Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz MrChris #67234 üzenetére
Obicsere szerintem annyira nem gond, mert én inkább nagylátóval használnám több okból is (ahogy elnézem más sem telézik velük ), abból meg csak egy van . Fókuszálás sem gond nekem, lehet sokan lenéznek ezért majd, de a g6-ot a Came-Mini gimbal-al folyamatos af-el használtuk, és nagyon jó lett az eredmény szerintem. Videó alatt picivel lassabban fókuszált, de cserébe szépen lassan, folyamatosan állt rá a témára, egyetlen egyszer sem huntolt-keresgélt Persze vannak korlátai a dolognak, de a manuális fókusznak is, és utóbbit egy ilyen mini nebulán macera is lenne megoldani. Esetleg le lehet rekeszelni az obit, belőni a fókuszt manuálisan egy adott pontra, oszt mehet a móka. Nagylátóval minden bele fog esni az élességi síkba... De valamennyire sokszor úgy is az automatikára kell bízni a dolgokat, mert ha nagyon mozogsz meg váltogatod a témákat full manuális videóval néha ki fognak égni-be fognak bukni a dolgok, ha a gimbalon van a kamera, nem tudsz rekeszelni, korrigálni a záridőn, vagy a varind-n...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nikon Z 24-70mm f2.8 Objektív 2024.06.havi Fotoplus Vásárlás és még 2,5 év Magyar Garanciával 24-70
- Sunnylife li-po battery safe bag DJI Air 2 drón akkukhoz (3db) eladó
- Fotográfiai filter eladó - Formatt-Hitech 100mm ND fordított Grad
- Újszerű 'Kood 100mm Light Sunset (graduális) resin szűrő' eladó
- Eredeti 'Mindshift Gear Filter Hive' fotós síklapszűrő táska eladó (új)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest