Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
troland26
őstag
válasz Fox Mulder #91499 üzenetére
Igen nem tartozék de megvásárolható . Nekem a tavalyi tv hez szintén nem volt tartozék , de megvettem hozzá...jó móka
-
-
troland26
őstag
Azért Uhd filmekhez nem a legmegfelelőbb a beépített médialejátszó szerintem , gondolom 1080p nél nem csinálja . Egyébként ha töltessz filmet gondolom van egy sample file a letöltendő film könyvtárába először azt szedd le és meg tudod nézni . Vagy esetleg azt is megpróbálhatod , hogyha elég jó az otthoni neted és routered akkor wifin keresztűl játszod le a filmet ... ( lehet nem fog így se menni , de egy próbát megérhet )
h1mpi
Aztakurva . Képzelem a csalódottságod... . Néhányan azt szokták csinálni , hogy még a futár jelenlétébe kibontják a tv-t , hogy nincs-e bereccsenve a kijelző . ( mondjuk utólag könnyű okosnak lenni )[ Szerkesztve ]
-
-
troland26
őstag
Sziasztok !
Tudom , hogy nem falikonzolos topik , de akinek 49" os vagy nagyobb tv je van milyen "karos " konzollal fogatta fel amit nyugodt szívvel tudna ajánlani ( sokat "hajtogatnám és szeretném , ha stabil lenne ) . -
troland26
őstag
válasz benjoe1 #86506 üzenetére
Srácok akinek upc-s mediacard van ott az a megoldás a csatornák sorba rendezésére , hogy az országot Szlovákiára kell állítani és teljes keresést kell csinálni a tv hangolásakor . Nekem is ez volt a godom , ....egyébként a fórumba le is írták nekem a megoldást ...
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
-
troland26
őstag
válasz Bogyi007 #86273 üzenetére
Szia
634v-t vettem kb ua mint a 635 . A hd adások szépek nekem nincs sehol zavaró bevilágítás vagy felhősödés . A feketéje nem oled szintű , de egyáltalán nem rossz . Nekem a Plex tökéletesen működik 4k-t is simán viszi . A sport műsorok hd-ba szépek ( tegnap NFL-t néztem , tudtam az eredményt , de azért ültem előtte kb 30 percet . ) . Játékra még nem használtam , de majd azt is fogom , pc vel akarom majd összekötni ....Kb 2 -2,5m ről nézem így nem rossz , de közelebbről már szerintem zavaró lenne .
HofiZoli köszi meg fogom próbálni
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
Srácok miért nem tudom sorba rendezni a csatornákat ? Csomó videóban láttam hogy van olyan opció , de nekem nem kínálja fel . Ma lett berakva az upc s mediacard .... ( valami rémlik , hogy nem Magyarorsszágra kell állítani a tv-t ...)
-
troland26
őstag
Jól látom , hogy hazai boltból nem lehet 2017 es MR t venni sehol ? Valami tipp ?
-
troland26
őstag
49uj634v vettem műlt héten a MM ba 140k ért . Eredetileg magasabb kategóriás 49 est szerettem volna venni ( sj810, 701v, ..., de semmim értelmes akció nem volt ez meg egész jó áron kellette magát . Hétfőn meg is hozta a futár , de csak tegnap raktam össze egyéb elfoglaltságaim miatt . A 4k tartalom , ok 720p től felfelé minden videó szép élvezhető . A hangja számomra kielégítő , akartam venni soundbart , de nem fogok . A Tv adásokat még nem lőttem be , ugyanis érdezőben az upc-s mediacard . A távkapcsoló gagyi , ezt le fogom cserélni MR e
Összeségében amit ez alatt a fél nap alatt tapasztaltam azal elégedett vagyok . -
troland26
őstag
válasz Drótszamár #85665 üzenetére
Nem feltétlen kell a MM be venni . Ex Digi , Auchan , Emag...az itt vásárolt tv-k is regisztrálhatóak az 5 év garanciához . Meg kell nézni az LG lapján melyik üzletek érintettek a promócióba . Egyébként szintén LG-t szeretnék venni csak még nem döntöttem , hogy melyik típus legyen csak az biztos , hogy 49" .
-
troland26
őstag
válasz huncutka1029 #11541 üzenetére
ahm
konkrétan upc-s ci kártya van a tv-be nyomva , csak amiket automatiksan megtalált ( digitális adók ) azokat raktam sorrendbe a saját szájízem szerint , csakhogy a tv ki lett húzva pár órára és amikor vissza dugtam nem az én álltalam beállított sorrend volt , hanem az automatikus keresés álltal talált sorrend ...az én beállításom eltünt ( lv3400 )
-
troland26
őstag
ha több órára áramtalanítom a tv-t létezik , hogy az összes beállított adót elfelejti ?
-
troland26
őstag
urak
Van valakinek információja arról , hogy milyen országot kell beállítani a tv-n amikor csinálom az alapbeállításokat ? Azt az infót kaptam , hogy , ha magyar-ra állítom akkor problémás lehet a digitális jel vétele . Van valaiknek valamilyen infója ?
-
troland26
őstag
Vajon van valakinek valamilyen gyakorlati tapasztalata , hogy miért válogat a beépített médialejátszó az mkv filmek között ? Van olyan amit lejátszik és van olyan amit meg nem...
-
troland26
őstag
válasz PLaci58 #3822 üzenetére
az a poén , hogy a felirat lehetősége szürke a q menübe..ill még csak 1 filmmel próbáltam.., de majd még próbálkozom a fájlnév elvileg oks ...
Mészyke nekem nincs rákötve házimozi meg semmi egyéb ....ergó nekem a sima stereo hang is megfelelő lenne , milyen médialejátszód van ?
[ Szerkesztve ]
-
troland26
őstag
szerintetek mi a megoldás , ha nekem van egy csomó mkv-m ami alatt dts hang fut , hogyan tudom megnézni az LG tv-men ?
-
troland26
őstag
Vettem ma egy lg 32lv3400 tv-t ..minden szép és jó ( a dts hiányát leszámítva ) csupán a feliratot nem tudom berakni a film alá..vajon ez miért lehet ? a video formátuma xvid a feliraté srt ..egy mappába van ugyan az a nevük , elvileg be kéne olvasnia . Mi lehet a probléma ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.