Hirdetés
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz benjoe1 #86506 üzenetére
Srácok akinek upc-s mediacard van ott az a megoldás a csatornák sorba rendezésére , hogy az országot Szlovákiára kell állítani és teljes keresést kell csinálni a tv hangolásakor . Nekem is ez volt a godom , ....egyébként a fórumba le is írták nekem a megoldást ...
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
válasz benjoe1 #33339 üzenetére
De bizony nem a tv hibája, én már láttam ezt Sony tv n is.Sőt a Samsung monitor tv-vel is produkál ilyet, miközben ezt írom Samsung syncmaster T22A300
Egyszerűen annyi van, hogy a magyar szolgáltatók még nem nőttek fel ahhoz, hogy nem egy előre installált Settopboxba teszed a kártyádat, amit bármikor elérnek, hanem egy Conax, Vagy más modulba, ami bizony a tv-nak van alárendelve nem a szolgáltató kénye kedvének.
Így a kettő gyakran nincs szinkronban.
Van olyan szolgáltató aki csak az általa adott és felprogramozott modullal ad kártyát, hogy ezt kivédjék, illetve, hogy nehogy más szolgáltató kártyáját használd ....a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz benjoe1 #33312 üzenetére
Az nem szoftveres hiba,
Ezen a legfrissebb szoft sem segít.
Egyszerűen az van, hogy a ritkán nézett csatornák nem kapnak időben frissítő jelet a szolgáltatótól, csak mikor odakapcsolsz.
Ezzel sajna együtt kell élni.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz benjoe1 #33310 üzenetére
Szia,
semmi érdemi, most a legfrisebb 06.1.28.
a csatornaváltás talán kicsit gyorsabb lett. A service menüben a tool options 6 ban bekapcsolható lett a 3D thx
De a tool options 3 ahol a thx mode, is kacsolható még mindig blokkolva van.
Azt az 5.01.08 verzió után lezárták.
Szóval ha nincs baj a tv vel nem érdemes frissíteni. mondjuk azt nem írtad melyik FW van fent a tiéden.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
vzoltan
aktív tag
-
Yogibear974
senior tag
-
-
blakey
titán
válasz benjoe1 #14336 üzenetére
Szerintem upc gond és nem sűrűn fordul elő. Nekem stb-m van és ott is volt ilyen. Ha firmware hiba, akkor nem tudom mit csinálok.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
huncutka1029
addikt
válasz benjoe1 #11772 üzenetére
A DVB-T platformon a tesztadás műszaki paraméterei a következők:
• Sugárzás helye: Budapest, Széchenyi-hegy (OMK)
• Csatorna: 43 (650 MHz)
• Beállítások: 16QAM, FEC 1/2, GI 1/32,
• Sávszélesség: 12,06 Mbps
• Video: 3D side-by-side
• Audio: AC3 vagy MPEG-1 Layer IIsajna a PR telelcomnál sem lesz,
Nálam van mindig TV, de az M+D nem jelenik meg közte, a sugárzási térképen olyan fehér folt vagyunk mint állat.
Megint a pestiek élvezhetik, illetve egy kb 40km sugarú kör pest körül[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
pomk
őstag
válasz benjoe1 #9959 üzenetére
Az LG 42LW4500 TV-mről, a csatornalista szerkesztéséhez pendrivera kimásoltam a .tll fájlt.
Megpróbáltam megnyitni a .tll szerkesztő programmal, de a beillesztett képen látható hibaüzenetet
kapom. Megpróbáltam megnyitni a .tll fájt a pendriveról. Ezt követően kimásoltam az asztalra, de
sajnos úgysem volt jó. -
BloodRay
veterán
válasz benjoe1 #10895 üzenetére
Nem igazán tudom kipróbálni, mert az új tv-khez ami jár annak beépített az adaptere. De úgy emlékszem nem működik a régiekkel, ahhoz van a tavalyi változat.
Nagy frissítés már nem várható az LW szériához. Most azon erőlködök, hogy még egy pár jó, fontos funkciót rakjanak bele az LM szériába.
Én mint az adataimnál is látható pécsi vagyok és az LG-nek dolgozok.(#10907) Azurooandrew -> NEM, nem tudom minden oldalra odaírni, de CSAK A MEDIA, A SATURN, A EURONICS ÉS AZ EXTREME DIGITAL hivatalos forgalmazók(meg még az Auchan-ok).
Hiába mond, ír más bolt, webshop akármit.[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
blakey
titán
válasz benjoe1 #10895 üzenetére
Milyen tanítható/okos távirányítót ajánlotok LW5590-hez? A gyári középső gombjainak kattogásától a falnak tudok menni, annyira idegesít.
Logitech harmony 600 vagy okostelefon esetén az lgremote app.
Elviekben jó kéne, hogy legyen az MR300 a 2011-esekhez is, én pl. android app-al megoldottam így nem hiányzik a táv.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
edeleny
őstag
válasz benjoe1 #10474 üzenetére
Én úgy veszem ki , hogy csak BP. körzetére szól a tesztadás!
A MindigTv egyébként is érdekes!
Apámnak az van.
Közszolgálati TV-k 95% minőség, 95% erősség
RTL, TV2 75% minőség, 75% erősség, gyakran szétesik, kockás a kép. (ugyan arról az adóról)
Szlovák digitális 2-3% minőség, 20% erősség , tökéletes kép, ritkán esik szét.reklamálások után mindig azt kapom, hogy forduljak a szervizhez! Miért? Tudnak közvetítési minőséget javítani?
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
zdomiter
tag
válasz benjoe1 #10445 üzenetére
A UPC-s fórumot is olvasva, azt valószínűnek találom, hogy különböző központokból különböző módon jön a digitális jel. Nálunk úgy küldi, hogy nem jó Magyarországnál az ékezet, csak Szlovákiára állítva. A kézikönyv pedig azt írja, hogy a DVR csak bizonyos országokban működik, de nem részletezi az országokat. És nekem szlovákon nem akarja formázni a HDD-t, pedig a Rubicom-nál magyar beállítással teljesen jól működött.
Remélem később állítanak a UPC-nél, hogy rendbe legyen az ékezet, de addig kénytelen vagyok a szlovákot használni. És arra gondoltam, hogy az installációs menüben csak van egy olyan pont, ahol ki lehet iktatni a DVR tiltást.
-
huncutka1029
addikt
válasz benjoe1 #10356 üzenetére
egyetlen dolog a csatornalistát lehet szerkeszteni a PC-n,
Ha belépsz a hotel mode-ba
De ez is rejtett menü, a UM sem ír róla, de mégis van hivatalos User Manual hozzá az lg oldalonEgyébként igazad van, egyetértek veled!
Árukapcsolás amit ezek játszanak, megveszed a TV-t, örülsz, pár nap mulva rájössz a hiányosságaira, de ott a smart share, és a simplink, tehát veszel hozzá Újabb LG kütyüket, mert nem akarsz elveszni a távpiszkák erdejében.... persze ott is lesz valami bibi....a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz benjoe1 #10264 üzenetére
router beállítás, vagy a TV- beállítása lesz a ludas
A vírusírtónál és a win tűzfalnál a nero automatikusan hozzárendeli a portját a kivételekhez
a Router beállításainál kutakodj szerintem, ott kapcsold ki a jelszavas védelmet, vagy a titkosítást, a routernek látni kell a tv-det.
Nézd meg a routeren a DHCP szerver engedélyezve van e, ha nincs akkor kapcsold be
Ez osztja ki az egy hálózatra csatlakozó portokat.
A DHCP client list-ben látod haogy hány eszköz van felcsatlakozva. elvileg 2 az első a PC, a második a TVHa ez megy akkor a neroban, plexben oszdd meg a mappát amit látni szeretnél a TV-n
Utána a DLNA hálózaton lesz egy PC -hálózat, és a nero.
a nero-ból tudod elérni a filmet, a pc-ből a mintazene, és társait....a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
edeleny
őstag
válasz benjoe1 #9964 üzenetére
Ha ez nem működik, akkor B_I_G 9954-es hozzászólásában linkelt Python 3.x és az LG Commander script segítségével is be tudsz lépni az Installation (Hotel Mode) menübe.
1. Python telepít
2. LG Commander script futtatása dupla klikkel
3. Tévén megjelenő párosító jelszó (pairing key) megadása
kép
4. LG Commander-ben menu code beírása: 255 (EZ ADJUST), 251 (IN START), 207 (INSTALLATION), 254 (POWER ONLY)
kép
5. Amelyik menu esetében megjelenik a jelszós ablak (207, Installation-nél nálam nem), ott 0000 v 0413 a password.Szerintem addig, amíg valaki nem biztos abban hogy mit állít át és annak mi a következménye, ne piszkálja a beállításokat! Szóval csak saját felelősségre!
Ez elég szájbarágós, de nem történik nálam semmi!
Feltelepítettem a PC-re elindítom és semmit sem látok se a PC, se a TV-n.[ Szerkesztve ]
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
PLaci58
addikt
válasz benjoe1 #10016 üzenetére
A geeks beállítás egy adott (általában sötét) környezethez készül.
Azok a mért beállítások a gyakorlatban kicsit színtelennek tűnnek.
Természetesen lehet úgy is beállítani és nézni, de a TV minden bemenete más beállítást kíván (más a bemeneő jel minősége). A nomál TV adások a HDMI bemenethez képest nagyon rossz minőségűek.
Nem tudok neked beállítást mondani. Saját szemhez és környezethez érdemes állítani.
Ha jól tudom abban a TV-ben is van már beállító program (képvarázsló)."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Kroni1
veterán
válasz benjoe1 #10009 üzenetére
Nálam is feldobja sokszor 1mp-re hogy kódolt adás, aztán bejön a kép.. minőségre csak a digitálist tudom, analógot be se kerestem, nem értem az miért kellene, digitálisan megvan minden, legalábbis nekem. A HD szép, az SD közül az rtl elég szép, a többi átlagos, talán van ami gyengébb mint a boxon volt, de nem tudom a tv tunere felskáláz-e 1080-ra SD adások esetén, mert a boxon volt ilyen opció hogy 720p-re vagy 1080ra konvertáljon, a TV ugye 1080as de nem biztos hogy ez is felskáláz, szerintem ezért lehet.
-
huncutka1029
addikt
válasz benjoe1 #9941 üzenetére
a DLNA alapból a Nero Media home progival működik jól
Illetve a másik jó alternatíva ha letöltöd a Plex meia server progit.
ez webes felületen oszt meg tartalmat, és képes a DTS hangot automatikusan ac3ra lekódolva kiküldeni a TV-re.
Én ezt jobban szeretem a DLNA -hoz, ha megvan a megosztásod, akkorautomatikusan óránként képes újraszkennelni a mappákat, így mindig naprakész, és a hiányos média infőkat is letölti.Ha DLNA- t használsz bizonyos esetekben szükség lehet a router tűzfalának kikapcsolására, vagy a mac address klónozására., nekem TP-link routerem van, ott elég sokat bajlódtam, mire jó lett.
DVD, divix filmek zenél, kiválóan lejátszhatóak DLNA-n, egy 54Mb-s routerrel is, de a nagyobb (10GB, és fölötti) 3D- filmek időnként kicsit megakadoznak.....
Ehhez jobbak a N-es 100mb-es routereka női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz benjoe1 #9931 üzenetére
9929 linkről okés lett, csak kilőttem az AVAST-ot.
Köszi
kipróbálom.a hotel mode leírása szerint ki lehet cserélni az indító képernyő képét is, és be is lehet állítani az időt hogy meddig legyen látható 0-10 mp
Ez nagyon király, kiteszem Fluor Tomi képét, akkor az asszony tuti nem akar tévézni többet
-
benjoe1
aktív tag
válasz benjoe1 #9924 üzenetére
Egy kis segítséget szeretnék belinkelni csatornalista szerkesztéshez pc-n, LG tévékhez.
Írtam egy szájbarágós felhasználói útmutatót is.
Próbáljátok ki (csak saját felelősségre), nálam működött LG 42LW5590-es tv-n.Ha ismertem volna a programot korábban, nem görcsöltem volna a csatornalista szerkesztésével a tv-n 2 óra hosszat.
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
huncutka1029
addikt
válasz benjoe1 #9753 üzenetére
UPC-nél volt régebben előfizetésem, én sem szerettem, hogy csak bizonyos csatornákat engedett átpakolni, és időről - időre át is rendezte őket.
Megnyugtatlak, a hiba nem a tv-ben van, az abszolult kompatibilis a kártyával.Frissítő jelet nem kapott, vagy a UPC-nél sz@ul van beállítva a csomagod.
Továbbá időnként nem árt ha a szakértő szerelők megnézik az erősítőket, elosztókat.
Nekem a PR telecomosok mondták, hogy nagyobb vihar, eső, vagy szélsőséges hideg idő után bizony behal egy két átjátszójuk, ami miatt utána kell állítani az erősítőket.
a 2,5 m jó a 42" hoz, főleg 3D tartalomnál fogod élvezni.
Kell egy-két nap mire megszokod a képméretet, nekem 5 hónap után már az 55" ra fáj a fogam
Szerencsére az ára még visszatart a vásárlástól.Ha nem szűnnek a hiba jelenségek, keményen verd ki a balhét az ÜSZ-on, akkor megcsinálják majd rendesen, és valszleg kapsz kárpótlásként valami kedvezményt, jóváírást.
-
sz.z.csicsi
tag
válasz benjoe1 #9607 üzenetére
Sztem nyugodtan megveheted.Az enyém is onnan való volt.Lg szervízes jött ki a helyszínre nem nekem kellet bevinni és a M.o.-i Lg se volt elutasító amikor gondom volt a tv-vel és náluk is jeleztem.Nem mondták,hogy ez nem M.o-i hivatalos forgalmazás és nem garis hanem felvették a kapcsolatot a Debreceni szervízzel és st..stb.
Az eddigitállal kapcs meg vettem laptopot és a szervizelését nekem kellett megoldani ..futárt hívni kivitték kűlföldre ugyanis magyar szervíz nincs(természetesen díjmentes volt az egész).Packard Bell. ...lehet ennek ez a folyamata ,de akkor miért nem ők intézték? -
Roland76
tag
válasz benjoe1 #9596 üzenetére
Szerintem a választás jó
Nekem pont tegnap jött meg az LW5590-es 194.990.- + 1900 Ft (házhoz szállítás) állt meg 7 db szemüveggel.
Nem nagyon volt időm tesztelni, mert pont egy nagyobb melóval vagyok elfoglalva, pedig piszkálta a fantáziámat rendesen Reggel jött meg és este 7-ig csak nézegettem a szemem sarkából az érintetlen dobozát
Aztán gyors összeszerelés, pc-ről pár teszt végigfuttatása, hogy van-e pixelhiba, vagy bármi szembetűnő rendellenesség, de szerencsémre nem ilyennel nem találkoztam.
Este már csak egy gyors Trónok harcára maradt időm, azt is divx-ben (hely, de igénytelen vagyok, mi? )
Ma végignéztem a PH!TV-s tesztvideókat a belső médialejátszóval és egész szépen teljesített, talán 1 vagy 2 videóval nem bírt. Nekem összességében eddig bejön.
A médialejászó átmenetileg több, mint kielégítő, 3D megfelelő, a Smart olyan amilyen, de el lehet vele bohóckodni (mondjuk egy Magic Motion nem ártana).
Talán egyedül a színekkel, fényerővel, stb kell játszani, mert a gyári beállítások nem igazán nyerők (nekem).
Esetleg ha valaki irányadónak megosztana egy olyan oldalt amiből ki lehet indulni, vagy a saját beállításait, azt megköszönném.R.
-
gulyasa
őstag
válasz benjoe1 #9582 üzenetére
Az a 42LW5590 190ezerért túl szépnek hangzik. Lehet, már ott sincs raktáron.
Tavaly is voltak ilyen esetek a tavalyelőtti bestbuy típusokkal.(Én konkrétan a Samu C650-esével jártam így, amikor még rengeteg helyen bent volt az árukereső találati listájában, de valójában már sehol sem volt belőle, és valamilyen gagyibb - még raktáron porosodó - típust akartak rám sózni helyette.
Adja az ég, hogy ne így legyen azzal a 190-ezres 42LW5590-essel...)Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest