Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
válasz Jester01 #11963 üzenetére
ezt nézd meg 3.30-tól a nagy sügér kiúszik a tévéből
Realme GT Master Edition
-
huncutka1029
addikt
válasz Jester01 #11921 üzenetére
valóban nem zavarják egymást,
DE hogy oldod meg, hogy mindkét bemenetet behangolja?
Mert az LG egyszerre csak egy típusú bemenetet kezel
DVB-T VAGY DVB-C
Ha átkapcsolót használsz, váltás után minden alkalommal újra kell keresni a csatornákat...
Közösítővel egy időben megy be a két jel, csak nagy az esélye az interferenciának.
Nálam is így volt, ezért szereztem be egy [Ilyen DVB-t dekódert]] HDMI csatlakozós,. Mindig TV szabadon fogható csatornáit fogja, a kábelen meg nézem a többit.
ENNÉL EGYSZERŰBB ÉS JOBB megoldást nem fogsz találni.[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
PLaci58
addikt
válasz Jester01 #11925 üzenetére
Az 5590-ről volt szó és utána még van ilyen is :
"Tehát ha be van kapcsolva az erősítés, akkor mindig tolja az 5V-ot az antenna bemeneten, függetlenül attól, hogy éppen egy kábeles adást akarsz nézni, vagy egy légi digitálist."
Ez átkapcsolásra szerintem nem alkalmas.Throme!
Termászetesen csak vicceltem, bár sok helyen 5 év körül adják meg a mai TV-k használhatóságát. Annyi idő alatt olyan sokat fejlődik a technika, hogy úgyis le kell cserélni
Egyes összeesküvés elméletek szerint a beépített "meghibásodás" miatt kb.ennyit bírnak és a javításuk garancia nélkül nem kifizetődő.
Én nem vennék, de te tudod
Tőlem mindenki olyan TV-t vesz, ami tetszik neki, sőt azt szoktam javasolni, hogy ne fórum vélemények alapján vásároljon, hanem menjen be több boltba, nézegesse a TV-ket és amelyiknek tetszik a képe azt vegye meg. Te fogod nézni, nem én[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
blakey
titán
válasz Jester01 #11931 üzenetére
A discovery nekem is, de nem a világ vége. Persze egyelőre marad minden, de ha kipróbálom és működik, akkor nekem megéri, max. neten megnézem a kedvenceimet.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz Jester01 #11921 üzenetére
Nem, nem azért, amúgy áramot nem szeretek érezni az antennában, pl., mindegyiken van földhurok leválasztó. Gondolom neked ez van és elégedett vagy vele, szóval no problem, csak nekem ez nem tetszik, meg amúgy is ha van dvb-t-m akkor nem kell kábeltv v. fordítva.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz Jester01 #11917 üzenetére
De ettől én még nem szeretem.
"150-200Ft egy 1,5m szerelt koax kábel, 400-500 Ft egy hama elosztó.
kábel a tv-be így az állandó ki-be húzigálásoktól védve van a tv-n a csatlakozó másik végén az elosztó és itt cserélgetem a szoba antennát a digikábellel.
Aki lusta erre a műveletre az vesz egy közösítőt."Ez mind rendben van, ez is megoldás, mint ahogy van még, de én már tényleg lusta vagyok. Frankón ki van építve a hálózat 3 tv-re, lassan lehet, hogy a mindigtv-t fogom bekötni, csak ki kéne próbálnom az általam kitalált helyen, hogy az összes tv-n milyen lenne a jel. Addig nem merek váltani.
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz Jester01 #11490 üzenetére
nem jól tudod,
az hogy hogyan felezi a képet, a videótól függ.
SBS side by side két kép egymás mellett: Akkor a függőleges felbontást feleziHalf Tab, egymás feletti képek esetén felezi a vízszintes felbontást.
Dany007!Kicsit te is meg vagy tévedve, a tv nem széthúzza a felezett képet, hanem váltott sorban egymás mellé, alá illeszti, úgy hogy a vízszintes, és függőlegesen polarizált képek egy időben jelennek meg, és ezeket a szemüveg választja ketté az agynak és a szemnek értelmezhető képpé.
tehát a felbontás semmilyen tartalom esetében nem lehet nagyobb mint a megjeleníthető pixelek száma 1920 x 1080.Jól mondták 10 L kanna 20 liter víz ez nem megy.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
storm4
aktív tag
válasz Jester01 #11496 üzenetére
Helló!
Szeretném megkérdezni,hogy próbáltad-e már és milyen?
Én jelenleg a sztereó változatot használok [link]szintén Genius 5.1 rendszerhez+LW5590 TV[ Szerkesztve ]
Bocsássunk meg ellenségeinknek,de nevüket soha ne felejtsük el! A sebek a múltra emlékeztetnek,de nem kell meghatározniuk a jövőt.
-
pomk
őstag
válasz Jester01 #11492 üzenetére
Sajnos nincs, mert nem erősítő+hangfalak vannak, hanem egy ilyen Genisu 5.1.
-
idegen lény
őstag
válasz Jester01 #11460 üzenetére
Köszi a tippet, bár az nem tudom, mire jó. Ez is jó lenne? Ez hetes!: http://www.aqua.hu/aeg-tulfesz-vedo-eloszto-7-din-230v-pdu-ge7-96903.html/?hely=5 Én meg mindig is abban a hitben éltem, hogy a közvetlen fali csatlakozás a legideálisabb!
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
-
huncutka1029
addikt
válasz Jester01 #11407 üzenetére
a digitális adás stb-ről jö, vagy conac modul van a tv-ben?
ha boxról jön, és az is HDMI.n akkor valamelyik bemeneti címkét nevezd át.
Amúgy még én sem találkoztam ilyen jelenséggel.
Esetleg egy FW frissítést sem ártana elvégezni.
Ha az sem, akkor szervíz.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
synar
őstag
válasz Jester01 #10689 üzenetére
Köszi, de akkor nem ezek szerint nem írtam le érthetően. Akkor egy példa:
A felvett anyagon lapos fejű emberek vannak, ha belépek a képarány menüben a mozinagyításba, akkor tudom tologatni a lapos fejeket le és fel + ki tudom nagyítani őket jó nagyra, de továbbra is laposak maradnak és nem tudok kerekfejű embereket varázsolni belőlük. Hangsúlyozom, hogy ez csak a 4:3 arányú és teljes kitöltésre nagyított, felvett műsorok visszajátszásakor jelentkezik, ahol a szélesség marad a képernyő széléig, de függőleges irányba összenyomódik. Na mindegy, lehet együtt élni vele, csak nem érdemes...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jester01 #10582 üzenetére
Nos, a régi CRT-ken megszokott dolgokat el lehet felejteni, az enyém anno programhelyenként megjegyzett mindenféle beállítást, volt PIP, PAP, meg minden földi jó. Sajna, a jóval drágább TV-k sem különbek, a 47LD750-esem is csak bemenetenként jegyzi meg a beállításokat. A Qmenüben az ugrást használva tudsz programhelyeket kihagyni. Egyébként hamar bele lehet törődni a fapadosságba, keresd meg a neked legjobban tetsző képi beállításokat, aztán élvezd az IPS panel képét! Vigasztaljon, hogy nem egy méregdrága modell miatt kell bosszankodnod. Sajna, manapság fontosabb a semmire sem jó smart, meg a hang- és mozgásvezérlés, mint a kényelem. Talán már nem is televíziónak kéne nevezni...
-
PLaci58
addikt
válasz Jester01 #9604 üzenetére
Semmi szentségtörés nincs a kérdéseidben
LV4500-at tudom mondani neked:
- analóg csatorna váltás kb. 1 sec, de ezután van egy rövid hangkimaradás, amikor beáll a megfelelő hangnormára:
- DVB-T váltásnál szintén kb. 1-1,5 sec, de a kódolt csatornáknál 2-3 sec.BloodRay!
Na pontosan attól a netes, hivatalos forgalmazótól nem rendelnék semmit[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrotik routerek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest