Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz @Jocó@ #51080 üzenetére
Működik végre!!!
Ez a beállítás nekem PCM-re volt állítva Auto helyett.
Persze ez nem tűnt fel, mert nem itt szoktam állítani a beépített és a külső hangszóró között, de ez a beállítás csak itt látszik...
-
korpas15
tag
Sziasztok! TV vásárlás előtt állok. Érdemes LG 42LB650V-t venni? Mert olvastam, hogy itt pár embernek olyan van.
-
sony309
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mi a modellévek betűjelzése?
Köszönöm
S3x, hifi & rock and roll
-
tommy55
csendes tag
-
csendes tag
Rendben köszi, kiváncsi vagyok. Én szeretema plex-et, ezt tartoma legjobbnak. DLNA nekem nem igazan ment.
Azért kell angol store mert a magyarban nincs benne a Playz, de lehet más store-t is választani, illetve nem kell megvenni valahogy fellehet varázsolni rá ha letöltöd a Playz weblapjáról.
-
tommy55
csendes tag
Csak hogy beálljak én is a sorba
Nekem is DS213-as NAS-om van, de az erősítő nálam Denon. A TV egy HDMI-vel van összekötve az erősítővel. Tapasztalatom szerint a Dolby Digital hangot gond nelkül kiküldi a Smart Share-ból indított filmeknél. A DTS-t most hirtelen nem tudom megmondani. -
*H*
aktív tag
válasz Stevenstyle #51085 üzenetére
Ott a pont. Már én is írni akartam, hogy ez többször elhangzott, de csakis az a lényeg, hogy az LG_DTV mappában legyen a fájl, semmi más.
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
Stevenstyle
senior tag
válasz vigyori78 #51084 üzenetére
Annyi kiegészítéssel, h nem kell, hogy üres legyen és nem kell fatnak lennie, a TV kvázi lesz*rja mindkettőt csak a mappanév és benne a helyes kiterjesztésű állomány a lényeg!
Pomk: nem, smartshareban is lehet, vagy külső médiajátékossal. Tegnap nem volt rá időm, de ma este kipróbálok én is pár erősítős variációt bár kizártnak tartom, h ha gáz lenne vele azt ne hallottam volna eddig is.
[ Szerkesztve ]
-
vigyori78
őstag
Van újabb is : 04.41.32 elvileg ezt a tv felajánlja ,ha nem töltsd le az lg-ről és telepítsd pendrive-ról.
Ha pendrive-ról frissíted akkor üres fat32-re formázott pendrive-on csinálj egy mappát LG_DTV majd ebbe másold bele a letöltött .epk fájlt.
Ha kész végig ment a csík 100%-ra akkor tv kikapcs majd bekapcs ekkor telepíti ha befejezte csinálj egy gyári beállítás visszaállítást is. -
@Jocó@
tag
válasz -=Jam=- #51034 üzenetére
Nálam működik az 5.1 átadása.
Onkyo 5.1-es erősítő HDMI kábelen LG 50LB671V-be dugva (HDMI 1. ARC csatlakozó)
Továbbá egy optikai kábel is van dugva a TV és az Onkyo közé.SmartShare-en nézve a filmeket, a hang az optikai kábelen van átadva az erősítőnek, és minden csatorna szól. Az erősítő is átvált DTS módba, amikor olyan a hanganyag.
A TV-n tudok váltani, hogy a TVn, vagy külső hangfalakon szólaljon meg a hang.
Ha holnap lesz időm, megnézem, hogy ki tudom-e küldeni a SmartShare-ről HDMI-vel az 5.1 jelet. Úgy emlékszem nem örömömben pakoltam be az optikai kábelt, hanem azért, mert nekem is csak sztereo jött át HDMI-n... meglátjuk.
Viszont amivel meg én szívok, az a PC képének megjelenítése TV-n. Kimegy az 1920x1080, meg is jelenik a kép a TV, de nem teljes képernyőben. Minden oldalon vagy 2-3 cm-es fekete csík van.
-
csendes tag
válasz Iga007 #51071 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Sajnos a Playz-ben nem lehet átállitani a kódolást csak a TV saját lejátszójában.
Plex nekem egy Synology DS213-n fut, a PLayz nem volt benne a magyar storeban ezért átállitottam UK-re és paypal-lal megvettem 3 fontért. Minden szépen megy, csak az ékezetes feliratokkal küzdök.
Más aki használ Playz-t annak jók a feliratok?
-
pomk
őstag
Egreat R6S lejátszót próbált valaki a MR-el párosítani?
Ha a listában nincs ott a gyártó, akkor nem is fog menni? -
Stevenstyle
senior tag
válasz Minike #51057 üzenetére
Ahogy a kolléga is írta, nem kell konvertálni, felirat menüjében állíts a kódoláson.
Nagy 60lb650 vs vmi kisebb témában én inkább vennék egy számmal kisebb 730X vagy ha az drága vagy nincs 67X szériát. Persze TV-kben a méret (is) a lényeg de annyi különbség van képminőségbeli, hogy ha van rá keret akkor inkább a 67X-et vagy a felett ajánljam és szerintem nem vagyok ezzel a véleményemmel itt egyedül.
Ezzel persze nem akarom a 650 tulajokat megbántani, jó kis tv az is, de ha valakinek a pénze engedi akkor van akkora különbség képminőségbeli, hogy nagyobb szériát érje meg választani.
Pomk: grat hozzá, használd egészséggel, jó kis Tv az szerintem szép képpel
[ Szerkesztve ]
-
pomk
őstag
Megérkezett a tvm, LG 47LB670v.
Ma este csak pár gyors gondolat és köszönet.
Szóval köszönöm mindekinek a segítséget a választásban! Szeretném kiemelni Huncutkát, Pummát, és Futizolit. Futizolit a kupon miatt, amivel spóroltam 10%-ot ill. a sok személyes vélemeny és tipp miatt, a többieket pedig a szakmai segítség miatt.
A beállítás az összes 98 HD és ~60 SD csatorna beállításával kb 10 percet vett igénybe. Egyszerű, logikus, és bár kicsit féltem a hangolástól(mert az előző LG tvmmel sokat szenvedtem mire sikerült beállítani), de beállítottam a kezdő frekvenciát és a hálózati azonosítót és pikk-pakk megtalált mindent. +1
A Magic Remote szuper!! Pontos, kellően érzékeny, egyszerűen használható. +1
A HD tv adások kiválóak! A kép gyönyörű. HD filmmel később fogom tesztelni. +1És pár kép annak, aki fél az árnyékoktól és foltoktól, fekete képernyő foltjaitól, stb.
Az elsőn van némi folt a sarkokban, de ez tv nézés közben egyáltalán nem látható.A fekete pedig no comment, ja és azon a képen a tv és közepén a kurzor látható.
[ Szerkesztve ]
-
krisz727
tag
Üdv
40 lb 650 az valami újítás?
Edigital árulja 145ért újság szerint,neten weboldalukon nem láttam[ Szerkesztve ]
-
*H*
aktív tag
válasz huncutka1029 #51062 üzenetére
PVR-es és 2.1 hangrendszer van abban is. A különbség annyi, hogy a 700-nál a hangszórók lefelé néznek, nem pedig előre. Elvileg a 730 "szebben" szól. Hivatalosan forgalomban van Magyarországon, az LG honlapja szerint is.
[ Szerkesztve ]
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
törölt tag
válasz huncutka1029 #51062 üzenetére
Már hogyne lenne ugyanaz. 700V-730V-731V ezek testvérek, vagy inkább ikrek, mert a tudások egyezik.
Te mint öreg róka az árukeresőt használnád összehasonlításra? Ez biztos valami vicc. Azt csakis az árakra szabad használni, az adatbázisuk erősen kiányos.
VaDy 731V még több helyen is kapható.[ Szerkesztve ]
-
sz.z.csicsi
tag
válasz dio001 #51042 üzenetére
Ott mindegyik tv-nek cimkéjéből ki van vágva a valódi gyáriszám. Szállítás vagy esztétikai sérültként árulják.Már én is vettem tőlük akkor még a plázában voltak.Samsungot vettem 3 db pixel hiba volt benne.Kicserélték azonnal de az is zűrös volt.Elvküldték szervízbe(saját szervizük van) 3 hét után még semmi aztán kértem csere tv-t (amíg odavan a másik) a csere tv is kaki volt.Végül vissza jött a tv hogy semmi baja .El vittem márka szervízbe ahol kaptam szak véleményt és csak így kaptam vissza a pénzt.
Szóval semmi nincs veszve,határozott legyél! -
Shingen
addikt
válasz huncutka1029 #51063 üzenetére
Akkor aki nem szerezte be eddig a kiszemelt Tv-t és várt arra, hogy majd occsóbb lesz, az lehet megszívja.
風林火山
-
huncutka1029
addikt
válasz Shingen #51061 üzenetére
mert már a 2015-ös modelleket gyártják, nagyon már nem is lesznek újak ezekből az LB-sorozatosakból, esetleg egy két "beragadt" modell valamelyik üzletben.
És a kevésbé felkapott modellek lesznek még úgy május közepéig a boltokban.....a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
gargatel
csendes tag
válasz Minike #51057 üzenetére
Ne is idegesítsd magad rajta, hiszen Te is hibázol!
Néhány szót, mint például a "Koszonom" szót is ékezetes betűk nélkül írtad.De komolyra fordítva a szót ...
Próbáld meg a feliratot átkonvertálni más kódrendszerbe (de nem biztos, hogy ez segít) ![ Szerkesztve ]
Jobb félni, mint egészni !
-
csendes tag
Sziasztok
Vettem egy V670-es tévét, rátettem a NAS-ra a PLEX-et és a TV-re a PLAZ-t. Minden szépen megy de a felirattal nem boldogul, amin nincs ékezet szépen emgjelenik de amin van ott nem jeleniti emg a szoveget az ékezet utántól. Valaki tudna segiteni mit kell beallitani?
Koszonom
-
senior tag
Sziasztok!
Végigolvastam az utóbbi hónapokat itt a fórumon és látom sokaknak van 650v típus, de többen is ajánlják a 670, 730 és magasabb típusokat a képminőség miatt.
viszont 60"-so Tv-ben van a 650V típus és a 870V, ami már megfizethetetlen. Tehát 700-as sorozat nem készült.Belemerjek ugrani a 650v-be, vagy két nap után bánni fogom a képminőség miatt és inkább vegyek 55LB730-at pl? Vagy annyira nem gáz a 650v képe?
-
szabferi
tag
Amúgy itt a webolalukról az ominózus TV...
-
szabferi
tag
válasz huncutka1029 #51050 üzenetére
Ez jó ötletnek tűnik.. mert őszintén... 5 hónappal később reklamálni hogy nem 3Ds a tévé, amit ráadásul egy dobozzal szeretne bizonyítani (holott a típusszám egyértelműen megmondja hogy nem az...)
Szóval csapdát állítani mindenképp célszerű....
Ez kb olyan, mintha én most fognám a haver UHD tévéjének a dobozát azt visszamennék a boltba hogy az LG 730-asom nem is UHD, kérek egy UHDt... csodálkoznék ha ez megállna bárki előtt is.
De szurkolok a pozitív kimenetelért, kollégának meg legyen tanulság, egy TVt nem a papírdoboza alapján választunk ki.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
válasz dio001 #51048 üzenetére
Huncutka ötlete a legjobb, mindent e-mailben. A hangrögzítés törvénytelen, a későbbi bizonyítás során nem használható fel bizonyítékként, csak ha minden fél írásban vagy a rögzítés elején érthetően hozzájárult.
Az okos levelezés viszont teljesen törvényszerű.
Ami gondot okozhat, az az, hogy outlet a bolt. Teljesen más garancia vonatkozik rájuk, mint egy hagyományos értelembe vett üzletre. (legjobb tudomásom szerint)
Szerintem az egyetlen egy fogás rajtuk az általuk kiállított számla lehet. A többire (doboz, címkék) azt mondják majd, hogy te cserélgetted ki vagy, hogy rosszul olvastad a TV specifikációját vásárláskor.
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
huncutka1029
addikt
válasz dio001 #51048 üzenetére
az egyetlen gond, hogy már több mint 5 hónapja nálad van a tv.
ez elég hoisszú idő ahhoz, hogy érdemben reklamálj.
mivel valszleg már nincs ilyen tv náluk, a megtévesztést sem könnyű bizonyítani.ha elfogadsz egy javaslatot:
próbálj bemenni, és érdeklődj a típusról, kérdezd a tulajdonságokat, és vedd fel mit mond. De még jobb ha emailben csalod ki belőlük.
azután közöld, hogy a te tv-d elromlott, mert nem jeleníti meg a 3D-t és kéred a garanciális javítást.
Fényképezd le előttük a tv-t és a dobozt, hogy utólag ne tudják letagadni.
Majd kinyögik, hogy ez nem 3D, akkor mehet a balhé, hogy becsaptak, és feljelented őket a fogyasztóvédelemnél őket. Hacsak, nem kárpótolnak egy 3D képes készülékkel! erre majd lépnek valamita női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
dio001
tag
válasz Shingen #51046 üzenetére
Ohhh yeah, ezért szeretem a fórumokat mindig vannak tőlem okosabb tapasztaltabb emberek! Köszönök minden ötletet, jó tanácsot.
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel... Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy Te ki vagy."
-
Shingen
addikt
válasz dio001 #51022 üzenetére
Mivel outlet, ezért valószínű hogy mahináltak a Tv-vel, és ahogy írtad más dobozba csomagolták a TV-t.
Én sem hagynám a dolgot, és ha a többiek ilyen segítőkészek és a környékeden laknak, simán csapatba támadnák.
Sőt én még a te helyedben egy hangfelvételet is készítenék, hogy mit kamuznak majd.
Az már bizonyítéknak elmegy.
De persze nem az arcukba tolod teleod, hogy most mondjad...........
Hanem diszkréten[ Szerkesztve ]
風林火山
-
TaylorPro
addikt
válasz dio001 #51039 üzenetére
Én tuti nem hagynám annyiba és nagy balhét csapnék! Jóhiszemű vásárló megtévesztése! Gyökerek! Én is tudnék menni veled. Nem árt ha ketten mentek és az egyikőtök határozott és eltántoríthatatlan. Ha elég magabiztos vagy, tudod hogy mit akarsz, és tudod hogy igazad van akkor egyedül is megoldod.
Más: digitalko-tól holnap jön még egy LG 47 LB671v 165-ért, így újra van egy kis izgalom...
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Shingen
addikt
válasz porcicca #51005 üzenetére
Váci úttal én is megjártam már párszor.
Igaz hála istennek nem probléma miatt voltam ott, csak arra jártam és akkoriban voltak kérdéseim a TV-vel kapcsolatban.
De olyan emberek voltak ott
Hozzá nem értők semmilyen kérdésre nem tudtak választ adni, meg stílus amit képviseltek.
Felháborító volt!風林火山
-
-
dio001
tag
-
dio001
tag
Ha ezt viccből kérdezed, akkor köszönöm nem. Ha komolyan és van bármi nemű jó tanácsod akkor azt szívesen fogadom. Akár privátban is. Köszönöm.
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel... Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy Te ki vagy."
-
-=Jam=-
őstag
válasz direwolf #50991 üzenetére
Hát nem tudom, szerintem nagyon nem működik perfektül. Van egy raspberry pi-m, amin fut egy raspbmc oprendszer, amiről HDMI-n jön a hang a TV-be majd a TV-ből megy optikai kábelen a hang az erősítőbe. Az erősítő 2 csatornát ír, és egy audio tesztet futtatva is össze-vissza vannak a hangok. A 2 hátsó pl. együtt szól, a mély a tesztnél meg sem szólal. Ugyanezt kipróbáltam egy PS3-al is szintén ezt az eredményt kaptam. Lehet én vagyok a béna, de nekem ez nem igazán perfekt...
Ja és egy 47LB671V TV-m van a legfrissebb 04.62.40-es firmware-rel.
[ Szerkesztve ]
-
dio001
tag
válasz Stevenstyle #51030 üzenetére
Ezen a vonalon haladva bizony jogosan kérhetek egy 3D-s tv-t. Ha el állnak tőle akkor, pedig irány a fogyasztó védelem.
-
Stevenstyle
senior tag
válasz cicur99 #51027 üzenetére
Igen sajnos egyszerűnek tűnik a történet. Bénázás vagy szimpla átverés, de 3D-snek volt feltüntetve az üzletben, a doboz is egy 3D-s készülék doboza a típus jelzés és egyebek meg ugye nem a dobozon vannak, hanem egy ill. több matricán ami a dobozra van ráragasztva. Mondjuk részemről elég nehéz elképzelni, hogy nem szándékos a dolog.
-
-
sanros
csendes tag
na sikerült a tv-t végre összehozni hdmmi kábellal,de nincs hang..mi lehet a gond?
rs
-
dio001
tag
válasz szabferi #51023 üzenetére
Úgy választottam hogy megnéztem, elolvastam a ki tett TV leírását és elhoztam. Én kis naiv örültem is hogy de jó áron vettem egy 3D-s tv-t.....úgy tűnik, nem! Ha simán át csomagolják nem kellett volna tájékoztatnia hogy "figyelj ez nem 3D-s tv csak a doboza az". Mert ilyenre nem emlékszem,hogy mondta volna.
-
dio001
tag
válasz cicur99 #51019 üzenetére
Igen egyezik a modellszám és a szériaszám...ellenben most vettem észre hogy a hivatalos műanyag lapka ami a hátulján rá van ragasztva az meg van mahinálva is ki van vágva belőle 1 sor!!!
Rendben "a fogyasztó védelmet ki akartam hagyni a dologból"! :-)
[ Szerkesztve ]
-
Dave567
addikt
válasz huncutka1029 #50966 üzenetére
Jó rendben van, nem olvasok vissza, mert engem ezek a szmart dolgok annyira nem izgatnak, van Pc-m, azon mindent meg tudok nézni, volt tv-m is, de eszem ágába nem lett volna azon youtubozni, 3d demora kerestem rá egyszer, arra jó volt, lassú szar az egész, és ez az összes márkára igaz.
A többi márkának is, inkább arra kellene koncentrálni, hogy egy jó működő képe legyen a tv-nek, és nem ilyen szmart buziságokat beletenni.Nekem a Monitorom az LG, nem rossz, nem rossz, de a jó nem ilyen.
-
dio001
tag
Igen specifikáció szerint nem 3D-s, de mikor vásároltam nem a szériaszám alapján döntöttem.
Íme a kért képek, és nem okos távirányító van hozzá csak szimpla.[ Szerkesztve ]
-
-
huncutka1029
addikt
válasz dio001 #51010 üzenetére
nem szeretnélek elkeseríteni, de ez nem 3D tv.
itt sem írja a specifikációAz LN széria 2013-as, akkor az alsó belépő 3D tv Az LA 6130 volt.
Csak az LA jelzésű LED LCD tvk 3D képesek.
Az hogy van 3D gomb, azt jelent, hogy minden tipushoz ugyanaz a táv járt.
a magic remote alapból tartalmazza a 3D gombotszerk:
puru gyorsabb volt[ Szerkesztve ]
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Harkovz
aktív tag
válasz huncutka1029 #50959 üzenetére
Lehet valami abban amit mondasz mert akkor szokott jekentkezni ha napokig nincs bekapcsolva a tv.Most is vagy 2 napig be se kapcsoltuk.
-
dio001
tag
Sziasztok!
Érdekes és egyben buta dologba futottam bele, segítségeteket szeretném kérni.
Múlt év augusztusában vásároltam egy LG (3D) Led Tv-t. " LG 47LN575V-ZE" Örömmel vettem használatba. Munkám miatt külföldre utaztam és nem tudtam minden funkciót kipróbálni. Most pár napja kaptam egy 3D-s médialejátszót próba után szembesültem vele hogy a TV nem 3D-s. Több formátumot is kipróbáltunk és semmi. A TV dobozán jelzik hogy 3D-s, a távirányítón szintén van gomb, de nem reagál semmire. A dobozon lévő széria szám és a tv-n lévő széria szám megegyezik... Ilyenkor mi a teendő? Ha vissza viszem az üzletbe , akkor milyen jogorvoslattal élhetek? Hosszított garanciát is vettem hozzá, szóval még 2,5 év hátra van.Válaszotokat előre is köszönöm,
Üdvözlettel: István
-
huncutka1029
addikt
válasz porcicca #51005 üzenetére
miért te viszed?
a gari idő alatt a szerelőnek a helyszínen kell megkísérelni a javítást!
A hurcolászás, hidegre ki, melegbe be nagyon nem tesz jót neki, ráadásul hatványozod a sérülés kockázatát!
Arra nem vonatkozik a gari, ha elejted, megroppantod. ésa törés gari is körülményes ilyenkor!
Ez alaplapi hibának tűnik, nem kijelző törésnek.
Állandóan jelen van, vagy van amikor eltűnik?a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
-
porcicca
újonc
válasz #94529552 #50998 üzenetére
Köszönöm! Amúgy Váci útra vittük be lg szervizbe. Azért vittük mi mert több napba telt volna mire kijonnek mi meg.nem lakunk messze... De mondom az a csaj egy pinasej volt... Ma visszük 2 utcával arébb mert ilyen törés garit is kötöttünk rá... De akkor is kizártnak tartom, hogy törés..
Vagy vmi kopogtató szellem van a lakásban vagy ilyen kemény a levegő... Köszi a topicot írok oda is. -
luckyman
aktív tag
válasz Stevenstyle #51000 üzenetére
Nagy gond azért nincs, mert nekem gyakorlatilag egy állványon van minden, így simán összedugom kábellel, ha kell. Csak eddig a 3 ezer forintos dir600 dlink akadásmentesen tolta a jelet. Azután jött a frissítés, meg bele is piszkáltam egy picit.
Más.
Kíváncsiság kép beszereztem egy mvc bd25 iso-t. Ha kibontom, mit találok majd benne, m2ts-t? Azt játszania kell ugye? Vagy külső player nélkül felejtsem el az mvc-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Filmvilág
- Milyen monitort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest