Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
válasz ccs2929 #14400 üzenetére
Szia, az enyémen is 04.60.32 fw van. Az LG honlapján viszont ezt találtam: Software_File(Version_04.60.36).zip
http://www.lg.com/hu/support/product/support-product-profile.jsp?customerModelCode=42LW4500&initialTab=drivers&targetPage=support-product-profile&searchEngineModelCode=42LW4500#
Megéri vajon feltenni?
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
synar
őstag
válasz ccs2929 #12104 üzenetére
Nálam egy Western Digital My Passport Essential 160GB-os vinyó működik, külső táp nélkül, csak usb-ről, problémamentesen alkalmazható sd és hd felvételre, timeshift-re egyaránt LW5590-en, pedig nem egy mai darab.
[ Szerkesztve ]
-
Cocos
tag
válasz ccs2929 #11197 üzenetére
Másodikra sem fogsz találni!
Először pl. TFM Audio Tool-al csinálsz Ac3-at, majd TsMuxeren kiveszed az eredeti hangfile-t, és beteszed az új Ac3-at.Ha kell ,akkor állítasz a levelen is, majd indítod.
Így a kapott file elvileg lejátszható lesz,mind kép-mind hangügyileg."A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
huncutka1029
addikt
válasz ccs2929 #11166 üzenetére
Ha a high@level 4.1 de a hang DTS, akkor abban az esetben ha a TV LAN Wlan képes,
Plex-en keresztül, hálózaton játszott filmeket nem kell konvertálni, mert a plex szerver automatikusan "lebutítja "AC3 stereo-ra. Én ezt használom, mert nekem jobb mint a nero, persze ez szubjektív.
Az LG fejesztette együtt a plex -el kifejezetten az LG smart tv-khez.
Persze ehhez hogy ne szaggasson, N-es router kell, vagy kábellel összekötni a hálózatot.De a TS muxer a hangot is tudja egy menetben a videoval konvertálni.
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
RoSSo3
senior tag
válasz ccs2929 #11172 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdésem lenne, sajna ilyen nagy méreteket nem tudok 1 az 1-ben áttenni a külső HDD-re, mert nem képes kezelni egyben ezeket a nagy fájlokat. Arra gondoltam, hogy kettévágom őket, vagy adott esetben harmadolom a filmeket, de egyelőre nem találok erre alkalmas progit.Te hogy szoktad megoldani ezt a problémát?
-
Kroni1
veterán
válasz ccs2929 #9863 üzenetére
Véletlenül se vennék hozzá 10k-ért ilyen szemüveget! Pont azért is vettem többek közt LG tv-t hogy olcsó legyen hozzá a szemcsi ha kell.. Nekem is van itthon 2db mozis 200Ft-os, meg mivel én nem kaptam a tv-hez vaterán vettem 7dbos party pack-ot 3.5k-ért.. Csak kiváncsi voltam, hogy van-e olyan játékcím ami jó ehhez a dual play dologhoz, és nem nyújtja el a képet, de akkor ezek szerint van ilyen. Nekem van XB360as konzolom, de még nem próbáltam egy játékban sem..
-
-
Kroni1
veterán
válasz ccs2929 #9364 üzenetére
az LW55XX-ösökben kicsit jobb a panel is, az 5500-ból a felvétel funkció előhozhaó szervízmenüből, az 5590-ben gyárilag aktív. Ha nem akarsz Smart TV-t, és nagy az árkülönbség a 4500 és az 5500 közt akkor a 4500-ast venném, ha nem sokkal drágább akkor megéri az 5500-ast venni szerintem!
[ Szerkesztve ]
-
-
Golyo69
senior tag
válasz ccs2929 #5835 üzenetére
Király csak nekem még a régi xbox360 van amin nincs hdmi ..gondolom ehhez már kell vagy nem?
Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.