-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Audison
senior tag
Szerintem a DT880 csodásan tud szólni jobb forrásról, de még sem kellenek alá százezres holmik, ezért is maradtam a DAC csere mellett. Nekem ez így zseniális, pont kielégíti az igényeimet jelenleg. Persze azért a T90 bármikor jöhetne , de nekem ez most egy arany közép út.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
A forrás oldalon erősítenék először, mert ha fordítva teszed akkor előfordulhat, hogy egy jobb fejessel jobban fogod hallani a forrás hiányosságait.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Dave™
nagyúr
Az Essence One szerintem abban zseniális, hogy egyszerre képes fogadni három forrást, és külön lehet a fejes hangerejét állítani a vonalkimenettől. Így mindig be lehet dugva a fejhallgató, még ha szólnak is a nagy dobozok. Ha vannak ilyesmi ambícióid a jövőre nézve, akkor reális alternatíva lehet szerintem, nagyon kényelmes, én szeretem.
-
Audison
senior tag
Nem hasonlít egyikhez sem, a T70 nem sokat volt a fejemen, mert lekötött a T90 és azzal "játszadoztam". A T90 egy tisztább, részletesebb nagyobb felbontással rendelkező fejes, szerintem ezért is tetszett annyira. Mondjuk az Essence One-nak köszönhetően a DT880 is megtisztult, levegősebb lett.
[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
Ma megjött a fejes. Modern tánczenékkel nem nyűgözött eddig le, oda hiányzik a mély. Egyébként számomra minden rendben van.
Az ilyen stílusú zenék jól állnak neki. Vagy a rock, és társai.
Ami elektronikus jól állt neki, az a Wake Me Up by Avicii.
Ezenkívül próbáltam még ilyesmikkel. Nekem ezekkel is tetszett! Sajna elektronikusba nem nyerte el a tetszésem. telót buherálni kell, mert a gyári cumó nem nyújt eleget.Nem tudom, van a fejeseknél olyan, hogy bejáródási idő? Ha van, az kb mennyi? Meg hogy kell? Motort járattam már be, hangtechnikát még nem!
-
HornedReaper
senior tag
Valaki jöjjön el Szfvárra kipróbálni az AKG K551-et, aztán kibonthatjuk
Asus Xonar Essence STI-vel meg is tudjuk hajtani (persze módjával, bejáratós a füles), de sajnos mivel rövid a kábele, a PC előtt kell ülni
[ Szerkesztve ]
-
-
contaxg
veterán
válasz Audison #15576 üzenetére
Uram, Ön nyert! Én nagyon szerettem és szeretem a DT880-at.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
violentSt
tag
válasz szakibá... #15577 üzenetére
valamit ajánljatok 40k-ig pls
legfőként elektronikus zene keveréshez
egy stanton scs4 es hajtaná megtechnics rp 1210 volt még a kiszemelt
-
RM1
aktív tag
válasz szakibá... #15577 üzenetére
Mi nem tetszett benne, illetve milyen összehasonlítási alap van a dj kategórián belül?
-
szakibá...
senior tag
válasz violentSt #15558 üzenetére
Hallottam TMA1-et, de csak másodpercekig, sürgősen lekaptam a fejemről. Akkor a bemutatós pofa adott egy Studio változatot, ami valamivel jobban szólt, de az a párna nekem nagyon nem jött be, az én fülemre egyáltalán nem passzolt. Ezért az árért sokkal jobbakat lehet kapni, nem egyet, hanem sokat. Ha nagyon olcsón jutnál hozzá, akkor inkább a Studio, de inkább egyik se.
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz matyi012345 #15574 üzenetére
Nagyon szívesen elmennék, de tuti hogy ez a találkozó Budapesten lesz, azaz innen 200 Km-re.
A fejes ára lenne üzemanyagban. -
Dr. Gonzο
senior tag
Üdv!
Szeretnék tanácsot kérni. Sosem volt még fejhallgatóm, de eljött az idő.A fejhallgatót leginkább otthon szeretném használni, PC-re kötve zenét hallgatni, játszani. Ritkábban lenne laptophoz kötve.
Max 15-16.000-re gondoltam költeni rá, vezetékes kivitelben.
Circumaural kialakítás talán szimpatikusabb számomra.
Nem szempont a zárt kialakítás, így lehet nyitott is.
Mikrofon természetesen nem játszik.
Hangzásban nincs túlzott elvárásom. Szeretem a basszust, de nem eltúlozva. Inkább tisztán szóljon, mint durván.Ne vesszen el a közép, de ne is harsogjon. Szeretem a tiszta magasakat.Egy ideje olvasgatom a topicot a témában, hogy viszonylag képben legyek a kérdés feltevése előtt.
Olvasgatás közben arra következtettem, hogy számomra a Beyerdynamic márka lenne talán a legmegfelelőbb.
Itt DT235, DTX710, DTX910 típusokat nézegettem.Amit még nézegettem: AKG511, AKG K512MKII, AKG K514MKII , JVC HA-M5X Xtreme Xplosives, JVC HA-RX500, JVC HA-RX700.
Természetesen más tippet és érvet is meghallgatok.
Köszönöm!
-
Hornox123
újonc
És nem tudjátok véletlen, hogy melyik üzletben lehet tesztelni fejhallgatókat? Szeged(max Budapest) környékén
-
zaiczd
tag
Sziasztok! skullcandy Mix Master fejhallgatóról mi a véleményetek? mennyire éri meg az árát? köszi
WonderWorks.hu | Termékfotózás | Ingatlanfotózás
-
Hornox123
újonc
Akkor már inkább az xb400, mivel én utcán és buszon használnám a kinézet is fontos és a sony valamennyivel jobban néz ki. Amúgy emg legtöbb pop-ból is remixeket szoktam hallgatni, szóval lehet, hogy jobb választás az xb400 mint a zx600
-
violentSt
tag
sziasztok!
A gurukat kérdezném
aiaiai tma 1 vagy tma 1 studió?hangminőség: melyiké a jobb? olvastam ezt is azt is...
első sorban ez lenne a fő szempont
(sajna meghallgatni nem tudom őket)design
studio: jobban tetszik a párna letisztult formája, ellenben elég nagynak tűnik
original: a párna és kagyló együttesen kisebb (ebbe pont ez tetszik)felhasználás:
otthoni hobby keverés, zenehallgatás, néha-néha utcai használat (pl. hosszabb utazás során)ár:
5ezer a sima javára (ez nem túl számottevő és ezért nem is befolyásoló tényező számomra)előre is köszi
-
RM1
aktív tag
válasz HornedReaper #15551 üzenetére
A K551 gyakorlatilag egy mikrofonos K550, arról talán több teszt van.
Quincy Jones fülesből a Q460 kb. egy K450 szintje. Szerintem nincs jelentős különbség a többinél sem. -
Hornox123
újonc
Sziasztok!
Maximum 15 ezer forintot szánnék rá, ebben az ár kategóriában mi lenne a legjobb. Utazásra kellene, legfőképp buszra. Mivel nincs valami nagy fejem ezért kissebb fejhallgatóra gondoltam. Már van 2 kiszemeltem, de nem tudom, hogy ezek, hogy szólnak. A Sony mdr-zx600 és xb-400-at nézegettem eddig mivel ezek nem nagy méretűek és még a kinézetük is bejön. Amit legtöbbször hallgatok az dubstep, de szoktam popot is hallgatni.
Előre is köszi!
-
pedrő
aktív tag
válasz chrisnagy13 #15543 üzenetére
Jól hangzik, mondjuk ez látszik is rajta. Mivel elég elcseszett fejem van, így nem vagyok benne biztos, hogy sokkal nagyobb felületen oszlana el a súly.
Próbáltad is?Debrecenben van valakinek T70-e?
-
fattyu
veterán
válasz HornedReaper #15551 üzenetére
miért nem hallgatod meg ha egyszer ott vannak?
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok!
Havertól kaptam 2db AKG K551-et, hogy adjam el.. Nagyon birizgálja a fantáziámat, milyen lehet, jó lenne egyet megtartani.
A "Reference Class" mennyire igaz rájuk?
Ilyen áron van fejhallgató, ami jobban szól?Az AKG "Quincy Jones" fülesek valóban jobbak, vagy csak drágábbak?
-
contaxg
veterán
válasz Audison #15545 üzenetére
Végre valakinek tetszett!
A nyíregyi tali után feltettem a szekrény tetetjére, rákötöttem az MR3 Bartókot és 10 napig ott hagytam magában cincognim de utána se halgattam bele.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
apuc
őstag
Sziasztok,
A JVC_HA-RX300- as fejhallgató szerintetek jó vétel lenne?
Van valakinek tapasztalata vele?
Köszi előre is .
-
pedrő
aktív tag
Most már nekem is izgatja a fantáziámat ez a T70.
Puhább a fejpántja mint az SRH940-é?
Mennék én is a szombati találkozóra, de megfontolt szándékkal elkövetendő italozásra vagyok hivatalos. -
adammkaa
senior tag
Nem hiszem el a T70-et nem akarom levenni a fejemről. Ez oké. De az hogy én valaha azzal foglalkozzak meg azt mondjam hogy ennek a fejesnek a magasai is valami elképesztő azt nem gondoltam volna. Nem tudok betelni vele egyenlőre. Schawo-nak köszönhető mind ez.!! Amit eddig hallottam nem is mély volt csak puffogás, kivéve 840 meg T70.. Utóbbi eszméletlen.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
Ati1979
veterán
válasz raven12 #15532 üzenetére
Én a t70p-t használtam utcán is. Kifele semmi nem hallatszik, ami befelé hallatszik az meg elhanyagolható.
Esetleg p-s változatnál csap le valamennyit. A t70-nek szerintem elég basszusa van egy átlag ember számára.
adammkaa is basshead fejest keresett, de azóta átált a füle a jóra.
Szóval neki is elég a T70 basszusa...Az x-es széria szerintem sokkal jobb. Inkább azok közül válassz ha teheted. Szerintem elég sok lesz ezekből a fejesekből a találkozón.
(#15530) adammkaa
Az ath bemutatótermébe megyünk ha jól tudom.
A többit a fantáziádra bízom.
-
Bodz
nagyúr
-
raven12
senior tag
Köszi mindenkinek!
Nos, hajlanék a nyitott fele, már csak az az aggodalmam, hogy a beszűrődő zajok mennyire rontják az összképet. Nyilván nem állandóan minimális a zajszint, és a füleseknél azt tapasztaltam, hogy ha normálisan ki akarom használni, akkor bizony nagyon minimális zajszint igényeltetik. Hiába a jó izoláció, amint van egy kis beszűrődő zaj, azonnal nyomja el az apró részleteket, nem tudom, Ti hogy vettétek észre, meg fejesekre ez mennyire illik.
T70-ről egy review-t olvastam, amiben azt írja, hogy sovány a basszus, gyakorlatilag 100hz alatt rohamosan csapja le.. Nem tudom, ez mennyire a tipikus headfi túlkapás... Az, hogy némelyeknek harsh, az engem nem zavar, a fülesemre is sokan panaszkodnak, de nekem egyáltalán nem zavaró, kicsit süketedek már én is .
Olvastam egyébként, hogy ezeknek a fejeseknek nagyrésze elég válogatós erősítést illetően. Ez nem igazán tetszik, mert egyelőre még nem szeretnék horribilis összegeket belenyomni a dologba.
Az AD2000 egyébként tetszik, de sajnos nemigen találok belőle eladót, inkább az X-ből, csak az meg 600 dodó.
Ezeket egyébként honnan érdemes venni? Láttam némelyiket itt Mo-n, csak éppen 20-30k-val drágábban, mint külföldön. Azt viszont nem tudom, ezekre nem szállnak-e rá a vámosok, ha külföldről rendeled..
-
adammkaa
senior tag
válasz schawo #15529 üzenetére
Kész vagyok Hát még én Fontosabb lett valahogy a részletesség, világosság, tisztaság, mint a bass.Még a hipphopp zenéknél is jobban átjön a feeling, így hogy kevesebb mély van benne, de ugyanakkor nagyon minőségi, annyira nem telt, de részletes és megfogott. Ilyen ez a fül HD650 remélem lesz a talin, azzal nagyon felkeltetted még az érdeklődésem.
Ati1979 Lesz lent A900X is?
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
adammkaa
senior tag
válasz Ati1979 #15527 üzenetére
Meghallgatás nélkül nem veszem meg, meg az alá biztos be kell pakolni egy komolyabb erősítőt, a kisDAC talán elég lenne hozzá. A T70 annyira nem kényes a forrásra beszéltük schawo val, presenter2 elég neki , különböző OPA val lehet játszani még. Most is ha nem hallom a T70 et, nem tudnám hogy ilyen kell nekem. nagyjából. Eddig kifogásolható pontot nem fedeztem fel rajta.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
Ati1979
veterán
válasz adammkaa #15510 üzenetére
A t70 eléggé világos hangzású fejes.
Kicsit eltértél az eredeti basshead elképzeléstől, de jó irányba haladsz.
Amúgy ami neked lesz az szerintem jobb a t70-nél.
(#15512) fattyu
+1
(#15513) contaxg
+1
Kicsit kezd eltérni az eredeti elképzeléstől.
(#15520) .DLL
Én viszem a t70p-t. Az kb. olyan mint a t70. Csak portable változat.
[ Szerkesztve ]
-
adammkaa
senior tag
válasz egonolsen #15522 üzenetére
35-40, 16-18. szerintem Egyéblént nagyon áll a fejhallgató piac, nehéz lesz megválni tőlük, maximum ha jó áron adod.
Kis kiindulási alap utóbbi 2 hónapban minden nap megnézem a hírdetéseket hd25-1 II-ket láttam 30K ért is, új állapotban.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
törölt tag
válasz egonolsen #15522 üzenetére
Nem mindegy, hogy garanciálisak-e. A Shure-t, ha még bőven garanciális, akkor elkezdheted próbálni úgy 17-18ezer körül, ha már túl van a garanciaidőn, akkor talán inkább 15ezer környékén lehet reális elkezdeni. De ez a leghálátlanabb, legveszélyesebb feladat, ilyesmiben tanácsot adni, lehet hogy mások mást mondanak. A Sennihez nem is szólok, tapasztalat híján.
-
egonolsen
újonc
Két fejhallgatót szeretnék eladni!Kérlek segítsetek a reális árak megállapításában!Sennheiser Hd 25-13 600 Ohmos,illetve Shure Srh 440.Mindkettő hibátlan megkímélt állapotu!Előre is köszönöm!
-
hm74
aktív tag
-
-
contaxg
veterán
-
fattyu
veterán
válasz adammkaa #15510 üzenetére
azt hiszem hetekkel ezelőtt mondtam neked a következő mondatot: van sok mély meg van minőségi mély. ami feszes pontos megfogott részletes és ettől máris nem kell hogy sok legyen belőle. a t70ről beszéltem.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
adammkaa
senior tag
Jelenleg T70-et tesztelek, 840 után teljesen lehengerlő. Nagy tér, valami iszonyat tiszta, nagyon részletes, mély minőségi, nem nyom el semmit, az is részletes, annyira nem telt. Valami csodálatos hallgatni. Magasai az valami fenomenális. Csilingel nagyon jó... Ez a legjobb amit hallottam, számomra 840 -re köröket ver. Nagyon megfogott ez a tisztaság. Még hip-hop egyéb zenékre is nagyon élvezetes a hangja a részletes és tisztasága miatt, lehet lemondok inkább a basshead fejesekről, ez valami nagyon jó. Az összeszerelési minőség páratlan. Nem nyikorog minőségi alkatrészek. Kényelem meg fenomenális szintén. Eddig best számomra...
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
-
raven12
senior tag
válasz fattyu #15504 üzenetére
Tudom, de azért gondolkodtam max félig nyitottban, mert kollégiumi szobatársamat nem akarom zavarni, bár ez még a kisebb bajom, a másik, hogy a nyitottban a basszus ereje nagyon elveszik, nöm? Most éppen olyan fülhallgatóm van, amiben kissé erőtlen a basszus, nem vagyok basshead, de hangyányit erősebbre vágyom.
Fejes találkozóra be lehet pofátlankodni nulla tapasztalattal és hozzájárult eszközzel? Szívesen meghallgatnék párat. -
fattyu
veterán
válasz raven12 #15503 üzenetére
zártak nem a nagy térről híresek. konstrukció maitt a nyitottak ebben mindig erősebbek lesznek.
otthonra miért ragaszkodsz a zárthoz? kifele azért annyira nem zavaró. hacsak nem zaj van otthon ami behallatszana a nyitottba, akkor inkább azt kéne.
mindenesetre t70 kb tudja amit akarsz tőle.
[ Szerkesztve ]
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Maximum 80-100(inkább 80 körül)ezerig mi lenne a legnagyobb terű, analitikus, esetleg gyenge mélykiemeléses, lehetőleg kissé meleg hangszínű semi-open vagy zárt, fül körül ülő fejhallgató (sosem hallottam még semi-opent, mennyire hangos, zavaró vele egy szobában lenni?), amit nem kifejezetten nehéz meghajtani? (otthoni fejes)
Illetve legolcsóbb értelmes orthodinamikus vagy Tesla driveres fejeseket mennyiért vesztegetik, és nyújt-e ebben az árkategóriában többet az ortho, mint a dynamic?Szívesen megismerkednék a fejesek világával, valahogy méltatlanul hanyagoltam eddig, fülhallgató-párti vagyok, de rájöttem, hogy a legtöbbet mégiscsak otthon hallgatok zenét.
Köszi!
-
vodkaboy22
addikt
válasz jookomak #15500 üzenetére
Csak nyitottban tudok újba. (Pioneer SE-A1000) Baromi nagy és kényelmes. Ilyen olcsón én más hasonlóan nagyot nem tudok. (Beyer DT770 elég nagy de az hasonló mint a Supi-HD660)
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Formula-1
- Hogwarts Legacy teszt
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest