Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland76
tag
válasz benjoe1 #9596 üzenetére
Szerintem a választás jó
Nekem pont tegnap jött meg az LW5590-es 194.990.- + 1900 Ft (házhoz szállítás) állt meg 7 db szemüveggel.
Nem nagyon volt időm tesztelni, mert pont egy nagyobb melóval vagyok elfoglalva, pedig piszkálta a fantáziámat rendesen Reggel jött meg és este 7-ig csak nézegettem a szemem sarkából az érintetlen dobozát
Aztán gyors összeszerelés, pc-ről pár teszt végigfuttatása, hogy van-e pixelhiba, vagy bármi szembetűnő rendellenesség, de szerencsémre nem ilyennel nem találkoztam.
Este már csak egy gyors Trónok harcára maradt időm, azt is divx-ben (hely, de igénytelen vagyok, mi? )
Ma végignéztem a PH!TV-s tesztvideókat a belső médialejátszóval és egész szépen teljesített, talán 1 vagy 2 videóval nem bírt. Nekem összességében eddig bejön.
A médialejászó átmenetileg több, mint kielégítő, 3D megfelelő, a Smart olyan amilyen, de el lehet vele bohóckodni (mondjuk egy Magic Motion nem ártana).
Talán egyedül a színekkel, fényerővel, stb kell játszani, mert a gyári beállítások nem igazán nyerők (nekem).
Esetleg ha valaki irányadónak megosztana egy olyan oldalt amiből ki lehet indulni, vagy a saját beállításait, azt megköszönném.R.
-
cotag
senior tag
De szeretnék ilyen optimista lenni mind itt sokan ....
Ekkora értékű dolgot még mindíg csak hivatalos márkaboltban merek megvásárolni.
De ez én vagyok:-) -
GoldenWP
csendes tag
Köszönöm a választ, akkor megpróbálok keríteni egy LK 450-et, ha nem sikerül akkor gondolkozok még tovább valami másik alternatíván.
-
GoldenWP
csendes tag
Köszönöm a hasznos és gyors válaszod! De szerinted panel közötti különbség is van az LK430 és LK450 között, vagy csak extra funkcióilag?
-
BloodRay
veterán
válasz GoldenWP #9588 üzenetére
Mind a két modell 50Hz-es, de szerintem az LK450-nek jobb a képminősége. Ha a fogyasztás és a külső a lényeg, a kettő közül én csak ekkor venném az LV3400-at.
LK430, az LK450 butított verziója. Hogy miben arra pontosan nem emlékszem, mert nem hazai modell.(#9589) morpheus133 -> Persze, hogy tudja.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
morpheus133
tag
Sziasztok!
LW5590-em van, UPC-nél most jelent meg a mediacard és gondolkozom rajta, hogy én is áttérjek rá.
Egy funkció van csak a boxon ami számomra hasznos, hogy csatorna váltásnál kiirja, hogy épp mi megy és mi a következő. A kérdésem, hogy a TV is tudja ezt?
Köszi -
GoldenWP
csendes tag
Sziasztok Kedves Fórumozók!
Sajnos még csaj újonc vagyok, de már régebb óta figyelemmel kísérem a topicot, ezért is kérdezlek benneteket. Nektek mi a véleményetek az LG LK450-es illetve az LV3400-as tv-ről? Az LK450 ről olvastam teszteket amiben nem írtak rosszakat róla, de viszont a boltban az eladó eléggé leírta a tv-t illetve azt hogy 50 hz-es. Az LV3400 ról meg nem találtam normális tesztet. Elsősorban konzolhoz szeretném használni, illetve párszor filmet nézni rajta a gépről. és még annyit szeretnék kérdezni, hogy az LK430 illetve a LK450 között mi a különbség? A Hasznos válaszotokat előre is köszönöm! -
BiP
nagyúr
Most a hónapban tervezek venni tévét (lw5590), amit rá szeretnék dugni PC-re is. A kérdésem az lenne, hogy HDMI kábelnél külön figyelni kell-e, hogy 1.3-as vagy 1.4-est vesz az ember, vagy olyan, mint az utp kábel, hogy majdnem mindegy? 3D miatt kérdéses a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
LM660 és felette már biztosan viszik a level 5.1 MKV-kat és a dts hangsávot, tesztelve!
(#9582) benjoe1 -> Még 190-ért sem lehet hivatalos forgalmazónál kapni...
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
gulyasa
őstag
válasz benjoe1 #9582 üzenetére
Az a 42LW5590 190ezerért túl szépnek hangzik. Lehet, már ott sincs raktáron.
Tavaly is voltak ilyen esetek a tavalyelőtti bestbuy típusokkal.(Én konkrétan a Samu C650-esével jártam így, amikor még rengeteg helyen bent volt az árukereső találati listájában, de valójában már sehol sem volt belőle, és valamilyen gagyibb - még raktáron porosodó - típust akartak rám sózni helyette.
Adja az ég, hogy ne így legyen azzal a 190-ezres 42LW5590-essel...)Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
benjoe1
aktív tag
Sziasztok!
42LV5590, 42LV570-et sehol sem találok raktáron (ilyet keresek: 3D nélkük, de Smart, LAN, DLNA, 100 Hz). Valakinek van esetleg infója?
42LW5590-nek lentebb mehet még az ára a mostani 190e-nél? Vagy lesz még 1-2 hétig amíg kitart a készlet és inkább meg kéne nyomni a vásárlás gombot?
Köszi,
https://www.szarvaskovendeghaz.hu/
-
PLaci58
addikt
válasz #75912448 #9580 üzenetére
Ok. Ha majd riceg, akkor szólok
(24p -> 5:5 -> 120 Hz. Ezt nem a lejátszó, hanem a TV csinálja)
A lejászónak annyi a dolga, hogy dekódolja a fájlt és előállítsa az 1920x1080x24p-s képeket a TV számára. Ugyanez a helyzet amikor HDMI-n kapja a TV a 24p-s HD jelet.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #9575 üzenetére
Én sem tudok tévébe épített 24p képes lejátszóról, ezért már eleve alkalmatlanok MKV lejátszásra.
-
Húsrágó
csendes tag
válasz huncutka1029 #9568 üzenetére
yagericum és huncutka1029! Köszönöm a válaszokat. Az LV5590 jól hangzik. 100 Hz True Motion valódi 100 Hz?
-
tomyka74
senior tag
válasz PLaci58 #9569 üzenetére
amit az áruházban tapasztaltál azon nincs mit csodálkozni! a PLASMA kép messze a legjobb minőség még mindig, nem veri meg sem az LCD sem a LED!!!
de amúgy személyes tapaszatlatom is van , nekem van egy LG 42PJ350 Plasma és ugye az LG 42LW4500 és mondhatom neked,hogy a plasma simán lepipálja képminőségben a led-et!
ahogy szokták mondani is sokkal " tévézhetőbb " a plasma képe![ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
válasz GeneraL_XTX #9572 üzenetére
1920x1080
A képfrekvenciát ez nem írja ki, de a fájlinfó szerint 23,976."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz gulyasa #9570 üzenetére
Ezeket le is írják a kezelésiben
Az ideiek talán már tudják a DTS-t.
A Level 5.1 alapvetően a full HD 3D-hez való, vagyis az 1920x1080-nál nagyobb felbontásokhoz. Ha nem lépi túl az 1920x1080x30p-t a tartalom és nincs valami spéci kódolás beállítva, akkor van esély az L5.1 lejátszására is."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
gulyasa
őstag
válasz PLaci58 #9569 üzenetére
Nem a 24p-vel van a gond, hanem a high level 5.1 MKV fájlokkal és a DTS hangsávval.
Ezeken kívül még a "full" 3D filmeket sem tudja lejátszani, csak maximum a half SBS vagy half TAB MKV videókatSamsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
PLaci58
addikt
válasz GeneraL_XTX #9562 üzenetére
Ezt nem értem. Nekem simán lejátszik "mindent" USB-ről a belső lejátszóval.
Pedig az MKV-k nagy része 24p-s.sz.z.csicsi!
Kicsit javítanom kell magam. Ma egy áruházban megnéztem a TV-ket.
Sok Pana között egy LG csücsült. Sajnos a megjelenítése kívánnivalót hagyott maga után.
Késett rajta jócskán a kép a többihez képest. Ez még nem is lenne annyira nagy gond, de főleg a feliratoknál lehetett észrevenni, hogy amit a Panák egy pillanat alatt megjelenítettek, azt az LG több lépésben adta elő (szó szerint jól látható lépésekben növekedett pl. a felirat fényereje). Mondjuk a környező TV-k plazmák voltak, az LG pedig egy 42LW4500-as. Remegést viszont nem láttam, de egy ilyen akár akadozásnak nevezhető dolgot igen. Normál képnél nem volt feltűnő. Megjegyzem bemutató módban csak az LG volt. Nekem sima 42LV4500 van, de azon még soha nem láttam ilyen jelenséget.
A sor másik végén szintén Panák közé beszorítva egy LG. Ezek mind sima LCD-k voltak.
Itt nem lehetett semmit észrevenni, viszont az egyik Pana képe szépen remegett
Ha jól láttam a Samsungok a Sony-k és egyéb kevésbé ismert márkák között voltak elehelyezve[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
-
kapicsabi
tag
LG Dual Play-es szemüveget nem tudjátok hol lehet kapni? Néztétek már ezt?
Elég érdekes: http://www.youtube.com/watch?v=jj5jwIQI8rYKipróbáltam otthon, 2 szemüvegben összecseréltem a lencsét, de nem lett jó! :-( Átjött kicsit a másik kép is!
-
tomyka74
senior tag
válasz GeneraL_XTX #9562 üzenetére
én pc ről filmezek nem a tv belső léjátszóját használom!
-
Húsrágó
csendes tag
Hi!
LG 42LW5590-et néztem eddig, de a 3D nem volna igazán elvárás a tévétől, hátha lenne valami kicsit olcsóbban, ami az alapelvárásoknak megfelelne. Olyat keresnék, ami:
- 42"
- 100 Hz
- Smart, böngészős
- PVR-t is tud
- befér bruttó 200.000-be, rendes 2 vagy 3 éves garanciával kipróbált helyről.
Lenne ötletetek? Előre is köszi! -
tomyka74
senior tag
az új LM szériának mennyi a dinamikus kontraszt aránya mert azt sehol nem tüntetik föl mint pl. az LW szériánál volt?
-
tomyka74
senior tag
válasz GeneraL_XTX #9555 üzenetére
nálam LW4500-on ki van kapcsolva mind kettő ,a TruemMtion is viszont a " valósághű mozi " -t én még eddig sosem tudtam én magam állítgatni mindig is " ki " volt kapcsolva!!
még a lehetőséget sem ajánlotta föl, nemtom lehet ezen a tipuson ezt nem is lehet állítani, vagy ha igen akkor vki mondja meg ,hogy kipróbálhassam!!
( én pc-ről filmezek HDMI kábelen keresztül! )ja igen és a 100hz-et sem tudom ugye ezen ki-be kapcsolgatni?
[ Szerkesztve ]
-
ccs2929
senior tag
válasz eelectro84 #9558 üzenetére
Én ehhez még annyit tennék hozzá, hogy a tv belső lejátszója nem minden fajta mkv-t támogat,az újabbak általában :Video codec.......: MPEG-4 AVC High@L5.1 ilyen formátumúak, ezeket nem támogatja. Ezt át lehet szerkeszteni pl. tsmuxer nevű programmal High@L4.1-re,mert azt már gond nélkül le fogja játszani.
üdv.Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
Cocos
tag
válasz eelectro84 #9553 üzenetére
Milyen formátumban voltak a filmek?Pl. a 3D-nek tartott red-cián felvételekkel ne próbálkozz, csak ahogy előttem írták half-sbs,half-tab típusokkal.
"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
BiP
nagyúr
válasz RockCNC #9554 üzenetére
Én azt nem értem, hogy miért az SBS jobban elterjedt (nekem úgy tűnik).
Hiszen a formátum olyan, hogy a vízszintes felbontás alapból fele (mivel egymás mellett van a 2 kép), a függőlegest meg a tévé felezi, ami el is vész. (így képenként 960x540-et kapunk csak)
Miért nem top and bottomban terjednek a filmek, ami legalább összhangban van a passzív tévék interlace megoldásaival, így 1920x540 maradna?
Vagy nagyon hülyén gondolom? -
GeneraL_XTX
veterán
válasz huncutka1029 #9550 üzenetére
Én az LW5500-on együtt használom a kettőt (24p és TrueMotion 2:5-ös de-judder de-blur aránnyal) és nálam így csak nagyon minimálisan, alig láthatóan hibázik nagyritkán az elektronika.
-
RockCNC
senior tag
válasz eelectro84 #9553 üzenetére
Half SBS filmeket töltsél le ahol a képernyő osztott.
Pld.innént...[link][ Szerkesztve ]
-
eelectro84
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Tegnap vásároltam LG 42 LW5590-es 3D TV-t, és az a problémám, hogy nem jelenít meg 3D-ben gyakorlatilag semmilyen videot.
Próbáltam YouTube-on, BR RIP 3D-s filmeken usb-ről, de semmi, csak zavaró vibrálás, homályos kép.
3D gomb benyomása után milyen lehetőségeket kínál fel a 2D ->3D konvertáláson kívül? Akinek van ilyen készüléke kérem segítsen, talán valamit rosszul csináltam.
Köszönöm szépen. -
Gaberking
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
sz.z.csicsi
tag
válasz huncutka1029 #9550 üzenetére
Ezt is végigzongoráztam.
-
huncutka1029
addikt
válasz sz.z.csicsi #9532 üzenetére
Tévétől függ, hogy a 24p gyakorlati alkalmazása milyen; személyes tapasztalat útján döntsük el, hogy tetszik-e nekünk az adott beállítás. Néhány tévé esetében a 100 Hz-es képalkotás és a 24p együttes bekapcsolása akadozó és/vagy szellemképes vagy más módon hibás megjelenítéshez vezethet, ebben az esetben a hibát a 100 Hz kikapcsolásával szüntessük meg. Ha a 24p többféle üzemmódban is elérhető, próbáljuk végig mindet!
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
huncutka1029
addikt
A leggyorsabb, és legegyszerűbb megoldás a problémádra a TS muxer nevű program.
Megadod neki az MKV fájl elérését, és megváltoztatod a H@level szintet 4.1 re, kb 3-5 perc alatt megcsinál egy 10GB os filmet.
utána a kiterjesztése .ts lesz, mint a dvd formátum, de minden felbontás, stb megmarad.és simán lejátsza a tva női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Roland76
tag
Szia! Az mkv maga nem egy kodek és nem formátum, hanem egy ún. konténer fájltípus. Gyakorlatilag nem lehet egy mkv fájlról látatlanban megmondani, hogy milyen audio és milyen videostream van benne. Én még régebben xvid+ogg vorbis mkv-kat csináltam, azok legnagyobb örömére, akik néha kölcsönkértek tőlem filmet
Esetedben, s mivel mostanában ezek terjedtek el, főleg HD filmről lehet szó, az pedig túlnyomórészt h.264-es kódolású. Ha ez nem lenne elég ezen belül is van többféle szint. pl L4.1. Azt kellene megtudnod pontosan, hogy milyen videokódolású is a fájl (pl számítógépen egy mediainfo nevű program képes erre) és azt, hogy ezt támogatja-e a tévéd médialejászója.Egyébként van rá megoldás, hogy ezt átalakítsd más formátumra, a kérdés csak az, hogy megéri-e.
-
bylow
senior tag
Mostanság töbször találkozom "mkv" fájl-al amit nem akar a LG LW 4500 lejátszani, gondolom más kodec-el van csinálva.
Lehet valami progival módosítani v. újra konvertálni/másik kodec az "mkv"-t ?
Vagy nem jó irányba keresem a hibát?ByLow #
-
törölt tag
válasz PLaci58 #9543 üzenetére
Nem tudom miért aktív pl tévé üzemmódban. Ebben a cikkben is írnak róla némi infót:
24p/film mód/valósághű mozi -
-
PLaci58
addikt
válasz #75912448 #9540 üzenetére
Hmmm. Ez elég érdekes elgondolás. Én válthatom a képfrekvencia feldolgozást 24 vs. 25p-re? Szerintem az automatikus. Nem hiszem. Inkább valami színfeldolgozásra tippelnék.
Miért aktív analóg és digitális tunernél? A fekete szintet meg nem engedi állítani."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
PLaci58
addikt
válasz Gaberking #9537 üzenetére
1. tiszta fehér , a fehér színhőmérsékletét lehet vele beállítani, régebbi TV-ken meleg, normál, hideg néven futott.
2, csak analóg jelnél állítható, a túlzott fehér esetén lecsökkenti a kontrasztot, ezzel védve a szemet.
3, normál és kiterjesztett színtartomány. Én nem láttam változást. Gyanítom, hogy megfelelő jelforrás is kell hozzá. A TV 10 biten kezel a színeket (3x10). A normál jelforrások csak 3x8 bites jelet adnak. Elvileg több színárnyalatot tud megjeleníteni.4, amit nem tudok, hogy mi a fenét csinál a "valósághű mozi"
-
BloodRay
veterán
válasz benvolio #9516 üzenetére
Míg el nem fogy a készlet ez nagyon-nagyon maximum két hónap, de talán inkább egy lesz az.
(#9524) Gergőke88 -> Inkább ilyenkor, április táján vannak a legjobb áron a kifutók.
(#9525) Sárpac -> Hol olcsóbb hivatalos forgalmazónál?? Ne a ratyi sufniboltokhoz hasonlítsd.
(#9533) fxgladiatus -> LM620S ami egy kategória az 5590-el. A 615 még nem smart-os, csak dlna-t tud.
(#9537) Gaberking ->
1. Kapcsold ki szerintem, élénkíti, de kékesíti a fehér színt.
2. Ezt próbálgasd, nálad van-e értelme.[ Szerkesztve ]
-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Tegnap megjött az LV 42 579S.
Nagyon tetszik, viszont a beállításaiban egy pár dologgal kapcsolatban nem találtam információt. Mit jelentenek ezek, és mire érdemes állítani?
1.clear white
2. szem kímélő
3. színskálaKöszönöm előre is!
-
Lacinavi
tag
Ezt inkább akadozásnak nevezném nem remegésnek. És igazat kell hogy adjak 5590 nálam is előfordul. Főleg a lassú mozdulatoknál lehet észrevenni / fej fordulás bemondó stb/.
-
lovi27
addikt
A Philips is az LG-től veszi a 3D-és panelokat. Nem nézted? Az is remeg? Azzal kapsz Ambilight-ot is.
-
fxgladiatus
csendes tag
Sziasztok
Erről a tipusról van valakinek véleménye, esetleg tapasztalata? Jobb ez mint az lw 5590 ? Árban nem nagyon különböznek. Ha valaki tud valamilyen infót, kérem ossza meg velünk. Köszönöm.
LG 47LM615S -
sz.z.csicsi
tag
válasz Lacinavi #9515 üzenetére
Pana-val és samu-val hasonlítgattam és azok nem.De elsősorban az LG-t néztem mert azt szeretnék a passzív miatt csak.A remegést úgy értsd hogy mozgó jelenetnél pl.:egy bemondó fordítja a fejét és az eltelt idő egyforma mindkét tv-nél de az lg-nél mintha kimaradna 1-1 képkocka.Tehát nem folyamatos függőleges remegés van vagy bocsi látok hanem a mozgó jelenetnél nem folyamatos.Ezt megmutattam az eladónak is(és itthon 8 napon át szinte éjjel nappal teszteltem).Azt hittem hogy az 55" miatt van,de amiket néztem azok kisebbek voltak.Lehet az a gond hogy előtte 1 évig 55"C7700 -am volt és az után "alacsonyabb" kategóriájú a 659s,De itt ezt megcáfolták hogy nem.Nem vagyok szaki csak a szememnek hiszek és ha az orvos azt mondja hogy nem gyógyítható akkor olyat kell keresni aminél nincs ez a jelenség. De ennek ellenére még mindig keresem az LG-t(mielőtt bárki kővel dobálna hogy leszólom) bár LM sorozat nagyon drága még.
-
rasky
senior tag
No én csalódtam az LG-ben most (a konkurencia se különb tudom.)
A történet ott kezdődött, hogy vettem egy LV5590 készüléket. Hullámzott a kép lentről felfele (a szervizes is csak nézett, hogy ő még ilyet nem látott), visszavitettem, kicserélték. Hazahoztam a másikat és 1 pixelhiba, ez még nem is zavart, viszont a jobb oldalon függőleges halvány csíkok jelentek meg. Ezzel is megpróbáltam együtt élni pár napig, viszont mikor már a Fifába a zöld pályán egy "vasúti sín" is ott volt a csíkok miatt, megelégeltem a dolgot és elhatároztam elállok a vételtől.
Ezzel bezárul a történetem az LG-vel sajnos egy ideig, csalódtam
[ Szerkesztve ]
-
RockCNC
senior tag
válasz huncutka1029 #9527 üzenetére
A TVDay filmjeit mind lejátsza az LG még a level 5-öst is.
[ Szerkesztve ]
-
RockCNC
senior tag
válasz huncutka1029 #9527 üzenetére
A TVDay filmjeit mind lejátsza az LG még a level 5-öst is.
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
kaptam egy filmet a legsötétebb óra című 3D alkotást,
és a legnagyobb meglepetésemre H@level 5.1 -el lejátszotta a tv mediaplayere DLNA-n keresztül!
Nem tudom csak véletlen volt-e, de megpróbálom másik filmmel is.
Ez a verzió az: The.Darkest.Hour.3D.1080p.BluRay.DTS.Half.SBS.Hun-TvDay
NFO ja:
* P R E S E N T S *
Video codec.......: MPEG-4 AVC High@L5.1
Video format......: MKV
Video bitrate.....: 14 Mbps
Video resolution..: 1920 x 800 (2.40:1)
Video fps.........: 23.976 fps
HUN
Audio format......: Dolby AC3
Audio bitrate.....: 448 Kbps
Channel(s)........: 6 csatorna 48,0 KHz 16 bit
ENG
Audio format......: DTS
Audio bitrate.....: 1 510 Kbps
Audio bitrate.....: 6 csatorna 48,0 KHz 24 bitSubtitle(s).......: Nincs
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
Levis76
csendes tag
Hello,
tervezek beszerezni egy 42LW5500-et, de még bizonytalan vagyok...
Igazából a 3D és a netezés TV-n nem igazán izgat, de fonotos, hogy legyen benne DVB-C tuner, és szeretném a TV-n lejátszani egy router-en lévő vinyóról (WD MyBook Live) vagy media player-ről (WD TV live hub) az ott tárolt filmeket, képeket, mp3-at, stb..Ha vinyó lesz a routeren, akkor olyan TV kell, ami tud netezni, és van benne media player. Ha a WD-s media player, akkor egy egyszerűbb TV is ok, mert akkor sem net, sem lejátszási funkció nem kell Viszont az ilyen egyszerűbb modelleknek gyengébb a képe is. És csak 20-50e HUF-al olcsóbbak a komolyabb 3D-s TV-ktől..
Van valakinek ilyen jellegú tapasztalat, mi lenne a legjobb konfig?
köszi,
Levis[ Szerkesztve ]
-
Gergőke88
addikt
válasz huncutka1029 #9523 üzenetére
Minden évben az új modellek magas áron kezdenek, és általában november-december táján érik el a legalacsonyabb értéküket.
-
Gergőke88
addikt
válasz huncutka1029 #9521 üzenetére
Szerintem 100% hogy mar nem gyartjak.
-
Tomix24
addikt
válasz sz.z.csicsi #9486 üzenetére
Szervíz. Az én LW4500-som sem remeg.
-
Lacinavi
tag
válasz sz.z.csicsi #9512 üzenetére
Szia!
Az lenne a kérdésem, hogy az LG tévéken kívűl volt-e még amelyik remegett?
-
mfranky
őstag
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
BloodRay
veterán
válasz greenisland1 #9511 üzenetére
Igen, LM660 már kezeli a dts-t, ez 100%.
Böngészője is a flasht(ha jól emlékszem 11-ig)."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
sz.z.csicsi
tag
válasz PLaci58 #9496 üzenetére
Már nincs!De legyen neked igazad hogy nem remeg csak kb. az a 25 db amit eddig néztem.Nem hetente remeg csak 8 napig remegett!Aztán visszavittem.De ha olvastad a problémámat akkor nem jópofiznál itt az orvosos beszólásoddal.De ha azzal a szervízre gondolsz azt mondta semmi baja!Ha van itt Debreceni szívesen összefutnék vele hogy megmutassa nekem hogy nem remeg.
[ Szerkesztve ]
-
greenisland1
csendes tag
Helló!
Bloodray
Kérdezném tőled, hogy az lm660s tv-k beépített médialejátszója már tudja kezelni a Dts-t? Mert visszaolvasva az lw széria még nem tud vele mit kezdeni!
Illetve flash-t kezeli-e a böngészője a tv-nek?Köszi a válaszokat!
Üdv: -
BloodRay
veterán
válasz gulyasa #9504 üzenetére
Plusz az LW4500-nak még főként hátrafele néznek a csatlakozói, míg az LW5590-nek már oldalra, lefele. Emellett tényleg jobb valamivel az 5590 panelje. Nem csak válaszidőre, de képminőségre is.
-
Gergőke88
addikt
válasz huncutka1029 #9506 üzenetére
Minden rendben?
Miért lenne alap, hogy a beépített lejátszó viszi a 3d filmeket?
Pont azt olvastam, hogy a panel ugyanaz.
A sok hangulatjelet viszont mellőzheted nyugodtan. -
huncutka1029
addikt
-
Nico Bellic
csendes tag
Sziasztok
Az érdekelne engem hogy tudok 3d-be játszani ha veszek egy LG LW szériás tv-t.
Tehát ha összekötöm pc- vel akkor a tv automatikusan 3d módban indítja a játékokat vagy valamit nekem kell még beállítani hozzá?
(Természetesen összekötés 1.4 hdmi kábellel)
Videokártyám: Sapphire HD7850 2GBKb ilyen játékokra gondolok: BF: Bad Company 2,BF3, Call of Duty: Modern Warfare 2, Crysis 2, Gears of war.
Úgy tudom a 2d-3d konverzió nem a legtutibb tehát ezen kívül hogy lehet megvalósítani a 3d-t?
Válaszokat előre is köszi.
-
gulyasa
őstag
válasz Gergőke88 #9503 üzenetére
- pendrive és merevlemez is jó
- az LG-k beépített lejátszója "kissé" finnyás. Pl. DTS hangsávot nem kezelik és némelyik 2D vagy 3D MKV-t sem szereti
- az LW5590 többlettudása az LW4500-al szemben: NET/LAN és SmartTV, digitális műsorok USB-re rögzítéseSzerk.: Ja, és egyel több USB csati és HDMI bemenet.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Gergőke88
addikt
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy 32LW4500-t.
Pár gyors kérdésem lenne.
-Pendrive vagy kulso merevlemezről lejátsza a halfsbs 3d filmeket?
-Milyen a beépített lejátszója?
-Mivel tud többet az lw5590? Merevlemezre rögzítése youtube nem érdekel.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.