Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akelaus
senior tag
válasz Gaben92 #23042 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Remek, akkor vagy én zabálom be, vagy a lakást takarítom majd utána.
Ha a kezemben van bármelyik növény, akkor felemelt fejjel követ boldogan nyivákolva.
Kap szőroldót, de gondoltam ha ennyire enni akar növényt egye a macskafüvet.
nem jött be... majd nézek neki akkor azt amit nálatok legelnek. -
Szemi & Emi
újonc
válasz Gaben92 #22673 üzenetére
3 napja tart a szökőkút teszt. A kicsomagolás jobban érdekelte, végig asszisztált mit hova rakjak. Aztán meglepődött hogy ebbe víz kerül meg csobog is. Ó, a gazdi megint vett nekem valami szórakoztató cuccot Kb. 5 percig tartott az újdonság varázsa... most már csak akkor van bekapcsolva, ha épp a nappaliban punnyad (oda raktam a füve mellé). Nem úgy néz ki, hogy ebből ivás lesz, de persze nem adom fel.
Egyébként meglepően csendes a szerkezet. Még a virágos "csobogós" résszel is, de úgy vettem észre, hogy anélkül jobban tetszik őfelségének, szóval most csak csendesen bugyog középről az, amit inni kéne nem nézni.[ Szerkesztve ]
-
_ocsisajt
őstag
válasz Gaben92 #22729 üzenetére
Itt ez a cikk: katt
Ezek szerint nem nagyon ajánlatos a zöldike...
"A zöldike mérgező hatása" bekezdés lehet az érdekes.Bégé: Látom szolgálatba helyezte magát! 🤗
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Gaben92 #22304 üzenetére
Köszönöm neked is.
De sajnos a tesó is túrta, hiába volt az egyik cicin, ha a kicsit próbáltuk rátenni egy másikra akkor odafurakodott.
Az anyán nem láttam, hogy eltolta volna, sőt most nem eszik tegnap este óta semmit, remélem csak szomorú és nincs valami más baja neki se.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
törölt tag
válasz Gaben92 #21894 üzenetére
Jajj nekem a konyha asztalról rúgta le a laptopomat!
Rajta szokott ülni, gondolom jó meleg a kis seggének és ahogy elugrott azzal a lendülettel repült is a laptop!!
Nem lett baja szerencsére.A macskának sem,.mert nem tudtam elkapni.
Megérzi hogy mikor kell elbújni.[ Szerkesztve ]
-
arcsin
senior tag
válasz Gaben92 #21764 üzenetére
Ilyesmink van csak sokkal kisebb, 150x60-as kb szemre és 5000-ért vettük a fynd részlegen. Volt belőle hónapokig az örsön.
Van ehhez hasonló olcsóbbbam. Szizálból van mint a kaparófa Nálunk 2 macska van, mindkettő szeret fetrengeni rajta meg ébredés után ezen karmozni. Nem is különösen ronda. -
Kanczy
veterán
válasz Gaben92 #21703 üzenetére
Köszi a tippet, akkor a legközelebbi rendelésnél megnézzük a Hill's-et!
Az alom kapcsán nagyon sokáig nem volt semmi baj, szóval szerintem nem ott lesz a baj. Teszteket nem csináltunk az allergiára, mert azt mondta az állatorvos, hogy drága és inkonzisztens. Csak az eliminációs diétát tudták javasolni.You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
senior tag
válasz Gaben92 #21713 üzenetére
Mielőbbi jobbulást!
Egyszer volt egy szerencsésebb kimenetelű de hasonló eset itthon. A gázégőfej közepére lépett rá a cica. Forró volt, de már hűlt kicsit. Sikerült elkapni menekülés közben és gyorsan bekentük burn free-vel. 1 óra múlva semmi baja sem volt.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
Kanczy
veterán
válasz Gaben92 #21696 üzenetére
Sajnos a Hill's Hypo szerintem megszűnt, legalábbis sehol nem találok készleten. Volt egy átmeneti időszak (két hét?), amikor gyógyszer nélkül, hipo tápon élt a macsek, és akkor bár szignifikánsan lecsökkent a vakarózás, több volt, mint gyógyszerrel. Az az időszak elviselhető volt vakarózás szempontjából, csak szeretnénk kitalálni az allergént, hogy mást is ehessen a cickány, ne csak ugyanazt a száraztápot hónapokon keresztül.
"Hippoallergén tápból ugye valami értelmeset kap és nem Royal Canint?"
De, ilyen Royal Canint adunk. Van vele valami gáz, vagy rossz minőségű? Mit ajánlanál, ami jó? Eddig abban a tudatban voltunk, hogy ez legalább a középkategóriából a jobbik fajta.You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
őstag
válasz Gaben92 #21506 üzenetére
Azta..nagyon köszönöm ezt az infót, utana is nézek. Nem akarok nagyképűnek tünni, meg nyilván nem is örömmel adnék pénzt egy cicáért.De szerintem ahogy sokan mások,úgy én is a gyerekemnek bármit megadnék ami tőlem telik. Vagyis nem érdekel mennyi lenne a cica ha azt szeretné, és nincs más megoldás. Mindenképp utána nézek amit irtál. A kaparófal is jó ötlet annak is mindenképp utána nézek. Nekünk nem volt még sosem benti cica, igy nem is vagyok képben vele.
emiki6
Teljes mértékben egyetértek veled.100% an.Viszont basszus 2 cicából kettőt ütött el autó :( És még jó én láttam meg, és nem a kis lányom.Ha én viszem haza a lanyokat, és együtt megyünk mint szinte mindig , és meglátja nem tudom hogy nyugtatom meg.Szerencse pont most hamarabb mentem haza. Ráadasul még én hülye,kamerán visszanéztem hogy történt bár ne tettem volna az van előttem azóta is :( Szóval bármennyire is azon vagyok, és voltam is eddig cicának kinn a helye, most még is azt érzem ha bent nem tudom tartani inkább ne is legyen. Én nem akarom még egyszer így járjunk.
-
gergo5991
őstag
-
-igu-
addikt
válasz Gaben92 #21186 üzenetére
Ez nagyon komoly.
Ugy nez ki, hosszu es hideg lesz a tel - a joszagok igenye megduplazodott kaja dolgaban.Meglepo, de a kicsinek tan meg jobban is, mint a duplamacskanak.Pedig. PEDIG.
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Akelaus
senior tag
válasz Gaben92 #21186 üzenetére
Ezt én is szoktam látni, mikor engem vár és jelez a kamera a mozgás miatt.
Mint akinek órája van
Le is csesz, ha szerinte már rég érkeznem kellett volna.
Mostanában nem jár fel a szekrény tetejére, de láttam hogy kb. mielőtt megérkeztem volna, úgy fél-1 órával korábban lejött, és az ágyon fetrengett, mint aki egész nap ott nyomta volna. -
gergo5991
őstag
válasz Gaben92 #21126 üzenetére
ooo igen szépecske
[link] henry szerint az élet értelme, spoiler: macska nyelven
amúgy sok videóban látom a macska nyalogatja az ember kajáját a tányéron, meg markolássza, utána meg simán megeszik az emberek. El lehet valamit igy kapni a macskátol ha bele nyal a rántott húsba és utána megesszük?
[ Szerkesztve ]
-
Lajcsika
tag
válasz Gaben92 #20929 üzenetére
Köszönöm informatív válaszod. Nekem volt sziámi cicám akit ahogy írtad is barátomtól kaptam ajándékba. Apja-anyja tökéletesen tartott pár voltak, ismertem mindkettőt. Az én cicám a 3.alomból született a tenyerünkön hordoztuk, rengeteg gondoskodást és szép életet biztosítottunk neki. Rendkívül okos cica volt, de sajnos 7 évesen kapott egy hasi aorta trombózist ami menthetetlen volt. A szülei azóta is élnek.
-
Gaben92
őstag
válasz Gaben92 #20857 üzenetére
Kifutottam a szerkidőből de itt egy videó tavaly augusztusról.
If it ain't a Rotor, it ain't a motor.
-
-
Akelaus
senior tag
válasz Gaben92 #20842 üzenetére
Nála még az sincs, hogy ezt nagyon szereti, mert van amit eszik mondjuk 1 hétig (más más ízben) aztán következő héten meg oda sem szagol, csak ordít a tál mellett, hogy hé adj másikat!
Hétvégén rengeteg kaját dobtam ki, mert őfelsége b.szta megenni
Volt, hogy egy este kettőt is. Sajnáltam, hogy nem eszi meg, és adtam másik fajtát, más ízben.
Illetve elvettem a szárazat tőle, hátha akkor eszi.
Na és száraz. Tudom nem a legdrágább (Friskies), és tuti nem is a legjobb, de ő nagyon szereti. Szoktam keverni bele drágábbakból is, majd figyelem a tálat válogat vagy sem.
Azt nem csinálja, de az alján mindig marad pár szem, amit ő aztán már nem hajlandó megenni.
Emberkaját meg sem eszi, pedig mindenből megkínálom amit én is eszek, vagy iszok. (igen a borból is, qrva kíváncsi, kb. azonnal belenéz a pohárba )Nagy teszt az élet vele.
#20840Morris : száraznál figyeltem, vagy figyelek arra hogy olyat kapjon amit rágnia kell. Jó hallani mikor ropogtat, a foga is kicsit tisztul tőle, és rágcsál legalább.[ Szerkesztve ]
-
-igu-
addikt
válasz Gaben92 #19951 üzenetére
Akkor te nekattinccsá
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Essejó
veterán
válasz Gaben92 #19407 üzenetére
Ez a laktóz érzékenység egy vicces dolog, vagy inkább civilizációs. Ugyanis a kifejt tehéntejben ott a laktóz bontó enzim, csak a hőkezelés az az pasztörizálás hatására lebomlik. Ilyen szempontból az UHT tej a leg rosszabb. Nagyanyám macskái végelgyengülésben pusztultak el átlag 16-19éves korukban, pedig mindennap kaptak frissen fejt tejet.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
senior tag
válasz Gaben92 #19347 üzenetére
Köszönöm, kis rétegelt lemez, kötél, meg pár csavar és kész is.
Igen, amikor még készítés alatt volt, akkor is belebújtak a dobozokba.
Ha valaki szeretne ilyet, vagy ezt továbbfejlesztve barkácsolni, szívesen elküldöm a méreteket.EATON motorvédő kapcsolók eladók, keress privátban.
-
arcsin
senior tag
válasz Gaben92 #18749 üzenetére
Eddig 1 állatbarát szálláshelyen voltunk, akkor csak a takarítás ideje alatt (10-13ig) kérték az állatot dobozban tartani, de ezt megoldottuk úgy hogy addig kirándultunk vele. Szóval eddig 1 pozitív és 1 negatív tapasztalásnál vagyunk. Csak érdekelne az általános állapot itthon, hogy mi az összkép, vagy hogy viszonyulnak más helyek az állatokhoz, amik állatbarátként vannak feltüntetve. Mondjuk egy közepes kutyánál megértem az aggályokat, mert vonyít ugat meg mittudomén, darabokra szedi a berendezést. de ez csak egy kisciiicaaaa
Pld meetingekkor, állásinterjúkkor szerettem volna kicsukni a szobából, bárhogy is próbáltam kaparta az ajtót, stb, beengedtem és a fejem fölött vagy a szőnyegen aludt. Jobb a békesség Dobozzal is ugyanez a helyzet, hogy ott jobban "pánikol", stresszel, mintha szabadon lenne hagyva a szobában. Így akkor majd kutyapelenka megy a dobozba, némi kajával, vízzel. csak nem ezekre lett kitalálva a doboza sem, nem túl komfortos azért órákra ez a helyzet( ~2óráról lenne szó).
-
-igu-
addikt
-
bul07
nagyúr
válasz Gaben92 #18674 üzenetére
Én szeretem a videóit, és azt is hogy segít más magyaroknak is ha autós bajuk van
Meg betekintést ad a Fin autózásról, műszakiztatás, meg más dolgokDetektort nem használja mert semmirevaló volt
(#18675) Astroboy
De legalább elég sokáig veletek volt
Nálunk most lesz a pont két éve hogy itt hagyott minket 14évesen
Egy kép itt (Csincsilla perzsa volt a drágám)
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
válasz Gaben92 #18663 üzenetére
Off kérdés
Pisti szerel youtube csatornát szoktad nézni?
Ha már Fin.( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
-igu-
addikt
válasz Gaben92 #18670 üzenetére
Ilves (a nagyobbik) a világ egyik legszociálisabb macskája, mindenkivel barátkozik, minden érdekli, mindenkinek segít. Amióta lezúgott a negyedik emeleti erkélyről, azóta ráadásul elég ijedős is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Magisk
- További aktív témák...
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest