudom ezzel nem fogtok szeretni, de elvihetnétek egy homeopata állatorvoshoz. Ők tudnak elvileg viselkedési dolgokat is javítani.
Ha nem, akkor esetleg ezt kéne megkérdezni az állatorvostól: [link]
Feliway-t eléggé szokták dícsérni. (nincs saját tapasztalat vele)[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
bul07
nagyúr
Esetleg nyugtató adni neki (természetesen állatoknak való)
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Krystal_s
addikt
válasz Plazmacucci #18509 üzenetére
Köszi. Szóval akkor ez normális. Kicsit nehéz lenne elpakolni mindent, mert 2 szintes ház és sok nyitott helység van. Még hagyjuk, hogy mindent megismerjen. Mindig figyeljük és amíg ilyen kis baba soha nem hagyjuk egyedül. Megfigyelem mi érdekli, mire kell majd vigyázni, vagy elrakni.
Ma megérkezett a kaparós mászókája és az is egy plusz dolog, ami most lefoglalja.
Tegnap apám miatt pánikoltam be, amikor azt mondta nekem kell mindent csinálni. Meg pont nálam volt első éjjel, hogy hígabb volt a cucc és belelépett, aztán elkezdett futni. Akkor kicsit lefagytam. Ma már megbeszéltük és közösen megoldjuk a dolgokat.
A DM-es katzenstreu almot veszed? Most nekünk is olyan van. Olvastam a Fapellet is jó, mert azt wc-ben le lehet húzni.SoulReaver: Igen, tudom. Kutyákkal sok tapasztalatunk van, csak még cica nem volt.
Képtelen lennék megválni tőle. Most is itt fekszik az ölemben. Viszem magammal mindenhova.
A kábeles dologtól félek kicsit, mert van pár, amit nem nagyon lehet eltüntetni, de talán majd nem érdekli őt.Nimrod: Egyik tv mögött van egy hosszú HDMI kábel összetekerve és abba fekszik bele, mint egy kis fészekbe.
Próbálunk majd többfajta almot, de a mostani sem rossz. Az is csomósodásgátlós stb. Minden használat után ki van tisztítva. Semmi szaga, csak a cuccnak van, amit azonnal ki kell dobni.
Tápokat is majd próbálgatni kell. Az étel mellett mindig van neki száraz is. Csapvizet nem issza meg (pedig itt jó minőségű), csak ásványvizet.
A féreghajtót ma kapta meg, oltást majd jövő héten, Doki szerint még korai lett volna.
Sokszor dorombol, amikor simogatom. Bízom benne azért, mert jó neki.Astroboy: Oké, kipróbálom a fújást. Azt észrevettem, hogy fél még az erősebb levegővételtől is.
Köszönöm, hogy írtatok.
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #18512 üzenetére
-
Nimrod
addikt
válasz Plazmacucci #18512 üzenetére
Gagyi macskaalom mint pl. Lild/Aldi 10 kilós?
Nálunk a nagy mamlaszok is alkotnak még néha a falra. Szerencsére mosható falfestéket használunk, könnyű lepucolni. -
MPeter87
őstag
válasz Plazmacucci #18506 üzenetére
Nálunk is csak pár falatot ettek, nem szeretik.
-
őstag
válasz Plazmacucci #18429 üzenetére
Igen! @bbuffy:Mindenképpen kérdezz meg egy másik dokit!
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #18408 üzenetére
Mennyi idős? Felnőtt cicákat napi 1x kell etetni. Ha átszoktatod délben vagy délutáni etetésre akkor reggel békén hagy elvileg...
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Plazmacucci #18395 üzenetére
Előbb kel a Nap. Átállt nyári időszámításra.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #18395 üzenetére
Üdv a klubban. Mi cicánk nem ordít hajnali 5-kor de rájött hogyan tud legjobban bosszantani. 1 hónap alatt rájöttem hogyan tudom ezt lekezelni - most már tudok aludni reggel.
⭐ Stella
-
bbuffy
senior tag
válasz Plazmacucci #18382 üzenetére
Amugy, siman lehet hogy telitodott vmi osszetevojevel, es allergias reakciot valtott ki nala.
en miutan megtudtam csak halas orijen t adtam neki. Az nagyon pro, egyik a piacon azok kozul amiben semmifele szarnyas szarmazek sincs.
mert zsivanyak es siman belerakjak a csirkelisztet mindenbe, toltoanyagnak. A royalnak van olyan lioflilizalt csirkes kajaja ami nem piszkalja az allergias macskakat. Mar aki erre allergias....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Essejó
veterán
válasz Plazmacucci #18382 üzenetére
Barfozni nem probáltál még?
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
bbuffy
senior tag
válasz Plazmacucci #18379 üzenetére
Bizony. Az enyém pl szárnyasfehérje allergias lett, ami eleg gyakori. A vacak tapoktól tud kialakulni.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
bbuffy
senior tag
válasz Plazmacucci #18332 üzenetére
Nalunk kint van egész nap, amikor éhesek, esznek. Egyik sem beles szerencsére, pedig tartják a napi 26 órás alvásidőt.
kb így:...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #18346 üzenetére
Ivartalanított nőstényért nem verekednek mert nem bocsájt ki olyan hormonokat amitől beindulnak a kandúrok.
⭐ Stella
-
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #18337 üzenetére
-
bul07
nagyúr
Nálunk a száraz táp ömlesztve egy tálban van előttük mindig, a kinti és a volt benti macskák előtt is
Csak annyit esznek belőle amennyit akarnak, és nincsenek elhízvaSzerintem ez azért is lehet mert amelyik macskának kiskorában porciózzák annyit eszik amennyit elé raknak, és ha később bármennyit is tesznek elé azt megeszi, így később átérni a tálba kirakott sok ételre már esélytelen elhízás lesz a vége
Volt hogy két kiló száraz táp volt előttük, kimérősbe vettük és csak le lett hajtva a zacskó szája és had egyék
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Astroboy
őstag
Nem mindenki tart malacot.
-
saelin
veterán
Játékos. Minden szar elvonja a figyelmét. Pl ha eszik és kimegyek a konyhából már szalad utánam...
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
bul07
nagyúr
válasz Plazmacucci #18298 üzenetére
Azért megnézném egy betörő fejét mikkor egy ilyen macska rátámad
Mekkora foga lehet ennek, meg erejeMint a videóban a nő lehajol kotorászik a sötétben az meg ráugrana a hátára és fejbe vágná
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #18196 üzenetére
De ebben mit segít ez a pálcás tabletta adagoló? Max annyi értelme van hogy nem az ujjadra harap rá a cica.
⭐ Stella
-
Gaben92
őstag
válasz Plazmacucci #18196 üzenetére
Ez az esetek 99%-ban valóban működik de van amikor nem. Némelyik cicc (az enyém is például) cseszik lenyelni, helyette elkezd nyáladzani kegyetlenül és nem hajlandó lenyelni még akkor sem ha elkezded simogatni a torkát alulról (ami általában segít).
Háromszor próbáltunk neki beadni tablettát, mindháromszor az lett a vége, hogy már elkezdett feloldódni és fehér hab folyt ki a száján de akkor se nyelte le.
Egy próbát amúgy mindenképp megér a módszer mert általában tényleg bejön.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
Gaben92
őstag
válasz Plazmacucci #18168 üzenetére
Az ne zavarjon meg. Teljesen más a funkciója az első karmoknak mint a hátsóknak emiatt a macsek is máshogy kezeli őket és fogjuk rá, hogy máshogy is fejlődik. Az első karmoknak borotvaélesnek kell lennie (tekintsünk el attól, hogy szobacica), hogy tudjon vele vadászni/mászni, stb. míg a hátsók sokszor vastagabbak és tompábbak mert azok leginkább a "kilövésben" segítenek neki de a pocok leverésében nem sok szerepük van.
A körömproblémák - eltekintve azoktól amiket fizikai sérülés okoz - az esetek sokkal nagyobb részében érintik a hátsó lábat mint az elsőt.
-
Gaben92
őstag
válasz Plazmacucci #18163 üzenetére
Így viszont nehéz a dolog. Ha széthullik a körme az utalhat vitaminhiányra vagy autoimmun betegségre. Viszont az is lehet, hogy szimplán azért hullik szét mert teljesen szétrágta már.
Vágás után ugye szokták rágni, hogy lecsiszolják szóval simán lehet, hogy a legutóbbi vágás során megsérült és az okozza de akkor azt már észrevetted volna rögtön azután, hogy legutóbb vágtad neki.
Kis szerencsével egy kis B vitamin megoldja a dolgot de a helyedben én mindenképp konzultálnék a dokival.
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #18163 üzenetére
Dokit kérdezted?
Nem okozhatja D vitamin hiány? -
Gaben92
őstag
válasz Plazmacucci #18158 üzenetére
Megkérdeztem barátnőm, azt mondja, hogy "abnormális körömrágást" vagy a fokozott stressz vagy valamiféle fertőzés/fájdalom tud okozni. Előbbit gondolom kizárhatjuk. Egy kis zsír nem okozhatna gyulladást. Lehet, hogy csak sikerült megvágnia magát kaparás közben a papírral aztán belement valami kosz a sebbe. Pár nap alatt helyre szokott jönni az ilyen de ha régja folyamatosan az nem javít a helyzeten. Figyelgesd szerintem ma-holnap és ha nem javul akkor el lehet vinni dokihoz tisztításra meg egy gyulladáscsökkentő szurira.
-
Gaben92
őstag
válasz Plazmacucci #18156 üzenetére
Nem volt mostanság kint / kapart valami új dolgot? Nálunk is volt ilyen, pár napig tartott (ha jól emlékszem nem volt 1 hét) és folyamatosan nyalta/rágta a jobb mellső lábát. Ha megszagoltuk akkor érezni is lehetett, hogy büdös. Valószínűleg, mivel előző nap voltunk kint sétálni belement valami tüske és az gyulladt be neki. Ha nálad is valami ilyesmi van akkor azzal nem nagyon tudsz mit csinálni. Pár nap alatt kigyűlik és cicc majd gondoskodik róla. Szerintem csak azért mert gyulladt, még nem rágná. Viszont ha tényleg van benne valami oda nem való ami irritálja az megmagyarázza a rágást és a gyulladást is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Plazmacucci #18154 üzenetére
Lehet begyulladt neki a körömágya. Nem látni rajta semmit? Nyomásra elrántja a mancsát?
⭐ Stella
-
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #17916 üzenetére
-
SoulReaver
veterán
válasz Plazmacucci #17882 üzenetére
Milyen fajta kaját kap?
-
khron78
őstag
válasz Plazmacucci #17880 üzenetére
Fogkő eltávolításhoz altatni szokták, az nem tesz jót a szívének Mennyi idős a cicu?
-
Gaben92
őstag
válasz Plazmacucci #17878 üzenetére
Sanszos, hogy aranyér lesz vagy pedig - bár macskák esetében ez nagyon ritkán okoz gondot - a bűzmirigye van tele és ki kell neki nyomni.
Bármelyik is az, orvoshoz kellene vinni amint tudod.If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
atosan
veterán
-
félisten
válasz Plazmacucci #17670 üzenetére
Hali!
Ja nem!!!
Gyerek korom óta ismerem (különben meg sem keresett volna a hiúz kapcsán), nemzetközileg elismert "srác"(bár már közeledünk az 5. x-hez...)
Minden "jogosítványa" megvan, mindig is veszélyeztetett/ritka/védett állatokat tartott, de nem eladásra. Mindenféle jószág van nála, ritka baglyok, indiai királykobra, valami speckó örvös medve, ír-farkas (17 éves koromban kaptam tőle egy, a felnőtt korára 125cm mar magasságú kan-t, 10 évig volt a legjobb barátom az eb...)
Ő felneveli a jószágokat(szoktatva/tanítva/nevelve stb az önállóságra) és saját költségén elutazik az adott régióba és a természetes élőhelyükön elengedi őket, szóval MÉG1X, ő nem "húsgyáros", aki irdatlan pénzeket kereshetne az eladásukkal...rétisün
Magával az eladással nincs gond, hisz, mint feljebb írtam nem egy "senkiházi" emberről van szó, tehát ő kiállítana minden okmányt (vám, behozatali engedély, egészségügyi papírok stb stb), amit -elméletileg- el is fogadnának itthon, hisz egy bejegyzett, ellenőrizhető emberkéről van szó, a tartás körülményei is adottak, hisz nem egy panel 1.5 négyzetméteres fürdőszobájába lenne bezárva (nagy a zárt telkem, mint írtam korábban) ill. nem kihalófélben lévő/veszélyeztetett/védett fajról van szó (ezen fajok tényleg nagyon különleges engedélyekkel tarthatóak/szaporíthatóak és az eladásuk is tiltott az egész "univerzumban")...Korábban már beszéltem az állatorvosommal egy állatklinikáról -ahova sok-sok éve szükség esetén vittem állatokat-, de ő is, amikor meghallotta, hogy miről is van szó, csak annyit tudott javasolni, hogy a helyi Önkormányzatnál érdeklődjek. Megtettem, de ezzel sem lettem előrébb, mert helyi rendeletben "hiúz" tartás nincs szabályozva... Jegyzőnk mondta, hogy "talán" a harci ebek tartásáról szóló rendeletben vagy veszélyes állatfajok tartásáról szóló rendeletben találok valamit... Hát megkeveredtem a rengeteg paragrafusban...
Gaben92
Hát igen, én is ettől tartottam, hogy kismilló bisz-basz kellene...
Addig nem lenne gond, amíg egy "jó szomszéd" vagy falubeli fel nem nyomna...
Mondjuk azt nagyon megköszönném, ha a barátnőd említett ismerősét megkérdeznéd az ügyemben (mert nagyon megszerettem azt a 40kg-os "dögöt")...Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Plazmacucci #17666 üzenetére
Illetve nem mondtam igazat, mert kapott jutalomfalatot, amire bár az van írva, hogy 95% hús, de még bármi lehet benne. Ételallergia?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
veterán
-
veterán
válasz Plazmacucci #17594 üzenetére
Hat azt inkabb kihagynam.
kutyat sem tervezek pedig az megjobban megoldana a problemat.3njoy the Lif3
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Plazmacucci #17535 üzenetére
Igen, de ennyi erővel el is futhatott volna De ennek a kis csöppségnek nagyobb volt a büszkesége Amúgy nagyon szép cica.
Nálunk is az utcában vannak kiscicák, tartják a biztonságos távolságot, de egyik sem áll neki így hepajkodni, hanem inkább elfutnak.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
Talala
senior tag
válasz Plazmacucci #17464 üzenetére
Szerencsére azt nem hordja szét. Csak a közvetlen környezetében van pár darab. Még adok neki kis időt, hátha felszabadultabb lesz, de lehet rossz helyen van az a kaparó fa, a nappali egyik vége, csak az alsó szinten lévő pihenőbe szokott feküdni néha.
-
Talala
senior tag
válasz Plazmacucci #17462 üzenetére
Igen, már úton van egy hasonló, bár a kanapé sarka sztm belefér az álló kaparófa kategóriába. Ha ez sem válik be akkor jön a kartonos, az nem szemetel túlságosan? Pedig nagyon pöpec kis bútor van neki (nem is volt olcsó ), igyekszem rászoktatni.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Plazmacucci #17404 üzenetére
Rendben köszönöm! Munka után bemegyek egy B*nu-ba aztán veszek egyet.
-
senior tag
válasz Plazmacucci #17400 üzenetére
És mivel tudjuk kezelni? Házilagos megoldásra gondolok
-
Louro
őstag
válasz Plazmacucci #17374 üzenetére
Ár/érték arányban nézve nem rossz a Purina One. Persze egy Acana-hoz vagy Orijen-hez képest messze van, mint az Alfa Centauri, de nem is annyira drága.
Ezért is pótoljuk minőségibb konzervvel és csirkemellel. Évente 1-2 alkalommal visszük orvoshoz és semmi bajuk. Orvos is elégedettséggel konstatálja, hogy egészségesek. Bár az egyik picit fogkövesedik, de az nem ettől van.
Egy Purina One akciósan 1000, amúgy 1600/kg. ~20% hústartalom és van benne gabona.
Acana/Orijen akciósan 4000, amúgy olyan 5000/kg. ~75% hústartalom.Igaz közel 4x annyi hústartalom, közel 4x áron. Mondhatni ugyanott van, de gondolom a többi tápanyag is kellhet.
Mess with the best / Die like the rest
-
Gaben92
őstag
válasz Plazmacucci #17346 üzenetére
Ismerem ezt az érzést. Yato bundája ugyanúgy nem szokványos mint Cucué, neki a legtöbb ciccel ellentétben egyrétegű. (Cucué is valami hasonló úgy tudom.) Úgyhogy az, hogy csomókban hullassa totálisan esélytelen, viszont nagyon szépen látom minden reggel, hogy este merre randalírozott, mert úgy néz ki a lakás mint egy fodrászat ahol sose sepregettek.
Mondjuk mostanában amúgy is tudom mert rászokott arra, hogy míg alszunk főz egy kávét. A Bengáli nagyon jól idomítható/tanítható, és a “kezeit” is ügyesen hasznája úgyhogy erőteljesen gondolkodom, hogy ahelyett, hogy leszoktatnám erről megtanítom, hogy akkor kell kávét főzni mikor megszólal az ébresztőm. A kapszulabedobással mondjuk lehetnek problémák.
-
Louro
őstag
-
Gaben92
őstag
válasz Plazmacucci #17223 üzenetére
Én ugyan egyet sem, sőt még a neten sem olvastam semmit. Barátnőm viszont dolgozott náluk állatorvosi asszisztensként és neki is kellett leletet hamisítani bediktálás alapján. Megkérdeztem közben, nem az első alkalomnál mondott fel, akkor csak elkezdett más után keresgélni, de kb 2 hónapon keresztül folyamatosan ment ez a dolog míg ott volt. Utána Érdre járt le dolgozni vonattal (mert csak ott kerestek akkor asszisztenst), a "bárhol máshol jobb" elv miatt. Gina érkezése után mondott fel nem sokkal, szóval talán még találkozhattál is vele.
Csak az ember ilyenekről nem beszél, mert a Juli bárkinek utána tud nyúlni és be tudja sározni. De itt többezer kilométerrel odébb nem sokat tehet.
Szerk.: Konkrétan emiatt tudom, hogy ólommellény nélkül röntgeneztek akkoriban és mikor szóvá tette, akkor a Juli azt mondta, hogy "jajj ez semmiség, annyi nem árt".
Félre ne érts, nekem aztán rohadtul nem érdekem besározni őket, meg rágalmazni, nem is élünk már Magyarországon, csak ezek nem az itt-ott olvasott dolgok, hanem egy olyan embernek a tapasztalatai aki dolgozott ott. Neked akartam csak jót...
[ Szerkesztve ]
-
Gaben92
őstag
válasz Plazmacucci #17219 üzenetére
Háááát.... Én a helyedben máshova vinném Cucut.
-
eastsider
nagyúr
válasz Plazmacucci #17208 üzenetére
van neki. hiába nem segít.
mikor megjövünk melóból imádja, hogy ott vagyunk vele, és tök nyugodtan alszik, majd később felébred akkor szoktunk vele játszani -
eastsider
nagyúr
válasz Plazmacucci #17206 üzenetére
nem baj, csak fel le ugrált az ágyba, meg ránk, én meg mindenre felkelek...
ma teszek mégegy próbát vele. lehet egy idő után elalszik -
Gaben92
őstag
válasz Plazmacucci #17203 üzenetére
Hát meghalok milyen aranyos.
-
Gaben92
őstag
válasz Plazmacucci #17200 üzenetére
Ha hiszed ha nem, tud ugatni is mely hangon.
Többfele hangszinnel es intenzitassal is megy neki, attol fuggöen, hogy mit akar. Ez tipikusan az a fajta, mikor nem tetszik neki, hogy ki van zarva. De mikor csak szimplan nyugös, mert nem tetszik neki, hogy elvettuk a jatekat (ertsd.: nem az ö jateka, csak azt hiszi rola, peldaul öngyujto, evöpalcika, egy kilo kenyer ) akkor igen melyebben, nyöszörgösen tolja. De azert nem ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
oliba
őstag
válasz Plazmacucci #17173 üzenetére
Hát most olyan kis jóhusú, és 3 nap alatt minden porcot kitapintottam már a medencecsontjában....
Amúgy, ezért is kérdezek itt, mert pl, amit nekem ajánlottak az ottani dokik/állatkereskedők az a magyar leírás alapján húgyuti fertőzésre van.... Amit itt ajánlottak az pedig gyomor és bélpanaszokra. Szóval ne bántsátok a kérdezőt, ő csak a legjobbat szeretné és sokszor sok utat be kell járni, hogy a probléma megoldódjon. Elhihetitek, hogy végső elkeseredettségembe jöttem a prohardverre rákeresni, hogy van-e macska topik, mert már lassan feladtam. Erre volt ilyen topik Miattatok már nyugodtabban tudok aludni
-
oliba
őstag
válasz Plazmacucci #17169 üzenetére
7 hónapos kb és lánycica. Korábban írtam, hogy fél évesen lett műtve és kb 3 hete fosik megállás nélkül
[ Szerkesztve ]
-
oliba
őstag
válasz Plazmacucci #17167 üzenetére
Tudnátok mondani egy értéket is, hogy mennyi legyen az? 2 kilo a macsek. Hány gramm csirkemell, vagy hány gramm könnyen emészthető száraztáp? Ha nagyon sovány lesz a macska, akkor mi a teendő? Az ajánlott tápot még nem néztem meg. Nem tudom, hogy van-e Angliában, de majd rákeresek
-
hhenry
őstag
válasz Plazmacucci #17163 üzenetére
Aranyos
-
hhenry
őstag
válasz Plazmacucci #17161 üzenetére
-
hhenry
őstag
válasz Plazmacucci #17159 üzenetére
Ez is igaz nálunk nem lehet leállítani ha beteg hanem állandóan egér,vakond,egér
-
hhenry
őstag
válasz Plazmacucci #17157 üzenetére
És ha elmegy egeret fogni?
-
b.kov
senior tag
válasz Plazmacucci #17151 üzenetére
Az esetek nagy többségében kerülendő.
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #17123 üzenetére
Wut? Tavasz van? azok a szemek...a Gyűrűk Urában láttam ilyet a hegy tetején.
-
bul07
nagyúr
válasz Plazmacucci #17048 üzenetére
Á kiabálós
Én meg szeretek nyugodtan aludni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Predator2
addikt
válasz Plazmacucci #17034 üzenetére
Nagy ágyam van, fogtam és kiraktam a szélére, betakartam, hátha úgy békén hagy, hát nem.
Anyám jött elvitte magukhoz, egy perc sem telt el már rajtam feküdt megint. Kitakaróztam, akkor ráfeküdt a csupasz lábamra. Most hogy már felkeltem, a párnámon fekszik. Van még 3 szoba ágyakkal, párnákkal, saját cica ágy is van, de egyik sem jó nekiA megoldás a szobaajtó becsukása lesz, csak felébresztek vele másokat, amikor hajnalban nyitogatom.
>> Ha érdekel valami, vagy nem tudok valamit, akkor Kérdezek << >>McLaren Forever.<< >> Az első és legfontosabb a megbízhatóság, minden más csak sokadik tényező!<<
-
Dhampir
félisten
válasz Plazmacucci #17015 üzenetére
Remélhetőleg nem járt aranyérrel az akció.
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #16993 üzenetére
Fogkő.
Elmentek, kábítják, 5 perc alatt lekapják. Állítólag több száraz táp és kevesebb hús jó megelőzés. -
Bogyi007
veterán
válasz Plazmacucci #16967 üzenetére
Tudom hogy nem kimondottan ajánlott de folyadékból csak ezt szokta meginni...
Otthoniakkal beszéltem (dolgozom délelőtt) Kaci azóta sem evett-ivott, ránézett a tálca tartalmára és otthagyta ismét. Alvás, 2x ki-be jövetel az udvarra és odabent hizelgés és egyébként megszokott normális viselkedés volt nála jellemző eddig mára is...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
@tco@
aktív tag
válasz Plazmacucci #16854 üzenetére
"Golyókat a kukába."
@hentes555: amit a többiek írtak, ivartalanítás, esetleg társ neki, és foglalkozni kell vele. Az enyém néha morogva rohangál a lakásban és/vagy bújik ha épp nem volt rá időm aznap. Egyszer pedig felugrott, seggen harapott, majd sétált tovább mellettem az előszobában...na az fura volt.
Lehet sokan nem értenek egyet, de szerintem 1-2 óvatos atyai saller is kell néha ha harapdál, megtanulja idővel. Nem agyonverni kell persze...ez is egy állat, bármennyire is szereted és társadnak tartod, éreznie kell, hogy te vagy az úr a háznál. Este persze jön velem aludni az ágyba, szóval jóban vagyunk mi is -
hentes555
senior tag
válasz Plazmacucci #16854 üzenetére
Ezt hogy érted pontosan? A szemét közé rakjak golyókat?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Ciccuka
veterán
válasz Plazmacucci #16828 üzenetére
Van macska, de nem használ. Néha elkergeti, de attól még a probléma marad.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
válasz Plazmacucci #16825 üzenetére
A szomszéd macska állandóan levizeli az ajtót, ablakot erre nincs valami ellenszer?
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Panthera
őstag
válasz Plazmacucci #16825 üzenetére
Akkor ez is ugyanolyan átverés mint a vakondriasztó.
-
b.kov
senior tag
válasz Plazmacucci #16753 üzenetére
Annyi szerencslém van, hogy "rá" nem tud mászni, mert a üveglap vékonyságú a teteje, meg kb 18kg maga a TV. Szóval ezzel biztatom magam jelenleg.
Csak gondoltam megkérdezlek titeket, hogy történt-e már hasonló nálatok/ismerősöknél.
[ Szerkesztve ]
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #16746 üzenetére
Szerintem csak tudja, hogy jön a pulcsis időszak.
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #16741 üzenetére
Teljesen normális viselkedés. Szinte ugyanez történt Luna-val is most nyáron, mikor elmentünk nyaralni egy hétre, leadtuk anyámhoz, vittük az almát, macska bútort, játékait és a kedvenc megszokott kajáit. Ugyanez, mikor kiengedtük a macskahordozóból anyám nappalijában, tök zavart volt a feje, elbújt és nem is nagyon jött elő. Anyámra fújt, kerülte egész héten és mikor enni adott neki, akkor os morgott meg fújt. Na eltelt a szabi, megyünk a macskáért és rám meg lányomra is fújtatott, karmolt és morgott. Kb 2,5 óra volt mire be tudtam fogni és a hordozóba rakni. Igazi véres tortúra volt. Hazaérünk vele, nem telt el egy perc sem és miáú, doromb, bújás... Nagyon érzékenyen érinti őket, ha a "területükről" amit megszoktak elszakítják. Mondom, ölni tudott volna, hazaérésünk után meg hirtelen kedves lett. Anyámnál volt már pedig csak nagyon fiatalon kb 4-5 hónaposan, valszeg nem emlékezett arra a környezetre.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
nagyúr
válasz Plazmacucci #16743 üzenetére
Volt nemrég Snoopdoggal... 😂😂😂
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Astroboy
őstag
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #16732 üzenetére
Visszamennyé! macskát akar nem Evokot!
Még egy-két hasonló javaslat, és meglásd bul07 kollégánk átáll a kutyásokhoz...
-
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #16730 üzenetére
De ha mégis, akkor aztán kő kövön nem marad.
A nyugis öreg perzsánk szinte észrevétlenül el-eljátszogatott csendben, maximum az eredményét láttuk a fotel hátulján vagy a szétcincált egerén.
Ellenben ez a Brit őrült képes napokig dögleni, és mikor már a gödröt ásnám neki egyszer csak megindul, és több napnyi rosszasággal töltve szétb.ssza az egész lakást. -
Astroboy
őstag
válasz Plazmacucci #16726 üzenetére
Street mix - aka fajtiszta házi?
bul07: Kimondottan szobacica-fajta mint olyan szerintem nincs, hacsak nem porcelánból van. A fajták mozgásigénye nagyjából hasonló, eltéréseket inkább a táplálkozásnál/ápolásnál tapasztalhatsz.
Ha "jót" akarsz magatoknak, nem választasz lakásba hosszú szőrűt, de ezt gondolom nem is kell kiemelnem egy ex-perzsásnak. -
bul07
nagyúr
válasz Plazmacucci #16726 üzenetére
Hát előfordul hogy házi tenyésztő(hobbi szinten) megmarad a kiscica és csak jó helyre akarja végén akár ingyen is odaadni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest