Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Azteeek #108799 üzenetére
Android TV-s boxra (Mint a Xiaomi cuccai) szerintem úgy kell felberhelni apk-ból,nem hiszem hogy az Android TV-s Play áruházban elérhető,vagy legalábbis nem tudok róla.
Külső meghajtóról történő apk telepítés miatt viszont a legolcsóbb Mi TV Stick kiesik,nincs rajta usb port,a Mi Box S-en van.
Sima androidos boxokra szerintem elérhető,ahogy Apple TV-re is,csak mondjuk ez utóbbi nem éppen olcsó.
De van egy halom más fajta androidos tv box,főleg kínából és amazon.de-ről,csak minőségben nagy a szórás.Ha az LG-men elkezd valamelyik app bohóckodni én az Apple TV mellett teszem le a voksom,az legalább aránylag sokáig lesz relatíve gyors és stabil.
-
veterán
válasz Azteeek #108797 üzenetére
A kérdésed egyben ellentmondás.
Milyen eszköz amit nem kell bekapcsolni?
Ilyen nincs!Valamilyen tv okosító (pl Xiaomi Mi TV Stick,vagy Mi Box S) kell,márpedig ezek külső eszközök,külön kell őket vezérelni.
Chromacast esetén is kell külön eszköz,hiszen a telefonról/tabletről vezérled. -
aradebil2
senior tag
válasz Azteeek #108788 üzenetére
Nekem webOS6-os új TV-m van, és ha nem a hálószobai kis TV-re lenne dugva most, akkor még mindig használnám a Chromecastet a TV-hez...szerintem megéri azt a tizennéhány ezer forintot, hogy megszabaduljon az ember a TV platformjának kötöttségeitől. Mi pl. RTLMost-hoz használtuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.