- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- Valorant
- EAFC 25
- Diablo IV
- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Hogwarts Legacy teszt
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
A netes tapasztalatok alapján a pánt a fejbúbon problémás, ott nyomja a műanyag merevítés miatt a pánt eleje és/vagy hátulja a fejet egy/két ponton (nekem a hátulja nyomta és olyan 2 óra után vált kellemetlenné). Én egyszerűen teszteltem, hogy a csere megoldás lehet-e: fogtam vastagabb szövetet, aztán 4 rétegben rácsavartam a fejpántra, és úgy nem jelentkezett a probléma.
A megoldás eredeti vagy utángyártott Beyerdynamic DT770 fejpánt lehet, én utángyártottra szavaztam, vélemények itt, rendelés innen. Egyes vélemények szerint a gyári pántra szépen rá lehet tenni, egyesek szerint nem, majd kiderül, ha megjött. Ha nem, akkor az eredeti pántot le lehet szedni.
Olcsóbb megoldás lehet az eredeti pántból a merev műanyag kiműtése, vagy az eredeti tesztem kulturált megvalósítása, amikor több rétegnyi vastag, puha szövetből készítesz cserélhető borítást a fejpántra.
Ha baj lenne, akkor komplett gyári fejpánt rendelhető.
Bodz: köszi!
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
Audison
senior tag
Szerintem a One jól alkalmazkodik a beyerekhez, nekem legalább is a DT880-al ez a tapasztalatom. Pont kellően fedi azt a beyeres magas emelést, amire sokan itt panaszkodnak. Mondjuk az is igaz, hogy előtte a Matrix halálra lőtte a magasakat, így világosabb a hangkép, de pont amennyire kell.
-
törölt tag
Egyetértve a kollégák által közölt karakterkülönbségekkel, nekem a Beyer hangminősége "megalapozottabbnak", "korrektebbnek" tűnik, de a Shure meg "ügyesebbnek", és a Shure érzékenyebb is, ami nem mellékes szempont. Tehát, ha az eszemre és a lelkiismeretemre hallgatnék, akkor a Beyert venném, ha a szívemre, akkor a Shure-t. Sajnos az árkategóriában nincs olyan, ami a kettő erényeit gyúrná egybe.
(Beyer tetemesen kenyelmesebb nekem, de lehet, neked nem. Nem esmerem te fejedet.) -
adammkaa
senior tag
Igen ez bennem is felmerült, mi most rendeltünk 2db A900X-et 38K-ért darabját és 2 ember jelentkezett a fórumból, de előtte már lába kelt, mindenki isteníti még sem vesz. SŐT még az ATH- királya sem vette meg ennyiért (Ati 1979). Pedig ennyiért állítólag még best buy is is lealacsonyító megnevezést, mikor egyesek szerint még a 100K fejeseket is elveri. De tudjuk több fül több vélemény. Én kíváncsi leszek a hangjára nagyon. Én most T70 et tesztelek Schawo álltal
[ Szerkesztve ]
Nexus 5 Black
-
törölt tag
Az biztos (szerintem), hogy az SRH240/440/840/940 vonalból ez a legtürelmesebb a forrással szemben. Mind a négyre érvényes, hogy nagyon rideg hangú forrás kell ahhoz, hogy a hangjuk szépségébe belerondítson, de a másik háromból nem nehéz magasba húzó karaktert előcsiholni, ha olyan a forrás. Ez a 840, mint a sorozat enyhén mélykiemelős típusa, erre is elég érzékeltlen, a tónusát is nehéz felborítani. Az pedig (szerintem) nem kérdés, hogy a "jótól jobb" forrást elég széles határig meg tudja hálálni, nagyjából az 50-60ezres árkategóriáig tartó forrás ár esetén nem kerülne többe a leves mint a hús.
-
bigmasterg
addikt
Van olyan fejes és rendszer ahol számít és van ahol kevésbé.
A shure-ok (legalábbis a 440, azt ismerem jobban) elég jól elfednek dolgokat, ami nem baj. Plusz könnyen is hajthatóak, így szükség esetén, akár beépített hangkeltővel sem lesz teljesen hallgathatatlan az eredmény.
De mondjuk egy 50 ezres rendszerhez, sem biztos, hogy ésszerű 100 ezres kábeleket venni.Halide és a dac-om beépített usb-je/fw-je között elég egyértelmű volt a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Welkám to dö lejtő.
440 jó fejes, könnyen hajtható, szeretem is.
De ha már van dac és amp, akkor érdemes lehet körbenézni a régebbi nagy fejesek között is. (használtan)
(Senn hd580, akg k500/501, régebbi Beyerek(770,880,990) )
Csak ezekre vadászni kell egy kicsit.A fehér ugye presenter ?
A dac-nak mi a neve, ki csinálta ?
Erre már jött is válasz.[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
nem tudom hova valósi vagy, de szoktak a topic-ban találkozót szervezni. nem rég volt egy Pesten, arról lemaradtál, de most lesz egy Nyíregyen, ha el tudsz menni nagyon sok mindent ki tudsz próbálni és jobban képben leszel a felhozatalról.
30k-ból én egy használt k701-et vennék, nagy szerencsével talán ki lehet fogni ennyiért alkuval.
-
fattyu
veterán
de ez akkor sem így megy A wolfsont nem ismerem konkrétan de a presenter ( igaz 2essel van közelebbi ismeretségem ) kifejezetten kellemes volt a hd650alá is
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külpolitika
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla