Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
őstag
válasz rétisün #58094 üzenetére
Január elején megfogadtam, hogy nem tekerek mínuszban, mert nem ér annyit (nincs is hozzá ruhám, cipőm). Most vettem egy decathlonos kamáslit meg egy kesztyűt, így már jó volt a -1 fokban. Mondjuk sütött a nap, de azért nagyon sokat segít a kamásli. A kesztyű meg meglepően meleg 2000 Ft-ért, és vékony ezért nem akad el a kezem. Aki montizik, annak meg nem megoldás a görgő szerintem.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
6030D
őstag
válasz MPowerPH #58088 üzenetére
Szombat reggel láttam milyen jó idő van, úgyhogy irány tekerni. Aszfalton felmentem a hegyre, a tetején volt az a kis hó, meg mindenhol jég. Gondoltam akkor lejövök a turista úton, mert nincs sár, hát a felétől volt.. de úgy vigyorogtam, hogy nem érdekelt. Délután nem volt már időm letakaritani, csak a becsúszókat meg a váltót, meg leöntöttem egy vödör vízzel. Hát ma küzdöttem a kúton az anyagos földdel, mire lejött... örültek az autósok nekem.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Erre esetleg valaki?
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
rétisün
veterán
válasz maximilian4 #58089 üzenetére
"A kemények kint tekernek a szabadban, még télen is."
na erről kezdek leszokni, mivel már így is érzem a térdeimet, nem fogom ilyen macsóság miatt még jobban tönkretenni őket
(#58091) deicide: mondjuk neked,mint T-1000-nek kötelező
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
csabicska
senior tag
válasz csabicska #58078 üzenetére
Magamnak ,és másoknak is itt a válasz:
[link]Még ez is:Egyszerűen xc-re általában organikus betét használnak mert alacsony hő fokon jobban fog és lassabban kopik mint egy fémes és dh-ra általában fémes betét használnak mivel magas hő fokon jobban fog de gyorsanban kopik. Az alu vagy fémes alapot annyi hogy az alu jobban le vezeti a hő ami fékezéskor keletkezik , de drágább
[ Szerkesztve ]
-Galaxy S20 - The best-
-
deicide
veterán
Kint bizony. Az igazán hülyék még a szilvesztert is kint töltötték -10 fokban, az óévben 20:15 percet tekerve pont éjfél előtt, aztán 20.16km-el nyitva stílszerűen az új évet.
[ Szerkesztve ]
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Puhány gőrgősök,fúj!
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Vanir
veterán
Na, közben összeraktam. Nem szép, ellenben nagyon jól megy és sikerült belőni kényelmesre. Még menni fog rá sárvédő, meg talán klipsz (és persze lámpák és csengő is).
A képek meg gányok lettek.[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz trialboj #58081 üzenetére
Nem biztos hogy sokba fog fájni, de én elvinném egy szervizeshez tuti. Lehet csak állítani kell. Nekem 6k-ből kijött a generál szervíz, úgy hogy átnézett mindent, kitisztított mindent, amit vittem alkatrészt kicserélte.
Viszont ha használt bicajt veszel, simán bele kell kalkulálni általában az új koszorút és láncot (sztem).Maxi
-
trialboj
őstag
A használtan vásárolt külsőleg jó állapotú bringán, egy fura hibát fedeztem fel, amit nem tudom hogy nem vettem észre már a vásárlásnál. Talán az utca zaja elnyomta...
2/7 es sebesség alatt, tehát minél könnyebb annál intenzívebb, hallatszik egy fura daráló hang, hátulról. Olyan mintha a recés gumi beleérne a vázba, de érződik hogy a fogaskoszorúból jön.3/7-8-9-10 nél nem mutatkozik, habár lehet azért mert ott nem bírom annyira terhelni.
A hajtókart visszafele majd előre mozgatva elég nagynak tűnik az a rés ahol be kellene akadjon a hajtáshoz. Ezt körbe mozgatva úgy tűnik, hogy nem mindenhol ugyan annyi a rés, van ahol jóval kisebben tűnik a hol zóna.
Elég nyakatekert probléma, van esetleg valami tipp hogy mi lehet ez?
Az hogy sokba fog fájni már biztos.Köszönöm
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
csabicska
senior tag
Sziasztok.
Az hogy egy fékbetét organikus, vagy metál (fém)bevonatot tart. Mit jelent?
Pl. Bármilyen tárcsához használható mindkettő?
Köszönöm-Galaxy S20 - The best-
-
fpeter07
veterán
válasz imyourfriend #58050 üzenetére
Szerencsére nem is kell hajtóművet venni. Elég lenne lánctányérokat beszerezni.
-
Def26
félisten
válasz maximilian4 #58075 üzenetére
Köszönöm a megerősítést. Az árról amúgy mi a véleményed?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
maximilian4
addikt
Igen, ez igényesség kérdése. Én minden tekerés után letisztítom a bicajomat. Meg ha felrakok valamit hirdetni vagy eladok valami, akkor minimum olyan állapotban rakom fel/viszem el, amilyen állapotban én is szívesen látnám fordított helyzetben.
Ennek ellenére mikor én vettem a bianchit, olyan mocskosan hozta az eladó hogy ihajj, de az állapota a bicajnak meg jó volt. Szóval egy próbát megérhet.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Def26
félisten
válasz maximilian4 #58073 üzenetére
Feleségemnek ugyanez van csak piros fehérben. Neki nincs ilyen fehér árnyalat benne.
Igazából az igényesség miatt kérdeztem.Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
maximilian4
addikt
Ez egyáltalán nem vészes. Nekem ugyanilyen színű bianchim van, ugyanebből az anyagból. Ezen minden meglátszódik.
Vagyis nem ugyebből az anyagból, mert nekem alu 6000 van rajta, de ugyanezzel a felületkezeléssel. Könnyen piszkolódik, de könnyen is tisztítható. Ezt egy sima vizes ruhával letisztíthatta volna mondjuk.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
gaben75
tag
Sziasztok.
Tudtok olyan boltot ahol van választék trekking kerékből, lehet külföldi webshop is.
Tárcsafékes kellene, esetleg van itthon valaki aki kereket fűz?Köszi.
Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
Bacusuz
addikt
Sziasztok
Kaptam egy Ventura IV km órát és olvastam hogy nem lehet letölteni hozzá használatit.
Aki elveszti az utána nem tudja programozni.
Nos nekem megvan és ha nem gond beszkenneltem,így hátha segíthetek.ÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
ivana
Ármester
Elég jó gép, szerintem nincs baj a képekkel, nem volt lemosva fotózás előtt de ilyen időben például nekem sincs lehetőségem rendesen mosni, a bandázs világos volta ellenére nagyon tiszta. Ami fura az a villa, mondjuk lehet, hogy csak képen de nem tudom miért van más színe.
-
Def26
félisten
Ha használt kerékpárt nézegettek, mennyire riaszt el, ha egy minőségi kerékpárt koszosan, mocskosan, szemmel láthatóan régi olajosan fotóznak le.
Konkrétan erre gondolok. Nagyon gondolkodom ezen a bianchi -n, de kicsit riasztanak a képek. Csak én kurváskodom ezen?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
syler123
veterán
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Milyen első lámpát tudnátok ajánlani városi, éjszakai közlekedésre? Faternak kéne, azt mondta, hogy jó lenne, ha akkus lenne. Bár ez nem tudom belefér-e a keretbe. Olyan max. 5-10 ezerre gondolt, ebay is játszik.
-
Tothgera30
Ármester
Simplon Pavo 3 Carbon outi... nagyon bejön, kár hogy picike.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
-
hegyimorc
senior tag
válasz imyourfriend #58059 üzenetére
Görgőn viszonylag egyenletesen tekerek, nincsenek úthibák, nagyobb ütések, nincs kanyar amiben bedől a bringa, és nem tekerek kiállva sem. Még az is lehet, hogy kevésbé árt neki mint amikor kint megyek vele.
Az biztos, hogy nem féltem a görgőzéstől.
Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA
-
kacsyx
aktív tag
Vajon 622-28-as külső nyugodt szívvel használható trekkingen vagy 32 alá nem szabad menni? Felni szempontjából kérdezem, amely egy Schürmann trekking felni.
-
imyourfriend
őstag
válasz atok666 #58058 üzenetére
Lehet csak én gondolom úgy, de a váznak mozognia kell tekerés közben egy minimálisat. Nyilván minél merevebb annál kevesebbet fog mozogni, alapvetően abból kiindulva hogy a görgőn mereven van a kerékpár és semmit nem tud mozogni. Persze ez lehet hogy nem káros, meg nem okoz gondot a váznak hisz rengetegen csinálják.
-
atok666
őstag
válasz imyourfriend #58057 üzenetére
Nem talaltam meg egyertelmuen leirva sehol, h a karbon vaznak artana a gorgozes (marmint ahol be is van bizonyitva). Ha tudsz ilyen oldalt, akkor szivesen elolvasnam. Elore is koszi!
Atok
@58044 - Koszi, egy Infinito CV turistagep
-
Doki-HUN1978
senior tag
válasz JackFeryll #58052 üzenetére
Mi szükséges ennek a használatához?
A Tacx görgőt usb-ről nem ismerte fel...
"A szórakozottság a zsenik erénye"
-
MPowerPH
félisten
válasz maximilian4 #58046 üzenetére
Hasznalna, csak az ido nem olyan. Meg a kondija sem.... Egyszer mentunk el tekereszni, egyenesben meg csak csak, bar allandoan ra vartam, mert 15-nel gyorsabban nem nagyon tudott menni, es azt is csak rovid ideig birta. Folfele meg tolnia kellett, szoval a dombteton is vartam ra 15 percet. Lefele biztosan jo, de az eletben nem fog olyan terepre tevedni vele, ami kihasznalna annak a bicajnak az erossegeit.
Don't Tread On Me
-
atok666
őstag
válasz JackFeryll #58052 üzenetére
A multkor en is ezt a setupot probaltam. Az intervallumok nem unalmasak, olyankor nem nagyon tudsz a tevere koncentralni, de a 15-20 perc bemelegiteshez meg levezeteshez neha kell egy kis figyelemeltereles
Atok
-
JackFeryll
őstag
válasz Daniel Alves #58051 üzenetére
Igen, de csak tervezett edzésre használom, nem szoktam versenyezni. Jobb élmény mint a számokat nézni. Én nem hiszek a film/sorozat bámulásban mert egyszerre nem lehet figyelni a pontos értékekre , technikára és a TV-re...
Strava premium usereknek 2 hónap ingyen van.
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok
Ezt használja valaki? http://zwift.com/
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
fpeter07
veterán
Egyelőre spórolok a tavaszi hajtáscserére. Deore szint+lötyis kerekek tuti 30-40k-t ki fognak tenni. Meg most akarok egy monitort beszerezni. Jó dolog a laptop, de normális kijelzőjűt még nem láttam.
Ha már álomnál tartok, akkor az országos kékkört tudnám még mondani, amit jó lenne megcsinálni. (természetesen bringával) Erre legkorábban jövő nyáron látok esélyt. -
kacsyx
aktív tag
Nekem mondjuk nagyon pozitív az életszemléletem. Lesz 2 milliós Santa Cruz mtb bringám, mellé egy cyclocross, egy 5000 eurós Canyon outim. 60 évesen. De lehet addigra már Xiantao Cruisiato vagy Szent Pitypang lesz a márkanév...
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
-
fpeter07
veterán
válasz Hasaggymeg #58035 üzenetére
De nem mondhatja senki, hogy nagy álmaim lennének. Nyáron a 2,5 millás változatát próbáltam.
-
Because
őstag
válasz trialboj #58039 üzenetére
ilyenkor is bringával járok melóba, természetes a rozsda, de ez csak felületi. 3 naponta ronggyal letörlöm olaj és mehet újra
ja ma voltam Hervisben törzsvásárlói napok kacc kacc... bringából itt Tatabányán 2db volt (többi felszívódott, gyerekbicókkal nem számoltam) azon is 40% Off címke, az eladó szerint még a raktárban sincs nekik semmi ahhhaaammm
mondjuk nem volt egy pár papucs se amire ne aggattak volna valami akciós jelzést... ennyit a kuponozásomról[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
Nincs kötelező sorrend. Úgy állítsd be ahogy neked kézre esik. Az előző tulaj 1 ujjasnak használhatta a féket, én azt közelebb raknám a markolathoz, inkább 2 ujjas fék ez. A váltókarokkal is nyugodtan játszhatsz, hogy a fülek neked ujjra essenek. Ha például messze van a markolattól és el kell venned a kezed a helyes pozicióból váltáshoz vagy fékezéshez, nyugodtan told jobbra-balra a fékkart/váltókart. Nyugotan fel is cserélheted, ha most úgy érzed nem jó.
Nem muszáj 2. bringa télre, de ha használid hóban, sárban, latyakban, akkor több ápolást is igényelnek az alkatrészek, illetve a rövidebb élettartam adott. Ha meg nem ápolod, akkor így fog kinézni mint a tiéden.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
ivana
Ármester
A fékkar hátranyúlása nem állítható?
A rozsdás lánc, racsni kombóra:
- Nem volt rendesen kenve télen jobban kell figyelni a lánc olajozásra ha kimész akkor lehet, hogy naponta kell
- Sajnos mind a lánc mind a racsni nagyon low end ezek úgy rozsdásodnak mint a franc felület kezelés nagyjából nincs, a racsni még elmegy de ez a lánc a legolcsóbb kmc ami nyúlik mint a kolbász és darabokra esik ha szétszeded, meg ocsmányul rozsdásodik, szóval lánccsere mindenképpen... -
trialboj
őstag
Azt akarom kérdezni, hogy minden bringán a markolat után következik a fék, és csak azután a váltó?
Néztem képeket más bringákról, és mindenhol ez volt a sorrend. Nekem viszont az lenne a gondom, hogy kissé kényelmetlen így. Mert a fékkar túl hosszú, és kis túlzással csak a közepét tudom húzni 1 ujjal. Gondolom azért mert ez kötelezően 2 ujjas fék?!
Az főbenjáró bűn lenne ha megpróbálnám megcserélni a fékkar és váltó helyzetét? Egyáltalán lehetséges ez? Vagy csak simán rondán mutatna, mert nem olyan elhelyezésre van tervezve?
Azért nem tudom ennél kijjebb tolni, mert már így is viszonylag kényelmetlenül érem el a váltó rövidke fülét... Az eddigi bringámon ez a fül sokkal hosszabb volt, és nem okozott gondot.Nem egy óriási probléma, lehet idővel így is megszoknám, csak mivel rohadt hideg van mostanság, nem tudok tekerni, csak agyalok, és próbálom felkészíteni a bringát szebb napokra
Más:
Erre mondják, hogy érdemes a téli csapatásra, tartani egy 2. bringát, ami szerényebb felszereltséggel rendelkezik? Mert hogy még a mezei hó is mocsok dolgot művel?
Ez a régebbi bringám, amit 2 nappal a mezei hóhányás előtt tisztítottam meg, és olajoztam be. A képen 1 nappal utána látható. Abszolút lesokkolt, elsőre azt hittem hogy a lánc teljesen kuka, aztán egy kis benzinben ázva túlélte, de akkor is furcsa hogy belekapott a rozsda. A társam hajtásán is hasonló foltok jelentek meg, mondjuk nem ilyen intenzíven, gondolom mivel az néhány fokkal minőségibb anyag, és/vagy jobban be volt kencézve.
Ez nem kérdés csak gondoltam megmutatom.
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
f27
senior tag
válasz Runner_fxr #58032 üzenetére
Akkor kek a leg kemenyebb? Piros a koztes?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
MPowerPH
félisten
válasz Hasaggymeg #58035 üzenetére
Nem egeszen, de a Scott fele konstrukciok mind nagyon bejonnek. A Lapierre detto. Csak en jobban szeretem magam osszerakni.
Don't Tread On Me
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz MPowerPH #58019 üzenetére
Màrkahűség?
fpeter07...addig jó amíg még vannak álmok,mert utána már nincs semmi!
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
underdark
aktív tag
Sziasztok
Hol lehetne infót találni ausztriai bringázásról?
Odaút stb. (balaton mellől indulva)"akinek minden a vállán nyugszik, nem nyugszik senki vállán"
-
kacsyx
aktív tag
Ez a videó olyan szép
-
f27
senior tag
válasz Runner_fxr #58024 üzenetére
65fokos.
Mikor ra ulsz sulyed a bringa kozepe es nagyobb lesz a villa szoge.
Meg kikell szerelnem a rugot benne,mert a bringa sulyatol mar 5cm besulyed az elso telo.
Jah es a kepen az eleje kb 15cm melyebben van mint a hatsoTenyeg a boxxernel milyen szinu rugo a leg erosebb?
Van meg egy piros es egy kek rugom.
Most a sarga van benne.[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz maximilian4 #58028 üzenetére
Nem vagyok én negatív, ez realista kijelentés volt. Az a 600k-es kezdőár elég magasra teszi a mércét. Jelenleg egyébként cyclocross bringának örülnék. Azzal bármilyen terepre el lehet merészkedni, és soknapos túrákat is lehetne vele nyomni.
-
MPowerPH
félisten
válasz Runner_fxr #58024 üzenetére
Ez sem ronda(csak a szine nem jon be), bar mindig elgondolkozok, mit kap az a rugostag ott alul, mikor sarazol. Azok elettartama biztosan rovidebb, mint az a megoldas, amit linkeltem.
Don't Tread On Me
-
fpeter07
veterán
válasz JackFeryll #58021 üzenetére
Elég vad. És itt nem kell takarítanod a villát sarazás közben.
-
maximilian4
addikt
válasz JackFeryll #58021 üzenetére
Nekem a scott sokkal jobban bejön. Ennek főleg a váza nem tetszik.
Egyébként ma cseréltettem ki az alkatrészeket amiket vettem a kis bijankára. Nagynyomású mosóval tényleg ne tisztítsa senki a bicajt, mert a középcsapágy úgy szét volt rohadva belülről, meg tele volt trutyival, hogy azt mondta a szervízes ilyet még nem látott. Szóval okos lehetett az előző tulaj. Ezen felbátorodva megnéztük az agyakat is, azzal nem volt baj. Újra lett zsírozva, meg ki lett tisztítva.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
MPowerPH
félisten
Gyaa, ettol a Scott Genius Enduro bringatol nekem is leesik az allam.
Don't Tread On Me
-
parkr
őstag
válasz maximilian4 #58015 üzenetére
a youtube-on szokott kommentelni néha
-
Sziasztok!
Slx rendszer építenék a trekkingemre,de olyan gondom van,hogy mindenhol az első Slx váltó csak max.40-42fogig van,miközben gyártanak 48/36/26-os kiosztású hajtókart.Mi ilyenkor a teendő?Nem szeretném keverni,Slx-et szeretnék.
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Integrale
veterán
Monoblokknal a D-NL es a D-EL jeloles mit takar?
"Bad reklám is reklám too"
-
Tothgera30
Ármester
válasz Napfénysüti #58004 üzenetére
Remélem is, kissé szélesebb gumikkal megfelelő kényelmet adna, már-már gravel bike szerűt. Eleve outi helyett is használnám, kényelmi szempontból, amit a carbon villa és váz csak támogatna. Ugye itt a méret lesz kérdéses, mert 55-ösnek írták.
#58006 Hasaggymeg: Inkább merev carbon, nem szeretem ha nagyon lötyög az eleje, és pont az hogy csekély mértékű szervízigénye miatt télen (zord időjárásban) is lehetne vele csapatni.
-
cobranco
csendes tag
Akinek van kedve virtuálisan bringázni egyet,ime:
Déli-Kárpátok "keresztül-kasul" 5.rész: Havasalföld 2015./Románia/ FullHD 1080p
Ezt az epizódot tulajdonképpen a Transfogaras utózöngéjének szántam,de végül egy átvezető rész lett belőle,egy hosszú és gyötrelmes nap krónikája,ami inkább a hőségről szólt,mint a látványról.
Útvonal:
Poinari vár-Corbeni-Alebestií-Pamanteni-Curtea Arges-/Argyasudvarhely/-Berevoesti-Codeni-Campulung-Mausoleul-Matiasi-/900m/-DragonslaveleTérkép:
[link]Fotóalbum:
[link]Túrabeszámoló/6.nap/:
[link]Jó szórakozást!
Túráim,videók itt: http://cobranco.hu/
-
fpeter07
veterán
Nem is tudtam, hogy van ilyen bmx pálya Veszprém szélén. Ha nálam lesz a montim, mindenképp ki kell próbálnom.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Tothgera30 #58003 üzenetére
Az a sàrga-fekete nagggyon ott van! Szùrna mint egy daràzs csak egy lefty hiànyzik ròla!
-
rétisün
veterán
válasz Napfénysüti #58004 üzenetére
"Egy ilyet én is szívesen elfogadnék a téliesebb időkre"
ha hinni lehet az előrejelzéseknek, a télies idővel a jövő héten nem lesz gond
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Tothgera30 #58003 üzenetére
Tapasztalatom nincs de ha eredeti kötve hiszem hogy mellényúlnál egy Ridley-vel. Egy ilyet én is szívesen elfogadnék a téliesebb időkre.
Més que un club!
-
Tothgera30
Ármester
Ridley X-Fire Cyclocross bringával van valakinek tapasztalata? Olaszból akadna egy, új árának feléért, ha nem lenne nagy szopóág, akkor berendelném.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Doki-HUN1978 #57998 üzenetére
Próbáld becsukott ablakkal.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz imyourfriend #58000 üzenetére
Kerékszetten azért jobb tömeget spórolni mert az maga a gördülő tömeg. Ptt érzed meg legjobban ha könnyebbre váltasz. Viszont ennél se mindegy hol fogsz a grammokon: a felnin, küllőkön, külsőkön jobb mint mondjuk a gyorszáron amik a középpontban van.
Més que un club!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest