Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cadeyrn
aktív tag
válasz adabra #44697 üzenetére
Ez egész bíztató. Személy szerint i5 / integráltat kerestem, szerintem ki fogok békülni vele, ha ez tényleg ennyi.
A hangja mennyire zavaró?Apropó, Samsung 830/840 Pro szériában van 7mm-es?
@franc0: egy notebook és egy erős Androidos telefon nekem elég.
A második tartalmat fogyasztani, az első fejleszteni és tartalmat generálni, nagggyon ritkán játszani valami régit. Két gépet állandón szinkronizálni a halálnak lenne kedveA T400 így is, úgy is megmarad, az a gép tökéletes home-servernek, lévén nincs hangja, felteszem a falra a 180ra kihajtott kijelzővel
-
btudos
nagyúr
válasz franc0 #44698 üzenetére
Nálam ezért lett kompromisszumos megoldásként (13,3-)14" a megfelelő méret, szeretem egyben tartani a dolgaimat, nem tudnék két gépen párhuzamosan létezni, ebből kifolyólag ez a jó megoldás. Ekkora méretben a HD+ felbontás tökéletesen megfelel, és még hordozni is kellemesebb mint egy másfélszer ennyit nyomó 15,6"-os gépet.
Az akksi egyelőre így is kiadja a 7-8 órát ha nem kergetem a gépet, viszont bármikor kell valami, vagy menet közben kell dolgozni, itt van mindenem egy helyen.
cadeyrn: Az SSD-k nagy többsége 7 mm-es, nálam Samsung 840 Pro dolgozik a T430-ban, meg vagyok elégedve vele
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
franc0
őstag
válasz cadeyrn #44696 üzenetére
Sajnos nincs ideális laptop és már csak egyre szarabb lesz.
Két laptoppal kell tolni, én így látom. Gondolom nem a repülőn fordítasz kernelt, kell egy 15 colos bivaly és egy 12 colos hordozható. Utóbbi lehet gyengébb.ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
adabra
senior tag
válasz cadeyrn #44696 üzenetére
T420si -ben BIOS-ban kikapcsoltam a dedikált grafikus kártyát, és így 55-62 fok között szokott mozogni a hőmérséklet. TPFanControl -lal vezérelve így jellemzően ki van kapcsolva a ventilátor (talán 65-nél kapcsol be)
Egyébként Win 64bit van a gépen (SSD-vel és 8GB RAM-mal) -
cadeyrn
aktív tag
Nézegetem a híreket, hogy a T440 esetleg visszahozza-e majd az épelméjű billentyűzetet (értsd: NEM sziget, 7 sor), de nem látok rá esélyt. ( Próbáltam a másikat, X1 a céges gépem, kénytelen vagyok usb-s korábbival használni... ). Az van, hogy a T400 kezd öregedni és jó lenne valami könnyebb ( felbontás 1600x900 @ 13.3 minimum, ízlés és felhasználói szokás, nekem kell ).
A szomorú tény, hogy mindent összevetve az egyetlen esélyes a T420s, viszont arról azt olvasom, hogy hajlamos 90 fok feletti procit művelni ( kernel fordítás szerintem elég lenne hozzá ), amitől kiugrik a szívem, i5öket pedig nem lehet undervoltolni linuxsszal. ( Ha valaki tud erre megoldást, annak küldök egy rekesz sört )
Van valakinek tapasztalata T420s melegedéssel / ventillátor hanggal?Amúgy minden más szempontból pont jó lenne, úgysem lesz még egyszer T400/T500 hűtés
-
Dhampir
félisten
válasz CharlieDrop #44688 üzenetére
Tisztességesebb dolog a xart lapátolni, mint ugyanazt kavarni.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz kraftxld #44686 üzenetére
Na igen..így azért nem egyszerű...
+ Céges gép használata kötelezően...Végül is jogos.
Remélem jó tapasztalatokkal fogsz majd gazdagodni.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kraftxld
félisten
válasz franc0 #44690 üzenetére
Nincs semmi titkolnivalóm, a gyár fizeti, meg rámtukmálták. Én teljesen elvagyok a saját T61-emmel, csak kiadták ukázba, hogy mindenképp céges géppel kell nyomulni, és eddig ellenálltam a fos HP-knek
Akkor meg főleg teljes öröm és bódottá lenne ha a T61 billentyűzetét rá tudnám heggeszteni, de lehet, hogy boltolok mellé egy oldschool thinkpad keyboard-ot[ Szerkesztve ]
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
-
MrSealRD
veterán
válasz kraftxld #44683 üzenetére
Na ez nem semmi. Ha tippelnem kellett volna akkor T520/W520-ra fogadtam volna...
Gondolom a hordozhatóság került előtérbe.
Ha mentél vele egy kört, akkor írhatsz róla pár sort, hogy milyen a gép.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
kraftxld
félisten
Na, épp most hívott a főnök, hogy kérhetek egy laptopot. Mindegy, hogy mennyibe kerül, jómunkásember vagyok és mindig kint van a képem a gyár elött
Nagy szívfájdalmam a hitvány billenytűzet meg a 8GB ram, de erre azért rábólintottam:
X1 Carbon 14.0" Premium HD+, i5-3427U, 8GB 1333MHz DDR3L OnBoard, 256GB SSD, HDGraphics4000, BT, FPR, CAM , Adv-N 6205S, B/band(H5321gw), Card Reader, Win7Pro64, 3 Year RTB
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #44680 üzenetére
Ha a fateless-féle gép, akkor az 14" (tehát nem tehető bele IPS), Nvidia VGA-s, valamint rev. 1 (mert 4:3, Nvidia VGA-s T61-ből nincs rev. 2).
Ja és semmit nem írt el, csak nem írta ki a type nr.-t, én viszont némi szemerőltetés után leolvastam anno az egyik fotóról, így lecsekkoltam (14" SXGA+ és Nvidia, valóban). Na jó, elvileg kell lennie benne BT-nek és szerinte nincs.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Chaser
legenda
válasz audi100td #44676 üzenetére
A ház T61, nyilván ezért mondja. Cpu-ra T7100-at mond, T60 kilőve. Képarányt benézhette, 1024-et mond rá. Esetleg tényleg lehet ez már eleve egy hackelt' gép és T60 házban van egy T61-es lap. az megmagyarázná, hogy type alapján mért T60-at kapok találatnak.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
hito
nagyúr
Ma volt a nagy nap. T5670 száműzve, T9400 már bent is van a helyén.
Processzor élményindex 4.7-ről 6.1-re ugrott
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Chaser
legenda
válasz audi100td #44673 üzenetére
Igen ez tiszta. Csak eladásra kínálnak 15" 4:3-as T61-et, ezért érdekelne hogy lemaradtam-e valamiről. Képet és kért infokat még nem kaptam. Elvileg t7100 cpu van benne, tehát onnantól ledsor jelző cserélt T60 nem lehet. Szóval kíváncsi vagyok.
-
Chaser
legenda
Létezik 15"-os, 4:3-as képarányú T61? 14-esről tudok.
-
Francia91
veterán
válasz FoxiestFox #44668 üzenetére
Hát ott valami nagyon nem kóser
/mármint a gyárihoz való hasonlóságot nézve/[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
félisten
Ez a T61P borda nyomokban sem hasonlít a gyárira, viszont ezen az egy helyett kettő hőcső viszi el a meleget a GPU-ról és a chipsetről. Vajon érdemes lenne beszerezni egyet?
-
wolfnet
tag
Hejho! Tudja valaki, hol érzékeli a thinkpad r61, hogy le van hajtva a képernyő? Van valahol egy mikrokapcsoló? Köszi
Privátban érdeklődj! :)
-
hito
nagyúr
Szerintetek T9400 + Nvidia 9300M GS mennyivel éhesebb, mint T9400 + X4500MHD?
-
Poo
senior tag
Sziasztok,
Ismertek olyan magyar forgalmazót akinél raktáron találok x300/x301 6 cellás gyári akut viszonylag nem aranyárban.Köszönöm.
Veszek eredeti tonereket,patronokat
-
audi100td
nagyúr
válasz Dhampir #44650 üzenetére
Sajnos nem, T42-T60-ig gyárottak IPS panellel gépeket a T szériában, kizárólag 15"-os képátlóval és 1400x1050 valamint 1600x1200-as felbontással. Viszont T510/W510 és attól felfelé van FullHD 95% color gamut panel ami ha nem is IPS, de minőségben nincs túl messze tőle.
[ Szerkesztve ]
-
subidu
tag
Az x230-asokba szerelt IPS panel az matt, mindenhol ezt írják.
ThinkPad X230, Dell XPS M1530, NIKON D90, Nikon D750, Nikon 18-105/F3.5-5.6 AF-S DX ED VR, Nikon 35mm/1.8G AF-S DX, Nikon 50mm/1.4G AF-S, Nikon 24-70mm f/2.8E ED VR, Nikon 70-200mm f/4G ED VR
-
btudos
nagyúr
válasz audi100td #44645 üzenetére
Azért újabb gépeknél (amikre már vannak Win8-as driverek, pl. az én T430-am) felpakolt mindent (amit a Win8 nem), egyedül a Power Manager-t kellett külön telepítenem, mert abból nincs Win8-as verzió.
Nem tudom hogy az E320 hogy áll ilyen szempontból, de ha nem megy a SU, akkor csak a manuális telepítés az opció.
-
krobi227
csendes tag
Sziasztok!
Próba képpen feltelepítettem a windows 8-at az e320-as thinkpademre, de system updatet nem tudom működésre bírni, elindítom a programot kezd futni a folyamat, de 90% tájékán mindig megfagyassza a gépet, se egér se billentyűzet nem reagál, csak a power-es kikapcsolás marad..
Valaki futott már bele ilyesmibe?
Előre is köszönöm válaszotokat! -
btudos
nagyúr
válasz Tikakukac #44641 üzenetére
Igazából ez a veszélye az IPS/AFFS panelnak, hogy ha hozzászoktál a jóhoz, akkor onnantól kezdve szinte lehetetlen leadni az igényekből. Igazából vágyom egy IPS panelre (nem mintha lenne számomra elérhető s megfelelő (ergo 13,3-14" értelmes felépítéssel) gép IPS-sel ), de tudom hogy akkor nagyon csúnya szívás lenne következő gépet választani
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
-
-
audi100td
nagyúr
válasz eric.cartman #44637 üzenetére
Engem nem zavart, a fakó színek és a gyenge betekintési szögek annál inkább, na de mindegy, ízlés kérdése.
Egyébként amiről itt beszélünk mint glossy panel-ről nem is nevezném kimondottan annak (ugyebár X200/X201 AFFS-ről van szó), pl. nincs előtte a tükröződő réteg, csak hiányzik róla a matt bevonat, ezért annyira nem tükröződik mint egy átlag glossy panel, túl van ez kicsit lihegve.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
-
Tim82
félisten
válasz audi100td #44632 üzenetére
Valóban ez tűnik pontosabbnak, cserébe az angol nyelvű Thinkwiki jobban szerkesztett, áttekinthetőbb felépítésű. Illene leporolnom a némettudást lassan.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
audi100td
nagyúr
Igen, előfordul, hogy nem egészen egyértelmű és biztos vannak itt is hiányosságok, de sok mindent megtaláltam amit máshol nem. Általában párhuzamosan használom mindkettő portált. Meg ami jó, hogy össze van kapcsolva a német TP fórummal, pl. típushibák vagy egyéb problémák kezelésénél elvezet egész jó leírásokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz audi100td #44626 üzenetére
Mondjuk itt is vannak mellényúlások, a Z61t-t nem csak Celeronnal szerelték (és akkor finom voltam, gyakorlatilag ugyanazokkal a CPU-kkal, mint a T60-at).De közben rájöttem, csak hülyén van kicsit szerkesztve. Felsorolják, hogy miben azonosak a Z61(t, e, m, p) modellek, majd "a Z61t a következőben különbözik" és bedobják a Celeron procit.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz audi100td #44626 üzenetére
Hm, eszerint van wide T60p is WUXGA+ (1920 x 1200) felbontással. Jó ritka darab lehet.
-
audi100td
nagyúr
Nézzetek inkább ThinkPad-Wiki-t Műszaki adatokban többnyire pontosabb mint a thinkwiki.
#44617 soldi3r: ezzel tudnék vitatkozni
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Meg vagyok ezzel elégedve, TN panelhez képest kifejezetten jó a minősége. Úgy is fogok venni hozzá a közeljövőben egy 24"-os IPS Full HD monitort, szinte csak asztali gépként használom, filmezni meg netezni maga a tökély lesz úgy
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tim82
félisten
válasz Francia91 #44620 üzenetére
Jah, egyébként T60-nál nehéz lenne "újkeletűnek" lennie a widescreen-nek.
# 44622: én mondjuk kerestem volna egy IPS paneleset, widescreen WSXGA+ T60p azért rendszeresen van pl. Vaterán, meg itt az aprón is. (Igaz, nem T7600-zal, hanem T7200-zal pl.) De oké, néha én sem akarom megfizetni az "IPS felárat".
De hogy valamennyire ON is legyek, tapasztalt valaki olyan Intel 5100AGN-nel (T500-ban van), hogy időnként "belassul" vele a netezés? Nem tudom, hogy arról van-e/volt-e szó, hogy az öregedő router-em (Linksys WRT160N DD-WRT firmware-rel) már nem bír rendesen kiszolgálni két-három draft N-re képes eszközt egyszerre. (Akkor is tapasztaltuk, amikor nem volt semmi folyamatban, ami foglalta volna a sávszélt, sima böngészés a T60-on, ami nem akadozott + ugyanez a T500-on is, ahol időnként 30-40 mp-es betöltési idők jöttek elő.)
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Francia91 #44620 üzenetére
Erre a tesztre én is emlékszem (bár simán kiment a fejemből, hogy van WXGA T60 is), de gyakorlatilag eddig nem botlottam bele ilyen modellbe (tehát úgy, hogy type nr. alapján valóban be tudom azonosítani), most pedig van egy a Hardveraprón. T60(p)-nál amúgyis a widescreen a ritka darab.
Ráadásul az eladója elírta a type number-t, nekem kellett kitalálnom belőle egy betűt, valamint a felbontást is (mert a helyes képpontszám mellett SXGA+-t sikerült írnia). Valószínűleg azért, mert korábban valóban volt egy eladó SXGA+ felbontású, 14" T60-a, és kopipésztelte a saját korábbi hirdetés szövegét.
alfa mondjuk szereti sűríteni a hirdetései szövegét, ilyen "X laptop! (mellesleg van Y típusú is!)"-módra, úgy könnyen elkerüli az ember figyelmét.
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
"a T60 tavaly november végétől szélesvásznú kijelzővel is rendelhető, így a hagyományos, 14 és 15 hüvelykes képátlójú TFT-t tartalmazó modellek mellett feltűnnek a 15,4 hüvelykes monitorral ellátott típusok is. A widescreen panelek a konfigurációtól függően WXGA (1280x800 pixeles) vagy WSXGA+ (1680x1050 pixeles) felbontást nyújtanak, a grafikus vezérlők palettáján pedig a lapkakészletbe integrált GMA950 és az ATI Mobility Radeon X1400 mellett feltűnt az ATI Mobility FireGL V5250."
alfa156 kollégánál is volt pár darab 1280x800-as T60 eladó
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Nem is tudtam, hogy volt 15,4" wide WXGA (1280 x 800) felbontású T60, de mégis. Thinkwiki sem tud róla.
-
Borote
addikt
Az IPS-t elég nehéz összehasonlítani a 'LED LCD'-vel, tekintve hogy az IPS is az LCD technológiába tartozik, a LED pedig a háttérvilágítás formáját jelenti.
Az OLED dolog teljesen egyéni ízlés kérdése (nekem picit furcsa a színvilága), bár a technológia maga igen szimpatikus, az SGS féle oled kijelzők nekem nem tetszettek. Viszont monitornál (ahol sok a statikus elem) lehet, hogy nem éppen ideális (legalábbis jelenleg), és fogyasztás szempontjából is előfordulhat, hogy nem lenne a legjobb döntés, mivel sokkal gyakrabban dolgozunk világos, mint sötét háttér mellett (ez ugye notebook esetén számíthat).(Mobilarénás cikkekben is rengetegszer látja az ember, hogy 'mezei TFT' kijelző, de az nem tűnik föl senkinek, hogy az IPS és a OLED is TFT?)
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Az volt az IPS-ses?
Tikakukac: tudom, hogy nem ugyanaz, de összehasonlítani csak lehet a kettőt, hisz két ugyanazon eszközről beszélünk (mármint ami a betöltött szerepüket illeti). Én bizony merészelek kijelzőt kijelzővel összehasonlítani. Ha nem tennénk az IPS vs. LED LCD összehasonlításnak se sok értelme lenne.
eric.cartman: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
A kettő nagyon nem ugyanaz, ezt azért így ne hasonlítsd.
Grátiszban azért remélem tudod, hogy megeshet, hogy lehet a föld alatt leszünk már, mire lesz oled notiban.
Szóval ha akarsz rendes képet, akkor neked notiban IPS kell.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tim82
félisten
Volt lentebb egy fényképem matt TN vs matt IPS kijelzős notiról, emlékeim szerint azt írtad rá, hogy az IPS jobban tetszik.
-
senior tag
ezt feleltesd el: Mobile Broadband Activation
Kis hazánkban nincsen rá szükség! Ugyanis te nem egy "bianko" SIM kártyával vetted amit gyárilag a LENOVO ad hozzá pl. az USA-ban.Csak a driver kell és utána vagy a W7 beépített csatlaozási felületével (ugyanott van ahol a WiFi) vagy a Connection Manager segítségével tudsz kapcsolódni
" I'm fat, but you're ugly. I can diet... :D "
-
hito
nagyúr
válasz Tikakukac #44611 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem. Még csak mobilban volt IPS paneles készülékem, de ott nem jött be. Mondjuk a sima LCD-től jobb, de AMOLED párti vagyok. Majd ha jönnek AMOLED paneles notik, akkor váltok, addig nem izgat az IPS.
-
hito
nagyúr
válasz kecsawi #44605 üzenetére
Igen, de nekem a beépített az nem a dokkolóba beépítettet jelenti. Akkor már lehetne USB rackbe is beépített. Nincs kompromisszum, nekem a beépített az bizony beépített.
Más: megvettem a miniPCIe HSDPA kártyát. Méghozzá pont azt a fajtát amivel gyárilag is lehetett venni (Ericsson F3507g). A helyszíni kipróbálás során az agyvérzés kerülgetett. A srác is és én is vittem csavarhúzót. Én egész készletet, jó minőségű, tekertem már ki olyan csavart amit mással nem lehetett csak ezzel a készlettel.
Az idióták olyan szinten tekerték bele a kártyarögzítő csavarokat a helyükre, hogy csak az egyiket sikerült véres veríték árán kicsavarni, a másiknak el lett darálva a feje. Csillaggal esélytelen volt, kerestem egy laposfejet ami pont beleillett, bár ne tettem volna. Széthajlott a csavar fejébe, de a csavar meg se moccant. Szóval viszem szervizbe, majd ők kitekerik ha már ilyen jól sikerült nekik eggyé építeni a kasztnival.Driver egyébként felment, de egyelőre nem tudom használni, mert a hozzá való alkalmazás (Mbile Broadband Activation) az ország és a szolgáltató kiválasztása után (utóbbi egyébként csak egyéb lehet) azt írja, hogy hiba történt a WAN hardver inicializálása közben. Eszközkezelőben minden driver szépen fenn van. Mi lehet a baj?
Tikakukac: mi a baj a kijelzővel? Hogy nem matt?
auti100td: mi ez az SL ellenszenv? Te is azt mondod, hogy az SL nem Thinkpad? Nálam egyszerre volt most egy T61 mellett és nincs szégyenkezni valója, hidd el.
-
senior tag
-
Tim82
félisten
válasz kecsawi #44605 üzenetére
Ultrabase-zel együtt azért ez már nem a "kicsi, könnyű, hordozható" kategória.
-
brd
nagyúr
Kicsit off, de itt sok okos, ügyes, és igényes ember van: milyen programmal lehet tetszőleges képfrissítést beállítani? A PowerStrip-et használtam eddig, de az sajnos nem működik az új VGA-val, remélem, csak egyelőre...
Egyébként ~47,960Hz, és ~50,020Hz, amit be szeretnék állítani (egyébként filmnézéshez kellenek ezek, az egyik egy picit több a 2x23.976-nál, a másik picit több a 2x25-nél). Eddig ez az egyetlen program, amivel jutottam valamire, de ez csak egész számú Hz beállítását engedi.The only real valuable thing is intuition.
-
Tikakukac
titán
Én meg mindig arra akarok cserélni, hidd el, elég csecse cucc az is, csak egy másik oldala az életnek
A bajom a kijelzővel meg a billzettel van, amiatt nem adnám el az x200s-t.xboy89: Ööö, hát izé. Én most itt megvizslattam a töltőket, és valahogy egyiken sem találtam 20 voltot, ha már futi egy W520-ra, akkor legyen használt gyári töltő, ez az átalakítós dolog hülyeség.
audi100td: Neeeem 2530p vagy 2540p-re
Azért volt alkalmam fogdosni ilyen SL-t is, hát azért nagyon elvetemültnek kell lennie annak, aki egy ilyet cserét bevállal[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Dell Precision M4800
- ASUS ROG Strix G16 - i9-13980HX/32 GB/4 TB SSD/4080 RTX 12 GB/2 év garancia
- Lenovo ThinkPad L13 - 13.3" FHD IPS, I7-10510U, 16/256 NVMe SSD, type-c +SZLA! +GARANCIA!
- ACER NITRO 5 15.6" FHD 144HZ-INTEL CORE I5 10300H/ GTX1650/ 8GB/ 512GB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest