Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
-
EmThor
addikt
49UF850V (2015ös) árat találtam a neten, olyan 450-500e jó magyar forintra jön ki, és a jelenlegi UB850v irányában nem látom miben tudna 'ennyivel' többet. Mondom ezt ugye teszt hiányában.
Csuti: hasonlóan csekkolom én is ezeket a modelleket, még nem tudtam dönteni. Az amazonon olvastam a minap korrekt értékeléseket az lg-ről (sötét sarkok és felhősödés előfordulhat, egyébiránt csak jókat írtak). A 7109es philips-nek is az elmondások alapján szép a képe, 2d/3d egyaránt + ott az ambilight, viszont annak kell hely oldalt, hogy látszódjon. A 7509-es 3 oldalas ambis philips-ben viszont lg panel van, tehát pláne nem látom, hogy nagyobb különbség lehetne.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz Stevenstyle #55503 üzenetére
Rákérdeztem az aqua-nál h milyen garit adnak, kíváncsian várom a válaszukat!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz Stevenstyle #55496 üzenetére
Avforums-on angol tulajok jókat írtak az ub850v-ről.
40-50 közé le lehet vinni az input lag-ot "game" módban szerintük, minden képjavító kikapcsolásával. (Xbox ps miatt)
SD-re is be lehet állítani élvezhetőre a képet.
Persze a HD, fullHD az igazi + 3D és az augusztusi FW javított minden hibát, amit a hdtvtest vagy melyik angol tesztoldal lehozott.
Persze 4K adás csak netflixen van. Az meg itthon még nincs.
Viszont miért van az, hogy 259e a 49ub850v az aqua-ban (2 év garival, az edigitalnál 320e, mm-ben 350e?
Aqua bolti garit ad csak és nem hivatalos hazai forgalmazótól szerzi be? Úgy meg gáz sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz Stevenstyle #53846 üzenetére
Biztos, hogy volt képjavító funkció bekapcsolva, ez látszódott, de megnéztem volna anélkül, csak mennem kellett és nem akartam az eladótól még távirányítót kunyerálni.
-
EmThor
addikt
820-as UHD-t láttam tegnap kirakva az Edigitalban a Sugárban.
Arra voltam kíváncsi, UHD képernyőn mennyire jelentős az utánhúzás.
X-men Wolwerine volt demózva rajta 4K-ban (vélhetőleg) és azt vettem észre,
hogy a normál kameramozgásnál, és amikor nincs gyorsan mozgó valami, akkor rendes,
mozis hatást keltett a kép, de amint akciójelenet jött, bekapcsolhatott a képjavító, mert
felgyorsultak a mozdulatok, olyan szappanopera-effektes módon.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
válasz #94529552 #53670 üzenetére
Néztem ezt a (szlovén?) oldalt amit linkeltetek az idei modellekről, lf670 mintha lett volna és utána nem is lesz 7es széria (vagy nem rakták ki)? Csak uhd ezen felül? Mert lenne mit javítani, 850es idei sorozatról nem sok jót olvastam sajnos :/
-
EmThor
addikt
Mikorra várhatóak az új modellek?
Lenyomják a mostaniak árait?
Tavaly ilyenkor nem követtem a trendeket...
thxGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Köszönöm szépen a részletes infókat!
Auchan lenne a közelben, van is LG szakember/eladó, lehet megkérdem hoztak-e nekik azóta,
legalább hadd nézzem meg közelebbről, egyelőe az aqua játszik, megnézem az e havi költségvetést,
de legkésőbb következő fizuval február elején megveszem.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
EmThor
addikt
Köszönöm a válaszokat a hol vegyek TV-t kérdésre, sokat segítettetek!
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Sziasztok,
42/47 LB731V-t szeretnék venni. Sokat segített ez a fórum is a döntésben!
47-esből itt találtam 200e-ért, de aqua-tól PC alkatrészen kívül még mást nem vettem, edigital és euronics drága, media markt-ban szerintem nincs, megnéztem több üzletükben; auchanban csak 671-es a plafon + uhd tv-k.
Hol érdemes venni?
KöszönömGaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Logitech Z906
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Microsoft Office és Office 365 topic
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Microsoft Excel topic
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest