Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
válasz mazsonpopo #46999 üzenetére
Azt olvastam (talán pont ebben a topikban). hogy az iphone-hoz való adapter jó hozzá, de kipróbálni még nem volt alkalmam.
-
mazsonpopo
tag
Sziasztok,
tudja valaki, hogy mi a neve és hol lehet kapni átalakítót az újabb gépeken levő 2in1 Jack-hez? T420s-l dolgozom, de szeretnék külön hang és mikrofon kimenetet.
Köszönöm,
Krisztián -
-
audi100td
nagyúr
Csak tudd kivárni míg beszerzik az alkatrészt. Egy magamnak rendelt billentyűzetre 3 hete várok (egy hét beszerzési időt ígértek), egy garanciális beszerzésre már egy hónapja, miután érdeklődtem legkorábbi időpontnak ápr. 29-ét ígértek. Szánalmas.
Ha egy fos acer-t vettem volna, azt mondom nem érdekel, de egy (elvileg) prémium kategóriás notebooknál nehogy már ez normális legyen.
[ Szerkesztve ]
-
YumeD
tag
válasz soldi3r #46989 üzenetére
Ahhzo... akkor elm van 101 napom júl.21.ig, alapból három év, akkor elméletileg bennevagyunk. A lenti táblázattal nem kell törődnöm ezek szerint? (amúgy w510, egyik napról a másikra, semmi előjel)
Csak mert carry in-es, és nincs kedvem 250km-t odavissza vonatozni a semmiért. -
soldi3r
veterán
A 2008 január 1. után gyártott ThinkPad notebookokra az alábbi szabályok érvényesek:
Ha a kijelzőn három vagy több látható hibás pixel található, akkor a kijelzőt a Lenovo hibásnak minősíti és garancia időn belül a felhasználó kérésére kicseréli. Ha a kijelzőn kettő vagy ennél kevesebb hibás pixel található, akkor az nem minősül hibásnak és cserére sem jogosult.http://lenovo.hu/tudas/tudas_pp.htm
E30 (oo=[][]=oo)
-
YumeD
tag
Emberek, 6-8 subpixel hiba egymáson olvasatom szerint nem számít garis problémának. Azért érdemes megpróbálni(1600x1200, 15") valahol és ha igen akkor hol ? Smart?
-
Lehet a hátlapra "kupakot" kapni(mi a hivatalos neve?), ami eltakarja a leharcolt fedlap külsejét, és óvja a sarkokat, éleket (Értelemszerüen szabadonhagyva a nyitó fület)?
[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
kraftxld
félisten
Normális fényerejű, 1680-as vagy 1920-as kijelzőt keresek a T61-embe, ilyet hol lehet boltolni ember áron?
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Pisztillus
senior tag
Az lehet, de valami miatt a Radeonnal röccenésmentesebbnek tűnik...
xcds: legalábbis ama D630-hoz és HP 6710s-hez képest, amelyeket váltott. Ez utóbbit időnként a feleségem használja, de félelmetes a hangja (pedig pucolva és újrapasztázva is volt). A T400 meg teszi a dolgát, és ezt a zajszintet csak az X200s tudja utána csinálni.
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
xcds
őstag
válasz Pisztillus #46973 üzenetére
Ennyi alkalmi süketet egy topikban...
-
Tim82
félisten
válasz Pisztillus #46978 üzenetére
Emlékeim szerint a Diablo 2-nek már az Intel Extreme Graphics is bőven elég volt.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Pisztillus
senior tag
válasz audi100td #46977 üzenetére
Köszi a javaslatot, de nem vált be. Ezt is próbáltam, de arra is csak annyit közölt, hogy nincs megfelelő hardver... Sőt, feltúrtam a guglit, és lekaptam pár drivert kínai oldalakról, de semmi. Ami működik a nagytesóknál, ennek nem megy. Egyszer biztos megoldják, addig így marad. (Ha nem futna időnként a Diablo 2, akkor maradna az X4500... )
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
audi100td
nagyúr
válasz Pisztillus #46973 üzenetére
Esetleg próbáld meg a Win7-es lenovos-s Ati driver-t feltenni, azzal T500/W500-nál működik a sw. graph., lehet T400-nál is jó lesz. A lényeg, hogy a setup.exe-t kell Win7 kompatibilis módban futtatni, úgy felmegy.
-
rgeorge
addikt
válasz feketekkrcsn #46930 üzenetére
Ezek a caddy-k úgy tartják a HDD-t általában, hogy be kell csavarni a HDD-be oldalt a 4 rögzítő csavart, csak úgy, és ezek a csavarok fognak belekapaszkodni a caddy belsejében lévő fülekbe. És van egy lehajtható/behelyezhető elem is, ami a csatlakozóból való kicsúszást gátolja meg.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
brekiisti
tag
-
Pisztillus
senior tag
Ahogy elnézem, itt van róla némi infó.
Amúgy nekem normálisan megy a T400 a Windows 8-al (90 napos Enterprise 64bit), egyedül a switchable graphics nem, így állandó Radeon 3450-re kapcsoltam a BIOS-ban... Sebességgel nincs gond, idáig minden progim rendesen fut. A gép meg teljesen csendben van, csak a winyó hangja hallatszik... (P8700, Radeon 3450 / Intel X4500, 4 GB RAM, 250 GB Fujitsu HDD, 1440x900 LCD)
-
-
-
Gergi
senior tag
Sziasztok!
Nem tudtok valakit innen a fórumról aki foglalkozik Lenovo alkatrészekkel? Egy középső egérgomb kéne nekem egy X200 tablet géphez, mert sajnos ki van törve vagy egy új billentyűzet.[ Szerkesztve ]
-
feketekkrcsn
csendes tag
válasz Naigen #46965 üzenetére
Szervusz,
köszönöm a választ! Eddig én is így használtam, de zavart, hogy a billentyűzet síkjára merőlegesen a meghajtó el tudott mozdulni a caddyben. Egyfelől ez biztos nem tett jót a csatlakozónak, másfelől cipelés közben hangos volt. Brekiistinek köszönhetően azóta a dolog megoldódott.
-
Tim82
félisten
Szerintem ez nem zárja ki, hogy ugyanolyan gyártmányú panelt, de más FRU-val, EDID-del szereltek T60-akba és T4x-ekbe is.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Naigen
aktív tag
Én mindig úgy csinálom, hogy aktiválás után mentem az aktivációt ATM-mel. (Advanced Tokens Manager)
Így az ilyen balesetek után simán W8 reinstall, ATM-mel visszaállítom az aktiválást és nem kell szenvedni a telefonos bohóckodással. Egyébként egyszer én is jártam így, de, hogy mi okozta a hibát nem tudom, mert másodjára már nem produkálta ezt a hibát.Szavaz a hejesirok pártyára.
-
letix
senior tag
válasz Tikakukac #46957 üzenetére
Hmm, abban bíztam, hogy hátha csak nem tudja majd kiolvasni az LCD specikóit mint pl egy gagyibb USB-s ATA keret a benne lévő HDD SMART értékeket..
Akkor már csak azt nem értem, miért írják a ThinkWiki Display oldalán, hogy létezik T41 és T60 compatible LCD, ami SXGA+-t tud.
udv
letixdon't panic! ... http://www.letix.hu - linux parancsok
-
Naigen
aktív tag
válasz feketekkrcsn #46930 üzenetére
Hi, én caddy-be simán cuppantottam bele a sata hdd-t. Volt benne egy amolyan "beszorító" műanyag, ami a sata csati felé préselte, így nem tudott mozogni.
[ Szerkesztve ]
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Tikakukac
titán
válasz zdanee #46959 üzenetére
Lehetetlen nincs
Passzolom, ha látnám, ötletelnék, de ez így nehéz.
Panel meg nyilván van, a kérdés a mennyiért inkább. Ahogy nézem, meg emlékszem 20-25k körül lehet csipegetni. Bontottban meg ahogy éppen van.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
zdanee
őstag
válasz Tikakukac #46957 üzenetére
Az a gond, hogy a TFT a saját keretében lötyög (tehát a háttérvilágítás + panelt összefogó alu-keretben). Nem tudom rögzíteni a jó pozícióban és nem tudom jobban szétszedni (ha lehámozom a háttérvilágítást is, félek nem tudom többet összerakni). Ilyen panelt még lehet valahol beszerezni vajon?
Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
sipi723
tag
Sziasztok
windows újra telepítésre szántam el magam. van a c d és q meghajtó amin a lenovo recovery van. az lenne a kérdésem, hogy ha arról állítom vissza a rendszert akkor biztos, hogy csak a c meghajtón lévő dolgokat törli? -
Tikakukac
titán
válasz zdanee #46949 üzenetére
Ha nyomod és jó akkor ott valami kontaktos. Hogy megoldható-e, kérdés, atomjaira kell szedni, aztán méricskélni meg nyomkodni tovább.
letix: Valami nincs és kéne ahhoz, hogy működjön, akkor gyanús, hogy nem fog menni a dolog.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Nemtom W8, vagy ide tartozó kérdésem van: T400-ra települt a W8. Telefonon keresztül aktiválva. Gondoltam nem csinálok róla még image-t, telepítem amit felajánl az update, hogy uptodate legyen, s majd utánna mentem a merevlemezt. Az elmélet jó volt, de a gyakorlatban az egyik újraindulás után egy pillanatra kék képernyő szomorú smile, és újraindult. Azóta csak egy egérke látszik, meg hogy teker(get)i a winyót.
Ezt a telepítést buktam? Van vmi trükkje a T400-ra W8-at varázslatnak?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
zdanee
őstag
Sziasztok! Van egy T60p-m, FireGL 5200 256MB-s és SXGA+-os. Pár hete ezt csinálja:
Szétszedtem, szalagkábelnek nincs baja. A külső borításon belül a zsanérhoz belül hozzá van csavarozva a panel, annak az alu keretében a TFT elmozdul, "lötyög". Ha a bal alsó sarokba nyomom nagy erővel, akkor visszajön a kép. Van erre valakinek ötlete? Repedt a panel? Mégis kábel? Dobjam ki és vegyek újat? Valahonnan be lehet még szerezni SXGA+ felbontású panelt?Zipit Z2 idomár - S23u 1TB - HP Envy x360 13 - SGW4 - Miyoo Mini
-
hito
nagyúr
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
parkasz
senior tag
Üdv!
Erre esetleg valami szaki tud válaszolni? íme
Előre is köszi! -
Gondwana
addikt
... első kérdés: a T41-ből származón lesz-e egyáltalán EDID chip? (amiből a gép i2c buszon kommunikálva lekérdezi, hogy milyen kijelzővel is van dolga) Csak mert T43-ig a panelfelismertetés a szalagkébel jumperelésével történt, ezért tartozott minden felbontáshoz külön szalagkábel.
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
letix
senior tag
Üdv a szakiknak!
LCD panel-es kérdésem volna.:
Adott.: IBM T60, 4:3-as x1300-as példány XGA paneles.
Lehet, hogy jönne hozzám egy T41, 14,1-os SXGA paneles. Hamarosan kiderül, hogy milyen márkájú lcd van benne, thinkwiki display-ből kiindulva elvileg összesen 2 féle panel van, ami SXGA és T41-be jó. (ebből az egyik kompatibilis a T60-al.)
Ha szerencsém van, és a T60 kompatibilis kijelzős a gép, akkor megvenném, viszont itt jön a kérdés.
Szétszedem mindkettőt, megcserélem, és remélhetőleg mindkettő menni fog csere után? Vagy kell esetleg mást is megcserélnem? Inverter, szalagkábel? Vagy ez egy teljesen agyament ötlet?
Köszönöm!
udv
letixdon't panic! ... http://www.letix.hu - linux parancsok
-
mutyuru
aktív tag
Errol kerdeznem a velemenyeteket:
T430U
Udv,
M -
iscsu
tag
Volt már valakinek olyan problémája, hogy a FPR lassan "éledt fel"? Általában első belépésnél oké, de ha lezárom, akkor a loginnál Please wait-el idétlen időkig. Ugyan nem mindig csinálja, de idegesítő tud lenni.
MSE-ből ki lett véve a megfelelő fájlok ellenőrzése (X200s, W7 Enterprise x64).
-
Borote
addikt
válasz audi100td #46939 üzenetére
6 óra kellett hozzá, hogy valaki szóljon nekem? Köszi
És ez nem az első link, amit ma elcsesztem... o.O ERRŐL van szó, de már jegelték.
-
ssssi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kénék egy T410 -et Fn+F4-el elküldök aludni és nem tudom felébreszteni :-)
Mi lehet a gond?
csak a bekapcs gomb hosszúval indul el :-( -
soldi3r
veterán
t40hez nem tud valaki alaplap beszerzesi forrast?
E30 (oo=[][]=oo)
-
Borote
addikt
EZT lehetne összefésülni azzal a Celeronos géppel
És még tartalék alkatrész is maradna -
Francia91
veterán
válasz bull84ghia #46931 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
feketekkrcsn
csendes tag
Sziasztok!
T420si-hez keresek merevlemez-kosarat (7 mm magas), oldalgumik nélkül. Ha jól sejtem, a HDD ezzel együtt illeszkedik pontosan az Ultrabay caddybe. Tudja valaki, hogy hol és milyen árban lehet ilyen kosarat beszerezni?
-
Francia91
veterán
válasz bull84ghia #46919 üzenetére
Belenéztem a saját BIOS-omba, ott nem találtam semmi ilyenre vonatkozó dolgot, amivel meg tudnám határozni, hogy mennyit vegyen még le a dedikált memória mellé.
/Itt meg kell jegyeznem, hogy nekem T60p van, ATI FireGL V5250 256 Mb-al/
Viszont van ThinkPad BIOS Simulator, ott nézegesd meg a T61 BIOS-át, itt akármit elcseszhetsz . Itt keress VGA-ra vonatkozó részt.Szerk.: Megnézegettem a T61 BIOS-át itt, de nem találtam ilyen beállítást. Véleményem szerint alapból meg lehet szabva, hogy mennyit vehet le maximum.
Nálam pl így írja a Windows 7 és 8:
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tim82
félisten
válasz meroly #46926 üzenetére
Az említett három csavar a kijelző körüli keretet fogja egyébként valószínűleg.
-
_q
addikt
Annak mi lehet az oka, hogy beállitom az egér sensitivitást windwosban, hogy a touch pad megfelelő érzékeny legyen, ehhez igazitva a logitech egér driverében az egér érzékenységet is beállitom. Minden kikapcsolás/újrainditás után vissza áll az érzékenység "gyári"-ra windwoson belül. Mi lehet az oka?
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Lenovo T510-nél a kijelző külső burkolatát hogy tudom cserélni?
Kinyitva a kijelző alján van három rejtett csavar, ha az megvan, mi a következő lépés?Impossible is nothing
-
ezsolti
tag
Utánanéztem a moddolt BIOS-nak, sajnos T430-hoz még nincs és kérdéses, hogy lesz-e valaha. Állítólag megváltoztatták a "védelmet" és nem tudják a whitelist-es wifi modulokat működésre bírni. Szerettem volna egy intel 6300-ás, vagy egy killer 1103-as wifi-t beletenni.
Azt láttam, hogy választható T430-ba CTO-s (ha jól írom az egyénileg összerakot gépek jelölését) gépekhez 6300-ás kártya a Lenovotól.
Pár kérdés, ötlet:
1. Lehet-e 6300-ás kártyát tőlük rendelni utólag? Nem találtam opciót erre a honlapjukon de letölthető driver van hozzá, vásárolni nem tudtam.
2. Megoldható-e az hogy veszek egy "sima" intel 6300-ás kártyát és a Lenovos firmware-t rárakom. (Ha tudok valahonnan szerezni!)
3. e-bay-en találtam Lenovo intel 6300-ás kártyát használtan, egy T400-ból lett kivéve. Fog ez működni a T430-ban?Előre is köszönöm a segítséget!
-
Francia91
veterán
válasz bull84ghia #46914 üzenetére
Erre sajnos nem tudok választ adni, mert ezt a részét még sosem néztem. Holnapra talán tudok vmi érdemessel szolgálni.
-
Tikakukac
titán
Ericsson F3507g 4400 forintért mennyire tűnik jó dolognak? Ennyiért már lehet érdemes lenne berakni a gépbe, nyári eurotúra alatt jó lenne egy nagy GPS. Szvsz ez jó ár, más szerint is?
-
Francia91
veterán
válasz bull84ghia #46911 üzenetére
Bekapcs után F1
NVS140M-nek 128 Mb dedikált memóriája van, ehhez csíp még le a RAM-ból, amennyi szükséges neki"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
xcds
őstag
válasz bull84ghia #46911 üzenetére
Gondolom, F1 ott is.
-
bull84ghia
őstag
T61-nél hogy tudok belépni a biosba? Azt szeretném megnézni hogy mennyi a gpu tényleges mérete mert a gép 128-at ír de a specifikációkban az van hogy növelhető 512-ig
Hazámat szolgálom...............ameddig tart a cérna :
-
Gondwana
addikt
válasz felvono #46909 üzenetére
A 4c akku az négy sorbakötött cella, névlegesen 4x3.6V=14.4V, fullra töltve 4x4.2V=16.8V.
A 6c az 3s2p van bekötve, a 9c 3s3p (azaz 3 soros, 3 párhuzamos), azaz névlegesen 3x3.7V=11.1V (vagy 3x3.6V=10.8V), fullra töltve 3x4.2V=12.6V... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
felvono
tag
El tudna nekem vki magyarazni hogy az x201hez hogy lehet hogy tobb fele akksi van amiknek kulonbozo a feszultsege? Sogorom akarna venni uj akksit, de pl neki van ilyen part number 42T4646 ami 14.4 voltos, de neten viszont 11.1es van ugyan ilyen part number alatt. Kell ezzel egyaltalan foglalkozni?
Elore is koszi -
Gondwana
addikt
válasz audi100td #46901 üzenetére
WDC WD7500BPVT, Lenovotól származó Win7x64 Prof telepítőlemez, install alól formatálva, az első adag update lefuása után nincs Windows Update többet - amígnem...
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Tikakukac
titán
válasz audi100td #46904 üzenetére
2+1 van nálam is. Volt akinek megoldotta, de olyat is olvastam akinek nem. Mindegy, nekem nem kell, kikapcsoltam és cső, 3 giga ram untig elég mindenre
Gondwana: Ja 3 giga ram, és a kép esik szét, oprendszeren belül nem, nagyjából bármit elindítva viszont igen. De így most jó. Max majd bugázok egy 4 gigás modult és cserélem ezt a 2-t.
[ Szerkesztve ]
-
Gondwana
addikt
válasz Tikakukac #46903 üzenetére
4500-as? A hivatalos intel errata szerint a semi-dual-channel működéstől kergül meg, azaz a külömböző RAM moduloktól, a bekapcsolt virtualizációtól csak gyakrabban jön elő a hiba. (esetleg 3GB RAM nálad is? X200Tablettel szívtam 6GB=2+4-kor.)
Szerk.: lassabban gépelek?
[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz Tikakukac #46903 üzenetére
Tudtommal ez a Montevina platform-ra épülő Thinkpad-eknél jött elő (T400, T500, X200, stb), de csak abban az esetben, ha nem kettő teljesen egyforma memóriamodult használsz. T400-nál én is tapasztaltam (2+1GB felállással vettem), kapott egy 2x4-es kitet, ezzel le volt tudva a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
Az integrált karikat az Intel virtualizációs bios-os beállítása miért kergíti meg? Tonna ilyen olvasható neten, nekem is egy ideje szétesett pár helyen a kép, tegnap átállítottam a bios-t és rendben lett. Akinek kéne a feature az ilyenkor mit tesz?
-
xcds
őstag
Vki mondja már meg, miért maximum battery life sémával indul a win7. Már kínomban átállítottam a maximum cpu speed-et highest-re abban a sémában is...
-
audi100td
nagyúr
válasz Gondwana #46896 üzenetére
Pontos típust tudnál írni? Használtam WD7500BPVT-t és WD7500BPKT-t, több darabot is, de egyikkel sem volt gond. Az 1TB-osról viszont rengeteg rosszat hallottam, lehet a most kapható 750-es is már abból a szériából való?
Egyébként az 1TB kategóriában (a WD-t leszámítva) kipróbáltam az egész kínálatot, a Seagate-Samsung meghajtója vált be nekem a legjobban. A Toshiba és a Hitachi is rendszeresen parkolgatta a fejeket, ami fémes tű hangra emlékeztető kaparászással társult, gond amúgy nem volt velük, de engem ez zavart.
hito: szerintem magának 2 évvel ezelőtt 115-ért alig tudtam eladni az X200s-t
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Netfone
- Hardcore café
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Dell Precision M4800
- ASUS ROG Strix G16 - i9-13980HX/32 GB/4 TB SSD/4080 RTX 12 GB/2 év garancia
- Lenovo ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256 NVMe SSD, type-c +SZLA! +GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest