Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Üdv
Pendrive-ról szeretnék lejátszani médiatartalmakat,de a 2 lg tv-mbe beletéve hibás vagy sérült fájlt közöl.
a laptopom rögtön olvassa.. leformáztam már sokféleképpen
vami ötletetek nincs mit tehetnék?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Az szerintetek,mért lehetséges,hogy a laptopomról HDMI kábelel csak HD jel megy tovább a FULLHD-s tv-re? a felbontásnál annyit ir ki a tv? Lehet ezen állitani?
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz huncutka1029 #30354 üzenetére
Köszi. nekem van 1 terrás HDD-m,ez a tv a szülőké. Nekik csak 1-1 filmre kell.. De közbe vitte az SD kártyát,csak a régi LH3000-es tv-m nem akarta felismerni.
Teljesen jó ez a TV..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz huncutka1029 #30350 üzenetére
Most csatlakoztattam az optimus g-met hozzá,de egy usb mutat feliraton kivül semmit nem reagált,még a jel oda is fagyott. MTP-be tettem a telefont...
Ez csak sima usb kábellel történt.
lenne olyan pendrive-om,amibe sd kártya van,de azt nem fogadja be a másik tv-m se...
akkor ez bukta,lehet kell egy pendrive-t vennem,pedig a van kettő is itthon,de egyik se jó. garanciát meg nem adnak rá.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok vettünk egy Ilyen HD-s tv-t a kérdésem az lenne,hogy valamilyen formában lehet ezen netezni?? a jobb felső sarkába a tátum mellett van egy wifi jel,csak x van rajta. ez azt takarja,hogy nem támogatja,vagy csak nincs bekapcsolva.??
És elvileg MHL képes. Mobiltelefonnal csak MHL kábellel tudom összecsatlakoztatni? Valahogy média tartalmat szeretnék rajta nézni,de nincs pendrive.Miként lehet megoldani?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz berbatov2 #28052 üzenetére
Az csak 32-es,ezért is szeretnék nagyobbat.De egyszerűen 200k-t sajnálok kiadni egy tv-ért Ráadásul nálunk még a szolgáltató is csak analóg jelet ad,ami igy is úgy is kaka... A Bayern meccseket pedig már digitálisba szeretném nézni. Karácsonyra tervezem,de majd meglátom még
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-
jooker82
nagyúr
válasz Lajos_ #28033 üzenetére
Én is télen van,hogy minden este megnézek egyet,még ha már 100x láttam is,de megvagyok tökéletesen nélküle,ha kimarad néhány este,mellesleg 4 tv van itthon,tehát nézhetem a WC-n is.. meg ott a laptop,vagy telefon,ha mindenáron nézhetnékem van.
Az 1 hónapot csak nagyon szélsőséges esetnnek irtam. Szerintem azért 1-2 hét alatt megvan a dolog.De mondom én nem szoktam ezzel számolni,mert megbizom az LG-ben.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz #16729600 #28029 üzenetére
Tisztában vagyok vele. De azért egy tv,nem is egy nélkülözhetetlen dolog,ha 1 hónapig nincs tv-m hát nincs...Nem halok bele. Viszont ezek a boltok is lejönnek futárral és nagy részük az LG-hez viszi gariztatni,csak vélhetően külföldre ahonnan hozták. Ezért lehet lassabb a folyamat.
Viszont,ha már a médiából venném,akkor elvárnék vagy 3-5 év garanciát. Ha jól tudom szoktak lenni ilyen akciók is.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
-
jooker82
nagyúr
Sziasztok
Ez jó tv??[LG 42LA6130] Tescoba is ennyi lesz most?, Ebbe nincs truemotion. Ezzel mit veszitek?[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Van most olyan üzlet,ahol 190 alatt kapható,az Lm620S,42??Természetesen ajándékkal.. és nem webshop..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Méghogy karácsonyi akció... szinte minden webshop feljebb vitte az árát...pl a 620s esetében 7-8 E ft-al...
Ennyit már nem fog érni,h karácsony előtt vegyem meg...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz huncutka1029 #16493 üzenetére
Amint látod,ugyanazt a garipapirt kapom,mint a Médiában,akkor mért ne vehetnék webshoptól?? Ha30E ft-al olcsóbb,simán azt választom..
Panses: honnan vetted?
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Nofear19 #16417 üzenetére
Légyszives fényképezd már le újra a garancialeveled,amit a Pc dream shoptól kaptál.Pár hete megtetted,de igazold újra,hogy valóban LG garancialevél e vagy sem...van nálam ,ami tuti hivatalas és egyeztethessük...
amúgy ezt a hosszas vitát követően,valóban az lenne a legjobb,ha vki egy webshop által vásárolt,deLG garanciapapirral,bemenne egy szervizbe,hogy ezzel jöhetek e javittatni a tv-m...
köszi[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Motion_Blur #16111 üzenetére
Ha van itthon mélyládám,hozzá tudom csatlakoztatni??
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Motion_Blur #16107 üzenetére
Köszi és jól szól az??úgy tudom,h 2x 20 wattos,ami nem egy nagy durranás és semmi mély nincs benne..Ennyit majdnem lead a tv is..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz Khelben #15063 üzenetére
Fentebb irtad,h a 3D-s tv-k nálad nem játszanak és csak a moziban látott véleményed irod a 2 technológiáról..Kérdem én akkor miről beszélünk,ez egy TV-s topic....
Hij: attól mert annak a független intézetnek az jött be jobban,amelyik,kicsit sem tartanám elfogukltnak,bár mindenki azt tesz mellé,amit szeretne és a képzelete diktál...
Ennyi teszt azért ne igazolja már a passziv sikerét a TV-Kben...[link]
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Úgyhogy,mostmár tény,hogy a Passziv a jobb technológia....és 3D-ben is 1080p felbontással bir...[link]
Tehát tévhit,amit itt sokan tudtatok,v gondoltatok..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Yogibear974 #15049 üzenetére
Ez milyen vevőegység,amiről irtok??
A 620S,az 2011-es,vagy 12-es széria??LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Nofear19 #15026 üzenetére
Igen,csak sokszor mégis bolti garis papirt küldenek és majd ők beküldit a cuccot a gyártóhoz,ha gond lenne..Persze,ha csődbe megy a cég,akkor meg nézegethetek..
Amúgy már vélhetően az LG passziv technológiája is FullHD-s,mivel a linkelt cikkemben 2011 év elején elkezdte alkalmazni a gyártó,irják is... Tehát kétlem,h a 2012-es modellek ne lennének FullHD-sak..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Ezért sem vennék soha samsungot,mert egy mocskos cég.....
Amint láthatod már van megoldás a passziv 1080p-re is...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Khelben #15009 üzenetére
Nekem azért tetszett igy tv-n keresztül is a 3D,szép élesen kijöttek a dolgok...ezt igy nemigazán nevezném parasztvakitásnak...
Meg a mozi az csak 1 hónapba 1x másfél óra,addig a tv-t folyamatosan nézem,nézhetem,azért a szemem maradjon egybe estére is..
Itt egy jó kis szemléltető videó...[link]LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Köszi és valóban,csak 52 wattot fogyaszt egy 107-es tv?? a mostani 82-esem 150wattot eszik,ez hogy lehet?vagy ezt is elirták?
És wifi van ezekbe a tv-kbe,vagy csatlakoztatni kell a netet?Khelben: de én úgy hallottam,hogy az aktiv az rontja is a látást,meg fejfájást,szédülést okozhat,azért ilyen áron,ne legyen jobb,ha valóban jobb..
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Nofear19 #14970 üzenetére
Köszi az ötletet,igy valóban nem rossz,de,milyen garanciát kaptál hozzá és hány év?? Jobb lehet a képminősége,mint egy LH 3000-esnek?? mert most az van...
Amúgy azt az Auchanost úgy akartam,h megveszem,eladom a lejátszót egy huszasért,(mert szerintem többért nem lehet) és akkor 2 kilóba van,de igy még jobb lenne.. feltéve,ha megéri az Lh3000-est lecserélni,ami most3 éves,de semmi baja..LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Az auchanba most az LG LM620S 3D-s 107 centis tv,csak 219E ft,ajándék Bluray lejátszóval..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
Ha még nem volt...Minden 47-es vagy nagyobb Cinema tv-hez ajándék +D-s kamera,10 szemüveg és Bluray lejátszó...[link]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz SureStudio #12366 üzenetére
vélhetően drágábbak,de az LG oldalán fenn vannak...A DTS csak akkor szükséges,ha USB-ről,val laptopról nézed a filmet....
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz SureStudio #12360 üzenetére
106 cm, fullhd,szerintem meg...Bár én már idei modellt vennék,ami a DTS-t is támogatja...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz syler123 #12334 üzenetére
Én is,a 3 éves tv-met még szinte újnak érzem..LH3000..Ha most vennék egy ilyet,akkor mi lenne a 3 év múlva már nagyon elterjedt oled tv-vel
Amúgy,ha laptopról elinditok egy 3D-s filmet HDMI-n,akkor azt rendesen úgy élvezhetem szemüveggel,mintha egy lejátszóba tenném be házimozin?? És onnan is átkonvertál mindent??
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz BlackJack80 #12330 üzenetére
Köszi,de szerintem nem éri meg a felárat,azért,akármennyire is egyedi az a táv. nem ér 60E ft-ot..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz syler123 #12328 üzenetére
Ez nem ugyanaz?? vagy csak én látom rosszul??
Bár az olcsóbbhoz,mintha nem lenne az a magic távirányitó...de másban egyezik...Amúgy tényleg brutál olcsó,ha valóban annyi az ára...
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Azurooandrew #12310 üzenetére
52 wattot fogyaszt ?? Ez nem semmi....
Megy lefele az ára...Médiába,vagy egyéb helyeken nem szokott,akcióba lenni??
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz BlackJack80 #10993 üzenetére
A legtöbb lcd és led tv-nél ilyen...nekem meg alul látszódik...de nem zavar...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Azurooandrew #10907 üzenetére
Hivatalos vagy nem hivatalos,ott van alatta,h 5 év gyártói garancia...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz karoly7603 #10877 üzenetére
Itt 260-ért találtam,ettől olcsóbban szerintem nincs,ha csaknem vmelyik akciós katalógusban...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
válasz huncutka1029 #10715 üzenetére
köszi,nagyon jó.... ez amúgy az LG találmánya??
Vmelyik tv-nél láttam ilyen távirányitót ezüstösbe,az még szebb volt ettől...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz huncutka1029 #10682 üzenetére
Az a magic motion távirányitó,az mit tud?? külsőre nagyon bejövős..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz Paserák Gőcs #10687 üzenetére
Brutál képességűek ezek az új LG tv-k...
Azt esetleg nem tudjátok mért van,h az LG házimozim távirányitója,egyik napról a másikra nem érzékelte az LG tv-t...Az alsó gombrésszel lehet állitgatni,a tv-t is...
szerintetek?LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz RockCNC #9677 üzenetére
Namost,létezik HDMI elosztó,mely nem okoz minőségromlást?? itt arra gondolok,h a laptopomból kivezetve,egyik irány a házimozi,másik a tv...hogy a kép és hang is digitális legyen...vagy ezt miként lehet megoldani??
amúgy ennek a 3d-s házimozinak már van újabb változata...LG G2 32 GB 4.4 AOS
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.