-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
válasz vodkaboy22 #15495 üzenetére
Nem jó hír. Más választás hasonló árban? Nagy méretű kagylóval? 20-25k környékén?
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Egy Shure srh440 fülkagylója nagyobb mint a superlux hmd660-é? Hangban meg vagyok elégedve a superlux-szal, de hosszú távon sajnos kényelmetlen. Hangra ahogy olvasom a teszteket és a témaösszefoglalót, kb hasonló karakterisztika a shure. Még egy kérdés: kb. 10k-val kerül többe. Érezhetően jobb hangra, vagy nem kiugróan?
Zárt, circum kéne, rock/metal zenére, alaplapi hangkavaró van, megtámogatva egy fiio e6-al.
Hülye szokásom, hogyha veszek egy új dolgot, akkor próbálok kicsit nagyobb tudásút venni belőle, mint a régi. -
Audison
senior tag
Szerintem a One jól alkalmazkodik a beyerekhez, nekem legalább is a DT880-al ez a tapasztalatom. Pont kellően fedi azt a beyeres magas emelést, amire sokan itt panaszkodnak. Mondjuk az is igaz, hogy előtte a Matrix halálra lőtte a magasakat, így világosabb a hangkép, de pont amennyire kell.
-
gedani
csendes tag
válasz #71562240 #15438 üzenetére
köszönöm a segítséget
Most egy 10-esbe kerülne a bestbyte-ban szóval annyit szánnék rá, felpróbáltam és nekem jól illeszkedik szerencsére. Ki is próbáltam és nekem nagyon tetszik a hangzása, bár mondom nem nagyon értek hozzá, szóval szerintem amire én használnám arra bőven megfelelő, legalábbis remélem hogy nem fogok benne csalódni. A beyert amit mondtál azt még nem próbáltam, lehet majd vásárlás előtt kipróbálom azt is -
chrisnagy13
senior tag
válasz kárátékutyá #15485 üzenetére
(#15486) Dave™: na pont ezt akartam most írni, hogy nem azért tűnik e világosabbnak.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz chrisnagy13 #15484 üzenetére
Összességében vizsgálva inkább azt mondanám más, mert a K701 viszonylag kiegyenlített, az AD900X-nél meg a középmagas kap nagy hangsúlyt. Mivel az van az előtérben, világosabbnak érezni. A K701 meg annak ellenére világos, hogy lenne ilyen durvább emelése. Legalábbis valami hasonló lehet a háttérben szerintem. A lényeg: mindkettő világos, csak másként.
-
kárátékutyá
őstag
válasz chrisnagy13 #15484 üzenetére
Sokkal.
-
fattyu
veterán
válasz kárátékutyá #15481 üzenetére
az elég hangos pont nem azt jelenti hogy jól meg van hajtva...
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
contaxg
veterán
Pár hete nekem úgy tűnt egy T70-nel hogy az élesebb, magasba húzóbb fejesekhez pont jó gyári állapotában.
(#15478) Asbee
Nagyon fontos miről van hajtva. Testesebb hangú forrás jó hozzá[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
fattyu
veterán
válasz kárátékutyá #15470 üzenetére
Az megvan hogy a nagy akgk oltárira nem mindegy miről szólnak? Karaktere nyilván nem fog változni ha rendes hajtást kap de a minősége igen. Az AT-k meg alapvetően amennyire tudom a könnyebben hajtható darabok közé tartoznak.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Asbee
veterán
kárátékutyá , Dave™: Köszönöm szépen A K701 valóban kicsit steril, ahogy Dave írtad, így pozitív lehet a váltás számomra. Mennyire érzékeny, hogy miről van hajtva?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyetértve a kollégák által közölt karakterkülönbségekkel, nekem a Beyer hangminősége "megalapozottabbnak", "korrektebbnek" tűnik, de a Shure meg "ügyesebbnek", és a Shure érzékenyebb is, ami nem mellékes szempont. Tehát, ha az eszemre és a lelkiismeretemre hallgatnék, akkor a Beyert venném, ha a szívemre, akkor a Shure-t. Sajnos az árkategóriában nincs olyan, ami a kettő erényeit gyúrná egybe.
(Beyer tetemesen kenyelmesebb nekem, de lehet, neked nem. Nem esmerem te fejedet.) -
-
Ati1979
veterán
válasz kárátékutyá #15470 üzenetére
"Egyedül egy kis közép-magas kiemelés" - az a legjobb benne.
Legalábbis az én ízlésemnek.
-
Dave™
nagyúr
K701: lineárisabb, hidegebb, némileg sötétebb, mint a másik, lágyabb a közép-magas-magas, nem üt annyira a mélye mint az AD900X-nek, kicsit lassabb hang. Szubjektív véleményem róla hogy jó, csak unalmas, steril hangja van.
AD900X: a középmagas előrébb van hozva, világosabb hangú, mint a K701, élesebb/direktebb a magas, jobban üt a mélye, élénk, közvetlen hangzású, nem olyan udvarias, mint a K701. Felbontásra is jobb, ha emlékeim nem csalnak.
Számomra az AT sokkal jobb, de ha valakit zavarnak az apróbb csalások (a középmagas miatt mélységben meg van nyújtva a tér), akkor ez nem az ő fejhallgatója. A végeredmény egy nagy térrel rendelkező, szellős hangú, mégis közvetlen fejes. A K701-nek is nagy tere van, szintén szellős, de messze nem ilyen közvetlen. A közvetlenség pengetős/fúvós hangszereknél, illetve a vokáloknál érhető tetten a leginkább.
Remélem segítettem
-
kárátékutyá
őstag
Én K601-ről váltottam AD900x-re. Volt a fejemen K701 is, de akkor nem volt nálam a K601, így összehasonlításom nem korrekt teljesen, nagyon hasonlónak gondolom hangkarakterben a kettőt. Külföldi teszteken több helyen is jobbnak hozták ki a K601-et. Nekem mióta megvolt, egyszerűen nem voltam elégedett a hangjával. Superlux 668B-t váltott, azt nem volt azért nagy ász odaverni, elég volt hogy végre nem karcolt a teteje. Cserébe viszont dinamikátlan, kimért, számomra túl precíz volt a hangja, mélyeket nyomokban tartalmazott csak. Tere (amennyire beszélhetünk fejesnél egyáltalán térről) nem volt rossz. Dinamikus zenék a szó legszorosabb értelmében hallgathatatlanok vele, pld Daft Punk új albuma...hát az valami rettenet. Klasszikus, kevés hangszeres, nem túl sok "tutit" tartalmazó zenék kellemesek voltak rajta, énekhangja nagyon szép, picit fátyolos talán, de mindenképpen hosszú távon is elviselhető/élvezhető.
Az AD900X már más tészta. Mivel nagyon koherensen is azt gondolom ízlés függő a hifi, számomra agyonverte a K601-et. Mintha nem egy bolygón készültek volna. Mélyek rendben, dinamika OK, részletessége brutális, "tere" jobb. Egyedül egy kis közép-magas kiemelés az, ami első körben zavart, de aztán az ember agya alkalmazkodik, legalább is az enyém ezt tette. Cserébe viszont főleg a K701-hez képest "csúnya", mert az valami gyönyörűséges külsejű, de sztem inkább nézegetésre való mint zene hallgatásra.
Az AD900X-ben ami számomra a legmeggyőzőbb, hogy MINDENEVŐ, minden jól szól rajta, legalább is az én "repertoárom" mindenképpen.
-
contaxg
veterán
válasz AMDFan #15468 üzenetére
Nekem DT770 Edition van, volt nálam SRH840 is, de nem jött be igazán. A Beyer számomra sokkal egységesebb hangú és kémyelmesebb is. A Shureból csak az SRH240-et szeretem. A többi már szerintem olyan ákom-bákom fejes.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Tamoo
MODERÁTOR
Beyer DT770 Pro és Shure 840 "összehasonlítást" tudnátok nekem írni? 840-et ismerem, Beyer-t sajnos nem tudom meghallgatni.
-
hm74
aktív tag
válasz pockhome #15461 üzenetére
A bónusz a fenti kammerer hozzászólásban a segítőkészséget jelenti. Ez a topik az utóbbi hónapokban rendkívül forgalmas lett és a régebbi tagok magas szinten társalognak magas minőségi kategóriába tartozó eszközökről. A laikus kérdezők számára is készítettek egy nagyon praktikus mankót a téma összefoglalóban. Legtöbbször az veri ki a biztosítékot és az hozza ki az iróniát egyes tagokból, ha tapasztalatlan belépők nem kellő szakmai alázattal fordulnak az "öregekhez", sőt még erre rá is turbóznak okoskodással vagy dúrcáskodással.
Ahogy a mondás szól: "Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten." -
Asbee
veterán
AD900X-al szemezek mostanában én is. Ha gariból visszajött a K701 lehet cserélném rá. Keresőben olvasgattam róla, de lenne valakinek konkrét tapasztalata/összehasonlítása, a két fejesről. (Lényegesebb különbségek). Tudom, meghallgatni lenne az igazi de sajnos nincs rá lehetőségem. Köszi.
-
.DLL
veterán
válasz Zola007 #15459 üzenetére
A madzagba beépített hangerőpotik ritkán ütik meg mind a minőség, mind a tartósság szintjét, pláne ha egy használt törött eszközt veszel... Jó eséllyel recseg, nem egyformán szól a két oldal és lehet hogy le sem tudod tesztelni. Persze bolhapiacon vehetsz 100Ft-ért, de ha nem jó akkor csak kidobott idő leginkább.
Ha kell tudok segíteni a megépítésben.(P.H.)
-
pockhome
senior tag
válasz #71562240 #15460 üzenetére
Az irónia, mint fogalom ismerős neked? Ha olyan nagy divat lett a wikipedia, akkor tessék: Az irónia fogalma.A többieknek: elnézést, részemről ennyi volt az off
TopikLAKÓK? LOL, már külön fajba tartoztok? Milyen bónusz? Mit vársz cserébe a segítségedért, vagy ingyen már nem buli legépelni 2 mondatot? Akkor az 1. hsz-ba írjátok bele a számlaszámokat, és aki segít annak 50Ft-ot kell utalni, vagy nem értem ezt a bónusz-dolgot
[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
törölt tag
válasz pockhome #15458 üzenetére
A fenti kollégák csak viccelődtek azon, hogy nem tudnak olvasni, de a jelek szerint te tényleg nem tudsz.
"Ne haragudj, de remélem rájössz hogy ez butaság amit írtál." - írod nekem, én pedig visszaküldöm, szó szerint.Egyébként pedig, igen, arra való a szakmai topik, hogy a lakói megbeszéljék egymással azt, amit a témába vágóan meg akarnak egymással beszélni. Hogy ezen kívül vannak kedves topiklakók, akik a tanácskérőknek segítenek, az szigorúan bónusz, nem pedig kötelesség. Az első hozzászólás pedig mindezt megkönnyíteni igyekszik, akinek pedig ez nem tetszik, az nem tudja, hogy jódolgában mit csináljon.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
veszek valahol egy törött vagy hibás hangerőszabályzós fejhallgatót, aztán abból kieszkábálom inkább, már csak egy 6,3 aljzat kell akkor a másik végére
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
pockhome
senior tag
válasz #71562240 #15456 üzenetére
Milyen seggnyalás? Nem értem miről beszélsz...
Ha nem arról szól hogy segítséget kérjünk/adjunk, akkor miről? Hogy pár emberke kibeszélje;aki nem csak pár segítőkész kommentért jön ide; hogy hogyan használják a "fejhallgatót hagymaszeletelésre, vitorlásmodellek tőkesúlyának formára fűrészeléséhez, valamint pizsamavacogtatáshoz"? Mert ennek aztán sokkal több értelme van, mintsem hogy egy olyannak segítsetek, aki nem ért annyira hozzá.
Ne haragudj, de remélem rájössz hogy ez butaság amit írtálGirls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
pucz
senior tag
Mindig csak a vita, és az első hsz nyaggatása...
Megkapta mindenki amit akart, ezen nincs mit ragozni. -
törölt tag
válasz #71562240 #15453 üzenetére
(#15444) pockhome "U.I: leírta hogy mire használná, mennyi rá a keret,..." Nem írta le, hogy mennyi a keret, csak utólag, külön kérésre. Leírta, hogy zenére, filmre kell neki, ami nagy megkönnyebbülés volt számunkra, mert egyébként sokan keresnek fejhallgatót hagymaszeletelésre, vitorlásmodellek tőkesúlyának formára fűrészeléséhez, valamint pizsamavacogtatáshoz, márpedig az ilyen igényeket sokkal nehezebb kielégítenünk, mint a zenére-filmre igényt.
-
törölt tag
A Retro DJ-n kívül próbáld ki a JVC HA-G101-est is, meg a JVC HA-RX300-E-e is. No meg a Philips SHL3000-et is.
(Remélem lesz, aki felolvassa neked, amit írtam.)(#15444) pockhome Akkor itt egy lehurrogós. A szakmai topik nem arra van, hogy az egyszeri tanácskérők seggét nyalják, az csak bónusz. Az első hozzászólás pedig abban segít, hogy ne kelljen napjában ugyanazt hatmilliószor leírni. Ott van benne és az ajánlóban ugyanaz a szöveg, amit egyébként leírnánk akkor, ha külön minden egyes kérdezőnek személyre szólóan dedikálva leírnánk - napi hatmilliószor. Másrészt pedig, aki elolvassa az első hozzászólást, az utána nagyobb eséllyel fog topikkonform módon kérdezni, ami megintcsak megkönnyíti a tanácsadók dolgát - akik egyébként éjt nappallá téve nyalják azon tanácskérők seggét, akik ezt természetesnek tartják.
[ Szerkesztve ]
-
Audifan
tag
válasz RetepNyaraB #15450 üzenetére
Nem értem, nem tudok olvasni.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Audifan #15437 üzenetére
"(#15433) RetepNyaraB
Ez esetben van értelme a topicnak. Lehet zárni."Nem kell a hangulatkeltes
Egyszerüen Te egy minimal büdzsevel szeretnel valamit vasarolni. Erre letezik az ajanloban mutogatott par fele füles es kesz. Itt nincs mit molyolgatni, hogy "igen-igen, de en a közepmagasakat szeretnem kicsit terben jobban elhelyezve hallani". Ezert nem veszi a faradsagot a nep jo resze, harmincszor ugyanazt leirni naponta, ha egyszer ott az összefoglalo es elolvasom. Pont."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
korpicschess
veterán
Otthoni használatra keresek kényelmes, olcsó fejhallgatót. Zenére, filmre.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Ati1979
veterán
Nincs mit.
Meglepően jól szól az árához képest!(#15444) pockhome
Azért van abban valami igazság, hogy el kéne olvasni az első hozzászólást. Ok, ebben az esetben elég egyértelmű a helyzet, és könnyű neki találni valamit.
De nem mindig van így. Sok információ kell egy fejes megvásárlásához. Egyszerűen néhány dologra tudni kell a választ, mielőtt tudnánk ajánlani valamit.
Pl. nem mindegy, hogy nyitott vagy zárt. Ahhoz kell, hogy hol akarja használni. Az sem mindegy, hogy miről akarja hajtani.
Mennyit szán rá? Ajánlgathatunk itt 600k -s fejeseket is mindenkinek...[ Szerkesztve ]
-
pockhome
senior tag
válasz fattyu #15423 üzenetére
...és (#15429) schawo, és a többi segítőkész ( ) tag!
Ahelyett, hogy írnátok az első hsz meg ábécés baromságokat, inkább segítenél neki hogy hátha rátalál a szerelem egy szép fejhallgató személyében.Sajnos már kb minden topikban ez megy - amit igazából arra találtak ki hogy segítsék egymást a tagok,- hogy mindenki visszakérdez 10mp-en belül, hogy 'Nem tudsz olvasni te @?!#' és ennek változatai.
Ha már látod, hogy szerencsétlen segítségre szorul, akkor atopik első hozzászólása, és/vagy wikipedia linkelése helyett egy típusszám vagy pár segítő tipp biztosan jobban esne neki
Itt úgyis mindenki nagy 'suck'ember, akkor megtisztelhetne bennünket hogy segít, megmutatja a csili-vili tudását, ahelyett hogy lehurrogja a másikat ha kérdezni mer...Jöhetnek a lehurrogós komik is. :*
U.I: leírta hogy mire használná, mennyi rá a keret, ez már elég nagy irányadás ahhoz hogy milyet lehet EczkE-nek ajánlani
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
hoffman_
nagyúr
nekem ilyenem van, a flac és az mp3 ugyanolyan jól szól rajta. de télleg. codban is rádobott a statomra, meghallom a kisnyulat is. de ilyet már nem lehet kapni. nem eladó. bár van az a pénz. neked
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
törölt tag
válasz gedani #15396 üzenetére
És (#15426) gedani
Azért jó lett volna tudni, hogy miért pont ezt nézted ki.
Az ára Magyarországon igencsak rossz árfolyamon lett számolva, külföldön jóval olcsóbb. Nem ül valami stabilan a fülön, látszólag circum-, de valójában supraaural, csak közepesen kényelmes, elsősorban a kissé keménykedő fejpánt miatt. Kicsit törékenygyanús, de nem hiszem, hogy valóban törékeny lenne.
A hangját az árához képest én nagyon szeretem, de nagyon csalós, ezért nem szoktam ajánlgatni. Én azt mondanám rá, hogy (természetesen a kategóriájához képest) hosszan és élvezettel hallgatható, végtelenül meleg, bársonyos, mégis dinamikus hangja van, nagyon jól eltalált tónussal, ámde mindenki más azt mondaná rá, hogy az irdatlanul kiemelt mélyei annyira ráülnek a hangképre, hogy az a tompaság netovábbja vagy inkább eddigséje, hogy a tónusa sötétebb, mint Zala megye. Én az ilyen tónust keresem fejhallgatóban, de a fejhallgatózók döntő többsége irtózik ettől. Hallgasd meg, hasonlítsd össze hasonló árú fejhallgatókkal, esetleg hangdobozos rendszerek jellemző hangjával, és döntsd el, hogy Kammerer mindenki másnál okosabb vagy hülyébb.
Például a Beyer DT235 sokkal vitathatatlanabb választás ezen az árszinten.(#15434) Bodz "Borzalmas a mai oktatás, már olvasni se tanítják meg őket." Komolyra fordítva a szót, példa: USA némely tagállamaiban már nem a tanterv része a kézirás oktatása, nem kötelező azt oktatni.
[ Szerkesztve ]
-
Audifan
tag
(#15433) RetepNyaraB
Ez esetben van értelme a topicnak. Lehet zárni.(#15435) renard:
És milyen színű az a fejhallgató? Mert az is nagyban befolyásolja a hangzását és Én jó hangzásút szeretnék.
Valamint cicás az a fejhallgató?[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Tudom, de hátha van valaki a környezetébe, aki nem analfabéta. Csak rámutat a képre. Aztat akarom!
És valaki majd segít neki, ráklikkel kikeresi a boltot stb...
Direkt képes ábrát mutattam neki, hogy ezzel is segítsem a fejhallgató vásárlását.
De amit te javasoltál az is egy használható megoldás...
-
-
Ati1979
veterán
Anyám milyen színvonalas társalgás folyik itt...
(#15412) kovy29
Elég övön aluli ütés ezt a komoly fejest ajánlani valakinek...
(#15430) EczkE
Szerintem zárjuk ezt rövidre.
Ezt vedd.
[ Szerkesztve ]
-
Audifan
tag
válasz RetepNyaraB #15428 üzenetére
És honnan tudjam hogy melyik ami nekem megfelel?
-
Audifan
tag
Sziasztok!
Fejhallgatót keresek:
Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? Otthon.
Milyen célra szeretnéd használni? Játék.
Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? 8k
Vezetékes vagy vezeték nélküli? Vezetékes.
Circumaural vagy supraaural? Cica.
Zárt vagy nyitott? Mindegy.
Mikrofonos vagy mikrofon nélküli? Mindegy.
Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az ami zavar? Jó mélyeket.
Előre is köszönöm. -
gedani
csendes tag
Sziasztok!
Fejhallgató vásárlásán töröm a fejem, és ki is néztem a DENON AH-D310R-t. Erről szeretnélek kérdezni, hogy szerintetek ezt megéri megvenni. Teljesen átlagos felhasználásra kellene, filmnézés, utazások során zenehallgatás, néha az utcán is de nem sokszor. Nem vagyok egy nagy zeneértő, meg vájtfülűnek sem mondanám magam, szóval csak átlagos használatra gondoltam.
Mi a véleményetek erről a fejhallgatóról?Köszönöm előre is a segítséget
-
pedrő
aktív tag
válasz Bjørgersson #15412 üzenetére
Azért ez ott volt.
(#15410) contaxg
Valóban az.(#15415) fattyu
Igazad van, de néha kell ilyen is.[ Szerkesztve ]
-
EczkE
veterán
-
Bjørgersson
félisten
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
EczkE
veterán
Otthoni használatra keresek kényelmes, olcsó fejhallgatót. Zenére, filmre.
Asszem mindenféleképpen!
-
contaxg
veterán
válasz vzsryl #15403 üzenetére
Azt ne feledjétek, hogy az USA-ban nincs általában az ÁFA feltüntetve mivel államonként változik az értéke. Persze számlátáskor ezt rászámolják így egy 246.30 dolláros A900x fejhallgatóért már kb 270 dollárt kell fizetni, plusz a szállítást. Persze ha a szállítási címet kicserélem Budapestre rögtön más lesz az ára is... kb 320 USD , Sokkal jobban kijönne Japánból?
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz RetepNyaraB #15392 üzenetére
Magyar ár: [link]
Ebay: [link]
Szerintem ez jó ár. Nem tudom milyen ez a fejes, csak annyit látok, hogy ebay-en jó áron fut, és Tamoo ebben a kategóriában nézelődik. Gondoltam megemlítem neki, még csak nem is ajánlgattam, bár hallgatózás nélkül nem is tenném. Nem kell ebből ekkora ügyet csinálni.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Ati1979
veterán
válasz adammkaa #15398 üzenetére
Igen ez az én véleményem. De remélem nemsokára te is alátámasztod!
Amúgy lehet, hogy lesz olyan akinek nem is tetszik. Ízlések és pofonok...
Nem akarok vidékről fejest árulni. Több probléma is van vele:
Pl. Nem utalnak előre nekem mert kevés a pirosom.
(Ez nem azért van, mert megbízhatatlan eladó / vevő lennék.) Előreutalás nélkül meg lutri postázni.
Amúgy sem akarok postázni, főleg nem utánvétellel. Ha nem veszik át akkor az oda vissza posta az én költségem. Bizonytalan az eladás dátuma. Stb.
Én már csak olyan terméket veszek meg amire szükségem van. Annyira nem érdekel az a 10k amit esetlegesen kereshetek rajta, ha minden összejön.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM