Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pH03N1xM
tag
03.03.56-os firmware-rel nem fagy mar a 3d world belepeskor (lm660).
SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
-
pH03N1xM
tag
válasz JuniorII #11657 üzenetére
Ebbol nalam a DVR tekeres tobbnyire oke (a szerkesztes egy vicc), de ha jatszok dvr tekeressel, akkor hajlamos elcseszni a hang/kep szinkront (kb. 200-500ms ranezesre).
Youtube tekeresnel kepes lefagyni. (egyebkent stabil, ha jatsza)
3d word neha megall, neha nem, kb. 5 probabol 2x megall, 3x tovabbmeg.
Mellekesen kepes vagyok gyors tekeresi probakkall megfagyasztani az osszes videolejatszojat szinte Szerencsere annyira nem fagy el, hogy ne tudjak kilepni.SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
-
pH03N1xM
tag
Ah, boldogsag vala: az osszes kepjavito dolog kiirtasa utan mar majdnem nezheto az lm660 kepe. Yeah!
Sajna a beepitett videoplayer motion hibaja tovabbra is megvan ;/SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
-
pH03N1xM
tag
válasz idegen lény #11442 üzenetére
2.5m-es projektorkepatlo utan igen
SETVLC MACRO bfins \2,(a0){d0:\1} add.w \1,d0 move.l d0,\3 lsr.l #3,\3 add.l \3,a0 and.b #7,d0 ENDM
-
pH03N1xM
tag
Ma uzemeltem be a baratnomnek ajandekba vett 47lm660-at. (sokat ragta a fulem, es gondoltam legyen mar olyan jatek, amivel en is tudok bohockodni, ha kedvem tamad - igaz tvt soha nem nezek, dual projektoros dolby 3d szuros hazimozim van, inkabb azt nyuzom ha raerek).
Gyors teszt eredmenye:
Pro:
Kinezete oke, egyelore a talpan van - az kicsit sovanyka szerintem, de ugyis nappalifalra kerul majd
Magicremote nagyon korrekt, a masik taviranyitot ki se akarjuk probalni, origi csomagolasban van az
3D kepe nagyon korrekt a kicsi merete ellenere
Tudja az 5ghz-es wifi routeremet is kezelni (ezt nem lattam sehol se, hogy irtak volna rola, pozitiv csalodas volt)
Smart resze eleg korrekt, bongeszo elfogadhato (tavaly egy kozepkategorias philipset probaltam, ahhoz kepest nagysagrendekkel gyorsabb es kompatibilisebb) - egyedul az ebayes accountom verzett el a teszten, valamiert mindig jelszohibat irt, pedig a jelszavam jo volt.
Fogyasztasa tenyleg hozza a feltuntett erteket (60-70W koruli, neha kicsit kevesebb) - ez jobb, mint vartam
A hattervilagitas kicsit lathato fekete tesztkepen, de nem olyan zavaro.
Jo az LG fele DLNA szerver, rajta keresztul a TV kezelt szinte mindenemet a 6TB pC alapu mediaserveremrol (az indexeles eltartott egy ideig azert...Kontra:
Nem vagyok kibekulve a 2d kepevel (DVB-T kizarolag, van UHF antennam, de erositos szobaantennaval is tokeletes egyebkent - igaz az ado eleg kozel van, es szinte ra is latok (kb. 20km)). Alapban nagyon tul voltak huzva a szinek, kicsit pofoztam, de meg mindig nem az igazi (most kicsit fako minden es tulzottan mosott is - hiaba lottem ki az mpeg es normal zajcsokkenteseket)
A videoplayere erdekes motion hibat csinal nagyobb kontrasztdifferenciaknal finom mozgasoknal (fekete/sarganal vagy piros/fehernel feltuno) - anno foglalkoztam mpeg player irassal, olyan, mintha pontatlan lenne a motionvektor szamolasa (valoszinuleg nem az, inkabb valami postprocess, majd meglatom, remelem likvidalhato).
A hangja sovanyka, gondolom a vekony meret miatt. (oke, B&W-t szoktam hallgatni, szoval az mas liga)Baratnomnek nagyon tetszik egyebkent, o a motion hibat se latta amig nem hivtam ra fel a figyelmet (leszamitva, hogy o is hianyolja a reszletesseget fullhdben - ami projektoromon siman megvolt...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS