Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
CaNNa3IS
senior tag
Első fullym 2006-ból
Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz MPowerPH #216457 üzenetére
Én régebben Joet használtam és gond nem volt de ami kialakult benne az elég ramaty állagú volt. Túl vizes és ilyen kis összeragadt darabkák.
Most ezzel toltam tele az uj gumikat és ha lesz értékelhető tapasztalat majd jelentkezek vele:
TUBELESS SEALANT – Peaty's Products USA (peatysusa.com)Egyszer vettem le és látszott, hogy szépen szétkenődött az egész belső gumifelületen, a maradék pedig az alján gyűlt össze olyan állagban mint ahogy az üvegben van.
[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz MPowerPH #215906 üzenetére
Most osszehoztam a váltást. Kivettem 2 szemet a lancbol és közelebb állítottam a váltót és most szépen vált. Megnezem mennyire bírja. Igazából az axs droper ami Nagyon tetszik de az meg szerintem drága még.
Deny330: köszi
[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz MPowerPH #215901 üzenetére
Köszike srácok
Hátul 150-es (stereo150 C:62 váz) elől 160. A rugóstag is "lockolható" persze annyira amennyire egy ilyet lehet lockolni de a arra tökéletes, hogy felfele jó legyen a mozgás.
Ja és igen csapatni kell lefele.Hasaggymeg: Ez a kertben van :-) de majd megyek a gyerekkel a játszóra is csak kell egy olyan cucc mint MPowerPH-nak.
[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
Haliho
Végre összeállt a gép. Használtan vettem szegénykét és nagyon el volt hanyagolva.
Az a rohadás a gumikon belül, összeragadva a belsővel 2 féle felniszalag belegányolva.
Kapott uj gumit, tubelessesítva peaty's folyadékkal. Pár új kerék a sorra, hátsó agy csapágyak csere, fékbetét csere. Ja meg egy nagyobb rugót a súlyom miatt.
Már csak tekerni kell.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Hasaggymeg #214560 üzenetére
Ami nem gyári az pont a váltás mert xt volt rajta mielőtt én megvettem.
Igazából nem is mentem még vele csak pár próbakört. Mind1 ennyi belefér.MPowerPH: sajnos a freehub xd-re várni kéne ezért gondoltam, hogy átmenetileg sor és lánc kapcsán valami budget lenne.
[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Hasaggymeg #214557 üzenetére
Sram nx vezetékes 11 speed.
Sajnos valami nem jó vele. Próbáltam beloni de a valtoful is szarul állt, lefelé nem váltott rendesen.
Xt sor van hátul és valami PC 1110 lánc de valahogy fős az egész. Gondoltam cseréljünk minden. Legalább bowden sem lesz.Ja, hajtómű, raceface hajtókar, raceface 32t nw tányér, kozepcsapagy hibátlanul forog.
[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz maximilian4 #169169 üzenetére
Akkor rosszul értelmeztem.
No problemo.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Massmurderer #161865 üzenetére
Mester, ki lett az 5000 eurós senderrel?. Meg van még?
Ah ezt nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Massmurderer #161687 üzenetére
Ha jól gondolom ez 12x150 es
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz haiiro_o #145387 üzenetére
Minden a pénztől függ. Ha megteheted alapból carbon vázzal vedd. Carbon kormánnyal, 1x11,12-vel még tudsz faragni meg persze carbon kerékkel.
Felfele pl en az első telót le se zárom(sőt descend-állásban hagyom) es a rugóstagot rakom csak középre.
Ez persze terepen jelenti a felfelét. Mtb-vel próbálom minimalizálni az aszfaltot.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz wasdffafaaff #145269 üzenetére
G.cimódszörnyethalsz vagy csak a ph accodat bannolják örökre. Én nem próbálnám ki bubi.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Massmurderer #144914 üzenetére
Én megnyalom magam ha te vettél egy ilyet 4000 euroert. Amiket eddig linkelgettel...
Nem is vágom, hogy elkezdesz dhzni es rogton egy ilyen gép..Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
[link]
Csőre kihúzott nyereggel , mervvel DH-zni :-DStay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz bringasisti #143318 üzenetére
Értwm én a tréfát csak nem szeretem. Almádiban a vérnyásmérő álltal mutatott pulzus 50-60 volt hiába voltam rosszul. A mentőben amit rámaggattak már mutatta a vad dolgokat ea a 150-160 pulzust.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz samujózsi #143312 üzenetére
Nekem egy honapja volt kardioverziom szívritmus zavar miatt. Egy sima gokartozas alatt lettem rosszul.150-160 pulzus. Penteken lettem szarul. Hetfon levittem mutterekat balcsira es onnan mar mentő vitt veszprémbe. 10 napig voltam ott. Most 9 fele bogyot szedek. A vérmyomásmérő otthon nem tudta mérni a pulzusom. 50-60 korul mutatott. Szoval vigyazni kell.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Hasaggymeg #143287 üzenetére
Ezek többnyire nem versenyzők hanem hobby kerékpárosok. Persze ez nem azt jelenti, hogy nem tekernek akár minden nap. Van aki élvezni akarja a hobbyt. A bc race egy technikás főképp singletrail verseny ami a legjobban leszervezett a világon. Nem kell aszfalton tekerni km-eket hogy elund az életed. Nem is nagyon látsz gravel, trekking... bicajokat mint pl a salzkammerguton. Egy erőfeszítés csak erőfeszítés. Átjárás van a kerékpározás vállfajai között de csak mértékkel. Hiába vagy gyors a mászásban ha közben minden lefelén szarrá fékezed magad és akit lehagytál visszaelőz mert technikai tudásod lejtmenetben gyatra.
Nem futok de ahhoz inkább akarat kell :-)
[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Hasaggymeg #143284 üzenetére
Teljesen más skilleket igénylel a két veseny. Butaság hasonlítani.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz maximilian4 #143051 üzenetére
Hol látod, hogy ez XC bringákhoz kötött verseny ? (mind singletrail)
Egy könnyű 130-at hátul mozgó trail bringával is mehetsz. XC-vel gondolom a hegymászók mennek akik meg szopnak lefele. :-)[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
Egy pillanat amiert érdemes túrdöfrancot nézni.
[link]Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Massmurderer #138639 üzenetére
ezek nem decathlon sajátmárkás termékek.
Egyáltalán miről beszélsz ? :-DStay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Massmurderer #138599 üzenetére
ez érdekes mert a decathlonos sajátmárkás cuccok a legalapabb minőséget képviselik.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Runner_fxr #138073 üzenetére
gondolom az összeszereléshez is van munkautasítás
amit a merida ad és minden lépés, szerszám, anyag szerepel benne.
Ezért furcsa, hogy sorjás.. kevés kenőanyag..Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Runner_fxr #138059 üzenetére
ezeket hol rakják össze ?
-
CaNNa3IS
senior tag
60 post egy szaros csaavarról. omfg
-
CaNNa3IS
senior tag
TL -hez:
Mivel vége lett a snowboard szezonnak elővettem a bicajt (canyon spectral) ami pihent tavaly szeptember óta.
Kicsit hanyagoltam:-(
conti gumi DT gyári tl szalaggal a felniben. Szelepnek fogtam nem használt prestás belsőt és kivágtam belőle szépen lekerekítve. kb 2 éve hibátlanul teszi a dolgát stans folyadékkal.Leporoltam, letörölgettem a telókat és felfujtam 1,8-ra és hibátlanul megy. Nem ereszt. Ahogy mewgfigyeltem kb 2 hétig tartja nyomást utánna lassan ereszti.
Én is csak ajánlani tudom. A folyadékot kell megvenni és kész. Néha kicsit hozzá önteni. Hála Istennek, hogy nem kell belsővel szarakodnom.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
Valakinek van esetleg thule upride 599 ? Érdekelne vélemény. Azon kívűl, hogy kicsit drága.
Legolcsóbb 53k amit találtam.[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz FIREBLADE78 #118025 üzenetére
KS dropperja ugyan olyan jó mint egy rs reverb és legalább nem olajos a kioldás hanem bovdenes.
Szóval mind a kettőben van dropper. :-DDe inkább spectral ahogy már írták.
-
CaNNa3IS
senior tag
Azért ez elég vad :-)
-
CaNNa3IS
senior tag
Hali
Tudom nem szabad itt hirdetni és nem is akarok :-) csak megemlítem, hogy ha valakit esetleg érdekel eladósorba kerül 2 bicajom. (spectral al 6.0 2016 , KTM trekking full xt T8000 ) Privátban keressetek.
Máshol nem hirdetem eddig. Akár alkatrészenként is.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Hasaggymeg #113850 üzenetére
:-D
Érdemes végig nézni mert van benne minden nem csak ereszkedés.
A ruhás dolgot nem értem. Enduró,dh ruha van rajtuk ami megvéd egy esetleges esésnél.
Persze nem ratyi naci azt tudom.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
Ez valami kibeb@szott jó lehet. :-D
-
CaNNa3IS
senior tag
29" -es teló harmadáron
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz StLui #112288 üzenetére
meg a szar vékony gumi
habár nem kérdeztél de a helyedben a canyon spectral CF irányába mennék. Tudom hogy az új nem jön ki 800-ból.
Én az alu 2016-os spectralom után biztos hogy ebből veszek CF-et ha cserélek.
170/170 út tök felesleges ezen a szinten.[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Hasaggymeg #108887 üzenetére
pénz nem számít
Ebben az évben még nem költöttem a bicajra. Ennyi belefér.[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
Hali
Vélemény erről a pakkról ? :
[link]
Jelenleg slx hajtás ,xt válto, 1x10 (11-42) van fent. (spectral al 6.0)Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Hasaggymeg #102762 üzenetére
10-eshez most nekem is a hg95 van, sőt még a tartalék is hg95 :-D de 11-hez inkább a SRAM pc-x1.
Az egy nagyon jó lánc. az árához képest[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Runner_fxr #99733 üzenetére
OMG
Ez nagyon jó volt. Minden percét élveztem. A srác nagyon érzi a gépet.
Melyik santa cruz-on ment ?Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
Az új cf 8.0 rendesen össze van válogatva alkatrészügyileg és váz forma is brutál lett.
-
CaNNa3IS
senior tag
detto
STS valahogy még mindig a "legszerényebb".
BKXC már rég nem olyan jó. Seth még azért tud érdekes videókat csinálni meg talán a személye is olyan aki miatt nézi az ember.Viszont ezek a fiatal magyar srácok tényleg jó kis videot raktak össze most. Gratula nekik.
[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz ZolkoW #93204 üzenetére
Milyen bicaj és milyen pálya ?
Egy vad lejtő terepen és nem hiszem, hogy te 3:1 arányban az elsőt használnád. ezzel gyakorlatilag blokkolnád azt a kereket amit kormányzol. Lejtőnél terepen szinte alig használom az elejét és ez így jó.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz trialboj #93172 üzenetére
Köszi ezek megfontolandók.
Legutóbb azt éreztem amikor a levegőben voltam, hogy pedál sehol és visszacsapódtam a nyeregre ami még szerencse, hogy alattam volt. Lassabban mentem és nem az érkezőre kerültem.
Nem húztam rendesen fel a bicajt.
A nyereg kattant is egyet. Egy kissé elmozdult hátra. Ezt még gyakorolni kell.Stay up Stay humble Ride hard Get stoked
-
CaNNa3IS
senior tag
Nem szarozik
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Vasy09 #92835 üzenetére
rp23 nekem is ilyen volt ez normális
De szerintem a full lock nem is igazán jó főleg ha terepen mész felfele.trialboj: Igazából én is kopogás miatt vittem be de azt mondták, hogy nagyon minimális a játék.
Nézzem meg a féknyerget, betétet, tárcsát. Ha pl a tárcsa centerlockos akkor lehet kilazult vagy ha szegecselt akkor az is elengedhet.
Ma rakom én is vissza és hétvégén próba.[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Caldera1 #92829 üzenetére
a két betétet tömény mosogatószerrel dörzsöld egymásnak és utána mosd le vízzel
Más: Dr bike-nak egy hatalmas piros pont. 1 nap alatt megcsinálták a telóm.
Elég volt egy kis szerviz és a cdt generál kellett amit a fox-al leboltoltak mert garis volt még elvileg.trialboj: Hol volt szervizben a telód ?
[ Szerkesztve ]
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz IMIIKE1998 #92661 üzenetére
Eladod a szamarat ? Rég láttunk erre.
-
CaNNa3IS
senior tag
Nagyon érzi a bringát. [link]
-
CaNNa3IS
senior tag
-
CaNNa3IS
senior tag
Köszi srácok kipróbálom a tippeket.
-
CaNNa3IS
senior tag
válasz Dottore #92555 üzenetére
Ok köszi megpróbálom holnap.
Felraktam a 11-42 sor hátra. Háát éppen, hogy elmegy a váltás. A B feszítő csavart fullra betekerve nem volt elég egy XT m786 shadow+ váltóval. Elvileg max 36T-t írnak rá. Fogtam és kiszedtem ezt a műanyag ki szart igy kb még egy milit be tudtam tekerni és most elférek. Mentem vele kb 50km-t de nem terepen.
Köv héten elmegyek terepre és kipróbálom jobban.Más: tubeless-re szereltem át a kerekeket de nagyon megküzdöttem az egyikkel. Sehogy sem akart felpattanni.
Ennek az lett a vége hogy vettem egy kompresszort :-). A két kocsihoz úgy is kellett már (persze :-) )
Azzal 3 próbálkozás után felcsattant. Viszont az egyik kb 3-4 óra után 2 barról lemegy 0.6-ra.
30mm dt swiss felni, gyári dt szalaggal és no tubes folyadékkal. 60ml-t raktam bele kerekenként.Ötlet ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat