Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fang
aktív tag
Nem tudom hogy aktuális-e még, de ha német webáruházak ajánlatai érdekelnek itt tudsz keresgélni:
[preissuchmaschine]
[guenstiger]Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
spkkill
tag
-
Kolorista
csendes tag
-
huncutka1029
addikt
LW- nél így műxik, gondolom LM-ben sincs ez másként:
CH list--> azután asszem a piros gomb, a program rendezés
Ráviszed a kurzort a kívánt csatornára, és nyomsz egy OK-ét
a felugró menüben lenavigálsz az átnevezés-re.
Analógnál asszem csak 5 karakteres nevet lehet max beírni.Ha ki tudod exportálni a csatornalistát pc re, korábban volt már róla szó, akkor PC- na chansort nevű progival is átnevezheted, akkor azt hiszeem hoszabb teljes nevet is beírhatsz.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
BloodRay
veterán
Szia!
LM sorozatra már kijött a Skype, a kamerák is megérkeztek Magyarországra.
Csatornalista kimentés problémáján tudtommal dolgoznak.(#14510) zsorzso -> Lejjebb már írták az új akciót.
(#14511) [chelloZotya -> A listában lévő boltokat folyamatosan figyelik. Elvileg ennek a boltnak egy hivatalos forgalmazó a beszállítója, csak mint kiderült nem csak onnan szerez tv-ket... Aki addig vette a készüléket míg benne volt a listában annak talán szerencséje volt, de még ezt sem mondanám biztosra.
960-as nanoledes(tehát nem oldalról megvilágított) modell, az egyetlen idén. A magasabb energiafogyasztás is emiatt van, pontosan a több felhasznált led miatt. Dizájnra is már mint a 860. A 960-nak már nincs a fekete sáv pl a kép szélénél. Na, most olvasom (#14512) zsorzso -> ott a pont.(#14526) [chelloZotya -> Ne félj vannak felmérések, elég komoly ötletelések mi legyen. De egyrészt nem lehet ellőni minden puskaport egyszerre, másrészt pedig igen sok szempont van amit nem ismersz.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Kolorista
csendes tag
Ha a csatorna frissítés be van kapcsolva, bekapcsolásnál automatikusan megtalálja és utolsónak berakja a sorban az újakat. A csoportokhoz hozzá tudod adni, értelem szerűen a csoportban az utolsó lesz. A csatorna szám változtatás macerás, mert ha csatornaszámot változtatsz akkor az újat és a régit megcseréli.
Üdv Kolorista
-
BloodRay
veterán
Skype kamerából egyelőre a sima jön, a mozgásérzékelős elérhetősége még nem ismert.
K400-as Logitech tapipadja pedig tökéletesen működik. Vagy valami igen régi firmware-el használhattad még vagy a billentyűzeteddel lehetett probléma.
Nálam tökéletesen működött több tv-vel is.(#13681) Zjunior -> Kapcsold ki a tv-t, majd vissza. Esetleg kapcsolódj le vele a hálózatról aztán vissza. Ez csak frissítés utáni kavarodás. Néha előfordul.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Kolorista
csendes tag
Tudtommal, a 3.USB portra ment a TV ha a saját memóriája megtelik, ha az LG Apss-ból letöltesz. Külső HDD-t miért rakod hubra, ha van 3 bemenet? LG kamerát oda rakod ahova akarod. A hub aktiv legyen szerintem, az a lényeg. A csatorna szerkesztésben lehet bármilyen csatornát törölni.
Üdv Kolorista
-
huncutka1029
addikt
Miért akarod visszaállítani?
Elrontott valamit a frissítés?
Egyébként:
-Home gomb megnyomás
- kurzort a beállítások menü fölé viszed (kijelölöd) DE NE NYOMJ OK GOMBOT!!!!!
- 7 x egymásután lenyomod a fav, vagy a 9-es gombot a kettő közül valamelyikkel jó lesz.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
blakey
titán
-
blakey
titán
Munkacsoport minek? SMB-n kleresztül nem kommunikál, DLNA-n keresztül meg csak ő látja a megosztott mappákat. Nem tudom milyen szervert használsz, de nekem még egyik sem kért jelszót. Serviio-t próbáltad? Esetleg twonky media?
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Watt25
veterán
Conax kártyaolvasós DVB-S2 HD-s műholdvevő antennával és az MTVA kártya.
[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
benjoe1
aktív tag
Az a 10 cm azért egyáltalán nem elhanyagolandó, nem kevés. Gondoj bele hogy ha a tied lenne 10 cm-el kisebb... nekem is furcsa volt eslőre a 42', de most már akár nagyobbat is el tudnék képzelni.
A támogatás kb. bő fél évig lesz, utána úgyis a következő évi modellekkel foglalkoznak majd (ahogy a 2011-esekkel sem foglalkoznak már).
A MagicMotion tényleg egy jó dolog lehet/lenne, ha érne bármit is a tévékbe épített böngésző egy htpc vagy egy csatlakoztatott laptophoz képest. Megjegyzem én nem próbáltam az idei évi modellekben milyen a böngésző és a sebesség, de ugye nem összehasonlítható az előbb említettekkel. Az a baj, hogy ha kell a 3D, akkor kapod ezeket a smart-nak nevezett funkciókat ha kell, ha nem.
El kell dönteni hogy a nagyobb képmérettel együtt kedvezőbb ár, vagy kisebb képméret, újabb fícsörökkel és magasabb ár. Ez egyéni döntés.
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
BloodRay
veterán
TV nem fog kezelni ISO-t egyelőre ez fix.
(#11112) Macsorsi -> Inkább LW5590-et keress 32"-ban akkor, az már emészthető áron kapható normális helyeken is(ha még találsz). 32LM669S hazai forgalmazóknál kb 230-240...
-
Zoty4
őstag
akkor leszűkítem 55LM660s vs Samsung 55ES6560ra
árban tök ugyanannyi, gondolom tudásban is. Kb a szimpátia dönt.
Hol lehet szerintetek ezt a kettöt élőben is megnézni?
Egymás mellé tenni és hajrá. 2D, 3D
vagy még 55D7000, bár sajna az már csak outletekből lehet[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Aztán az ES6800 miben is üti az LM660-as szériát? Abban, hogy 2 magos processzort használ, mégis lassabb?
Egyébként nem nagyon volt időm visszaolvasni a kérdéseket, mert most értem haza nemrég, holnap meg Pestre megyek, de csak hogy mindenki tudjon erről a szerintem nem rossz akcióról is: A Mediákban, Saturnokban vásárolt 42"-os és annál nagyobb, LM660 és ennél magasabb kategóriás LG-khez Optimus L5 telefon jár.
(#10718) Májküll -> Foglalkozik, csak kérdés mennyire, hogy...
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Nem, nem volt elérhető az illetékes aki a tartozékokat rendelkezésemre bocsáthatta volna.
(#10453) pomk -> Azért ezek a demók ki vannak élezve rendesen. Sajnos a filmekre sokszor nem fordítanak ilyen figyelmet.
-
-
BloodRay
veterán
Rendben, majd este írok.
Eddig még csak egy logitech vezeték nélküli billentyűzettel volt alkalmam próbálni a frissítés előtt, azt simán használta, csak ugye akkor még a tapipadját nem kezelte. Megpróbálok majd még tesztelni pár másik billentyűzetet, egeret is."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Most 1-2 hete jött ki frissítés, ettől fogva a vezetés usb-s és vezeték nélküli billentyűzetek és egerek is támogatottak. Nemsokára jön a Skype, a 2nd TV és új alkalmazások is biztosan lesznek még.
(#10379) proly01 -> 3,5cm-re?? Kis probléma van az arányérzékeddel. Kevesebb mint egy cm az a 3,5... Arról meg hogy átverés... már így is ezek a legkeskenyebb keretű modellek eddig. Na meg van olyan amilyet szeretnél(egyáltalán nincs fekete sáv), csak kicsit felsőbb kategóriában nézelődj. LM960V az amelyik már peremtől peremig képet kínál.
A szállításhoz ezeknek a cinema screen-eseknek direkt van két "kerete".(#10381) BiP -> Dehogy van. Kicsit rosszul lát, ennyi.
(#10388) BiP -> Nézd meg az LM960V-t.[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
az nem 38 perc, hanem 38 óra a 320 GB-nál
Nem teljesen egyenértékűek a portok
1 fenntartva a wifi-nek, de használható másra is
2 HDD-nek fenntartva ( elsősorban DVR-hez)
3 (LM sorozatnál) USB hub-nak fenntartva, erre köthetsz 3 vinyót is ha akarsz a lejátszáshozÉs igen elbír külső táp nélkül 1 TB-t de ha minden porton lóg valami kütyü, azt nem biztos hogy meghajtja rendesen.
Az alap felvételi idő 30 perc, de ha műsorújságból (guide) időzített felvételt indítasz, akkor vinyó kapacitásig vesz fel
Time shift 2 órát tud visszajátszani erre elkülönít a vinyón egy kisebb területet, ezzel csökken a teljes kapacitása női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
min 40 GB- max 1 TB az ajánlott Hdd kapacitás a TV-hez.
Már az LW sorozatznál is használtak többen 2 TB-s vinyót gond nélkül
Én 320GB 2,5' (Samsung G2 portable) használok DVR-hez 80 óra SD adás 38 óra HD adás fér rá.
Az USB portok szabványos 5 voltot adnak, az 1TB és feletti vinyóknál, előnyösebb a külső tápos megoldás, de nem létszükséglet.
Én még nem találkoztam olyan vezeték nélküli, vagy USB bill-el amit lekezelt volna a TV
Szerintem ezt az LM széria sem támogatja.LG remote androidos telóról tudja a billentyűzet támogatást asszem, én nem használom.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
edeleny
őstag
-
huncutka1029
addikt
-
BiP
nagyúr
Ez engem is érdekelne, mert én sem találtam nagyon infót erről.
Viszont 20ezret nem akarok adni ezért az LG kameráért, annyit nem ér a dolog.
Igaz, én LW-vel szeretném használni, abban a fw-ben már benne van.
Igazából ki kéne próbálni, csak macerás webkamerát szereznem.[ Szerkesztve ]
-
c3pio
csendes tag
-
c3pio
csendes tag
Nincs hangvezerlés. Magic remote controlnak semmi koze hozzá. Ahogy már írtam az úgy viselkedik mint az egér a PC-hez. Megrázod, megjelenik a kepernyon az ikon es azzal mozgatod. Foleg íráskor hasznos a dolog, klikkelsz a betukre a képernyon megjelent billentyuzeten. Nem találtam sehol linket ahol más kamera használatárol írnának, az LG is csak természetesen azt mondja, hogy csak az o kameráik mukodnek. Az LM szériával kompatibilisnak kéne lenni a tavalyi model, tehát az AN-VC300-as, nekem már megvan, de probléma, hogy a Skype még nincs a készulékben. Az LG szerint csak július vegen lesz az új firmwarekban. Foloslegesen vettem egyenlore. De van már idei kamera modell is az AN-VC400, de még nálunk nem kapható.
-
BlackJack80
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest