Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoliwrc
aktív tag
válasz rétisün #287654 üzenetére
4 éves,(ott a DOT szám benne a képen), mit vársz tőle? Országútira aki rendesen megy, minimum évente 1 szett új gumi kell. Legalábbis nekem sokkal értékesebb az életem annál hogy ezen múljon.
Több szezon óta GP5000-rel járok.
A bringa sem áll napon és ha befejeztem a tekerést még a nyomást is visszaengedem belőle 2bar környékére. -
-
mauimagic
senior tag
átküldtem PM-ben
-
Maximum1
őstag
válasz Ringman #287695 üzenetére
44/28 kicsit túlzás már, meg az 50mm gumik is.
Itt egy beleköthetetlen darab wattmérővel, pont a Te méreted.
46/30 40-es sorral, akinek ez kevés az vegyen mtb-t. -
Ringman
nagyúr
na de pont ezt mondom, egy rendes gravelre kb 44/28 kellene előre (vagy kevesebb), hátulra meg 11-38 v 11-40. miért kéne ennyire lekorlátozni a könnyű fokozatokat?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tin
veterán
válasz ReFleXx #287693 üzenetére
Nem egyedi, máshol is láttam kommenteket róla. Ha egy tervezett utat követsz (navigálsz), és véletlenul letérsz róla, vagyis újratervezést csinál a Karoo, akkor onnantól esélyes, hogy buktad a hátralévő útra a magasság-előrejelzést. Tegnap nekem az elsőnél még csak rosszul mutatta, de aztán már nem is frissült a lista, ma egyetlen helyen mentem túl picit, és egyből eldobta sajnos. Ha már frissítetted, akkor mindegy, csak tudd, hogy ez benne van a pakliban.
-
Ringman
nagyúr
-
fulton
addikt
válasz lsebestyen #287684 üzenetére
Valami(ki) törzstag volt itt? Neki több volt mint 1 év? : o az szép. meg lehet ő is totál tapasztalat híján állt neki
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
Ma mentem egy 45km/680m-es utat. Hirtelenben terveztem le reggel, sajnos csak arra figyeltem, hogy ne sok legyen a gravel (alig 2 km), de lett helyette +15 km erdei földút. Oké, hogy a Nulane végülis részben "gravel", de erre a fajta erdei utas közelekedésre nem annyira való.
Bevallom becsülettel, a 26.2%-os laza erdei talajos emelkedőn feltoltam a bringát Nekem 34/32 a legkönnyebb áttétel, ezzel 10-15% körül még felszenvedem magam, ha nem túl hosszú az emelkedő, de 20% felett én nem tudok felmenni, kiállva sem. Szerencsére kezdem már szokni a hosszabb emelkedőket is (ma 11 mászás volt), meg ráérezni a beosztásra és hasonlókra. Tök meglepett, de ma pl. 143 bpm volt az átlagpulzusom, sokkal alacsonyabb, mint az elmúlt 2 napban. Gondolom most reagált a szervezetem.
A végére még egyszer a jó tanács: ne tegyétek fel az új Karoo2 frissítést! Az út második felét másodszor megtenni teljesen vakon úgy, hogy fogalmad sincs, mikor mire készülj szint tekintetében nem annyira jó.
-
nagyúr
válasz ReFleXx #287662 üzenetére
szintén csak rövidujjú. nyáron nem nagyon megyek a magas uv-s időszakban hosszabb túrákra. ha emiatt kérdezed, akkor én vagy eleve nyári hosszú ujjú mezeket néznék, azok vékonyabbak, és kifejezetten uv-szűrő anyagból is készülnek. egy téli aláöltöző alatt simán leégsz.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
gabro0
őstag
válasz lsebestyen #287684 üzenetére
Visszajár még?
Hogy ne csak off legyen, a Limar Air Master sisak nem vált be, túl kerek az ovális fejemre Neten azt írják a Speci top sisakjai (Prevail, Evade) jók ovális fejre, van valakinek olcsóbb alternatívára ötlete?
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz Hasaggymeg #287679 üzenetére
Ha hátbaszúrás, akkor inkább szegény huszonhatos gyerekbringám az elszenvedője . Tényleg pöpec állapotban van, a két felnit meg a nyeregcsövet vettem 2018-ban, az összes többi összetevő közül a legidősebbek sincsenek másfél évesek. Erre tessék...
Mindig is volt egy alapvető problémám a 29-es bringákkal: nem vagyok valami magas, és egy hozzám méretezett 29-est egyszerűen aránytalannak találtam a nagy kerekei miatt. Mivel nekem ez egy hobbi, fontos, hogy ha ránézek a bringámra, tetsszen a látvány, ezek a malomkerekű bringák meg nem igazán tetszettek. Ezzel együtt tudtam, hogy egyszer megérik az idő egy 29er-re, de arra én sem számítottam, hogy már most . Igazából ez egy tipikus impulzusvásárlás volt, mert nem használtban gondolkodtam, inkább egy saját építésűben. Csak hát ez a Wilier...
Ez megfogott💕. Mindig is tetszettek a Wilierek, szépek, egyediek, nem az "minden sarkon szembejön" fajta. Ezzel együtt egyelőre még elengedtem volna, de a név-szín-felszereltség hármas miatt egyszerűen muszáj volt megvennem
Csak most valamelyik bútort ki kell majd dobjam, hogy elférjen a két bringa -
fulton
addikt
válasz Hasaggymeg #287679 üzenetére
Hmm volt itt a topik történetében valaki (előttem), akinek közel 2 éves projectbe került az új bringa?
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Nekem is a pirelli p zero race 4s. Oldalfala mind2 gumin végignyilt 2 hónap után. Gp5k rol is olvastam sokat h idő előtt.. ez van sracok.
De hozzateszem (kopkopkop) 10k elment eddig a csepelen a zero. Ha leveszed és a belső szerkezet/szövet gumi..nem sérült, akkor rendben van. Én így állok hozzá.minden út után csekkolom a gp-ket a bringa takarítás során.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz chubby2o6 #287678 üzenetére
...ugyanakkor ez nem volt benne a pakliban, meglehetősen "új" bringád van összerakva, fejlesztgetve🤔...vagyis kissé hátbaszúrasnak érzem pl. fulton, vagy éppen Dark Archon hosszú vajúdásai mellett.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
chubby2o6
senior tag
válasz bulikavagyok #287666 üzenetére
Köszi
-
ReFleXx
addikt
válasz parandroid #287673 üzenetére
Mivel nem vagyok egy Van der Poel testalkat, nem szeretem az extra tapados mezeket, azzal egyetertek hogy a legalso retegnek tapadosnak kell lennie, sokkal komfortosabb ugy hogy elvezeti az izzadtsagot a bortol.
Majd ranezek ezekre amitirtal, koszi2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Maximum1
őstag
válasz parandroid #287673 üzenetére
Futógatyám és atlétám van a márkától, szerintem az aláöltözője rám sem jönne.
Tapadás közt is van különbség, van ami komfortosan rád feszül és van ami a keringésedet is elszorítja, funkcióban elátja mind2ö a dolgát, de az egyikben megrohadsz. -
gergo5991
őstag
válasz peetie1 #287648 üzenetére
a koleszterint a máj termeli, a magas koleszterinnek köze van a magas szénhidrát tartalmu táplálkozáshoz, ez csak így side info..
nekem is magas a koleszterinem, szerencsére a GEMINI olyan válaszokat tudott adni, amely megválaszolta, hogy miért is magas
most próbálkozok alacsony CH étrendben, meglássuk hogyan fogja befolyásolni a koleszterin szintemet -
parandroid
félisten
válasz Maximum1 #287671 üzenetére
Az aláöltözőnek az a lényege, hogy tapad a testhez. Ami nem, az nem aláöltöző.
Én sem vagyok benne egy Dwayne 'The Rock' Johnson, de a feladatát elvégzi, és mivel aláöltöző, úgyis veszel rá valamit.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Maximum1
őstag
válasz lsebestyen #287668 üzenetére
Nincs dekás mezem, csak tapogattam a boltban, nem gyözött meg.
Lehet én rendeltem vacak kamelocse mezet, még 3 éve vettem de az brutál vastag volt.
Azóta nem mertem belőle rendelni, de ha linkeltek tuti vékonyat akkor rápróbálok.parandroid
Vannak Odlo cuccaim, szabásilag mamil vagyok hozzá, egyszálbélűeknek való.[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz Maximum1 #287667 üzenetére
Ebből is jót kell venni. Egy under armour heat geart, vagy egy nike pro aláöltözőt, esetleg egy fasza odlo-t csak annyiban veszel észre, hogy a bőrödön nem érzed, hogy fúj a szél. De amúgy 20-22 fok fölött már én sem hordok a mez alatt semmit, hacsak nem fúj valami jeges sarki szél.
Én 15 fokig melóban is egy anzoni márkájú rövid ujjas aláöltözőben tolom (sajnos már nem árulják, szerencsére bevásároltam belőle), kb filléres áron volt (tizenpár euró darabja) felénk a karstadtban, egész hetes meló után is csak a rend kedvéért dobom be a mosóba, mert semmi szaga nincsen, izzadtságot eltünteti, nem lesz benne meleged, kb 5-10 fokig nem fázol, és észre sem veszed, hogy hordod.
Decathlonos btwin aláöltözőm is va, na az egészen más, bár hidegben biciklizni, vagy nagyon hidegben kutyasétáltattáshoz azt szoktam fevenni. Cégtől is kaptunk hosszú ujjast, az is egy borzalom, pillanatok alatt bele lehe izzadni. Szóval érdemes próbálgatni, a márkásak biztosan faszák, de néha ismeretlen márkáknál is bele lehet nyúlni a tutiba, és a leghasznosabb ruhadarab hűvös időben.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz lsebestyen #287668 üzenetére
+1, ezek a micimackós mezek papírvékonyak.
ReFleXx...a vékony aláöltözők anyagától aligha különböznek a mezek anyagai.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
nagyúr
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #287664 üzenetére
Es ugy mennyire komfortos egy 100% polieszter kamelócse mez pőrén ?
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Maximum1
őstag
válasz Maximum1 #287656 üzenetére
Szerintem a P+ és a Piroson jössz le, szintrajz szerint 2kiliben vagy közel 300méter szint, gondolom sziklás is a környékből ítélve, de ha jól rémlik Neked hintalovad van, merevfarkuaknak nem jó környék.
-
ReFleXx
addikt
tavaszra illetve nyarra tudtok ajanlani aláoltozot mez ala? nyari melegben kell egyaltalan vagy csak egy mezben toljatok?
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Ringman
nagyúr
válasz Ringman #287659 üzenetére
ha ilyen sebességgel degradálódik, akkor köv. alkalommal vsz. pirelli p zero race speedcore-t veszek.
40 mm-eset (esetleg 35-öset)Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
vallas
őstag
Vegyetek Vittoria Corsa NEXT-t az sem olcsó, de nekem nagyon bejött.....
defektem sem volt vele, nem is repedezik, és nagyon jó a kopásállósága................IHB-MBM............. Let's Go MAVS!
-
Ringman
nagyúr
Par 1000 km van benne:
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nagyúr
meh, most vettem én is bele, 700x32c, de ha nekem is ez lesz, vagy egyszerűen lepotyog a futófelületről a gumi (netes kép, télen láttam utoljára. nézegetett ki a szövet a lyukakon), akkor az utolsó is. már előre görcsölök, hogy melyik szériát fogom ki.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Ringman
nagyúr
az enyém nem ennyire durva, de reped a futófelület kb 1 év után, mondjuk napon van használaton kívül is a bringa sokszor.
-
peetie1
aktív tag
válasz jjeahh #287647 üzenetére
Valami kávés csésze, megmértem, majdnem tele rakva volt 60gramm a zab. En a tejet meg a sovány joghurtot annyira nem komalom azért csináltam vízzel.
#287646MPowerPH
Ja, a zsíros nem jó semmiből, abból kéne visszavennem(meg a tojásból) mert magas a koleszterin. Pedig nem is vagyok dagadt. Na majd kísérletezek még vele,kösz a tippeket[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz peetie1 #287645 üzenetére
Én nem vízzel csinálom, hanem joghurttal, finomabb. Csak annyi kell bele, hogy legyen amiből megszívja magát reggelig, de ne legyen leves. Az 1 csésze amúgy marha soknak tűnik, az sokkal több 50g-nál nem? Bár kérdés milyen csésze .
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
MPowerPH
félisten
válasz peetie1 #287645 üzenetére
1 csesze folyedek megy 1 csesze zabhoz. De vizzel felontve..khm. Onkinzas.
Zsirszegeny tej, es nem kell bele cukrot sem rakni, maximum mezet, ha magas az ingerkuszobod.
Vagy joghurt, bar en azt kulon szoktam dobni a tetejere. Aldiban van cukrozatlan almapep, azt azoktam meg belekeverni. Meg gyumolcsot.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
peetie1
aktív tag
A múltkor itt olvasottak engem is inspiráltak, így végre elkészítettem tegnap este az első másnapos zabkasamat. Egy csésze zab, 2 csésze víz, így írta a recept. Hát ez inkább zab leves lett 50-60 gramm (Spar aproszemu) zabhoz mennyi víz kellene? Sztem elég lesz 1 csésze víz is. Tettem még rá 20gr granolat, 20gr dió -mandula vegyes, plusz fagyasztott piros gyümölcs. Ja és egy kanál juharszirup. Ízre jó lett amúgy, de a 7 decis befőttes üveg tele volt, marha sokáig tartott megenni.
Amúgy jó ez az arány? Elég az 50g zab bele egy reggelihez?
[ Szerkesztve ]
-
Mezga Aladár
veterán
válasz Hasaggymeg #287620 üzenetére
Volt már.
Akkor is ki lett tárgyalva, hogy nem látni a tesztelés metódusát.
Így meg csak egy fizetett PR cikk. -
chubby2o6
senior tag
-
Ringman
nagyúr
válasz Sleek #287639 üzenetére
Amúgy pl egy patent szemben mi kerül 6-8 ezer ft be
hogy így is megveszikdecában 1500/db a 11 sebis kmc: [link]
-
Ringman
nagyúr
válasz Dark Archon #287636 üzenetére
58,5€/db: [link]
53,3€/db drágább szállítással: [link]sajnos tudtad előre, h ez lesz a 650b hátulütője :/
-
gabro0
őstag
válasz flash- #287633 üzenetére
A crossfit edzésen vannak törzserősítő gyakorlatok, egész sok. Edzőteremben kevés hasonlót szoktunk csinálni haverokkal. Akkor ez szerintem el is dőlt, maradok a crossfitnél A mobilizációs gyakorlatok se utolsók ott, tényleg jobb a mozgáskoordinációm utána, a sok HO miatt kell is.
-
Sleek
senior tag
válasz Dark Archon #287636 üzenetére
Erre szokták mondani ha van majomra pénz legyen banánra is Amúgy pl egy patent szemben mi kerül 6-8 ezer ft be ?
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
flash-
veterán
válasz (ex)Cat #287634 üzenetére
Egyébként az biztos hogy a kerékpár (legalábbis nekem) sokkal nehezebb sport.
Annyi faktor van aminek klappolnia kell minden egyes tekerés elott, hogy azt le se tudom irni, es szerintem fejlodni is nehezebb, tobb a buktató, súlyzós edzesnel meg szinte kb csak az a lenyeg igy leegyszerűsítve hogy meglegyen a heti 3-4x 1.5óra aztán majdnemhogy ennyi az elejen, persze vannak itt is buktatók de hobbis amatőrként egyszerűbb sport szamomra.
Lehet a bringahoz se ugy kellene allnom hogy fejlodjek hanem csak elvezzem de ez ad egy extra motivációt ha tudom hogy javulok gyorsaságban.(persze emellett elvezem, nem elveznem nem csinalnam 🙂)dom1n0:bizony, nagyon hasznos.
Egyébként ha nem a törzs erositese a cel hanem hogy jobbam előre birjak hajolni es lejjebb a bringán, erre mely gyakorlatokat javasoljátok? Ugymond hajlekonysag novelesre?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz jjeahh #287632 üzenetére
Engem nem vigasztal, ha másnak többe kerül a km használat 32-584 kellene, de ezek akkora g*cik, az a legdrágább. 45€ még fájdalomköszöb alatt van, de 28-as nem kellene. Itthon 34 ezerért találtam SZÉP kártyásan
chubby2o6: akkor vegyél még egyet!
Próbáltam úgy is. Viszont friss, reggeli aggyal eszembe jutott, hogy elviszem a "haveromhoz", a gumishoz, ha nekem nem jön össze a belső tapaszozás sem.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
chubby2o6
senior tag
válasz Dark Archon #287628 üzenetére
-
(ex)Cat
senior tag
válasz flash- #287633 üzenetére
No én is pont így voltam ezzel a múlt hónapig, de most egyelőre abbahagytam a konditermi edzéseket. Amúgyis inkább a bringa kerül előtérbe, de nem, nagyon volt már energiám mindkettőre. (Jellemzően reggel 6 körül mentem a terembe, aztán du, ha még volt idő/erő, tekerni)
Én szerettem amúgy ezt a kombót, amíg bírtam, de most már egyértelműen soknak érezem. Lehet majd itthon próbálok egy saját testsúlyos vmit, egyszerű/klasszikus gyakorlatokkal. Bár ez nem szokott túl sokáig menni, mert így valahogy nincs meg a motiváció. -
flash-
veterán
válasz gabro0 #287516 üzenetére
Bringazas mellett en testepites jellegű gyakorlatokat csinaltam, es en szerettem, de én heti 4x csinaltam(push - pull bontásban) , ez es egyutt a tekerés, nekem sok volt munka & egyeb elfoglaltsagok mellett, aztan gyakran voltam kimerult, csak altatóval birtam aludni, lehet kevesebb szeria kellett volna, jobban megtervezve stb, de most hogy nem edzegetek tobbet birok tekerni, nalam a ketto egymástól vette el az időt(meg az erőt) de ha birod persze csinald :) ami a legjobb a törzs-has erősíties.
Talan majd ha kicsit bele jovok ujra a bringazasba es nem leszek faradt heti 8ora tekerestől majd valamit ujra edzegetek de most túlsúllyal még ez is elég sajnos 😥
Bár lehet hagyom a francba es inkább feljovok heti 10-12 óráraLegjobban a haskerekezést, planket és a laábfelemeléses felülés súllyal gyakorlatokat szerettem, legalább ezeket most újra kellene csinalgatni.
Guggolni, otthon lábazni most elkezdtem, de azt kemenyebb tekerések után szoktam hogy a kovetkezőre mar kipihenje magát a lábam, de mivel heti 1* - 2* csinalom, igy izomlazam van ettol mindig bár alapozasnal annyira nem nagy gond 🙂
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz Dark Archon #287628 üzenetére
"Most megint dobjak ki egy külsőt, ami 1300 km-t futott csak?"
Attól függ mekkora a vágás. Amúgy ha ki kell dobnod, gondolj arra, hogy montin hátsó keréken ennyi kilóméter alatt elkopik egy 50 eurós Maxxis gumi . Milyen széles gumi kell? Ahogy elnézem pl. a népszerű gp5000-ből is van vágás elleni védelmes, legalábbis futófelületen, lásd a harmadik képen a sárga réteg.
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Zoliwrc
aktív tag
Közeledik a 30-as átlag 1300m+ szintes tekerésnél is.
Pénteken elindultam egy 2 órás dombozásra, annyira jól ment és nem fáradtam, hogy nem tudtam abbahagyni. (egyedül, semmi szélárnyék mások mögött)[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz Hasaggymeg #287572 üzenetére
Értem és koszi, ez mondjuk tényleg, logikus,
Selle Italia SLR Boost SuperFlow nyerget néztem ki igy, latatlanba berendelem, talan a rose nal van visszakuldes v csere ha nem valna be🤔[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
-
addikt
válasz chubby2o6 #287583 üzenetére
Ugye mondtam, hogy vedd meg!
jjeahh: TLE van, de valami OEM gyártás lehet, mert 30-584-et én nem találok a Schwalbe oldalán. Sejtettem, hogy kicseszek magammal a 650b outi kerekekkel, csak azt nem, hogy ennyire. Futófelületen lett kivágva, cementnek, tapasznak meg kell fognia. Most megint dobjak ki egy külsőt, ami 1300 km-t futott csak?
Canyon oldalán sincs ilyen külső, de írok nekik azért.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
mauimagic
senior tag
-
chubby2o6
senior tag
válasz fattyu #287614 üzenetére
Közben megnéztem közelebbről, Shimi mt-410. Magura volt, csak engedte az olajat, ezért cserélte le a srác. Még nincs egyéves az slx M7100-am, egyértelmű, hogy inkább azt teszem rá, az rt-86-os tárcsákkal együtt, szerencsére erre is hatcsavaros való. Mikor lecseréltem az M6000-t, olajat cseréltem benne, szépen megtakarítgattam, majd most visszateszem a "régi" bringára, meg az rt-64-es tárcsákat is, legalább nem a fiókban pihennek.
Maximum1, fulton Köszi mindkettőtöknek
#287619Kro Köszi neked is , közben kiderítettem, hátul boost, de sztem a Fox villa 100 mm-es, 15-ös tengellyel. Még most bogarászom, mert csak a Fox matrica van rajta, de asszem Float 32, már nézem a videókat a szervizeléséről. Csak jó lenne kideríteni a pontos típusát, mert csak úgy tudok venni hozzá felújító kitet.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Napfénysüti #287616 üzenetére
'Na ja, majdnem besírtam mikor rendeltem a két GP5000 AS TR-t'
csinálok holnap képet GP5000-ről, azon tényleg besírsz.... igaz, az csak alap verzió, de handmade in
deutsch.germany.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Lidis sisak. [link]
-
Maximum1
őstag
válasz mauimagic #287568 üzenetére
Szoktam erre menni, ma is voltam, nekem 900métert számolt Dobogókőig, merre szoktál lejönni? gondolom nem ugyan ott.
Elmentem Lajosforrásra, Kő hegyi menedékházba, végig szopás volt, az erdészek és a lovasok szétcsapták a környéket, dagonya és brutál nyomvályúk.chubby2o6
Komolyat gurítottál, gratula![ Szerkesztve ]
-
Roland861010
veterán
Benéztem azt a váltót csak Sima Microshift Advent nem az X...
Lehet tényleg át kéne nézetni aztán lesz ami lesz max addig nem megyek vele terepre. -
Ringman
nagyúr
-
dom1n0
senior tag
válasz chubby2o6 #287609 üzenetére
Igen: [link] Viccet félretéve az oldalukon ezt írják: "so we made all of the AXS shifting components fully waterproof, even in water up to 1 meter deep."
Mosással ne foglalkozz, megmondták itt az okosak, jó az úgy szarosan, sárosan, ahogy vanmauimagic: Igen nekem ez a köves, szarosabb út a félelmem. Igazából én simán felraknék egy 40-43C gumit rá, pl ezt: [link]
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
válasz dom1n0 #287606 üzenetére
Biztos kvajó, bennem csak azért van egy kis para, mert hát mégsem egy mechanikus cucc, hanem áramos . Nem tud ez beázni? Amikor már nagyon dzsuvás a bringa, simán beteszem a kádba ( illetve így [link] ), és megküldöm zuhannyal, mosószeres vízzel, kefével/szivaccsal, megint zuhannyal, és nyugodt vagyok, mert tudom, hogy semmi baja nem lesz. Tudom, hogy a villanyváltónak IPX mittudémhányas a por/víz-védelme, de azért csak para egy kicsit.
-
mauimagic
senior tag
válasz dom1n0 #287576 üzenetére
Errefelé sok 15% körüli emelkedő van, ott kiköptem a tüdőm, de ha az áttétel vagy a kraft nem akadály, akkor jobban megy felfelé, mint a monti.
Lefelé meg furcsa, hogy ahol montival 50 felett vereted, ott gravellel figyelni kell a kövekre, kb le se merek nézni az órára, de tudom, hogy "sétatempó" úgyis.
Egy 700x35c az baromira nem 29x2.4 -
chubby2o6
senior tag
válasz mauimagic #287601 üzenetére
Köszi . Az Iconok eléggé le vannak lakva, szóval mindenképp cserések. Meg nekem a fekete bringán nem jön be a barna oldalfal, a Cross King [link] meg az én felhasználásommal tökre bevált a másik bringán.
Az új gazdi kicsit pohos, szal muszáj lesz legalább a bringának könnyűnek lennie
Nem ígérem, hogy teljesen elkészült állapotában megmérem; csak egy alis poggyászmérlegem van, de arra a mostani bringámat se tudtam úgy ráakasztani, hogy meg is lehessen mérni, össze-vissza imbolygott, így az eredmény is -
dom1n0
senior tag
válasz chubby2o6 #287604 üzenetére
Nézd, nekem az Orbeán a Rival AXS van, ugye ez hasonló kategória szerintem outin mint a gx a montinál, sokat még nem tudtam menni vele, de eddig nagyon meggyőző, teszi szépen a dolgát, és ez az aksis dolog is jól kitalált dolog, ezek alapján a GX is tuti jó lesz.
Az ára annyi amennyi, le kell nyelni a békát egyszer azt kész.
De ha megnézi az ember egy normális szett gumi is már 100 euro, egy kerékszett meg... -
nagyúr
nekem is végre sikerült összeraknom az lmbtq sort, meg láncot a dt swiss kerekeimmel. végső beálítások és felszerelés holnap, éles üzem keddtől.
-
chubby2o6
senior tag
-
parandroid
félisten
válasz nepszter1 #287596 üzenetére
Ha komolyan gondolod, akkor egy ilyen szettben érdemes gondolkodni: [link]. Ebben van a komputer mellett pulzusmérő, pedálszenzor, és bónusznak egy sebességszenzor is, hogy kisegítse a komputert, ha gyengélkedik a gps jel. Nem olcsó, de nem is a top még, illetve vannak alternatívák, amivel lehet fogni az áron némi kompromisszummal. Kulacstartónak én ilyeneket használok: Elite Custom Race, sosem volt még vele gondom. Pumpából a decás is megteszi, de ha teheted, inkább egy lezyne. Nekem van még egy nyeregtáskám is minden bicajon, amibe a kitet pakolom, ezt pl árulják felszerelve is, nagyjából ezek kellenek bele (gumileszedő szett, multitool, defektjavító készlet), + egy tartalék belső. Én hordok még egy csomag zsepit, ragtapaszt, meg 1-2 szem fájdalomcsillapítót is benne, pumpa meg a palacktartó alá van szerelve. Amit még mindenképpen javaslok, az elöl-hátul valami villogó, nappal is, egyértelműen jobban észrevesznek a forgalomban. Megint lezyne-t linkelem, tudom, uncsi, de minőségi, megbízható, és mindenre van megoldásuk. Ja, kulacsból nekem camelbak podium van, de próbálj ki nyugodtan első körben valami olcsóbbakat, ha olyanod van.
Menetkészen kb így néz ki a dolog:
Ja, sisak nélkül el ne indulj, az a legfontosabb!
p
-
STC Speed
őstag
válasz Hasaggymeg #287591 üzenetére
Köszi, amúgy szerintem is középcsapágy mert 82cm- es átlépőhöz a 70cm-es talajtól ajánlott magasság durva lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali médialejátszót?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elemlámpa, zseblámpa
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest