Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajcsika
tag
Sziasztok. Ma hoztam el egy 4 hónapos macsit a szülőktől meg a testvéreitől. Természetesen ágy alatt landolt majd pár óra múlva megtaláltam, hogy jöjjön ki végre. Most beült egy sarokba arccal és csak a hátát látom. Gondolom meg van sértődve amiért elválasztottam a tesóktól.?
-
Lajcsika
tag
válasz
Gaben92 #20929 üzenetére
Köszönöm informatív válaszod. Nekem volt sziámi cicám akit ahogy írtad is barátomtól kaptam ajándékba. Apja-anyja tökéletesen tartott pár voltak, ismertem mindkettőt. Az én cicám a 3.alomból született a tenyerünkön hordoztuk, rengeteg gondoskodást és szép életet biztosítottunk neki. Rendkívül okos cica volt, de sajnos 7 évesen kapott egy hasi aorta trombózist ami menthetetlen volt. A szülei azóta is élnek.
-
Lajcsika
tag
Szervusztok. Minden vágyam egy abesszin kiscica lenne. Nem fontos a törzskönyv, házi kedvenc lenne. Nem tudtok elfogadható árban esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- !!!KERESEK!!! Lada 2107 típusú gépjárművet!
- Focus Raven Rookie fekete gyerekbicikli 20" MTB
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips HD9285/90 XXL Forrólevegős Wi-fi sütő 7,2L, 2000W ,1.5 év garancia
- 35 millió Ft-ig (KP) keresek Budapesten/Pest megyében kis lakást/házrészt/házat - magánszemélyként
- Balatoni vászolyi telket cserélnék Budapesthez közeli telekre/ingatlanra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest