Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cspaller
csendes tag
Sziasztok,
49UM7400PLB tvt néztem ki, kérdzeném hogy mik ezzel a tapasztalatok, jó ez megéri?
Másik kérdés, hogy ha valakinek van ilyen meg tudja mondani hogy milyen széles a tv kávája, illetve a tv talpa milyen széles? Nagyon köszi
PallR -
félisten
-
subset
senior tag
Bocs, lejárt az idő...
Motion Interpolation:
UM7300-as széria
SM8600Van némi különbség...
Használj Te is szabad szoftvert !
-
subset
senior tag
Egy 8610-esről van szó esetemben.
Nyilván egy egyszerűbb modellnél más az interpolálás minősége, ezt még számításba kell venni, és én nem vettem...
Itt egy α7 Gen 2 Intelligent Processor (de szép neve van ) dolgozik
Különösen jó a
Black Frame Insertion (BFI)
Motion Interpolation 30/60fps
Stutter
24p Judder
képessége.
Pont ezek a meghatározó paraméterek a jó "szappanoperához"[ Szerkesztve ]
-
subset
senior tag
Igen, nyilván más egy valódi 60fps tartalom, egyértelmű, látható....csak hasonlítani akartam...több képkockát kapunk itt is de átjön az is, hogy csak interpolálva vannak a hiányzók. Nekem bejön, szerintem elég jól működik a dolog (LG ügyes ebben)....nem bírok már másképp tévézni
-
subset
senior tag
válasz fojtviki #99482 üzenetére
Nem tudom...de talán ha nézted volna egy darabig még, meg is szoktad volna, elsőre biztosan fura volt...emlékszem nekem is az volt mikor az első prémium tévémet bekapcsoltam, most már el nem tudnám képzelni "szappanopera" hatás nélkül ezt az egészet
Gixxer88
Látod, van akinek ez tetszik ! Velem van a baj....
Nálam "Sima" a TrueMotion értéke, bejön, hogy minden tartalmat kb. úgy nézhetek mintha 60fps-el vették volna fel.
De már a moziban is ott van a "szappanopera" ! ...lásd például a GeminiMan 60fps verzióját. Azóta sem láttam olyan brutál minőséget !
Máshol meg hajtja az ember a minél magasabb fps-eket...én perverz módon a tévézésnél teszemninjago
Nekem bejött, tetszik 75"-ban legalábbis[ Szerkesztve ]
-
ninjago
tag
Sziasztok!
65SM8600 lesz a következő választás. 65uj634v tipust vált, nem tudták javítani, így csereutalványt ki is fizette a telekom. Van itt olyan valaki, akinek ez a tipus bejön? Vagy sikerült mellényúlni.
Köszi -
ajapi
tag
válasz mobilizmo #99470 üzenetére
Akkor kérdezek: nekem az LG csatornakereső nem talált csatornákat.
(HDMI-vel kötöttem össze a Flip dobozzal a TV-t.) Nálad ki a kábelszolgáltató és mi a kódolása bejövő jelnek? A Flip nem DVB-c, és a TV ezt ismerné fel. Eddig legalábbis azt hittem, hogy ez a hiba oka.
kösz -
Becksman
őstag
Üdv.
Holnap leszünk egy Lg 65sm8600pla tulajdonosa. 293e +30e ft a tv. 30 e 5 ev garancia mindenre terjedve. Ebben az árkategóriában jó választás volt? 350rol learazva kaptuk.
Samsung A54 5G 8+256GB
-
DamnedOne
csendes tag
Sziasztok!
Szemezek egy LG 43UM7600PLB -as tv-vel, van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban. Igazából 120-150K-köz keresek 43-as tv-t(nagyobb nem fér be) ez elég jónak tűnik.
Köszönöm a segítséget! -
senior tag
Sziasztok!
Olvasgatok egy ideje, de nem tudtam zöld ágra vergődni.
Adott egy LG LM6300PLA tv. Apóséknak vennénk hozzá egy külső winyót.
2,5-ös külsőt gondoltam,pl. WD Elements (gondoltam A-datára is a 3 év gari miatt, de olvastam itt, ott, a fórumban, hogy gondja volt vele embereknek):Két kérdésem lenne.
- van valakinek tapasztalata ezzel a tv-winyó kombóval?
- ha az 1 Terás megy, vajon a 2 Terrás is menne, vagy ott már lehet több a tányér, ezáltal esetleg az áramfelvétel is több, vagy bármi hátrány?
Ár adat mennyiségben jobban megérné a 2 terrás, plusz arra 3 év gari lenne..Olvastam valami olyat is, hogy időzített felvételnél gondot okoz, hogy nagy méretnél, sok fájlnál nem ismeri fel a winyót a készülék időben, így nem megy.. (erre esetleg megoldás lehet a particionálás? akkor két külön meghajtónak érzékeli? )
Webos 4 ha minden igaz, és segít..
Előre is köszi ha van tapasztalatod!
-
őstag
Sziasztok. Nagyon felve irom le, nem akarok hulyenek tunni Szoval vettunk egy LG UM7450PLA Tv-t. Egy 39" HD ready tv-t valtott. Nagyon nagy kulombseg van azt nem vitatom, az LG-t beallitottuk, igaz azt hasznaltuk amit a 7300-hoz ajanlanak. Tetszenek a szinek es ugy igazabol minden. Viszont szamomra olyan fura erzes fog el, mikozben nezzuk. Nem igazan tudom leirni, de nemelyik filmnel nagyon erzodik. Most pl megneztuk a Matt Damon-os Grimm filmet. Olyan erzes volt, mintha szinhazi elodast neznek, tehat total nem mozi erzesem volt. Szinte minden filmnel erzem kicsit, hol jobban hol kevesbe. Van masnak is ilyen problemaja, vagy csak nekem szokatlan ez? Koszonom.
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
válasz BeriHampeR #99463 üzenetére
Local dimming/ Helyi sötétítés kikapcsolása. Bocs fentebb írták.
[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
törölt tag
Hali.
Valaki tudja ki a különbség az LG 43UM7000PLA es LG 43UM7100PLB között?[ Szerkesztve ]
-
V8engines
tag
válasz dumcsi7 #99458 üzenetére
Akkor már inkább gyártanék magamnak egy tili-tolis tv állványt és ajtó becsukás, kulccsal bezárás után már lehet is ajtó elé görgetni (mint egy úszó kapu), és TV-zni.
Persze eléggé extrém, meg közben nem lehetne kimenni Csipszért, ropiért a konyhába. Hacsak nincs egy másik átjáró ajtó is.
-
mobilizmo
Topikgazda
-
Wajk
addikt
egy UM7610PLB lenne a kiszemelt, amihez Magic Remote távirányító van. Van esetleg valaki aki Flip vagy Telekom-mal használja? Össze lehet hozni, hogy ne kelljen kukázni a Magic Remote-ot és ne is két irányító kelljen? Csak félinformációkat találtam. Előre is köszönet
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
afi0903
aktív tag
Pár dolgot be szeretnék állítani a TV-n, de nem tudom, hogy egyáltalán be tudom, vagy hogy hogyan.
A távirányítón az exit gombra nyomva ne az egyik komponens, hanem a jelenleg home gombra nyomva előjövő alkalmazás választó jelenjen meg.
A böngészőben a letöltés engedélyezése.
A számítógépem képernyőjének a megosztása wifin keresztül.
Ezekben valaki tud segíteni?Illetve a jelenlegi standard TV remote-omhoz képest, milyen előnye van egy Magic Remote-nak (a hangvezérlésről tudok) vagy egy légegérnek (a billentyűzetről tudok)?
-
blakey
titán
Local Dimming/Helyi sötétítés kikapcsolása.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
snooze
veterán
vidd vissza,de azt mondd,hogy rossz,hogy elállsz a vásárlástol..igaz,nem tudni hol vetted..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
BeriHampeR
aktív tag
Sziasztok! A napokban vásároltam egy LG 55SM8600 televizitót és az alábbi video prezentálja a problémámat.
https://www.youtube.com/watch?v=OjbC0Hj_NUo
Ezen lehetne valamit segiteni, enyhiteni?
üdv. mindenkinek
-
tutyinéni
csendes tag
Üdv...
Tudtok valami bővebbet a 2020-as (UN) TV-k ről?
Van-e előrelépés minőségben az (UM) sorozathoz képest, vagy csak drágábbak?
lásd:MÉDIA MÁRKT. -
mobilizmo
Topikgazda
válasz dumcsi7 #99456 üzenetére
Amcsi lakásfelújítós filmekben lehet látni, rendszeresen a kandalló fölé van rakva a tévé. Nem értem, teljesen élvezhetetlen szerintem. Én biztos nem választanám ezt vagy hasonló a megoldást. Gondolkodj még a lehetőségeken, mert ezt így szerintem is meg fogod bánni.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
ultio
aktív tag
Sziasztok!
Összehasonlítottam a
55UM7450PLA
55UM7100PLB
55UM7400PLB
tévéket.
Nagy különbségeket nem látok.
A 7450 és 7400-esnek félhold alakú a talpa, a 7100-es széeln elhelyezkedő van.
Illetve a 7450-esnek más a színmélysége és okos távirányítója van.Létezik, hogy csak ennyi a különbség?
rasti rusti
-
veterán
válasz dumcsi7 #99456 üzenetére
Én szereltem már magasra,de én nagyon megbántam,pedig nem ennyire magasra.
Gondoltam jó helye lesz a számítógép asztalon lévő monitor magassága felett,így az alja 140cmnél volt,a teteje meg 220cmnél.
Én is cirka 3,5-4m-ről néztem és kényelmetlen volt,de nagyon,a nyakam nem szerette,plusz a szemem se örült neki.
Most 60cm-es állvány+talp a kezdő magasság,így a tv középvonala kb pont szemmagasságban van egyenes nyaknál.
Én személy szerint nagyon nem ajánlom,megbánjátok majd,rohadt kényelmetlen,ráadásul Te nagyon magasra akarod szerelni.
Ajtó mellett sarokban szögben egy mindenirányba állítható tartón nem férne el normál magasságban?[ Szerkesztve ]
-
subset
senior tag
Év végén volt egy rossz tv választásom, el is adtam.
Abban semmilyen képjavító áramkör nem volt, nagyon nem jött be, gyakorlatilag egy display volt tv tuner-el.
Ég és föld a különbség ahhoz képest most a 8610-essel.
Nem sok mindent lehet állítani, főleg ami látványos változást eredményezne...
Nekem biztos, hogy más a viszonyítási alapom, de szerintem jól néz ki az sd tv is rajta...igaz nagyban kerülöm azért az ilyen tartalmakatHasználj Te is szabad szoftvert !
-
subset
senior tag
-
Joky1
friss újonc
Sziasztok nincs valakinek elfekvöben egy LG 47lw5590 hez épséges kijelzöje?
-
MaxxDamage
félisten
válasz OPiiPO #99446 üzenetére
Még nem, de hosszabbítás lesz.
1x már megrendeltem, hívtak is és átadták a kiszállításra, de törölték a rendelést is, mert készlethiány lett... közbe lett készleten ismét és most (Hétfőn) megint megrendeltem/megrendeltük (telefonon) és remélem sikeresen végig megy a folyamat.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
dumcsi7
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi tv-k közül szeretnék vásárolni 1-t:
LG 55SM8200PLA Nanocell
LG 60UM7100PLB
LG 55SM8600 NanocellA 2 nanocell között árban azért van 40-50 ezer forint különbség nem tudom megéri-e a ha ugyanakkora méretű...
Amire kellene:
Netflix, HBO GO, Néha tv műsor, letöltött, minimum Full HD tartalmak nézése.Nappaliban lenne, 4 méter távolságból, fali konzolra rakva ami 1,9 m magasról indulna a tv, mivel az ajtó fölött van csak ekkora hely
Kanapéból nézve szemből.
Nem tudom, hogy a kisebb elvileg jobb tudásút vegyem vagy inkább a nagyobb de elvileg "rosszabb" TV-t.
Kérlek segítsetek, azért ezek a típusok mert lejár a szerződésem a T-home és akciósan lehet vásárolni őket 22 havi ingyen hitelre.Köszönöm előre is válaszotok.
-
Sonex79
aktív tag
Szerintem mindegyik hasonló tudású, nagy különbség nem lehet teljesítményben. Fontos hogy VA vagy IPS panelt szeretnél. 50-esek VA, 49-es IPS. Nekem az utóbbi van és teljesen jó. Netflixre teljesen jó, játékra nem használom. A kimondottan játékra ajánlott LG tv-k drágább kategóriában vannak, de biztos hogy ezek is élvezhetőek azért.
-
OPiiPO
veterán
válasz MaxxDamage #99444 üzenetére
látom lejárt legalább egy hűséged a Telekomnál - akkor itt találkozunk
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
MaxxDamage
félisten
válasz OPiiPO #99443 üzenetére
55" ami elfér és a fali tartó konzol síneket is át kell szerkeszteni, de ha a TV-t nem adnám el, akkor újat csináltatok.
Ez lett rendelve: [LG OLED55C9PLA]◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
OPiiPO
veterán
válasz MaxxDamage #99436 üzenetére
Mire váltasz? Anno te beszéltél rá egy hasonlóra.
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
MaxxDamage
félisten
válasz snooze #99438 üzenetére
LG 55UJ6307
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
snooze
veterán
-
MaxxDamage
félisten
Egy kérdésem volna.
Adatlapomon szereplő tévét vissza tudom állítani full gyári állapotra/beállításra?
Ha igen, mi annak a módja?
Úgy szeretném az új tulajnak átadni, hogy legyen minden úgy, mint az új.
/az beállítja kénye/kedve szerint/◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Zsadi
őstag
válasz afi0903 #99432 üzenetére
Nálam az optikainál automatikus, ahol Nálad az áthaladás van.
Tökéletesen szól DD,DTS, pedig a VSX-D814 sem egy mai darab.Lehet hülye kérdés, de az az optikai be van állítva az erősítőn, hogy hol legyen?
(TV/SAt, DVR stb..) - Már látom írtad...
De azért nézz rá, egyszer nálam el volt állítva az erősítőn a bemeneti rész..[ Szerkesztve ]
-
afi0903
aktív tag
A TV kalibrálását próbáltam a 96665-ös hozzászólás alapján megcsinálni, de az utolsó link utáni résznél elakadtam, szerintem ezen a TV-n nincs színszűrő beállítás, ha mégis van akkor nagyon el van dugva. Hogyan tudnám ezt a részét beállítani?
FPSTunker
Nincsenek olyan szintű hangfalaim, amihez megérné egy jobb erősítőt venni, majd később soundbar vétel lesz, de egyelőre ezt szeretném működésre bírni. -
-
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg az LG 60UM7100PLB TV-m. Hogyan tudom egy Pioneer VSX-D510 erősítővel összekötni?
Az optikai kábelt bedugtam mindkét készülékbe, a TV-n beállítottam, hogy a hang kimenet optikai, a digitális TV hangbeállítása Dolby Digital, a digitális hangkimenetet áthaladásra tettem.
Az erősítőn beállítottam a CD-t (,mert a CD 1 OPT bemenetbe kötöttem a TV-t), és beállítottam a Dolby Digitalt.
Ezek után nincs hang. Mit kéne máshogy csinálnom?[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
válasz Anders90 #99429 üzenetére
LG 55SM8200PLA. Gyönyörű kép-megfelelő beállításokkal-, gyors menü, széles látószög, nanocell, média lejátszója eddig még mindent lejátszott, jó hangzás, MagicRemote alapból jár hozzá. Nem fogsz csalódni.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
Anders90
csendes tag
Sziasztok,
Szeretnék segítséget, tanácsot kérni Tőletek. Tudom, hogy sok hasonló kérdés felmerül itt, olvasgattam, keresgettem, de még mindig tanácstalan vagyok. TV vásárlás előtt állunk, ez lesz majd az első okos TV-nk.
Amit tudunk, hogy méret miatt 55”-os TV fér el maximum, melyet 3-3,5 méterről néznénk az esetek 90%-ában szemben a kanapéról. A maradék 10%-ban pedig az étkező asztaltól, mely a leendő TV középvonalával kb 30°-os szöget zár be (úgy gondolom ez a felhasználás kevésbé mérvadó a kiválasztásnál). Leginkább filmeket, laptopra letöltött filmeket, tudományos műsorokat nézünk, Netflixet használnánk, illetve Xbox One S konzollal történő játékra is lenne használva. A szoba viszonylag világos, viszont este is sokat szoktunk tévézni, játszani. A TV-re szánt keret 200.000 Ft környéke. Nem feltétlen ragaszkodunk a 2020-as modellhez, hacsak nem éri meg a felárat.
Jelenleg az LG TV-t nézegettem, szimpatikus az operációs rendszere, a magic remote, de a nanocellás verziókról viszont nem sok jót írnak árukeresőn.
Konkrétan az alábbi két típust néztük:
-55UM7450PLA
-55SM8200PLATudnátok esetleg a fenti kritériumoknak megfelelő TV-t ajánlani? Illetve akinek a fenti két típussal van tapasztalata írna róla egy kis véleményt?
Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm.
-
subset
senior tag
Most jó áron van az osanban 160 ezresért !
Nanocell és a magicremote is jár hozzá
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-49SM8200PLAHasználj Te is szabad szoftvert !
-
joydrv
aktív tag
Nem találok adatot arról, hogy ezeknek a TV-knek a félhold alakú talpa hány cm hosszú pontosan:
LG 65UM7450PLA
LG 70UM7450PLAA legnagyobb szélességek megvannak - 34 illetve 39 cm - , de kellenének a hosszak is.
-
Konyika
senior tag
Beszéltem a héten az LG support-al.
Az alza.hu-ról rendeltem TV-t. Megkérdeztem, hogy hivatalos LG garancia van-e rá?
Az a választ kaptam, hogy amennyiben két év garanciát vállalnak akkor igen! Szerződést kötöttek velük -
blakey
titán
A hsz amire válaszoltál nem neked szólt.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kisjimy
aktív tag
Sziasztok!
Sokat gondolkodtam hogy lecseréljem a samu 49ks7000 tv-m és végül meghoztam a döntést, és vettem helyette egy lg oledc9pla 55col készüléket.Remélem nem bántam meg. Ha valaki tud róla mesélni ,tapasztatokat, meg hogy kell bekalibrálni szívesen venném! Köszönöm!
-
blakey
titán
Húzd ki a LAN-t, japcsold ki a TruMotuon-t.
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Pénteken hoztam haza egy 55UM7100PLB TV-t. Mindig is LG TV-ket használtunk, de nagyjából 5-6 évente frissítve, úgyhogy most a WebOS elég új nekem. Két beállítást nem találok, de lehet nincs is mód rá:
- Ha ki-/bekapcs után mindig újra kell kepacsolnom a WiFi-t. Bár LAN-on van bekötve a TV, az AirPlayhez és a telefonos alkalmazáshoz szükséges WiFi is, de elég macerás állandóan kapcsolgatni. Van erre valami megoldás, vagy be lehet állítani rugalmasabb készenléti módot kikapcsolás esetén?
- Van arra mód, hogy a TrueMotion szerű képfolyamatasságot kikapcsoljam? Ha "standardról" átkapcsolom "cinema" profilra valamivel jobb a helyzet, de ez is mindig elfelejtődik ki/bekapcs után...
Xbox GT: nozsolt
-
Leslie1966
senior tag
válasz Reddevil84 #99407 üzenetére
-
Reddevil84
tag
válasz Leslie1966 #99403 üzenetére
Köszönöm
-
zolokas
aktív tag
Üdv!
8200PLA tévénél tudja valaki hogyan lehet elő hozni a hotel módot?
Telekom TV L - Net L 1000 Mb/s / 1000 Mb/s - Xiaomi Poco X3 Pro Fekete
-
seger
addikt
Sziasztok.
Hálószobába tervezek egy tv-t vásárolni.
43UM7100PLB lenne a kiszemelt.
Véleményetekre lennék kíváncsi!
Köszi -
pomk
őstag
Sziasztok!
90% PS4 Pro és Netflix filmezésre keresek egy világos nappila, ~2-3 m szembeli betekintésre max. 115 cm széles 4K és HDR képes TV-t. Árkategóriában 150 a max ami belefér. TV beépített hangfalainak minősége nem lényeges.
Nagyon fontos a méret, mivel egy Vesa fali konzolra lesz rögzítve a nappali falára, kb 1,5 m magasan, és a TV bal oldalán már az erkély ajtó kerete van, így azon nem lóghat túl. Ezen kívül a PS Pro miatt a minél jobb minőségű 4K és HDR támogatás is fontos lenne.
Ezt a típust néztem ki:
LG 50UM7450PLA
LG 50UM7600PLB
LG 49UM7400PLB
Vagy esetleg LG 50UM7600PLB, bár ez kicsit drágább már.
Kicsit aggódom a VA és az 50 Hz miatt, bár az egyik IPS. Mit gondoltok?
Vagy van esetleg valami más ajánlott típus erre a felhasználásra?[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
válasz Reddevil84 #99402 üzenetére
Lemértem: 84 cm.
-
Reddevil84
tag
Sziasztok! Rendeltem a Telekomtól egy 55sm8200pla típusú tv-t. Akinek ilyen van, letudná nekem mérni a talp szélességét? Tehát a két legtávolabbi pontját széltében. Szeretném tudni, hogy elfog-e férni azon a helyen ahol a mostani tv-m van. Előre is köszönöm!
-
blakey
titán
A wifi kapcsolatot lehet azért nem találja, mert a csatornaválasztási lehetőség a routernél AUTO-ra van állítva és olyan csatornára ugrik amit a TV nem ismer, fix csatornákat kell használni, 2,4GHz-en 1-11 között, 5GHz-en 36-48 között, jellemzően ezeket a csatornákat minden eszköz ismeri és nem lehet olyan, hogy nem is látja, ha valóban nem látja akkor lehet router vagy kliens hiba. Szerintem a hálózati résszel van gond nálad és semmi baja a TV-nek, de te tudod. A helyedben normálisan rendbe raknám a hálózatot. a kurzor azért tűnhet el, mert épp érzékel valamilyen netet de nem tudja gyorsan "tudomásul venni", ezért minden energiáját arra öszpontosítja, hogy megtalálja a netet. esetleg azt is megnézheted, hogy nincs-e ipv6-ban a router ami hálózati hibát generál a TV-nél, de a kábelt is megnézheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest