-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
Nekem Gitup2 van és nagyon jó kis digitális stabi van benne, de a youtube teljesen tönkrevágja a felvételt. Viszont nem értem mitől függ ez, mert sok külföldi felvétel meg tök jó minőségű. Lehet nézettség függő a tömörítés minősége?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Runner_fxr
Ármester
Nekem akkor nézett ki hasonlóan a tenyerem amikor egy német juhász szerű, kóbor dög megharapott.
Kicsit mélyebb volt, mert láttam a tenyeremben a csontot, és a combomon is volt két jókora lyuk. Jobbulást!BMW001: Simán lehet, hogy annak a régebbi verziónak nagyobb nyomás kell. DT villákkal sajnos nincs túl nagy tapasztalatom. Azt derítsd ki, hogy mi a max nyomás, amit még bír, akkor elcseszni nem tudod.
200 óra az már szerintem a nagy szervizre értendő. 50 órás intervallum szokott lenni a kis szerviz. Persze ezek kb versenykörülményekre értendőek, hobbi használat mellett, ezeket nem kell ennyire szigorúan tartani.zoli03: A Gopro 3-al az a baj, hogy nincs benne stabilizátor, ezért rázkódik a képe, amúgy szerintem tűrhető lenne a képminősége. Ez a ThiEye sem jobb szerintem, maximum abban, hogy nem annyira rázkódik. Akkor már inkább a Gitup 2, amit régebben ajánlottál.
-
szabacsik
őstag
válasz llaszlo #96986 üzenetére
Nem nem, látszik az útvonal mielőtt megosztom az appban, ha a postra rákattintok akkor a runtastic oldalán is király minden. Nem androidos gubanc mert azoknál a postoknál amiknél eddig látszódott már ott se. Ennyi van a térkép helyett. Nem nagy katasztrófa de jobb szeretem ha látom a "rajzolatot"
/\____/\
-
StLui
veterán
Itt vannak google drive-os linkek a teljes videóhoz, és egy nyers részlethez, amin még a megfordítást sem csináltam meg, sajnos ezt nem lehet beállítani, hogy fejre állítva vegyen.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
Amit írsz az azért túlzás, kivéve a 9. perctől. Ott bepárásodott a tok, és szerintem az miatt teljesen szétesett az EIS, és h.lyeséget csinált folyamatosan, ott borzalom lett, direkt hagytam benne, mert tesztvideót igértem valakinek.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
pc360
addikt
Ha ez egy 3x3 centis kocka, akkor azt mondom, jó képe van. GoPro méretben viszont szerintem atomgyenge. Szétesik a kép, a hang mondhatni zéró. Nem néztem utána, de valami 3 ezres kíííííínaji replikától várnék ilyet. Tudom, hogy a YT is butít rajta, de ez annál szőrösebb, minthogy a konvertálásnak lehessen felróni. Nem lehet, hogy ez csak egy régi, kibelezett mobil valami új vázban újjászülve? A 60 FPS-t leszámítva ennél bármelyik mai, belépőszintű mobil jobb videót csinál. Nem a nézhetetlen kategória, de igen közel áll hozzá. 3-4 ezer forintnál biztos nem adnék többet érte, mert mobil is akad általában az embernél, miközben 25-30-ért már használt GoPro Hero 3-at kapni, ami nagyságrendekkel jobb.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
StLui
veterán
Sokkollak titeket a mai edzés videójával, csak azért készült mert megjött az új szerzeményem, ThiEye kamera, azt teszteltem. 1080p60fps felvétel, itt van már EIS, 4k-ban nincs. Majd kipróbálom milyen 4k-ban, viszont ot csak 30fps is van és EIS sincs (teniszre kevés volt a labda mozgásához)
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz Hasaggymeg #96960 üzenetére
ez igaz, de egyebként sokkal kevésbé lehetetlen kinézete volt a váznak,mint amit itthon árulnak a barkácsplázákban és a hervisben. szóval lehet hogy 85 ezressel a zsebemben előbb venném ezt, még úgy is,hogy hegesztetni kell rá tárcsakonzolt, és agyváltót sem biztos,hogy találni ekkora papucstávra (nem tudom,mennyi lehet, de gondolom minimum 150 mm) és stb. egészen bicikli formája volt, és amúgy sem áll távol tőlem az egysebi acélváz
de hogy tömeggyártásban ikyesmi létezik, ez nekem új voltBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-
StLui
veterán
csak StLui amikor tőzsdéztem kicsit, ekkor kezdtem fórumozni is, akkor egy demo versenyre neveztem, két névvel, az egyik volt a DtLui, mint daytraderlui, a másik a StLui, mint swingtrader Lui, véletlenül sem szent Lui
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #96924 üzenetére
Up!
-
6030D
őstag
válasz Vasinger! #96969 üzenetére
Köszi mindenkinek. A hétkápolna oldalában a tó felől. Spd mondjuk, de nem az a hibás, hanem, hogy nem tudom megtartani magam. Meg gyerek esett előttem, arra is figyeltem, hogy ne menjek rá/ne essek rá. Minden összejött.
Because: nesze, 16+
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
szabacsik
őstag
Helló. Valaki nem tudja, hogy miért van az ha megosztom facebookon az edzésem amit runtastic Mountain bike app-al rögzítek miért nem látszódik az útvonal? Csak a kék kép a biciklissel van. Régen jó volt, nem állítottam semmit, de most kipróbáltam hogy a privacy settingsben mindent arra állítottam hogy mindenki láthasson mindent, de így se.
/\____/\
-
MPowerPH
félisten
válasz Runner_fxr #96957 üzenetére
11 bar -nal ha raulok a bicora, akkor a becsuszo felig bent van, szoval az tuti keves lesz. De csekkolom, erdekes, hogy nem talalni errol infot. Meg csak nem is egy olcsojanos telo volt, amikor piacra kerult. Nem ertem a DT oldalan miert nem lehet visszakeresni. Annyit talalni rola, hogy 200 ora a szervizintervallum. Ez mondjuk egy jo pont.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Szeretnék venni egy patentpedált. Kezdőknek férfias súllyal mit ajánlotok?
Tracking és néha erdei murvás utakon szoktam bóklászni.
Mit ajánlotok? Simano-nak nézegettem a Click'R-es pedáljait, azok közül is a kereteseket (néha ha boltba megyek utcai cipővel is tudjam tekerni), vagy felesleges a keretes, ha csak hébe-hóba megyek pár száz métert bringás cipő nélkül? -
6030D
őstag
Annyira írogatta mindenki, hogy esni kell... hát most lyukas tenyérrel ülök a sürgősségin.
Emelkedő, tumultus, bringa stop, spd + egyetlen kiálló 3 cm átmérőjű facsonk.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
veterán
válasz Hasaggymeg #96945 üzenetére
Mini erovagot vettem az auchanban, 2,5 pénz, a praktiker volt csak nyitva, ott 6k egy huzalvágó, az annyira nem volt szimpatikus.
Everybody lies.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz ZolkoW #96958 üzenetére
Valami megjelenik a világban azonnal elérhető lesz a 5000 eurót kereső svájcitól a 300 eurót kereső albánokig mindenki számára...csakhogy egyik fatbike 2000 eurós,másik fetbájk meg 150.Amúgy meg a mugli parasztnak nem számít,fő,hogy kövér legyen.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Runner_fxr
Ármester
válasz MPowerPH #96921 üzenetére
A 15 bar nekem így rengetegnek tűnik a villába. A táblázat csak egy ajánlás, szerintem annak sok jelentősége nincs, úgy is a beülés alapján, meg érzésre állítod. Ami inkább fontos, hogy tudd a max psi-t. Ha túlfújod az tönkreteheti a villát. A 2017-es verzióról találtam egy manual-t, ott 160psi/11bar-t ad meg max nyomásnak.
-
MPowerPH
félisten
-
Runner_fxr
Ármester
válasz jjeahh #96954 üzenetére
Igen XCM. Úgy emlékszem, hogy ez 30mm-es becsúszóval rendelkezett.
Egy Rock Shox még akkor is szebben mozog ha alap verzió.
A Suntour XCM cross trekking felhasználási szinten van kb. Kényelmes túrázásra találták ki.
Váz minőségben azért lehetnek különbségek.Lehet menni viszonylag gyorsan, alap montival is, ha nem olyan durva a terep.
-
jjeahh
nagyúr
válasz Runner_fxr #96951 üzenetére
XCM volt benne? A 29er verzió is 32-es becsúszós? Ez a monti kb. azonos felszereltségű az enyémmel, most még a külső gumim is ilyen, csak a telóm jobb valamivel. Rugós van nekem is, de szerintem szebben mozog mint az XCM és könnyebb. Meg nekem mindkét féktárcsa 180-as és elöl Acera váltó van, de szvsz ezek nem olyan hatalmas különbségek, sőt, ahol én 50-el lejövök, ott a havercsaj bringás társam is le szokott egy ilyennel, ez a Revox-nál is alapabb
A videódban azért látszik, hogy mész mint állatFb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Laox
aktív tag
Meg tudnátok adni egy olyan ember elérhetőségét, aki korrekt áron korrekt minőségben tudna szervizelni egy DT Swiss M210-es tagot?
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
inifini
tag
A rudyproject weboldalán 15% kedvezmény van ma mindenre, kivéve a 2018-as modellek.
-
Runner_fxr
Ármester
válasz jjeahh #96913 üzenetére
Ezt így nem lehet megmondani, egy sebességadatról, hogy az mennyire számított durvának vagy kevésnek. Ahhoz ismerni kéne az adott terepet, és azt sokszor még a fénykép vagy videó sem adja vissza.
Tehát csak ismételni tudom magam, van ahol a 60 is lassúnak számít, de van ahol a 30-40 már komolyabb tempó. Ettől függetlenül én úgy vettem észre, hogy átlag montis ritkán megy 50-60 körül terepen, függetlenül az útminőségtől. A nagy átlagra inkább a 35-40-es tempó jellemző, mint maximum lejtőzős sebesség, terepen.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
A beülésből elindulhatsz,majd tapasztald ki mi az ami neked jó,mert annál egyetlen előírás sem lesz jobb.Saját,és Dr.Bike tapasztalás szerint is kevesebb lesz kényelmes mint amit ajánlanak.Gondolom biztonságosan keményre ajánlják,hogy ne üssön be még ha állat módjára mész akkor sem.Személy szerint az ajánlott alsó határán megyek,igaz nem is ugratok,állatkodok már így 50 felé.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Strezi
őstag
válasz CaNNa3IS #96919 üzenetére
Van az az ár, amiért azonnal vihető (666 000)
Jó neked az XL? Elég hosszú a gép, ha a sebességet jobban szereted mint a nyaktörő meredek, technikás visszafordítókat akkor OK, persze
Deye rendszerek felügyelete, javítása - Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Pttypang #96935 üzenetére
Én,amíg nem volt vágóm üllő és hideg vágóval (éles falvéső), egyetlen erős csapással vágtam úgy a bovdent,mint a házat.Egy jó erre való bovdenvágóval viszont megy mind2,bovden és ház is.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok!
Kérek szépen segítséget, hogy ennek a bringának mi a valós ára. Alkudható még, vagy sem, esetleg már így is BB..
Köszönöm!
2024-ben 8c 16t proci 300 ezerért?? AMD: Fogd meg a söröm!!
-
6030D
őstag
Ja, nem... 2009-től 120-as villát raktak bele gyárilag, de a váz maradt, gondolom az 100-as volt. Ha a régi bringád korábbi volt (a váz lehet, hogy ugyanez), de 100-as telóval, akkor meg is van, miért volt alacsonyabb. De szerintem is inkább stucnit fordíts, mint nyakat vágj. Rövidebb stucnival nem lesz hosszabb, mint most.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ZolkoW
őstag
a házi megoldásom Dremel vágókorong + köszörű, vagy valami izmos csípőfogó és köszörű, utóbbival szépen síkba köszörülöm a véget, de figyelni kell,hogy a hőtől eldeformálódhat a műanyag betét, ezért a másik oldaláról egyből bowdent dugok bele,amit ki tudok tolni itt.
panelba valszeg jobb egy célszerszám.fém kupakból úgy rémlik, én is csak nagyot kaptam még, váltóhoz vagy lötyögős,vagy műanyag lett..
[ Szerkesztve ]
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
blash
tag
Bovdenvagasra ezt az XLC TO-S36 fogot hasznalom:
Kapni mas felirattal is, nem tudom, hogy mi a gyartoja. Ha jol remlik 2011-ben vettem, azota jol birja, de nem vagok naponta bovdent, mint egy boltban. 5 ezer Ft korul kapni, de ha szeretnel me'g tobbet kolteni bovdenvagora, akkor a legjobb valasztas a Knipex fogoja: 32 euro
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz Strezi #96936 üzenetére
Lejto utan mindig van kaptato is, szoval 50-50. Igy most hatarozottan jobb. Meg megnezem forditott allasban, es akkor a csobol sem kell vagnom.
Nagyon vegyes, mert maga a vaz 2009 -es modell, a villa 2012 -es, a tobbi resze meg 2015 -os. Az eredeti Scott -bol mar csak a vaz es a rugostag maradt meg.Don't Tread On Me
-
Strezi
őstag
Jól néz ki! Szép lenne mellé téve a Specim, kb az invez színséma
Ez mikori évjárat?Ha sokat lejtőzől, akkor nem kell lejjebb vinni a korményt, ott előny ha magasabban marad Egyébként meg stucni fordítás, vagy egy kisebb szögű stucni. Meg játék a távtartókkal, ahogy neked tetszik
Deye rendszerek felügyelete, javítása - Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
veterán
Nosza, beszereztem pár apróságot, gondolva a jövőre.
Mármint kb 6 ezret kidobtam az ablakon bovdenvégekre és bovdenházakra, meg hasonlók.
A problémám, hogy kértem bovdenház kupakot, fémet, 20 darabot, mert miértne, mármint 20-20 darabot a váltóhoz és a fékhez.
Kaptam 20-at a nagyobból, vagyis a fékbovdenházhoz valóból.
Én vagyok helikopter és teljesen rendben lenne, hogy lötyög a fém kupakban a váltóbovdenház, vagy csak még mindig motyogok magamban és nem értették a mondataim felét?A komolyabb része a kérdésnek, mivel a fentire erős gyanúm van a választ illetően, hogy ki milyen eszközt használ, ha használ a bovdenház és a bovden vágásához?
Nem igazán szeretném legyilkolni az acél sodrott szálon a fogóim rézkábelhez való vágóélét, de a 4-5 ezres "speciális eszközt" kicsit megnevettem, költséghatékony, 1-1 használatra alkalmasról lenne itt szó, nem kell örökké tartania.Everybody lies.
-
törölt tag
válasz llaszlo #96931 üzenetére
Nehogy megmondd már nekem egy nyilvános fórumon, hogy mikor és mit szólhatok hozzá! Minek írsz ilyen helyekre ha nem bírod elviselni amikor valaki nem osztja a véleményedet? Felőlem körbebandázsolhatod a kerékpárodat madzagokkal meg tehetsz rá három kiló powerbankot, hogy ki legyen használva, attól még a véleményem ugyanúgy fenntartom és magasról teszek rá ha ez téged zavar.
-
WP14
őstag
Hátha érdekel valakit egy kis csecsebecse. KATT!
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
MPowerPH
félisten
válasz IMIIKE1998 #96930 üzenetére
Nem is vagyok. 171cm a magassagom.(rosszak az aranyok, a magassagom egy resze a szelesseghez kerult ) A vaz is M-es. A hetvegen probaltam egy 29" -es hardtail -t, es hogy oszinte legyek, nagyon nem ereztem magam jol rajta, pluszban hulyen is mutattam. Mint egy regi csepel kb...
Most egyenlore visszatettem a Scott -os spacert, majd megfeleztem az eredeti magasitast. Meg lehet annyit csinalok, hogy rendelek egy rovidebb stem -et, a mostani 110-es(vagy 100-as), es akkor tenyleg lefele forditom.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
ivana
Ármester
válasz IMIIKE1998 #96927 üzenetére
Vannak előnyei Alapvetően közlekedésre használom és ezt arra fejlesztették ki. A napi min. 2x5 km alatt az elmúlt két év alatt háromszor volt olyan műszaki hiba ami problémát jelentett, ebből két defekt, egyszer meg tönkre ment a hajtás, elengedett a tányér felfogatása középen.
Előnyei: kényelmes, jó geo a felhasználásra, elég agilis ha egybe van, kutyát nem érdekli vagyi bárhol ott lehet hagyni, kocsmából hazafelé is biztonságos -
ivana
Ármester
válasz IMIIKE1998 #96924 üzenetére
Alföld? Tanyabike
-
zoli03
őstag
válasz MPowerPH #96923 üzenetére
Rakhatod a stucni fölé is. Amíg le nem tesztelted alaposan, hogy jó-e, addig semmiképp se vágd le. Én szabályról nem tudok, de sok előnye van: szebben néz ki a bicikli, lejjebb kerül a felsőtested, így kisebb a légellenállásod, nagyobb súly kerül a kormányra, könnyebb lehet mászni vele. Ha a testednek nem kényelmetlen, akkor nemigazán van hátránya, csak előnye.
-
IMIIKE1998
őstag
Kicit megkésett, de:
Szerinted Debrecen és környékére melyik lenne ideálisabb? Nagyrészt aszfaltra lenne, de nem szeretnék lemondani a terepezés lehetőségéről, még akkor sem, ha ez "csak" Alföld. Kezdem érteni már, miért overkill ide a monti. Bár az is igaz, hogy sosem volt még koskormányos bicóm, így a kémelmesebb típusok előnyt élveznek. (Egyelőre csak tájékozódom. ) Illetve mennyire kényelmesek ezek terepen egy merevvillás acél 26-os montihoz képest?[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
válasz zoli03 #96922 üzenetére
Truvativ Stylo T40. Lefele allitva nem szeretem, de a hezagolot akkor lehet kikapom, legalabb az egyiket. Van erre valamilyen szabaly, ami alapjan beallithatod magadnak?
Nem akartam vagni a steerer tube-bol, de ha annyit visszaveszek, akkor mar kenytelen leszek abbol is faragni.Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
Vegre megkaptam a bicajt, rendbe hoztak a rugostagot,telot. Egeszen mas, nagyon smooth lett mindketto. Bajban vagyok, mert nem talalom a teleszkopra az ajanlott nyomast a sulyomra. Esetleg valaki? DT Swiss XMC 120. Most 15 bar-t nyomtam bele, igy ha rajta vagyok a bicajon, akkor olyan 1,5cm -et beul.
Tudom, hogy ebbol a kepbol nem jon ugy at, mert nem ulok rajta, de nekem mintha kicsit magasan lenne a kormany az uleshez kepest? Vagy rosszul latom? Az ules most pont jol van belove.
A Magura Performance betetek meglepoen jol birjak, es melle piszkosul harapnak, csondesek. Elotte a Race 2 run alatt majdnem teljesen elfogyott.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
törölt tag
válasz llaszlo #96918 üzenetére
Személy szerint sose díjaztam az olyan kütyüket, amihez kell egy másik, hogy életképes legyen, mint itt a powerbank. Sőt, a powerbank is maximum akkor alternatíva, ha napokra áram nélküli helyre tévedek és tölteni akarom a telefont. Mondjuk ennek az esélye ötévente egy kb.
Kerékpárra powerbankot rakni, vagy külső akkut, nem, nem. Olyan jó lámpák vannak, elemesek, tölthető beépített akkusak, inkább azt használom.
-
llaszlo
veterán
Hello
Aki olcsó USB-ről is működtethető erős fényű lámpát szeretne annak tudom ezt ajánlani.
Vicmax A22A youtube-on van több tesztvideó is. [link]
Van külső aksis változata is. Nálam a power bank adott volt, így ezt rendeltem. Ezzel szélesebb a felhasználási területe a powerbanknak.Három üzemmódja van. Egy teljes fényerős, egy gyengébb kb 60-70%-os (nekem ez is elegendő) és a villogó.
Rendszeresen járok olyan helyen ahol alig van közvilágítás. Muszáj volt beszereznem egy elég eről lámpát. A többi mind gyenge volt. Most végre látok.
Amit hátrányként látok az a keskeny bevilágítási szög. Lehet hozzá rendelni másik lencsét. Lehet, hogy azt cserélem majd benne.
Cseppálló, fém ház, kicsi, könnyű, egyszerűen rögzíthető.
[ Szerkesztve ]
-
Örni
senior tag
válasz Hasaggymeg #96911 üzenetére
Nem tudják még. Múlt hét szerdán a háziorvoshoz mentem fel a lépcsőn mankóval és mire felértem, teljesen bedagadt a térdem. Nem fáj, hajlik rendesen, de azóta bizonytalanabb lett.
Biztos Runner_fxr miatt van ez is[ Szerkesztve ]
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
jjeahh
nagyúr
Igen, erre figyelek egy ideje, csak itt szerintem durván sok brutális emelkedő lesz, ahol muszáj izomból kitekerni, a térképen is látszik, hogy több mint egy tucat 1000-1200m magas dombocska váltja egymást a célig, erdei utakon . Sejtésem szerint mászunk-lejtőzünk, mászunk-lejtőzünk végig, hazafelé újra . De remélem nem lesz baj, amíg a térdemmel nem volt gond letojtam és lazán bevállaltam egy hasonló menetet.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
válasz Strezi #96912 üzenetére
A te géped azért nem kicsit jobb mint az enyém . De most egy ideig picit visszafogom magam, azt hittem, hogy terepen lefelé ha én egy tűrhetőbb belépő montival 40-50-el eresztem, akkor itt, a topikban majd többen jól megmondják, hogy á, az semmi, de ezek szerint kevesen száguldoznak ennyire, én meg az életemet kockáztatom nap mint nap
Más: jövő héten ide tervezünk menni a szellő tetőre, ami elvileg majdnem 1500m magas és kb. egész napos túra... Kíváncsi vagyok a térdemmel hogy bírom majd, még mindíg fájdogál enyhén.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Strezi
őstag
válasz Hasaggymeg #96901 üzenetére
Én is lecsókoltam tegnap az anyaföldet, úgy látszik ez ilyen nap volt
És ezért is Runner_fxr a hibás , mert pont az lett amit mondott, egy lassú résznél, ahol egy harminc centis, rézsüs fán kell áttenni a gépet fogyott el a lendületem, és estem pofára. Nagy baj nem lett, de kb. egy percet így hason elterülve töltöttem. Előtte volt egy mentésem, ahol inkább lefutottam az ösvényről, lehet hogy nem kellett volna eröltetni. Amúgy is enyém ott a KOM(de jobbat akartam)
Jeeaahh kollégának pedig, visszagondolva ismerős terepen én is egyre gyorsabban megyek, csak hát sokat mentem idén vakon, ott érvényes az, hogy nem engedem inkább annyira, mert ki tudja mi lesz még aznap, vagy mi van a kanyar mögött. De, hazai, ismert pályán, jobb bringával tényleg lehet 50-nel menni terepen is Sőt
[ Szerkesztve ]
-
-
szjoci
őstag
válasz Runner_fxr #96908 üzenetére
Így van
Amikor csavarozták a sarkam, gerincérzestelenítéssel tették az alsó felem ártalmatlanná. Be voltam sz@rva tőle, de szinte nem is éreztem amikor beadta egy ránézésre nyugdíj előtt álló aneszteziológusnő -
Runner_fxr
Ármester
válasz trialboj #96904 üzenetére
Ne kend rám. Azt mondtam, hogy tapasztalt doki kell hozzá. Ha ez megvan, onnantól már egy pillanat az egész, és nem is fájdalmas. Én épp most megyek pénteken, a könyökömbe adják a harmadikat. A fogászaton sokkal kellemetlenebb volt az injekció mint ez.
Ha biztosra akarsz menni, én tudok ajánlani orvost, aki 100%-ban megbízható, profi sebész. Úgy be adja, hogy észre se veszed.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
sziasztok
cross trekking bringámhoz milyen mágnesfékes görgőt vegyek?
hogy válasszak hozzá? milyen szempontok alapján?
nyáron heti 100km-ert tekertem, szeretném nagyjából ezt tartaniilletve érdemes használtat?
üdv[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
válasz trialboj #96900 üzenetére
Én még okosabb voltam, vettem 25e-ért egy nagyon baba első lámpát télen, mondom este kipróbálom. Annyi eszem persze nem volt, hogy a széles gumijú MTB-kal menjek, nyilván a versenybringára raktam rá, az első jégen elcsúsztam, a 10 perce felszerelt lámpa meg széttört. Azóta észben tartom, hogy télen nem 1 centi vastag gumival érdemes nekivágni az éjszakának.
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
trialboj
őstag
válasz Hasaggymeg #96901 üzenetére
Ez sajnos pont így történt. Csak egy nevetségesen rövid kört mentem, hogy kipróbáljam az új ruhákat. Térdvédőm nem volt, szerintem egy ekkora útra amiből 97% aszfalt senki nem gondolna arra hogy megszívja.
(#96902) Örni
Óó de nem jó az, jobbulást neked!! N
Nekem pont hogy befecskendezni kellene valami cuccot, de annyira félek hogy elbarmolják, és esetleg nem regenerálódom hamar, illetve h az amúgy borsos áru lötyit nem oda szúrják pontosan ahova kellene, és hatástalan lesz, hogy már 2 hete halogatom.Amúgy Runner a "hibás" , ő mondta hogy ez komolyabb feladat nem olyan mint egy laza vérvétel.
[ Szerkesztve ]
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz trialboj #96900 üzenetére
A nagy esések zöme banális esetekben történik.Ha necces a helyzet általában a figyelem sem lankad,így kevesebb a hibázás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...