Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Champipi
aktív tag
Sziasztok! Tchibo-hoz lehet kapni más gyártó kapszuláját? Vagy esetleg újratölthető kapszulát?
-
mutyi
őstag
-
bandras83
csendes tag
válasz zenwalk #61987 üzenetére
Elvileg gyárilag meg van jelölve a Graef 702-es belseje kis fehér festékkel, hogy jól tudd összerakni. Ha fordítva rakod bele azt a kis kosarat, akkor nem darál. Egy jó tanács, ennél jobban ne szedd szét, nem is kell miért, ha lecsavarod az állítógyűrű alatti részt, szétugrik a rugós mikrokapcsoló és ott van véged, varázslat kell, hogy összerakd.
-
mutyi
őstag
válasz fragola.6035 #61990 üzenetére
Tehát ne érdemes 7g-os szimpla szűrőt venni? Vagy jó a 7g-os,csak töltsem meg 9-11 grammal?
Most láttam, hogy már 25g-os dupla szűrőt is kapni. Miben lesz más egy 16-18g-ból készült dupla meg egy 25-ös? -
HÁZIGAZDA
válasz sz.zs. #61991 üzenetére
ott szőkül hamar, ahol hamarabb megindul, épp azért, mert ott jött át a víz nagyja, így ott kioldott mindent és szőke a végén (ez normális). ha egyenletesen jött volna, akkor ez az állapot is később jön el, mert először mindenhol barnán indul, és szép lassan lesz szőke.
ha a leggondosabb előkészítés mellett is ilyenek a lefolyások, az nem szerencsés. diagnosztikai céllal próbáld meg, hogy picit leveszed a hőfokot és durvábbra őrölsz. így gyorsabb lesz a lefolyás, de feltehetően egyenletesebb.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
senior tag
Kérdés: ezen a videón a mai csapolásom. Most tekintsünk el a köpködéstől. Az 1.2 arány 27 mp alatt jön le, tehát a darálási finomság kb. jó lehet sztem. Viszont úgy gondolom, hogy hamar indul meg és hamar szőkül. Ez mitől lehet?
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
mutyi
őstag
Jó nekem az LM gyári is, a lényeg hogy szeretném ha picit jobb kosárral dolgoznék,mint eddig.
Vissza olvasok akkor, de nekem meg az a tapasztalatom,hogy a szimpla nekem erősebb a 10g miatt,mint a dupla ahol 16g-al dolgozok.
Igazából részben azzal van a bajom, hogy 10g-ot elherdálok egy kevésbé finom kávéra,amikor egyedül iszom,csak azért,hogy meg tudjam picit tömködni. -
zenwalk
senior tag
válasz zenwalk #61986 üzenetére
Lehet, hogy nem jól raktam össze amikor megnéztem, hogy hány alátét van benne, mert most újra összeraktam és már rendben darál.
Az lehet, hogy az omnia 14-es fokozaton sokkal durvább őrölésű lett mint a kapucziner 25-os fokozaton?
Nagyon finomra lett őrölve, nem is volt puffanas a brikkaval, szinte csak egyenletesen kifolyt a kávé. A végeredmény pedig elég keserű lett.[ Szerkesztve ]
-
soldier2
őstag
A Baby Dose-ban van, a többiben nincs ilyen funkció.
Zenwalk: az szsz által említett babok vizezésénél arra figyelj, hogy 1-2 csepp kell nem több, utána összerázod, és mehet a darálóba.
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
zenwalk
senior tag
válasz sz.zs. #61943 üzenetére
közben megjött a brikka is. 2 alátét van a cm702-be, 13-14-15-ön próbáltam ki sima omniával. Igazából nem tudom mit kellett volna néznem, de a crema 14-15-ön volt a legtöbb. Egyébként majdnem a leírás szerint sikerült vele kávét főznöm, 3 perc után jött pár csepp kávé, majd 3-4 másodperccel később a többi, puffanás kíséretében.
Viszont szerettem volna megkóstolni a kapucziner kolumbiai szüreti gyümölcskávét is, 15-ön próbáltam volna darálni, de beleragadt a darálóba. Mi lehet a gond? 6 napos pörkölés.
-
And06
aktív tag
-
mutyi
őstag
Én azt szeretném, hogy a jelenlegi alap szimpla szűrőm ,amelybe 10g kávét teszek azért hogy az 58-as tamerrel egyáltalán tudjak rajta picit nyomni lecseréljem egy VST vagy LM szűrőre, abból is egy olyan fajtára, amelybe 7g körüli kávét tudok tenni és meg tudom tömködni 15 kg-al a hozzá megfelelő tamperrel.
Ha jól értem, akkor pl. veszek egy VST 7g kosarat és akkor kell hozzá valami szűrőmagasító is és egy 41-es tamper? -
And06
aktív tag
nem értem a kérdést a szűrővel kapcsolatban. az "LM szimpla" általában a formájára utal (kalap szerü), de van belőle több gyártmány (eredeti LM, utángyártott, VST), ezek között minőségbeli eltérés van.
a duplaszűrőkből (bal oldali 2) a VST 2 fajtát csinál, az egyiken van a bemélyedés ami a karban tartja a szűrőt, a másikon nincs. a barázda alatt mind2nek teljesen egyenes a fala. (azaz 90 fokos szöget zár be az aljával)az LM szimplát lehet 58as tamperrel is használni, ez esetben tele kell tölteni. jobb eredmény érhető el egy szűrőmagasitóval, és 41es tamperrel.
az 58as tamper jó a VSThez, de mégjobb egy 58,3as vagy akár 58,5est is használnak sokan ha jól tudom.[ Szerkesztve ]
-
mutyi
őstag
Köszi a választ, bár én úgy tudtam, hogy van előáztatás funkció ezekben a gépekben gyárilag is.
A szűrőkkel kapcsoltban, nekem a jobb oldali van abból,ami a fotón van, ezek szerint egy VST-ből eleve csak olyan van,aminek egyenes a fala, így az 58-as tamperem jó is lenne hozzá?
-
And06
aktív tag
válasz WiZARD #61970 üzenetére
nem!
az LMnek van "mezei" és Strada szűrője, a Strada gyakorlatilag nem megkülönböztethető szemre a VSTtől(logó/felirat nélkül nyilván), és adnak hozzá mérési jegyzőkönyvet is. nekem van VST és strada is, illetve van "mezei" LM szimplám (tehát nem az expolyon féle 800forintos klón).
-
mutyi
őstag
Hogyan kell előáztatni a Gaggia Baby géppel?
Évek óta használom a gépet,de nem jövök rá. Eddig elindítottam a manuális gombbal néhány mp-re,hogy picit elkezdje a vizet engedni a kávé tetejére,majd 2-3 mp után kikapcsoltam és vártam vele 5 mp-et,majd újra bekakcsoltam.
De a múltkor azt az infót kaptam, hogy ezzel csak elrontom a kávét,mert a nyomás elszökik azzal hogy 2-3 mp után kikapcsolom a gépet és utána már nem lesz meg a kellő nyomás.
Szóval várnám a választ,hogyan kell előásztatni a Gaggia Baby-vel,de gondolom a Classic-al is így kell.Másik kérdés: Jelenleg egy teljesen sima szimpla szűrő van a géphez, amelybe 10g-ot szoktam tenni, hogy egyáltalán meg tudjam tömködni a tamperemmel, ami ugyebár a duplához van alapból.
Szóval vennék végre valami speckó IMS vagy hasonló minőségű 1-es szűrőt. Nekem a dupla lefolyás mindig sokkal ízletesebb 16g-ból, a 10g-os 1-es az túl erős, túl intenzív. Mit ajánlotok, hogy hány grammos 1-es szűrt érdemes venni? Természetesen vennék hozzá akkor megfelelő tampert is,amivel valósan meg tudom tamperelni.[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
Igen, most ok is megerositettek, hogy Strada lenne.
Tegnap gyorsan akartam rendelni, nem merultem bele a kerdesbe...Milyen a Strada? vagy inkabb erdemes VST-t keresni?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
Megírtam, hogy nem volt benne a certifikát, visszaküldeném.
-jött válasz, hogy küldjem vissza, a lét visszautalják, és próbáljam ki az IMS-t esetleg.
-10 perc múlva jött új mail, hogy megnézték a raktáron lévő többit, egyikhez sincs certifikát, le is vették a weblapról a képet a certifikátról (tényleg), de ez akkor is VST által LM számára gyártott kosár, és 100% ugyanaz, csak olcsóbb...
-ismért 10 perc múlva új email, hogy sorry, új kollléga tévedett, és a 4ezres LM szűrőt küldték, a 8ezres LM/VST helyett, és ahhoz valóban van certifikát, majd felveszik velem a kapcsolatot.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
VST szűrőt akartam venni, csak AVX-nél találtam, VST/LM néven, weblapon képen a szokásos kis teszt/certifikát papír, meg a szép fényes kosár.
Megjött, papír nélkül, QR kód nélkül, matt, karcos, gagyi külsővel. (van VST szűrőm, egész máshogy néz ki)Kérdés: hol kapok rendes VST kosarat? (14 - max16g körül)
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
cotagg
tag
Sziasztok, tanács kellene, hátha valaki tudja pontosan mi történik. Van egy alig egy éves La Pavoni Professional gépem. Ahogy melegszik fura édeskés, fémes szagot áraszt először a kazán felől, aztán ahogy forrósodik át a fej felől is érzem. A kazán nem vizköves, látszólag rendben van, a víz, ami kijön a gépből tiszta. Nem esett bele semmi a kazánba, a benne lévő víz tiszta marad, nem rozsdás stb. A fejet már szétszedtem, megtisztítottam a dugattyút, újrakentem, semmi gond nem volt ott sem. A gép a szagot eltekintve tökéletesen működik. Egyszer 4-5 hónapja már jártam hasonlóan: vízkőtelenítést sikerült túltolni és 'feloldani' a kazánban a rézoxid réteget, ami a természetes védőréteg. Akkor nagyon erős, fémszaga volt jó ideig a gépnek, míg a rézoxid réteg újra nem képződött. Azóta visszasózott RO vizet használtam. Az az elméletem, hogy ez nem volt jó ötlet, talán a visszasózás nem volt elegendő és az 'éhes víz' szépen kikezdett valamit, ami ilyen szagot áraszt, bár jelét ennek nem látom. De az is lehet, hogy totál rossz irányban tapogatózom. Kézenfekvő lenne egy tisztítás / vízkőtelenítés, de nem szeretnék úgy járni, mint legutóbb, hátha ez csak rontana a helyzeten. Tudja valaki mi törénik valójában?
-
soldier2
őstag
válasz Bazsee71 #61960 üzenetére
Én a legjobb kávét Velencében ittam [link]. Nem klasszikus oasz presszót adnak, de van olyan is, meg számos SO, amolyan olaszosabban pörkölve. Isteni volt. A név ne tévesszen meg senkit, rohadt nehezen megtalálható, eléggé pici hely, nem egy főtéri turistacsapda.
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Bazsee71
őstag
válasz meander #61950 üzenetére
Még annyi, hogy a Ditta Artigianale baromi jó, kóstoltam több kávéjukat, mind finom, édes volt. A ruandai kiemelkedett közülük, abból hoztam is egy csomaggal.
És akkor egy kérdés is mindenkihez: melyik olasz blendből lenne érdemes hozni haza is? Egyrészt ajándéknak, másrészt otthonra 250-500 grammot. Tudom, mind szén, de csak akad barnakőszén is, illetve otthon nehezen beszerezhető típus. Holnap után szicília felé vesszük az irányt, ott vásárolnék be, vagy hazafelé Bari/Velence környékén (utóbbiaknál már csak valami nagyobb üzlet jöhet szóba).
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Szerencsére el tudtam kerülni a műtétet, háta Simi ötletének
A pumpát beindítva és a gőzcsapon kinyitva sikerült a kazánba juttatni a vízkőoldós oldatot. Aztán a temérdek csapolás és vakszűrős csapolás meghozta az eredményét. (Kb 2 óra játék volt, lehet a rutinosabbaknak a műtét hamarabb meg lett volna )Elég sok vízkő kijött, gondolom ez az a videó végén:
https://www.youtube.com/watch?v=AuFCW0zy0nEKöszi mindenkinek a segítséget, végre van kávéééé
Eyesis
-
nicu71
addikt
sziasztok ma láttam ezt [link] a MM áruházban szerintetek ez joféle, megvegyem vagy inkább rendeljek egy haribo Mini Millt ?
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Bazsee71
őstag
válasz meander #61950 üzenetére
Készültem rá lélekben, hogy itt sötét kávék lesznek, szóval nem ért meglepetés.
Egyébként a legjobbat eddig Monteriggioniban ittam (igen, a várban, én is meglepődtem), aztán Autogrill, a többi nekem szinte egy kutya. Kivéve azt a pár durván keserűt, aminél már a cukorhoz nyúltam.
Ami jobban zavar, hogy sok helyen forró vízben tartják a csészéket, képtelenség hozzáérni, rettenetesen idegesítő. Pont mint a megszámlálhatatlan kínai...
jolti: Nem tetszik? Pedig nagyon arany. Amúgy egy Elektra.
-
HÁZIGAZDA
válasz ronin s8 #61948 üzenetére
mindig duplán fáj, amikor a végprofizmusnak eladott valami vérzik. ittam ma egy pacific malabart itthon, teljesen qrva jó volt, pedig szög egyszerű kávé. komolyan mondom, hogy ha mindenhol ez lenne a szint, minden kajámhoz kérnék egy presszót.
-
t-bali3
senior tag
AZ Akváriumban megtartott Kávé napja eseményre megéri elmenni? Lehet számítani 1-2 jó kávéra?
-
jolti
senior tag
válasz Eyesis #61935 üzenetére
Nem kell kiszedni, ha szerencséd van. Fentről szét tudod szedni. 17 és 13-as villáskulcs kell hozzá.
Kitakarítod, meg az alsó részt is. Ha szerencséd van, akkor nem kell leszedni, mert csak az apró furat tömődött el. Ha nincs, akkor kiszeded a bojlert és leszeded a bojler oldaláról és úgy puceva.
A múltkor egyik ismerősömét kétszer, vagy háromszor kellett leszedni, olyan dzsuvás volt. De aztán jó lett.(#61936) adp
Nem tudod kiszedni azt a csavart? Úgysem használod a babtartályt, nem? A helyére meg beszabsz egy vékony lemezt és beütöd, vagy bemelegíted, hogy reteszeljen a pöcök és ne állítódjon el.
Vagy marad a leszabályzás és esetleg, ha engedi az anyagvastagság, akkor 1-2 mm-t lekapni.(#61937) Bazsee71
R2D2 és C-3PO közös gyermeke készíti?
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
válasz zenwalk #61941 üzenetére
Nem tudom gyárilag mennyi alátét van benne, de nekem pl. 20-as fokozat a kotyogós.+ - 1 fokozat, kávétól függően.Ha van bolti téglád, nagyjából be tudod lőni, bár én attól egy picit durvábbra darálok.Tisztítani elég csak kipofozni belőle a maradékot, a babtartályból szintén.
-
ronin s8
senior tag
Pécsett a Kisülés nevű "speciality" kávézóban ittam egy espresso-t és cappuccino-t a 42 Columbiájából. Lapos, elégetett valami La Marzocco-val. Ha ez a speciality, akkor köszönöm, nem kérem...
Van a Ferencesek utcájában hozzá közel egy Lyr nevű, szintén "spec" hely. La Marzocco és Fiorenzato darálók, valami titkos kávé ("az újhullám tisztább formája" ), de nem kóstoltam.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
mdav88
aktív tag
Danettitől szeretne valaki valami mostanság?
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
Cm702-ot milyen értékre kell állítani, hogy megfelelő durvaságú őrleményt kapjak brikkahoz? Mennyire kell kitisztítani az orlot használat után?
Előre is köszi a segítséget -
-
adp
őstag
Ugy tunik nalam nem lesz nyero a ZM kes, sajnos pont ott van az a qrva babtartaly csavar ahol a presszo tartomanyom van es igy 3-4 fokozatom offos. Igazabol nem ertem hogy a tokombe lehetett ezt ilyen balf@sz modom megoldani...
Meg egy opcio ha fel lenne szabalyozva az sm es hatha arrebb kerulne a presszo tartomany[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
ténykérdés, hogy amíg a vizet nem kontrollálom, bármi lehet a végeredmény.
azért persze ott van az is, hogy a casmo töredékébe kerülő "saját" kávékat mindig boldogan isszuk. és nem, nem szénlé, mert azt amúgy sem iszom meg. egyszerűbb ízvilágú (de a casmónál mi nem egyszerűbb ízvilágú..?), inkább gyümölcsös (savas)-csokis, de bőven elég jó ahhoz, hogy napi szinten szeressem. csapvízből. borból sem akarom már állandóan a csúcsokat ostromolni, kinőttem belőle, a kávé is a helyére került, a norda inkább egy szög a csúcsra tolt specialty koporsójában itthoni kávézásban.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz soldier2 #61916 üzenetére
most már új helyen vannak. ugyanabban az utcában, kicsit beljebb. szerintem nagyon hangualtos lett az új plész.
parci: ez csak magyarul van így, nem?
---most ittam egy Five Elephant brazil filtert a Kontaktban.
hát ez odab'szott. most az elmúlt napok Gardelli, és taf filterei után ez átvette a vezetést. -
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Segítséget kérnék..
Egy Gaggia Classicom van, és egyik főzés után, amikor kevés zsíroldóval vakszűrőztem, nem jött olyan jól a víz belőle... gondoltam akkor gyors kitakarítom, na most már kb csak immel ámmal csepeg belőle.
Igen, egyből bevillant, hogy nem villant be, mikor vízkőtelenítettem utoljára, szerintem lehet több is mint fél éve..
Mit tudok ilyenkor csinálni?Köszi
Eyesis
-
senior tag
Köszönöm mindenkinek!
-
Rush77
aktív tag
Sziasztok!
Nápoly környékén esetleg nem tudtok valami pörkölőt vagy helyet ahol lehet jó fajta kávét venni?
Egyik ismerősöm megy ki és kérdezte, hogy van e valami esetleg.Köszi.
-
Wolfy999
tag
válasz sz.zs. #61918 üzenetére
Szabad, sőt ajánlott, arra ís szépen tud rakódni a az olajos kávés cucc, ami nem jön le könnyen vízzel. Nekem külön karban van a vakszűrő, így amíg csinálom a tersonetes vakszűrőzést szépen ázik tersonetes forró vízben minden szűrő, kifolyó és kar, amit használok. Ahogy már mások is írták, a nyele már ne lógon bele.
-
-
hifis50
csendes tag
Egy múlt heti próbán, ahol az adapteres Strietmant nyaggattuk, azzal a bizonyos CM Warquee kávéval próbálgattuk a nagyszűrős Strietmant. A plusz adapter miatt, azt gondolván, hogy ez sok hőt elvon a plusz tömegével, feljebb vittem a piden a hőfokot a megszokottól legalább 5 fokkal. Mivel végig a darálóval és a nehezen összehozható 9 barral vacakoltunk, a hőfok állítgatás kimardt. A lényeg, hogy végig savanyú volt a kávé, a lefolyástól függően hol kicsit, hol jobban. Most viszont egy Paljoc kávén kiderült, hogy ez a beállított hőfok nagyon sok volt. Minden helyreállt, mikor visszavettem a pidet a szokásos tartományba. (Ez a Strietmanon 86 - 88 Cfok.) A CM sajnos elfogyott, nem tudom ezt ezen is leellenőrizni.
Ebből talán az lehet a tanulság, hogy a CM kávék nem keserűek lesznek, ha sok a hő. Esetleg itt pont a lejjebb vitt vízhőfok segít. -
HÁZIGAZDA
válasz sz.zs. #61918 üzenetére
bőven van rajta, hiába segít sokat a forró víz. azt szokták trükközni, hogy amikor vakszűrővel tersonetezel, egy idő után kibillented a vakszűrőt a helyéről és úgy csapolsz rá, ilyenkor a tersonetes víz a karon át öblítődik és tisztít.
-
HÁZIGAZDA
válasz soldier2 #61916 üzenetére
ott még nem is voltam (látszik, hogy évek óta nem járok sehova). van a környéken persze egy csomó más is, a budapest baristas (ahol szintén nem voltam még), a fekete stb. tulajdonképpen jobb lett volna olyan helyre menni, ahol casmót csapolnak, mert a legutóbbi kávékból megint olyan citromleveket húzok, hogy ihaj, a ma reggelit meginni sem bírtam és muszáj volt csinálnom utána egy finom parcit
-
senior tag
A szűrőtartó kart ( nyilván nem a nakedre gondolok ) Ti szoktátok / ajánlott / szabad / tersontes vízben áztatni? Minden főzés után előblítem forró vízben, de azért mintha lenne rajta némi lerakodás?!
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
én ott kb. egytucatszor ittam eddig presszót (általában túlextraktált etiópokhoz volt szerencsém), de 1x viszont egy brutál jó burundit ittam.
nem tudom, ez min múlik, hogy mikor jó meg rossz. barista vagy pörkölés. vagy mind2.árak tényleg nem normálisak. kávén kívül én igen ritkán veszek bármi mást ezeken a helyeken.
max az Apricotban szoktam péksütit venni, mert az tényleg finom, meg tudom, hogy a Mill (ex Butter Brothers) csinálja/szállítja.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
ma eljutottam a madal 2-be a ferenciek terén. egy brazil so-t ittam, nem volt rossz, de egyrészt picit meg volt égetve, másrészt arcleszakítóan különleges sem volt, ilyet azért én is tudok itthon. persze egy minta nem minta. ettünk még egy sütit, egy joghurtot és egy croissant szendvicset, az egész meg >3000 ft volt, ami, hát, igazából abszurd.
-
senior tag
-
gpbenedek
csendes tag
Erről emlékeim szerint többen azt írták, hogy nem jó. (Berme) Picit drágábbat de RKC-t érdemes vadászni. Indexen van egy REX C100 fórum, ott biztos tudnak jót linkelni, de lehet, hogy simi, vagy fragola is tud segíteni.
howto by fragola:
http://caffe35.webnode.hu/gaggia-pid-beepites/
http://caffe35.webnode.hu/gaggia-rezcsotuning/Ezeket a tuningokat meg lehet csinálni, de elég sok apróság van, amit érdemes tudni/tapasztalni.
Egyszer tőle vettem pid-et, mert gyorsan kellett, és jó volt.
-
celf
őstag
Gardelli Nensebo-t próbálta már valaki? Elég érdekes.
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
Nekem is, vagy 3 éve. De most untam meg, hogy ilyen. 😃
-
meander
tag
ma láttam egy új fajta anti-vákum palm tampot. Nagyon szép munka. Állítólag egyszer lesz is olyanom. Akkor majd elmesélem, az anti vákum képességét. Addig talán fragola felrak egy fotót, hogy mindenki megcsodálhassa
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Filmvilág
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Gurulunk, WAZE?!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest