Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonex79
aktív tag
Szerintem mindegyik hasonló tudású, nagy különbség nem lehet teljesítményben. Fontos hogy VA vagy IPS panelt szeretnél. 50-esek VA, 49-es IPS. Nekem az utóbbi van és teljesen jó. Netflixre teljesen jó, játékra nem használom. A kimondottan játékra ajánlott LG tv-k drágább kategóriában vannak, de biztos hogy ezek is élvezhetőek azért.
-
subset
senior tag
Most jó áron van az osanban 160 ezresért !
Nanocell és a magicremote is jár hozzá
https://www.lg.com/hu/televiziok/lg-49SM8200PLAHasználj Te is szabad szoftvert !
-
pomk
őstag
Beszéltem LG ügyfélszolgálattal chaten. Factory Resetet javasoltak és azt, hogy az automatikus csatornfrissítés legyen kikapcsolva. Kérdeztem, hogy ha ez nem oldja meg, akkor mi lehet a gond. Alaplap hibát mondott...kiváló...
Bízom benne, hogy a reset megoldja a hibát és nem kell gariztatni... -
pomk
őstag
Ismét előjött a csatornaátrendeződés. Vasárnap este néztük a tvt és a párom az M1-re akart kapcsolni, ami nálam az 1-es helyen van. Odakapcsolt semmi, eltűnt mint a kánfor. Nem is létezik sem az 1-es, sem a 2-es hely, 3-assal kezdődik a lista. Erre tegnap megtaláltam az M1-et, de a 7. vagy 8. helyen, ahol anno azt hiszem a Viasat3 volt. De most 2db 8as helyem van, egyik M1 másik Viasat3. Ezen kívül van még 3-4 ilyen duplázódás, hogy két különböző csatorna van egy számon.
Ki érti ezt?! -
törölt tag
UPC Mediacard-ot nem kaptál, vagy már nem is kell? Ha van akkor új keresés, csak digitális és a kódoltakat ne ugrasd át.
K Norbi A Stell SHO 1004 biztosan jó lesz. A faltól 8 cm elég lesz. Majd 90 fokos, derékszögű antenna csatlakozót használj. Egyik sem két pozíciós tartó, hanem tól-ig. Vagyis 0-tól 20 fokig az előbbinél.
mastodon régen volt vmi netes egyszeri fizetős lehetőség a DIGI-nél, de most nem találtam
Kérdezd meg őket, de nem tudok ilyenről, viszont olyan volt, hogy a MotoGP-t lehetett valahogy nézni online. -
-
Watt25
veterán
A csatornák megtalálásához nem kell kártya, bármelyik szolgáltatóról is van szó. Ahhoz kell a kártya, hogy lásd is a csatorna képét, ne csak az EPG-t. UPC kábel esetén régen valóban csak az M2 volt kódolatlan, egy ideje már 22 csatorna az.
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
atirag
őstag
Nekem a média lejátszó van összekötve az erősítővel és az erősítő a tv-vel. És én sem tudom bekapcsolni.
Természetesen hdmi-vel.Viszont ami furcsa,hogy néha egy film alatt is elfelejti és nem tudom kikapcsolni a filmet vagy beletekrni a filmbe.
Kicsit kapcsolgatok valamit a távirányítón és egyszer csak megint működik.Lehet váltani az eszközök között is.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Én csak segíteni próbálok, hogy ne egy moderátor szóljon, esetleg szankcionáljon. Minden hátsószándék nélkül.
Optikán még nekem sem sikerült összehozni sajnos Egy Panasonic házimozit küldd meg az LG, de sajnos az optikát soha nem ajánlja fel lehetőségnek, csak a HDMI-ket.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Shingen
addikt
-
csendes tag
Rendben köszi, kiváncsi vagyok. Én szeretema plex-et, ezt tartoma legjobbnak. DLNA nekem nem igazan ment.
Azért kell angol store mert a magyarban nincs benne a Playz, de lehet más store-t is választani, illetve nem kell megvenni valahogy fellehet varázsolni rá ha letöltöd a Playz weblapjáról.
-
tommy55
csendes tag
Csak hogy beálljak én is a sorba
Nekem is DS213-as NAS-om van, de az erősítő nálam Denon. A TV egy HDMI-vel van összekötve az erősítővel. Tapasztalatom szerint a Dolby Digital hangot gond nelkül kiküldi a Smart Share-ból indított filmeknél. A DTS-t most hirtelen nem tudom megmondani. -
pomk
őstag
Most beszéltem a MM-el. Azt mondták, hogy ha a kiszemelt LG 47LB671 tv-t a webshopban rendelem meg, akkor nem tudom rá megkötni a korábban említett 5 éves MM Gold garanciát.
Ezt csak a személyesen vásárolt termékekre lehet megkötni...szóval vagy 200.000-ért veszek személyesen és kötök biztosítást(már ha találok olyan üzletet, ahol még van ilyen), vagy megrendelem online 189-ért és nem veszek biztosítást.... -
luckyman
aktív tag
Igazából nem értem, mit nem értesz. Gondolom LG-t akarsz, az 2 év gyárival van, plusz megveszed a goldot, így lesz +3 év garanciád ( tehát összesen 5 év ) és 5 év biztosításod. Én nem agyaltam, megvettem, akár parasztvakítás, akár nem. Kár ezen rágódni, hogy máshol spórolsz 2-3 ezret.
-
EmThor
addikt
Köszönöm szépen a részletes infókat!
Auchan lenne a közelben, van is LG szakember/eladó, lehet megkérdem hoztak-e nekik azóta,
legalább hadd nézzem meg közelebbről, egyelőe az aqua játszik, megnézem az e havi költségvetést,
de legkésőbb következő fizuval február elején megveszem.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
huncutka1029
addikt
ha webshopban megveszed, akkor is köthetsz náluk biztosítást a tv legfeljebb fél éves koráig.
Gold garanciát ha így jobban tetszik.
mivel ezért is jutalékot kapnak, nem hiszem, hogy ne tudnád rábeszélni az eladót egy máshol vett tv-pótgarijának eladására. És akkor még többet spóroltál.Azért vigyázz az 5 év gari vásárlás dumával, mert 2 év teljeskörű gari jár, mindenképpen, csak a "balesetre" van külön biztosítás az első két évben, és csak a 3ik év első napjától valódi teljeskörű biztosítás, amiért fizetsz.
ennek fényében kell nézni azt a 14000 ft-ot.Szerk:
Látom közben neked is leesett a parasztvakítás![ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
pomk
őstag
Most nézem, hogy te 731-ről írtál. Az én hozzászólásom a 670/671 és a 650-re vonatkozik.
Ettől függetlenül a boltokról és az árakról írt véleményem valós.MM-ban az 5 éves Gold garancia most akkor mikor is kezdődik? Vásárláskor, vagy a gyári gari lejártakor?
Weboldalukon nekem kicsit zavaros amit írnak, hogyaszondja "Díjmentes javítás(ok), vagy csere formájában, a gyári jótállás (garancia) lejártát követően,a gyári garanciának megfelelő feltételekkel, belső hibára visszavezethető meghibásodások esetére. Ez a szolgáltatásunk a gyári garancia, vásárolt terméktől függően választható +1, +2, +3, vagy +4 évvel történő meghosszabbítását jelenti, figyelembe véve, hogy időtartama a vásárlástól számítva maximálisan 5 év lehet."Most akkor a gyári garancia lejártát követően vagy a kezdettől? Mert a gyári 2+5 Gold, akkor az már 7 év, viszont azt írja, hogy max. 5 év lehet. De akkor meg minek a 4 és 5 év lehetősége?
Vagy ez egy külön biztosítás, ami balaeseti károkra is kiterjed a gyári garanciákra, ami műszaki hibákra vonatkozik és ezért érdemes már az elejétől kezdődnie? -
huncutka1029
addikt
arra azér felhívnám a figyelmet, hogy amit plusz vásárolható garanciának hírdetnek, az valójában egy kockázati biztosítás!
A tv maximum 5 éves koráig, és a piaci étréken térít, em a vásárléáskorin, ha javíthatatlanná válik.
Egyéb esetekben szakértői vélemény alapján a "bizosító által kijelölt" szakszervízbe viszik javítani.Azért előnye is van, ha pl összetörik a kijelző, akkor annak a cseréjét simán megoldják ennek terhére.
Élő példám is van:Névnélküli Béla, kötött ilyet a tv-re, a készülék most 2 év 1 hónapos, és lett egy csík a kijelzőn, egy soron elment a pixelsor, és még legalább 7-8 pixel hiba előjött.
A gyári gari lejárt, a vásárolt nem lett volna érvényes a papírok szerint. mikor is az történt, hogy a szomszéd macskája véletlenül leborította tvt, ami összetört, mert a kijelző véletlenül a porszívóra esett.
Vitték 2 hét mulva kapta vissza javítva.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
A-l-i-e-N
aktív tag
Hali
Szüleim 47LB650-ese tőlük van +3 év teljeskörű garival. Csütörtökön d.u rendeltük, írtuk, hogy csak délután 15h után tudjuk átvenni, ezért! szombaton reggel hozták!
Egy rendes úriember hozta, a plusz garitól egy hologrammos papírt kaptunk.
Elvileg azt mondta, ha valami baja lesz, jönnek, adnak egy másikat, ezt meg elviszik.A mienk is innen lett volna, ha nyitva lettek volna hétvégén
Ha erre gondolsz..Remélem tudtam segíteni.
Shingen
Kb akkora lehet, igen.[ Szerkesztve ]
-
Watt25
veterán
Csak azt tudod rögzíteni, amit nézel.
Kikapcsolt tévé nem képes felvenni (ki van kapcsolva!), azonban ha felvétel közben nyomod meg a kikapcs gombot, akkor megkérdezi, hogy folytassa-e a felvételt és igen válasz esetén, csak a képernyőt/hangot kapcsolja le.
Időzített felvétel esetén pedig a megadott időpontban bekapcsol a tévé szintén kép és hang nélkül.Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
TaylorPro
addikt
digitalko. Nagyon elégedett vagyok velük, személyesen voltam is bent náluk Debrecenben. Normálisak, végtelenül nyugodtak. Amit rendeltem egy LG 42 LB730 volt, nem tudták mikor tudják szállítani mert kifogyott. Vártam, majd mérgemben megrendeltem egy 47 LB730-cat. Ez sem volt készleten, bizonytalan szállítás. Majd felhívtak hogy lenne egy egyedi ajánlatuk, 47 LB671 165 ezerért, én meg belementem és nem bántam meg. Garilevél lemaradt, mondták elküldik, de én bementem érte. A TV bontatlan volt és hibátlan.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
törölt tag
-
huncutka1029
addikt
vissza kellene állni a gyári beállításokra.
De ha 6.x.x verzió van, akkor le van tiltva benne ez a funkció
Akkor kell a downgrade csomag, amit ugyanígy kezdesz, csak előtte egy fat32-re formázott pendrive-ra létrehozol egy LG_DTV nevű mappát, amibe bemásolod a speci "oldkey" fw-t, és akkor műveled a visszaállítás procedúrát.
Akkor felülírja az aktuális fw-t a pendriveon találhatóval, és utána vissza lehet tenni auz 5.10.08 verziót amiben minden "hack" engedve volt még.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
TomDog
tag
A DVB-C digitális kábeltévé szolgáltatásunk kézi beállításhoz szükséges paraméterei:
Symbol rate: 6900
Digitális közszolgálati csomagunk csatornáinál: 6000
Moduláció: 256 QAMA hálózati azonosító:
Debrecenben: 1002
Kiskunhalason: 1003
A többi városban: 1001Így van beállítva a tévéd?
És a fő kérdés: Ha az összes férfi ugyanolyan, akkor a nők miért válogatnak http://30bt.venroka.com/news.php
-
huncutka1029
addikt
hidd el nekem, hogy nem jó bemeneti forrást állítottál be!
Még mindig légi ként keres a tévé.
DVB-T tuneren, ezért nem talál digitális csatornát.
ha a bemeneti listát behívod, milyen ikon van az első helyen, antenna jel, vagy " koax" csatlakozó jel?
ha az utóbbi van, akkor meg kell lenni a digitális adóknak, ha az első, akkor csak analóg!
a másik lista amit látnod kell: kábeles dtv abban kell lenni az összes digitális adónak.
DE ugye nem tányéros tévéd van? tuti kábeles?, és egyből a tv-be megy az antenna kábel a falból?[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
az antenna bemenetet állítsd légiről kábelesre,
és csak a digitális csatornák keresése opció legyen bejelölve
az automatikus csatornarendezés, és a helytelen csatornák átugrása NE!!!
Utána lesz műsorujságd, és oda pakolod a csatikat, ahova szeretnéd.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Yogi Bear
aktív tag
Próbáld meg a program újabb (edankTLL 0.5.2.0.zip) verzióját használni!
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
huncutka1029
addikt
nekem nem csinált ilyet,LW5500, és 5590
próbáld meg leformázni a pendriveot, és utána exportálni rá a csatornalistát.
És telepítsd újra a szerkesztőprogit, talán használ, vagy keress egy másik verziószámú progita női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
storm4
aktív tag
-
-
pomk
őstag
Sikerült megoldanom a problémát. Leírom, hátha valakinek segít a jövőben:
Lépések a UPC Mediacard-os füzetben leírtak szerint, de a keresés előtt a következő képpen módosítottam a beállításokat:
Frekvencia(kHz): 346000 (UPC füzet hátulján 346 MHz van, ezt átváltottam kHz-re, ezért adtam meg ennyit)
Symbol rate(kS/s): auto (nem is tudom állítani)
Moduláció: auto(nem is tudom állítani)
Hálózati azonosító: 43120 (Veszprém-et kinéztem UPC füzet hátuljából)
Induló frekvencia: 46000 (ez a lehető legkisebb érték, amit be lehet állítani)
Záró frekvencia: 862000Ezt követően keresés indítása, és újra megtalálta a ~120 csatornát.
Most már csak a Medicardba kell életet lehelni. -
pomk
őstag
Igazából nem csináltam semmit, csak annyit, hogy elkedztem antennás keresést, így a kábeles keresés beállított adatai vissza álltak alap helyzetbe. Ezután a kezdeti frekvenciát hagytam 360000-en, a hálózati azonosítót beállítottam, és most jó.
Lényeg, hogy jó. Köszi mindenkinek! -
Zjunior
veterán
Nem jól csinálod!
A kártya adatait látja meg a beállításokat!
Figyelj!
Kártyát vedd ki...
ÚJ csatornálat keress automatikus hangolásnál!
Írdd meg a frekvenciát alulra felülre meg már nem tudom a 43600 vagy vmi ilyesmit!
Amint megtalálta az adókat utána keresd meg az M2-őt és vagy vmi kódolt csatornát akkor told be a kártyát!
Fogja kérni az irányítószámot és 5 perc alatt regisztrál meg letölti az EPG-t
Azért mert nem jól adtad meg a frekvenciát a körzetednek!
Én is így jártam 6órát basztam vele![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)