Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisp113
tag
Sziasztok!
Tegnap elmentem az euronicsba megnézni van-e még 42LK530, aztán sikerült vennem egy LW5590-et . Ne kérdezzétek ...
Azt szeretném megtudni, hogy digitv-m van. Csak bedugom és DVB tuner azonnal fogni fogja, vagy kell hozza CI-ba smart olvasó és digitől smart kártya is bele? -
Zoty4
őstag
válasz sz.z.csicsi #10998 üzenetére
még nem
Pesti MMben 500k a lm670 + 7 szemüveg + LG optimus L5 + ingyen hitel
nem rossz
De még várok fizuig. Meg szép és fasza ez az LG de 2Dben azért a Samsungnak szebb a képe. 3D viszont nem fárasztó annyira LGn. Nehéz a döntés
és még ott van hogy olcsón tavalyi d7000. Ilyen tételnél nem érdemes kapkodni, az ár innen csak lefelé megy. Tavaly is horror volt ilyenkor a tv-ár, nyár végén de főleg ősszel már 50%kal olcsóbb volt mint az induló ára. Én még megvárom a jövő hetet mindenképpen[ Szerkesztve ]
-
-
pedrő
aktív tag
válasz BlackJack80 #10993 üzenetére
Mint korábban is említettem, nem csak teljesen fekete képernyőnél figyelhető meg a jelenség.
Egyébként nagyon nem kellene ilyennek lenniük, de úgy fest elég sokan kifogtuk ezeket a nem pontosan összeszerelt darabokat. Az enyém májusban készült. A tiétek? -
jooker82
nagyúr
válasz BlackJack80 #10993 üzenetére
A legtöbb lcd és led tv-nél ilyen...nekem meg alul látszódik...de nem zavar...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
pedrő
aktív tag
válasz Zjunior #10987 üzenetére
Köszönöm szépen!
Azt még nem teszteltem, remélem engem nem fog szívatni.
tomyka74: Sajnos mi nem csak teljesen fekete képernyőnél látjuk, viszont az tény, hogy csak engem zavar a családban. Kicsit érzékenyebb vagyok ezen a téren a többieknél, ráadásul hozzá szokott a szemem a plazmához. Szerencsére tőlem nincs olyan messze a forrás, futok pár kört az ügy érdekében. Lehet nem egy felsőkategóriás készülékről van sző, de azért ennyi pénzért is illett volna rendesen összerakni.
[ Szerkesztve ]
-
Danecay
addikt
Sziasztok!
Én egy 47LW470S TV tulajdonosa vagyok és az érdekelne, hogy 4:3-as adást hogyan tudnék teljes képernyőssé tenni képarány megőrzése mellett. Tudom, hogy van képarány változtatási lehetőség, de teljes képernyős módban vagy elnyújtódik a kép, vagy ha megtartom a képarányt (14:9) akkor ugyan nagyítódik a kép, viszont marad a képernyő jobb és bal oldalán egy-egy 7-8 cm-es sötét, kihasználatlan terület. Ezt megelőzően egy Samsung LE40C650 készülékem volt, aminél megoldható volt a teljes képernyős mód, igaz vertikális irányban némi képveszteséggel, de ez így normális. Tudom, hogy a nagyítás képminőségromlással jár, de inkább legyen pixeles a kép, mint eldobjak 16cm-t a TV-ből. Van egy Mozinyagyítás mód ahol lehet saját szájíz szerint nagyítani, de ezzel az a baj, hogy először szétnyújtja a képet 16:9-re és ezt lehet tovább nagyítani, 19:9-es képarány megörzése mellett max. a képet tudom mozgatni vertikálisan, pedig ha így tudnék nagyítani meg lenne oldva gondom.A válaszokat előre is köszönöm!
-
tomyka74
senior tag
én is ilyet vettem tegnap és a jobb felső sarok nekem is világosabb de én nem foglalkozok vele! meg ahogy látom a tied is olyan akkor fölöslegesen szaladgálnék vele amit adnának helyette az is olyan lenne!
meg 70 km-ről nem fogok vele naponta szaladgálni, meg sztem azért nem zavaró!
csak teljes fekete képernyőnél látod!én már tegnap regeltem és ma reggel el is küldtem nekik a papírok másolatát ugyhogy várom a telót!
[ Szerkesztve ]
-
-
pedrő
aktív tag
Sziasztok!
Vettem ma egy 42LM660S-t a MediaMarkt-ból. Picit szomorú vagyok, ugyanis elég sok helyen, a panel szélei mentén bevilágítás figyelhető meg és a jobb felső sarkában még világosabb színek megjelenítése során is észrevehető. Remélem kicserélik. Ezt az egy dolgot leszámítva, idáig elégedett vagyok vele.
Elvileg az LG "3D Cinema TV-hez okostelefon" akcióra sikeresen regisztráltam:"Az ajándék kézbesítéséhez kérjük, hogy a fenti dokumentumokat postán is küldje el részünkre.
Címünk:
LG Magyarország Kft.
1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 3/a.
A borítékra írja rá:
"LG Cinema Screen promóció."A számla/nyugta és a jótállási jegy másolatának beérkezése után küldjük ajándékát.
Üdvözlettel:
LG Magyarország"
[ Szerkesztve ]
-
humax
senior tag
válasz huncutka1029 #10970 üzenetére
voltam a PIP mait, kerdeztem.
egyelore csak a netezes kor jo elo.
amikor internet funkcinel vagyunk, ot a jobb sarkon jonn elo, egy kis kocka kep, a magic remotal, ra kell menni, akkor jonn kis ablakban.
de irt nekem lg egy level, a Valasz:,,,,Megkérdeztem a PIP funkciót, de sajnos nem működik két HDMI forrásról jelenleg.
Beszéltem a fejlesztővel is, és mondta, hogy jelzi ezt az igényt a központban.
Ha sikerül megoldani, akkor a következő frissítésekben már tudja a TV,,,,,,enny egyelore
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
jotek007
csendes tag
válasz Arthuro_Adam #10983 üzenetére
Nem a kapcsolattal van a gondom. Hiába húzom a videók közé az mkv fájlt, nincs nyoma. Mintha a WMP nem látná. szerk. Nem veszi fel a műsortárba.
[ Szerkesztve ]
-
jotek007
csendes tag
válasz Arthuro_Adam #10981 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
jotek007
csendes tag
Sziasztok!
Most próbálgatok egy LM660S-t. Sikerült a médiamegosztás, megy rendesen az asztaliról. A gondom annyi, hogy hiába húzok be akármilyen mkv fájlt a videók közé, a WMP nem hajlandó berakni a videók közé. Lejátsza de nem teszi be, ergo a TV se látja. WMP mkv kodecet raktam fel, nem segített.
A hiba WMP miatt van? -
-
karicsek
aktív tag
válasz huncutka1029 #10973 üzenetére
Nekem nem futott a golyó és nem is írta ki milyen op. rendszer és flash van a tv-n. LW659S
[ Szerkesztve ]
-
Yogi Bear
aktív tag
-
huncutka1029
addikt
apropó,
Valaki lecsekkolta már milyen verziójú flash player van az LM szériában?
EZ az oldal elérhető a Tv-ről is
Megmondja milyen op, van a TV-n és milyen verzió a flash player.
Ha volt esze az LG-nek akkor az idei modellekbe minimum flash 10-et installált, szemben az LW sorozat flash9-évela női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
válasz törv.figyelő #10963 üzenetére
Azért van lényegesebb különbség is köztük
2011 -es modellek
LW 4500 Cinema 3D DE nem smart!, nem tudod hálózatra kötni(DLNA)
Ha jól tudom csak 1 USB port és 2 HDMI van rajta
Nem tudja a DTS hangkódolást semLW 5500 UA mint a 4500, más panellel, + 4 x HDMI 2USB, DLNA, SMART TV
Csak moddolásután tud DVR-rögzítést, és HUB támogatástLM660: Új 2012 modell, S sorozat, tehát a DVB -T- C tuner mellett van benne sat tuner
PiP funkció állítólag Humax koléga linkje alapján
DTS hangkódolás, 3D sound támogatás
3USB port USB HUB támogatásAzért ez nem kevés és lényegtelen különbség!
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Zoty4
őstag
LG telo csak mm-ben való vásárlás esetén van?
vagy bárhol vásárlok kapok? -
tomyka74
senior tag
válasz törv.figyelő #10957 üzenetére
279900 LG optimus L5 telefonnal! ja és 5 év gari
[ Szerkesztve ]
-
hatD
tag
válasz klevi1967 #10958 üzenetére
Ezektől az úgynevezett "mérőktől" ne várj csodát, kis teljesítmények mérésére teljesen alkalmatlanok, legfeljebb a Föld középpontjának az irányát mutatják meg, ha egy spárgára fellógatod őket.
A viccet félretéve én a pillanatnyi teljesítmény mérése helyett pl. a 24 órás fogyasztásból próbálnám a teljesítményt kiszámítani.
Mivel készenléti állapotban nem mozdítja meg a mérőt ajánlom, hogy vegyél egy kettes elosztót, az egyik aljzatba a TV-t, a másikba egy pl. 60 wattos izzólámpát csatlakoztass és így mérj 24 órán keresztül, majd ismételd meg a mérést a TV nélkül.
A két mérés különbsége a készenléti fogyasztás amiből talán már lehet következtetni.
( Tudom, hogy egy új TV-t nehéz 24 óráig nem használni, de a nagyobb mérésidőből pontosabb eredmény kapnál.) -
PLaci58
addikt
válasz berlin #10949 üzenetére
A TV csak a saját digitális tuneréről tud felvételt készíteni, azért mert azt nem kell konvertélni, csak rögzíti a digitális jelfolyamot.
Ha az HDD-sel tudsz felvenni, akkor csak az marad, de gondolom, hogy a boxról vesz fel scarton keresztül. Igazából nem azért tré a minősége mert nincs HDMI rajta, hanem mert az a készülék ennyit tud Nekem is van egy Thomson. Gagyi. A Panasonic simán lekörözi scarton is.klevi1967!
Nincs ott semmi trükk. Kapcsolóüzemű táp van a TV-kben. Az csak időnként vesz fel kis áramot készenléten. Az az 50 mA nem folyamatosan annyi.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Zjunior
veterán
válasz törv.figyelő #10963 üzenetére
Érdemesebb szerintem elég lesz egy ideig a Tv!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
törv.figyelő
csendes tag
Aha, értem, szóval a 4500 ilyen kifutó széria. 5500? ... vagy akkor érdemesebb kicsit többet rászánni, és 660S-ben gondolkodni...
Légyszi a webcamos dologra mondjatok valamit. Irritálóan drágák a beépített kamerás cuccok, viszont majdnem mindegyiken van USB-s csatlakozó. Én a rondább és olcsóbb megoldást választanám, azaz rátenném a kamerát a tv-re skype-olás czéljából .
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz törv.figyelő #10959 üzenetére
Nézdd meg élőbe és rájössz rakdd egymás mellé!
BRTH:
Én az új 2012-es modellhez az LG Magic-et használom (az is remote Progi)!![ Szerkesztve ]
-
BrTH
tag
-
törv.figyelő
csendes tag
És légyszi homályosítsatok fel, hogy mi a különbség
a LG 42LM660S Full HD 3D LED TV
és
a LG 42LW4500 3D LED TV
között. Látom a technikai paramétereket, és azt, hogy a második 80ezerrel olcsóbb, de egyszerűen nem veszem észre a paraméterek között a hatalmas eltérést.....
[ Szerkesztve ]
-
klevi1967
tag
Hát el kell meséljek valamit Nektek. A gagyi-mérőmmel mért 12wattos stand-by fogyasztás miatt kijött a szerelő Veszprémből Palotára. Az Ő műszerük 0,2 wattot mutatott, ezért végül nem lett tápcsere. Valahogy nem hittem el az egészet, kaptam egy ismerőstől egy másik fajta mérőt, az is 1 watt alatti fogyasztást mutatott. Megköszöntem készségüket, és nagyon szégyellem magam!
Este lecsatlakoztattam mindent a 240v-os rendszerről, csak a tv-t hagytam rajta. Meg sem moccant a villanyóra. Tehát a mérőmmel van a gond, mert 11 watt mozgatná az órát.
De van egy kérdésem, hátha van hozzáértő ember: Az összes műszer 0,05 Amper (50milliampert) mutat készenlétiben, ha meg megszorozzuk 240-nel, akkor 12 wattott ad ki. Hol a hiba?[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz RockCNC #10951 üzenetére
Ha már arra jársz, próbáld ki ezt is:
iMediaShare, eldobtam az agyam tőle. -
RockCNC
senior tag
Kipróbáltam én is az Lg remote tv-t
qwa jó
[link] -
PLaci58
addikt
válasz Yogi Bear #10926 üzenetére
"egyik-másik film néhány jeleneténél cross-talk-ot (szellemképet) látok szemből nézve"
Ott van a megoldás a kérdésben Forrás hiba.
Szemüveg, készülék folyamatos hibát okozna.pomk!
Be kell annak férni valahogyberlin!
2, Ha a box tudja a PVR-t, akkor azzal lehet rögzíteni és visszanézni.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
BloodRay
veterán
válasz tomyka74 #10945 üzenetére
Mivan?? 42LM660S kb 95cm széles. Nem a képátlóról beszéltünk.
(#10944) Zjunior -> Persze, hogy tudsz. Csak regisztrálj egy felhasználói fiókot a tv-n és már töltögethetsz is lefele. Ma megnézem, hogy az LG Cloud megy-e már.
[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Watt25
veterán
válasz Berry_l #10930 üzenetére
Az, hogy a HDMI-n már a kitömörített videójel megy át, nem pedig az MPEG stream.
Kitömörített HD videójel tárolására a világ összes vinyója sem lenne elég , arról nem is szólva, hogy eszméletlen adatsebességet jelentene.
Lehetne újratömöríteni is, de hát ugye az meg minőségromláshoz vezet, illetve szintén plusz erőforrást igényelne a TV részéről.[ Szerkesztve ]
Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/
-
BloodRay
veterán
válasz morpheus133 #10935 üzenetére
Ebben a kategóriában keress inkább LV4500-at, LV5590-et, vagy LS570S-t. LM3400-at mindenesetre semmiképp ne vennék, ahogy EH szériás samsung "led tv"-t sem.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
morpheus133
tag
Sziasztok!
Valakinek tapasztalat az 42LM3400-ról?Igazából szüleimnek vacillálok 3 tv között:
LG 42LV3400
LG 42LM3400
Samsung UE40EH5300WXXHIgazából a 3D nem lényeg, LAN jó lenne meg az USBs film lejátszás.
Köszi
-
pomk
őstag
válasz Watt25 #10893 üzenetére
Szegeny kis Polom kicsinek bizonyult. Keresztbe 5 centi híján nem flrt be, így kicsit elfordítva varázsoltuk be a kocsiba, állítva. Így viszont pont jó volt, mert az egyik oldalát a hátsó ülés támasztotta, a másikat pedig az anyó ülés hátulja.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
BloodRay
veterán
válasz Yogi Bear #10926 üzenetére
Milyen magasságból nézed? Csak mert ha szemmagasságnál magasabbról nézed a tv-t, akkor szétcsúszik a kép. Egyébként nem lehet crosstalk.
(#10919) tibtibx -> Erre rákérdezek.
(#10931) berlin -> Csak azt tudja rögzíteni a tv amit a saját tuner-je rögzít(tehát ha a tv-kábel, antenna stb... a tv-be van bedugva), tehát beltéri egységről érkező jelet nem.
[ Szerkesztve ]
-
berlin
csendes tag
válasz Arthuro_Adam #10924 üzenetére
Köszönöm!
Két kérdés merült fel bennem bocs
1. Miért nem tudom?
(KÖszi előre is, érdekelne, kíváncsi vagyok.)ű2. Hogyan tudom használni akkor mégis a DVR-t?
Mert annyit értettem meg, hogy digitális adásnál műkszik. Tehát akkor a kábelen bejövő analóg jel nem lesz jó. ?
(Nekem ugyanis nagyon jó lenne. Sokszor rögzítek olyan tévéadást, amit későn adnak.)Üdv!
-
Berry_l
csendes tag
válasz Arthuro_Adam #10924 üzenetére
Mi az oka, hogy nem megy a TV-n ebben az esetben a DVR?
-
Yogi Bear
aktív tag
válasz Yogi Bear #10851 üzenetére
Az mitől lehet, hogy egyik-másik film néhány jeleneténél cross-talk-ot (szellemképet) látok szemből nézve (és nem csak én)?
Úgy tudtam, hogy a cross-talk a passzív 3D technológiánál nem játszik."Tartalom", szemüveg vagy készülék probléma lehet???
[ Szerkesztve ]
.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.
-
Zjunior
veterán
Használ vki innen mediacardot?
Nem tudom egyszerűen telepíteni!!
17-es hiba-!Megőrülök!!
-
berlin
csendes tag
HDMI csatlakozón keresztül nézek IPTV-t (t-home boxról van szó)
Tudom így a DVR-t használni, azaz USB-re rögzíteni? (lg 42LM660S a készülék)
Köszönöm!
-
benvolio
őstag
válasz jooker82 #10918 üzenetére
Hát, kinek mi tetszik. Nekem maga a felülete is bejön, de legjobban az, hogy a Port.hu-ról leszedi a film infókat, borítót, tartalmat stb. Ha ezen belül nyitod meg a film mappádat mindent látsz a filmedről, nem kell külön katalogizálni vagy listázni ha igényt érzel rá. A lejátszási képessége pedig szerintem egyenrangúnak mondható a Splash-el, de itt beállítható, hogy a film fps-éhez igazítsa a TV frekvenciáját. Próbáld ki, hátha bejön.
-
BloodRay
veterán
válasz benjoe1 #10895 üzenetére
Nem igazán tudom kipróbálni, mert az új tv-khez ami jár annak beépített az adaptere. De úgy emlékszem nem működik a régiekkel, ahhoz van a tavalyi változat.
Nagy frissítés már nem várható az LW szériához. Most azon erőlködök, hogy még egy pár jó, fontos funkciót rakjanak bele az LM szériába.
Én mint az adataimnál is látható pécsi vagyok és az LG-nek dolgozok.(#10907) Azurooandrew -> NEM, nem tudom minden oldalra odaírni, de CSAK A MEDIA, A SATURN, A EURONICS ÉS AZ EXTREME DIGITAL hivatalos forgalmazók(meg még az Auchan-ok).
Hiába mond, ír más bolt, webshop akármit.[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz karoly7603 #10877 üzenetére
Annyiért jelenleg sehol nem kapni.
Euronicsban érdeklődhetsz, ott most akció van 279.990-ért adnak XBoxot ajándékba.
XBoxot eladod 40-ért és máris 239.990-be van a TV"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
benvolio
őstag
Korábban olvasottak alapján leírom az én tapasztalatomat a 2010-es LG LD651-es TV-mről.
A laptopom ha HDMI-vel van összekötve a TV-vel akkor a hang optikain kijön dolby digital 5.1-be az erősítőre a TV-ből. Ennek csak egy feltétele van, hogy a lejátszó programban amit használunk be kell állítani az audio beállításnál a "HDMI/SPDIF Passthrough"-ot. DTS-t én sehogy nem tudtam átvinni, de az AC3-at használó programok transcode-olják így az is átmegy csak dolby digital 5.1-be, de bőven megfelelő így is.
DLNA-n én a Nero Media Home 4-et használom és LAN-on is átmegy az 5.1, de a DTS így felejtős. A wifi-n szintén ugyanúgy átmegy mint kábelen, semmi különbség nincs. Csak egy példának írom, hogy a laptop g-s wifi-jével küldve a Terminátor Salvation 12,8GB-os 1920x800 felbontású DD5.1 mkv film, akadás mentesen megy nálam. Egy esetben szaggathat be vagy akár állhat le a film ha a hálózat leterhelődik másik géptől vagy akár a saját laptoptól ha közben még netezek is rajta. Ezt kell csak kerülni illetve más futó programokat leállítani ami belassíthatja. Gépe válogatja mennyit bír egyszerre, de én ha filmet nézek akkor most már csak az megy így semmi gond nincs vele. Szóval ezeket az újabb TV-knek is tudniuk kell, ha valami bibi van akkor beállítás kérdése az egész szerintem.
ON:
Most készülök venni a másik szobába új TV-t, de nem tudok dönteni 42LW5590, 42LM620, 42LM660.
Tudásra szerintem nekem elég az LW5590, dizájnra viszont a LM620 tetszik, az LM660 túl van a pszichés anyagi keretemen, de aztán lehet... Érdekes viszont, hogy ha az LM660 árából kivonjuk a wifi stick árát és a remote-t /amit esetleg megvennék a többihez/, igencsak közelít a "kisebbekhez" főleg ha az ajándék bluray lejátszót nézem. Illetve találtam egy 42LM3400-ast is, ez hova tehető a sorba?
Üdv! -
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Akinek van LG 42-47 tökmindegy de LM új 2012-es modellje az megmondaná ha youtube-on miért nem indul el a videó?
VAn keresési találat de nem indul el!
5 másodperc múlva keresi a következőt hibaúzenettel!
Köszönöm!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
PLaci58
addikt
LCD-t könnyű, azt lehet fektetve szállítani
Én egy plazmával küzdöttem thaliában. Az 5 ajtós clióval simán elhoztam volna.
Ennek nem fért be az ajtaján Magasságra hiányzott 2 centi és szintén vagy 2 centivel hosszabb volt mint az autó szélessége. Azért begyűrtem Szerencsére a tv nem tölti ki a dobozt. Maga a tv simán befért volna a csomagtartóba, csak azt tilos fektetni."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
jooker82
nagyúr
válasz Azurooandrew #10907 üzenetére
Hivatalos vagy nem hivatalos,ott van alatta,h 5 év gyártói garancia...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Azteeek
tag
LG 42LS570S SMART LED
vélemények? -
jooker82
nagyúr
Itt 260-ért találtam,ettől olcsóbban szerintem nincs,ha csaknem vmelyik akciós katalógusban...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
RockCNC
senior tag
És a szüleidet,hogy hivják és hol laknak?
-
Immy
őstag
Sziasztok!
Milyen "olcsó" 32-37-42 colos TV ajánlatok? 42LK530 típust néztem ki, de már sehol se lehet kapni
Üdv:
ImmyApró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.