Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LiteCross91
aktív tag
válasz DJ. Ru$y #52907 üzenetére
Először is szeretném megköszönni, hogy segítetek nekem!
Készítettem egy képet, amin látszik a típusa. [SB0570]
A creative honlapján lévő drivert tettem fel hozzá, mert a lemeze nincsen meg. Konkrétan ezt: Driver
Ha kell még a kártyáról infó, akkor holnap belenézek a gépbe. Én a honlapon annyit olvastam, hogy Digital I/O, ami input/outputot jelent tudtommal.
Egyébként bármi más megoldás is érdekel! Veszek én új hangkarit is, ha kell. A lényeg, hogy tv-ből érkező hangot rátudjam vinni az 5.1-re és az tényleg 6 csatornás legyen.
Az a digital i/o modul megoldás lehet, amit Stevenstyle kolléga írt (#52906)? Ha igen, akkor hol tudnám beszerezni szerintetek?
Köszi még egyszer, hogy segítetek -
Dave567
addikt
válasz Suso27 #52996 üzenetére
Ha fullhd3d a tv-d, akkor nem tudsz lejátszani külső vinyóról egy BD50-es isot, ami tényleg fullhd, és nem mókolt 3d, ezt viszont le tudja a médiaplayer játszani.
A tv-d beépítettje nem tud kadencia helyes lejátszani a filmeket, legalább is eddig úgy volt, a goggle-ban keress rá a kadencia helyes szóra, rögtön meg tudod miről beszélek. -
Suso27
újonc
Tehat igazabol annyi szerepe vn , ha esetleg olyan filmet szedek le amivel valami bibi lenne , lehet h megis meg tudom nezni es nem kell ra szannom plusz 10 percet mig leszedek egy masikat. Ertem akkol jol ertelmeztem idaig is Thx
-
Suso27
újonc
Sziasztok kerdesem a következö lenne :
Minek a medialejatszo , nem vagyok vele tisztaban , hiaban olvasok rola , csak annyit talalok , hogy mennyi fele formatumot jatszik stb stb , de nem ertem h mi szerepe van , ha a tvre csatlakoztatva egy külsö vinyot , ugyan ugy meg tudok nezni mindent. -
bandi0000
nagyúr
Hali
A 4K szèriára mennyire jellemző a bevilágítás illetve a világos fekete? Gondolok itt az ub820 850 re, ja ès LA szèriánál jellemző csíkozódás pl meccsnèl?
Xbox One: bandymnc
-
Suso27
újonc
-
Arkhalon
tag
-
ElRamos
tag
Sziasztok!
Ostoba kérdést teszek fel, ne haragudjatok, de ezen a téren nyominger vagyok
Szóval a helyzet a következő. Adott egy LG42LB650V TV. Most vettem pár hete. Szupi meg minden, de épp felújítás van nálunk, ezért nincs lehetőségem arra, hogy az inviteles vevőegységet rákössem a tv-re. A tv jelenleg a hálóban van. A kérdésem arra vonatkozik, hogy ha a TV-t bekapcsolom, akkor tudok rajta valami csatornát nézni? Valamit be kell állítani?
Jogosan vetődik fel bennetek a kérdés, hogy miért nem kapcsolom be és nézem meg. Azért, mert még nem vagyok otthon, este meg már az új információval próbálom meg a tv-t beüzemelni.
Mégegyszer elnézést a bugyuta kérdésért.
Köszönöm a segítségeteket!
ER
-
betyarr
veterán
lg47620 tévém van és a minap vettem hozzá egy my passport ultra 500-as külső hdd-t.a gondom az,hogy ha előre beállítom időpont szerint a felvételt,akkor egyszerűen nem veszi fel,vagy ha el is kezdi,akkor 1-2 percet sikerül neki.eddig legalábbis egyszer 2 perc 47 másodpercet vett fel,egyszer pedig 52 másodpercet.és érdekes,hogy utána törlődik is minden előre beállított felvételi időpont.
fura a dolog,mert ha csinálok egy próbát pár perccel előrébb beállítok egy időpontot,akkor persze megy a dolog,illetve ha a műsorkalauzból jelölök valamit felvételre,akkor az is rendesen elindul és be is fejeződik.
valami tudnivaló,vagy tanács ezzel kapcsolatban?vagy csak egyszerűen én vagyok a szerencsétlen?eddig 3x állítottam be és eddig ebből mindhárom sikertelen volt.
a hdd rendben van,100/100 a sentinel szerint,illetve amikor megy a tv,akkor rendesen veszi fel az adást.az 1-es usb portra van a hdd csatlakoztatva.
a beállítás: hétfő-péntek 18.00-19.00-ig,illetve szombat-vasárnap 18.00-19.30.természetesen a tv kikapcsolt állapotban van az időzítés idejére.köszi előre is a segítséget!
-
pjen
félisten
válasz huncutka1029 #52979 üzenetére
Nincs gond,én csak az enyémre vonatkozó szomorú valóságra akartam felhívni a figyelmet.
-
huncutka1029
addikt
válasz Nfsman20 #52962 üzenetére
Általában a szolgáltatótól kapott modemeken butított szoftver van, így pl az usb portokat is letiltja.
Ha meg rootolod, akkor rádver egy csomó pénzt a szolgáltató.
Tehát jó eséllyel semmire nem mégy az USB aljzattal.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Shingen
addikt
-
huncutka1029
addikt
válasz DJ. Ru$y #52971 üzenetére
marketing.
Az új évek magicje soha nem kompatibilis az előző évivel, és vica-verza.
Ugyanígy a skype kamerák is.
Jó üzlet, gondolj bele, 2011-ben vettél egy tv-t +10Kért egy maciket, és 22K-ért egy kamerát. Namármost eltelt 3 év és lecserélnéd, az összes kiegészítőt veheted meg újra, mert az előzőket nem támogatja.....
Lóvé lehúzás mester fokon.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
stancy
tag
válasz monroe8609 #52978 üzenetére
akkor lejátszó progi hiba lesz.. powerdvd 14-et használj, az viszi még a 3D mkv-t is.
-
-
stancy
tag
válasz monroe8609 #52976 üzenetére
pedig ott valami gáz van. vagy a video kártya vagy a 1.4-es verziós (ugye olyan?) hdmi kábel.
Milyen progival játszod le a filmet? lehet az nem boldogul vele...
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz monroe8609 #52972 üzenetére
Tv saját lejátszóját használod?
Miről küldöd a filmeket? Külső hdd, vagy NAS, dlna, pendrive?
Próbáltad, hogy egyik filmet felteszed pendrive-ra és azt lejátszod, úgy is akadozna?[ Szerkesztve ]
風林火山
-
jézusom
addikt
válasz monroe8609 #52972 üzenetére
Milyen forrásból nézed? Nekem USB-ről simán megy.
-
monroe8609
aktív tag
Sziasztok! Valakinek van valami elképzelése hogy a nemrég vásárolt lb650 tv-nk miért akadozva játszik le filmeket? A régi HD ready-s plazman nem voltak ilyen gondok, mindenféle fájlt szépen vitt. Most ugyanazok a filmek akadnak.. 720p blu ray 264, BD rip 264, BD rip xvid.. De pl az Obvilion 720p blu ray 264 et vitte szépen.. Érdekes dolgok ezek..
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Shingen #52970 üzenetére
Azért kérdezem, hogy ha külön van a vevő, akkor nem kompatibilis-e, de ezek szerint nem. Kérdés szintjén merült fel, hogy ha így is úgyis külsős a vevő, akkor akár működhetne is. Érted mire gondolok? És nem tanácsot akartam neki adni, csak fejtegetni, hátha kiderül valami turpisság a dologból.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Shingen #52966 üzenetére
Akkor 400-as távot kell venni, ha kompatibilis, bár akkor nem hiszem, mert az 10 és benne van a vevő is. Ezen most meglepődtem, de hát nyilván, ha pénzt tudnak vele fogni, akkor külön adják.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz Nfsman20 #52962 üzenetére
Pedig hasznos az MR puhítsad az asszonyt.
Azért az a 10 ropi ár nem annyira elérhetetlen.
Gondolj bele, ha vki olyan Tv-t vesz amiben még a vevő egység (dongle) nincs benne és ilyet szeretne annak 20 ropiba fájna.(#52953) pjen Mert azon még a Netcast rendszer van és nem Webos, Midwaynek meg 671V azon meg már csak külön mappát csinál, nem az egész hdd foglalja le.
Jó lett volna ha már ezt a Netcast rendszernél is bevezetették volna pl. La szériánál.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Nfsman20
tag
válasz Shingen #52961 üzenetére
köszi a tippet én is valami ilyesmit sejtek... na majd rákérdezek náluk is
egyébként felvetettem az asszony előtt a magic remote ötletét, hát ahogy várható volt, azonnal megvétózta, nagyon jó az, ami van látszik ki a családban a ketyere b*zi."A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
Shingen
addikt
válasz Lacielvtárs #52952 üzenetére
" a t oldalán azt írták hogy adnak hozzá, de nem volt a csomagban.
azt is írta az oldal hogy a készlet erejéig adnak hozzá... " Igen ez jó marketing duma." lehet nekem már nem jutott... " lehet másnak sem adtak, mert ahogy írtad ezzel a szöveggel takaróznak, hogy a készlet erejéig.
És azért egy MR 10 ropi azt ne felejtsük el.[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Nfsman20
tag
üdv nektek!
Közben felvetődött bennem egy újabb kérdés, ami nem igazán kapcsolódik a TV-hez, de biztos többeteknek van telekomos szolgáltatása otthon... A modem hátulján lévő USB csatlakozó az mi célt szolgál?
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
cidalain
veterán
válasz Midway #52956 üzenetére
Aha igy van, letrehoz egy mappat, mast nem bant.
A mappa nem foglal semmit, csak ha van benne felvetel. Nem foglal sokat nekem 40 gigat foglal kb 15 oranyi hd felvetel, de pontosan nem emlekszem, mert abbol tudok kiindulni hogy mennyi a maradek helyem a winyon, es csak kb saccolni tudom a winyon levo pc-s tartalom meretet.
Kb 1 ora hd felvetel = 2 GbPjen: tudom hogy nem irtad. Csak kiegeszitettem a tiedet, hogy a 650-nel mi a helyzet
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
pjen
félisten
válasz huncutka1029 #52950 üzenetére
Sajnos az LB 570 formáz,utána a win nem is látja a HDD t.Egy linuxal kellett leformázni róla a Tv kreálmányát.
-
válasz #94529552 #52951 üzenetére
a t oldalán azt írták hogy adnak hozzá, de nem volt a csomagban.
azt is írta az oldal hogy a készlet erejéig adnak hozzá...
lehet nekem már nem jutott...
meg érdekes már nem is írja a t-home hogy jár mellé
mindegy, nem hiányzik egyáltalán
link"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #52931 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy neked is jár a Magic meg a + szemüvegek.
h1mpi Serviio-t tedd fel az jól működik, itt van a fóruma: [link]. Aztán ha lehet, vezetékkel csatlakozz majd a routerre, vagy a gépre. -
Midway
senior tag
Kerestem ,de nem találtam.
Van aki használja külső hdd-vel az LB 65X , 67X tv-t?
Meg lehet osztani a vinyót, hogy menjen a felvétel az egyik particióról, a másik particióról pedig a rátöltött filmeket tudjam lejátszani?A régebbi tipusokról írták, hogy leformázza az egészet.
-
h1mpi
félisten
-
Nfsman20
tag
válasz Shingen #52940 üzenetére
innye b@$#us az nem olcsó akkor majd lesz karácsonyra... addig marad a telefonos segítség, azon van magic remote app.
Egyébként rádugtam a gépet is kábellel a routerre és kilőttem a wifit, hogy biztos ne arról menjen, na így már pöpecül viszi a fullhd tartalmakat is, nagyon hibátlan csak pont a kábelezést akartam elkerülni, mert hamarosan költözök, és nem egy szobában lesz a gép meg a tv, nem tudom kábellel összekötni. (bár ott már másik modem lesz, nem ez a régi tp-link, lehet azzal már nem lesz gondom).Egyébként a mappás megjelenítés sajnos sehogy nem akar működni, ömlesztve látom a megosztott videókat, de a mappás elrendezés tök üres. fura :S
[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
h1mpi
félisten
Valaki segítene, hogy a Smartshare->beállításoknál a C: meghajtóról miért nem tudom levenni a megosztást?sikerült, mellé kattingattam és egyszer csak lejött a négyzet
Én csak egy mappát szeretnék megosztani az E: meghajtón, erre minden képet meg videót megoszt, ami a user mappában van...[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
-
tkonya
aktív tag
-
Stevenstyle
senior tag
-
Shingen
addikt
válasz Nfsman20 #52936 üzenetére
Tv a routerrel van összekötve utp-vel.
Igaz nem nekem szegezted a kérdést, de ha elfogadod, igen vegyél egy MR-t vannak neki előnyei.
Mivel a te Tv-dbe be van építve a vevő egysége neked csak a sima távot kell venni az olyan 10 ezer.
az Lb szériához az 500 végű való. ez [link]LG AN-MR500 Magic Remote távirányító
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
J.J. András
őstag
megvan: Valós frekvenciák LCD TV-ken
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
tkonya
aktív tag
válasz Lacielvtárs #52937 üzenetére
Óóó, akkor már értem😃😃😃 No mindegy, így meg van a válasz miért tart eddig!
Köszi!Motorola Edge 30 Fusion
-
válasz tkonya #52932 üzenetére
szeirntem te is megleszel elégedve vele..
no én ezért nem neten rendeltem meg, mert mondták hogy a netes rendelésnél sokkal többet kell várni.
igaz így 500 ft-al több a részlet, de nekem ez is belefér, úgy gondolom
mi egy hét alatt kaptuk meg"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Nfsman20
tag
válasz Shingen #52919 üzenetére
köszi a választ mindkettőnek! utp kábellel neked hogy volt összekötve? a tv közvetlenül a gépre volt kötve, vagy a routerbe ment? nálam maga a laptop csak wifin csatlakozik a routerhez, a tv pedig kábelen van a modembe kötve (így nem ment a smartshare, csak ha bekapcsoltam a tv-n a wifit)
@stevenstyle: sajnos nem kaptam a tv-hez mr-t, szerinted érdemes beruházni rá? könnyebb azzal kezelni a tv-t?
-
tkonya
aktív tag
válasz Lacielvtárs #52931 üzenetére
Én neten rendeltem, ott ajándék mr+5 db szemüveg...
Nem a T rendezi a tv-t, nekünk a csajszi azt mondta ezzel külön foglalkoznak. Tehát az előfizetés intézése külön van a rendelés ügyintézésétől.
Jó volt olvasni amit írtál![ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
válasz tkonya #52925 üzenetére
első benyomás?
akarok majd róla egy cikket írni, de még nem agyaltam ki mi legyen belőle...
amikor kibontottam, tetszett hogy vagy fémből van vagy fém hatású műanyag, de tény hogy nagyon szép az anyaga...
egyáltalán nem zavar hogy nem fekete a kerete, mivel szinte nem is látszik nagyon belőle semmi
az eslő lépés beállítás, egy kicsit lassúnak tűnt, de végig szenvedtem és utána már pörög a tévé
smat funkcióit alapvetően nem használom, max ha nicns kedvem felkelni akkor netezek rajta, de ez ritkán fog előfordulni
azért a wifi a biztonság kedvéért be van rajta lőve.
a képe a tévének gyönyörű...
már csak ezért is érdemes volt lecserélnem
a 3d is rendben van, én összességében elégedett vagyok vele.
igaz nekem még sem küldött a T multi távirányítót, viszont a beígért 2 db 3d szemcsi helyett, ötöt kaptam
mondjuk mivel én nem használom azon funkciókat melyhez kellhet a multi távirányító, így nem is hiányzik, alapvetően.
eddig azt mondom nem bántam meg"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz DJ. Ru$y #52924 üzenetére
szó szerint...
jaja passzentos sajnos, de ezért nem is vettem nagyobb tévét...
nem tudom hova rakni a szekrényeket, így sajnos ezek a méretek adottak és kötöttek...
a szőrszálaimat magamon tartom, ami meg lesek a kukába dobom"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
tkonya
aktív tag
válasz Lacielvtárs #52920 üzenetére
Szerdán fognak bennünket keresni T-től, valami kedvezmény miatt, akkor rákérdezünk. Bár hozzá tenném az előfizetésünk meghosszabítása is majd egy hónapot vett igénybe, mivel a speciális kedvezményünket nem minden ügyfélszolgálatos látta...már kezdett teli lenni a cipő😃
Mesélj, milyenek az első benyomások????
Motorola Edge 30 Fusion
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Lacielvtárs #52920 üzenetére
Azt hiszem erre mondják, hogy egy szőrszál sem férne oda, szép passzentos. Sok örömöt hozzá!
-
válasz Shingen #52921 üzenetére
köszi, csatlakoztam hozzátok
amúgy van arra lehetőség ezen tévékénél hogy saját háttérképet állítsak be rajta?
és nem a pc-n elvő kép legyen a HDMI-nél a háttérkép?
arra gondolatim hogy felhőt szolgáltatásba feltoltam egy képet, de még nem jöttem rá hogy azt le tudom e szedni vagy beállítani háttérképnek?
szerintetek van erre lehetőség?"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
h1mpi
félisten
Valaki tud egy linket, ahonnan nem 14 óra alatt (lg.com) jön le a smartshare progi?
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
-
válasz tkonya #52913 üzenetére
bocsi hogy nem is mondtam, elnézésetek kérem
jaja, megjött már be is röffenhettem és tegnap már fel is avattam egy tron örökséggel...amúgy van arra lehetőség ezen tévékénél hogy saját háttérképet állítsak be rajta?
és nem a pc-n elvő kép legyen a HDMI-nél a háttérkép?
arra gondolatim hogy felhőt szolgáltatásba feltoltam egy képet, de még nem jöttem rá hogy azt le tudom e szedni vagy beállítani háttérképnek?
szerintetek van erre lehetőség?[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
Nfsman20
tag
válasz Shingen #52916 üzenetére
üdv!
látom épp témánál vagyunk,nekem is ezzel kapcsolatban lenne kérdésem. felraktam a gépe a smartshare-t (wifin megy). akadt veve pár gondom. egyrészt az, hogy a filmeket ömlesztve látja a tv (lb650v), nem mappákban, a másik, hogy nem lehet 'tekerni' a filmeket, csak elindítani és megállítani (meg előző/következő filmre ugrani). ez másoknál is így van? mellékesen a fullhd tartalmak mindig megakadnak, de ez valszeg a router gyengesége miatt van (54mbit/s).
-
Shingen
addikt
válasz Lacielvtárs #52910 üzenetére
Rendben!
Na látod nem is mondtad itt (#52913) tkonya is kérdezi
Hanem odaát cseverészel. (csak poén)[ Szerkesztve ]
風林火山
-
tkonya
aktív tag
-
-
h1mpi
félisten
Melyik az a legegyszerűbb progi, amivel a PC-ről a tv-re tudok egy filmet wifin átküldeni? 731v a tv. Köszi
-
Dave567
addikt
válasz szaszalino #52845 üzenetére
Hát egy kicsit félre ismersz, de sebaj, nem értek egyikhez sem, és nem is akarok.
Mi értelme van, hogy sok majom kerget egy labdát, és ezért fizetnek nekik több milliárd forintot, ha veszít, ha nyer? Te meg bele pusztulsz a melóba, mondjuk hogy meg tudj venni egy tv-t, értelmét nem látom, de ez is az én véleményem.Mint előtte amit írtam neked, nem szégyen az ha kimondod a dolgokat, és elhordod a tévédet minden rossznak.
Én azoknak az egyike vagyok, akik nem ajánlják az LG-t több okból is, jó tv, meg szépek a színei, az árához képest.
Az LG és a Samu tv-k a technika legalja, és ezért is ilyen olcsó hozzájuk jutni, EZ NEM SZÉGYEN.
Nekem is van LG monitorom, kevés volt a pénzem, ezt vettem meg, ez volt még a vállalható kategória, kategória olcsón, de ha lett volna több pénzem, biztos nem ezt vettem volna.
Te vettél egy mondjuk középkategóriás tv-t, legalább is ezt mondják róla, pedig marhára nem az....
Kicsit hozzá raktál volna, jobb tv-t vehettél volna, csak gondolom nem informálódtál előtte róla eleget, de semmi gond, majd legközelebb jobbat veszel.(#52848) gabaly: Persze igazad is van, csak így tudod zsákbamacska, hogy mit veszel meg, ami lehet másnak tetszik, az lehet, hogy neked nem fog.
Én is vidéki vagyok, lehet mondjuk nekem kicsit olcsóbb bejutni, de erre nem szabad sajnálni a pénzt, mert a tv jó ideig veled lesz, feltéve ha veled lesz.
Mindig találtam valami okot, hogy be keljen mennem Pestre, pedig nagyon utálom a vonatokat.. de rá kellett szánnom egy kis időt.
Ajánlani akkor is szoktunk, ha éppen a feketére utazol, vagy Aktív 3ds tv-t akarsz venni, mert otthon jönnek ki a dolgok leginkább, és sajnos ezzel vezetik félre az embereket..(#52750) Alx.Mercer: Ne félj a használt cuccoktól... Jó esetben kifoghatsz még Garanciásat is.
Neked bőven elég lenne egy HD Ready is,fölösleg egy FULLHD a dvd-hez, és még olcsóbban is ki jönnél vele.
Ha főleg filmezni akarsz akkor tényleg Plazma, és ha még is használt, akkor rendesen át kell vizsgálni, amit írnak a Plazmáról közel se igaz. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz LiteCross91 #52899 üzenetére
Egy pontos(!!) hangkártya típust írj be ide, amit eddig beírtál az egy csoport nem egy konkrét típus.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz LiteCross91 #52899 üzenetére
Kicsit utána néztem. Szóval az Sb Audigy SE kék Jack csatija az SPDIF képes csati. Én ahol olvastam mindenhol csak SPDIF Out-ként hivatkoztak rá, de ha azt mondod, hogy In-ként is funkcionál akkor tételezzük fel azt, hogy így van. Kifejezetten a kártyához lehet venni egy speckó digital I/O modult aminek a kártya felőli vége egy speckó Jack (a bekötése más, több rajta az érintkezési pont). Ennek anno 5-7.000ft volt az ára, de régen amikor még viszonylag friss volt a kari akkor sem volt a legegyszerűbb hozzájutni. A másik fele meg értelemszerű. Elvileg ha megvan még a driver CD-je azon a manualban benne van a típus is.
[ Szerkesztve ]
-
Shingen
addikt
válasz huncutka1029 #52850 üzenetére
+1
tényleg elég rosszul van ez megcsinálva annak idején én is félve mertem annyira erősen benyomni.
De ez érthető is, hogy emberek nagy többsége nem meri annyira benyomni, mert más eszközökön nem szokott így működni.#52855) huncutka1029 +1
[ Szerkesztve ]
風林火山
-
Stevenstyle
senior tag
válasz Suso27 #52900 üzenetére
Hali! Ntfs fájlrendszerrel boldogul a Tv és a pendrive sem szokott problémát jelenteni (nálam 32 és 64Gb-osat megette). H264 és X264 kódolású mkv konténerfájlokkal is zömében boldogul.
Koti: biztos csak nekem van még nagyon reggel, de leírnád az elejétől, hogy mit csinálsz mivel, mert ezt így nem nagyon értem
[ Szerkesztve ]
-
koti
tag
LG 47 LW5000 TV-met cseréltem LG 55 LB650V-re. A topicban leírtak alapján szerencsés vagyok, mert egy jó készüléket sikerült kifognom. Nincs felhősödés, folt stb. Talán, ha előbb tájékozódtam volna akkor a 671-et vettem volna inkább.
Vajon mit kellene állítanom,mert a régin működött a következő. A kivánt média, kép filére kattintva jobb egér lejátszás a 650V-n behozza a TV-t tehát a kapcsolat összejön, de alatta már nem jelenik meg a lejátszandó file és odahúzni sem tudom. Így első nekifutásban a laptop hibája, de ezzel a beállítással a régivel működött. Mit próbáljak csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.