Új hozzászólás Aktív témák

  • sityupityu

    Topikgazda

    válasz Tamás9x #76010 üzenetére

    Ok, de milyen stage6, vas vagy alu? Ha alu, akkor azon belül milyen szintű? Nagyon befolyásolja ám, hogy meddig tudsz elmenni. Ha meg komoly aluhenger van rajta, akkor ahhoz komoly cső is kell majd rá, a 40-50-ezres rezokat el lehet felejteni egy bizonyos szint felett...Nem tudom, hogy jelenleg a gyári kipufogó van-e rajta, de ha igen, akkor a kérdés meg is van válaszolva, hogy vashengered van. Gyári csővel még egy szolidabb aluhenger sem tud együtt dolgozni.
    A Gilera runner 1802T-ből nagyon durva dolgokat ki lehet hozni. Bár alapból le van butítva, de úgy sem akármilyen motor. Gyárilag nicasilos henger van rajta ami egy sima csővel van párosítva és így is 21 LE. Egy hajtás és csőcserével 30 ló fölé lehet simán vinni úgy, hogy magához a motorhoz (henger, dugó stb) hozzá sem kell nyúlni. Viszont ehhez a maxi 2T-hez (mert ez már az a kategória) egy rezonátor ott kezdődik, hogy 150 ezer. De a nagyobbik gond inkább az, hogy gyári és jó állapotban lévő darabokat gyakorlatilag szinte lehetetlen találni, akinek meg van, az meg nemigen válik meg tőle.

    (#76016) macilaci78

    Jó minőségű 70-es vashengerrel, főtengellyel, csapággyal stb és szakszerűen összerakva a gyári minőséget megközelítő szintet lehet összehozni. Persze ez csak a vashengerekre értendő, az aluhengerek nem erről szólnak...

    --albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--

Új hozzászólás Aktív témák