-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
-
b.tibor72
csendes tag
S.O.S kérlek segítsetek ! Elrontottam a bios fríssítést a t61-en azóta nincs kép, csak a ledek égnek és a dvd és a merevlemez működik segítsetek, hát ha van valami megoldás !
BALÁZS TIBOR
-
Borote
addikt
Sajnos ebben nem tudok segíteni, hogy ott melyik szám mit jelent
De előfordulhat, hogy a CPU magoknak és a CPU package-nek eltér a hőmérséklete, illetve az is lehetséges, hogy a chipset magasabb hőmérsékletet produkál - a 48 fok miatt bőőőőven nem kell aggódni. (Én pl a teljes hőmérsékletet nem is tudom 47-48 fok alá tornászni, a CPU hiába hűl le, lesz olyan alkatrész, amire a TPFC magasabb hőmérsékletet mutat).
SSD-ben pedig néha nincs is szenzor.A legrosszabb ami történhet, az a hosszan tartó magas (70-80 fok fölötti) hőmérséklet + a hirtelen magas hőingadozás. Ha 50-55 fok között üzemel, nem hinném, hogy olyan hatalmas probléma származna belőle. Persze így a gép alja egyenletesen át van melegedve, de ez legyen a legnagyobb gond (amikor zavarna, ráteszem egy márványlapra, az szépen elviszi a feles hőt).
Aztán ha hülyeséget beszélek, és más jobban ért hozzá, majd kijavítanak
(#43483) Dhampir: Smartservice-be kell vinni - rémhír terjesztés helyett
-
Tim82
félisten
válasz Santosh #43493 üzenetére
Nekem ilyet eBay-ről rendelt kínai hűtő csinált utoljára T43p-ben (ami nem gyári volt, csak gyáriként próbálták rám sózni). Utángyártott hűtőkkel szokott ilyen probléma lenni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Francia91
veterán
válasz Santosh #43493 üzenetére
Vedd ki a bordából a ventit, a tengelyét kend meg fél csepp műszerolajjal, vagy vmi szilikonos zsírral, de csak picit tégy rá! T60/T61 ventikkel szokott működni ez a megoldás elég hosszútávon. ha ez sem javít, akkor venticsere szerintem.
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Xmodule #43492 üzenetére
Az csak a Power Management Driver volt. A Power Managert itt tudod leszedni. Ez Win7-es, de ne ijesszen el, telepítsd Windows 7 kompatibilitási módban rendszergazdai jogokkal és jól fog működni. Aztán ki fog adni egy akku ikont a Tálcára, arra duplakatt, Battery fül --> Battery Maintenance és itt megtalálod a %-os beállítást.
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Santosh
tag
Sziasztok!
Van egy IBM T42-m, és a gondom vele az, hogy minden kikapcsolás utáni bekapcsolásnál azt írja, hogy FAN ERROR, és leáll. Ilyenkor ki kell szerelnem a ventit, majd vissza, és utána működik a következő kikapcsolásig. Működés közben teljesen jól működik és jól hűt a hűtő.
Volt egy hűtőcsere a gépemben, azóta csinálja ezt. Az előző hűtő tényleg hibás volt, traktor hangja volt, de ott érdekes módon nem írt FAN ERROR-t. Mi lehet a gond?
Előre is köszönöm.
-
Xmodule
őstag
-
Tim82
félisten
válasz Coccolino_O #43487 üzenetére
Egyébként én úgy tenném fel a hirdetést, hogy megkeresném a típusszámot (megtalálod a gép alján matricán, ha nem kopott le: valami ilyesmi felosztásút keress, mint pl. 2007-6QU; ha ott nincs meg, BIOS/Everest/Aida64/PC Wizard is megmondja, általában az alaplapi adatoknál). Azután itt beírnám: [link] (a jobbra található "Quick Path" részbe érdemes, a fent írt felosztásban (négy számjegy-kötőjel-három betű v. számjegy)), innen kimásolnám az eredeti specifikációkat, majd leírnám, hogy ehhez képest milyen bővítések történtek.
Utána írnék a külső állapotról, akkuról, ill. vinyó állapotáról pár szót. Néhány fotót csinálnék róla (az aljáról nem lényeg, a fedél, a nyitott állapot és a két rövidebbik oldal viszont nem árt, illetve ha vannak külső hibái, azokról is). Ha az aljáról is készítenék fényképet és megvannak még a gyári matricák, az S/N-t, illetve a Windows serial-t kiretusálnám.
Még feltennék egy screenshot-ot a Power Manager szerinti akkuállapotról, illetve a HD Sentinel állapotjelentéséről.
Ha még megvan a gépen a recovery partíció (ez egy rejtett partíció a vinyón, innen lenne visszaállítható a gyárilag a géppel adott OS), azt is megírnám.
Egy jól megszerkesztett hirdetéssel már félig el is adtad a gépet.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Fifi
őstag
válasz Borote #43475 üzenetére
Szóval az én beállításaim túl óvatosak és nyugodtan hagyjam felmelegedni 55 fokra és csak akkor kapcsoljam be a ventit? Nem akarom kinyírni szegényt és szeretném, ha jó sokáig szolgálna még. Mi az a tartós hőmérséklet, amin üzemelve tuti nem károsodnak, használódnak el az anyagok benne idő előtt? Inkább pörögjön állandóan, minthogy baja legyen.
Gondoltam, hogy megnézem az összes fellelhető sensor értékét és a legmagasabbat mutatóhoz állítom a ventilátor szabályozását. Ezeket találtam:
fifi@blackbook:~$ sensors
acpitz-virtual-0
Adapter: Virtual device
temp1: +48.0°C (crit = +100.0°C)
thinkpad-isa-0000
Adapter: ISA adapter
fan1: 1965 RPM
temp1: +48.0°C
temp2: +0.0°C
temp3: +0.0°C
temp4: +0.0°C
temp5: +0.0°C
temp6: +0.0°C
temp7: +0.0°C
temp8: +0.0°C
coretemp-isa-0000
Adapter: ISA adapter
Core 0: +41.0°C (high = +95.0°C, crit = +105.0°C)
Core 2: +41.0°C (high = +95.0°C, crit = +105.0°C)
fifi@blackbook:~$ sudo hddtemp /dev/sda
WARNING: Drive /dev/sda doesn't seem to have a temperature sensor.
WARNING: This doesn't mean it hasn't got one.
WARNING: If you are sure it has one, please contact me (hddtemp@guzu.net).
WARNING: See --help, --debug and --drivebase options.
/dev/sda: INTEL SSDSA1NW160G3: no sensorSzóval a CPU hűvösebb lenne, mint a System temp? Vagy rosszul értelmezem, vagy csalnak az értékek?
Az SSD-ból pedig nem tudok hőmérsékletadatod kiolvasni -
Francia91
veterán
-
Chaser
legenda
válasz Coccolino_O #43481 üzenetére
Sztem dobd fel 40k-ért, annyiért reális. Vagy kicsivel többért hátha elviszik, ha nem akkor engedsz egy keveset.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Xmodule
őstag
Üdv. Van nekem egy ThinkPad x121e ami most 24/7 ben megy. Kérdésem az lenne, hogy az akksit érdemes e kivenni vagy maradhat benne? Azért kérdezem mert a töltést folyamatosan kapja. Köszönöm
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Dhampir
félisten
válasz _adaml21_ #43482 üzenetére
A Mysoft honlapján találtam az alábbi információkat.
LENOVO THINKPAD - Szervizgarancia
Az ügyintézéshez szükséges dokumentumok
Számlamásolat
Jótállási jegy
Aloha Informatika Kft.
06 (1) 361-42-60
1117 Budapest, Irinyi József u. 30.Menete
Be kell vinni a hibás készüléket a márkaszervizbe.Erről az Aloháról azt kell tudni, hogy egyszer bevittem egy új ProBookot hozzájuk, mert a műanyag keret nem illeszkedett rendesen a kijelző körül. 1-2 napot pihent náluk a gép, mikor elmehettem érte, de azzal hajtottak el, hogy nem tudnak vele mit csinálni. BKV bérletem nem volt, kilométereket gyalogoltam az éppen akkor "csúcsra járatott" nyári kánikulában. Kösz... A HP vagy két hónappal később hívott fel, hogy miben tudnak segíteni.
Lehetséges, hogy a Lenovo gépeket komolyabban veszik.
Azonban a Lenovo Ideapadek ingyenes háztól-házig szállításos garanciával rendelkeznek, legalább nem neked kell talpalni vele.
A Lenovo tudásbázisában az összes szerviz fel van sorolva.
Eszerint szerencsére nem csak az Aloha létezik.A Dell garanciájának és az ügyfelekhez való remek hozzáállásának nincsen párja.
[ Szerkesztve ]
-
_adaml21_
őstag
A thinkpadek garijáról tudtok nekem véleményt alkotni? Milyen pl. egy dell NBD-hez képest?
-
Chaser
legenda
válasz Coccolino_O #43478 üzenetére
Akku gyártóját, elhasználtságát aida megmondja, ennyi a lényeg. Felbontást ott is megnézheted v winben. Ha intel vga-s akkor 1024-es, ati-sból meg csak 1400-es van.
"A bill alapból német, de van hozzá matricám, de azzal nem olyan szép, ezért sem raktam fel. " De ettől független egy magyar bill 2x annyiba kerül mint egy német_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tim82
félisten
válasz Coccolino_O #43478 üzenetére
Pl. megnézed, mekkora a felbontás a Windows szerint? (De akár egy Everest/Aida64/PC Wizard is megmondja.) Akku állapotát meg a Power Manager megmondja, már ha fel vannak téve ilyen gyári Lenovo segédprogramok.
-
Coccolino_O
őstag
válasz Chaser #43477 üzenetére
Azt honnan tudhatom meg, hogy milyen panel van benne?
Az akku 6 cellás, hogy mennyit bír, nem tudom, mert mindig hálózatról megy. A bill alapból német, de van hozzá matricám, de azzal nem olyan szép, ezért sem raktam fel. Viszonylag hamar megtanulható amúgy, hogy mi hol van, persze, van aki kényes az ilyesmire. A gép állapota szerintem kiváló, a zsanérjai masszívak, egyedül talán ami gond, hogy a tetején viszont vannak karcolások.
-
Chaser
legenda
válasz Coccolino_O #43476 üzenetére
Nem mind1, hogy 1400-es v 1024-es panel van benne. Akku se mind1 milyen, mennyit bír. Billzet magyar/más, gép állapota, stb Ezek függvényében 35-45k reális.
-
Coccolino_O
őstag
Hali! Bocs az offért, de csak nem harapjátok le a fejem. Thinkpad t60-as gépem van, kb. mennyiért érdemes elpasszolni szerintetek? T7200 proci, 14,1 colos kijelző, 80 gigás vinyó, 2 giga ram, meg valami integrált intel vga. 40-45-re gondoltam, habár nem vagyok tisztában az árakkal.
-
Borote
addikt
Nálam úgy működik (X61 tableten), hogy ha 55 fokot eléri, akkor kapcsol be a venti, ha lehűti 50 fokra, akkor kikapcsol. Folyamatos ventivel nekem is 48 fok körül menne alapjáraton), de én jobban szeretem, ha legalább félidőben passzív a gép. (Ha pedig csak áll az asztalon akkor elmegy majdnem teljesen passzívban).
-
Fifi
őstag
Sziasztok!
Eddig nem foglalkoztam a T410s venti hangjával, de mostanában többet éjszakázom a gép mellett, ezért gondoltam, hogy szabályozni kellene. Debian alatt kézenfekvő volt a thinkfan program használata, mely szépen teszi is a dolgát, de nekem kellett megadnom, hogy milyen rendszerhőmérséklet mellett milyen fordulaton pörögjön.
Ez ügyben kérnék segítséget, hogy mely hőmérséklet tartomány lenne az ideális.
Most így állítottam be a ventilátor fokozatait
0. fokozat: 46 Celsius fokig nem kapcsol be.
1. fokozat: 47 foknál kapcsol be, mely kb. ~1970 RPM, ha lecsökken 45 fokra akkor visszakapcsol 0-ra
2. fokozat: 52 foknál kapcsol be, mely kb. ~3520 RPM, ha lecsökken 50 fokra akkor visszakapcsol 1-re
3. fokozat: 57 foknál kapcsol be, mely kb. ~3770 RPM, ha lecsökken 52 fokra akkor visszakapcsol 2-re
6. fokozat: 62 foknál kapcsol be, mely kb. ~3990 RPM, ha lecsökken 57 fokra akkor visszakapcsol 3-ra
7. fokozat: 67 foknál kapcsol be, mely kb. ~4668 RPM, ha lecsökken 60 fokra akkor visszakapcsol 6-raÍgy böngészés, szövegszerkesztés mellett 47-48 fokos a gép, tehát szinte mindig az 1 fokozaton jár.
Egy 720p-s mozi mellett stabil 53 fokot jelez.Szerintetek ez így jó vagy túl óvatos és esetleg 50-55 fokig is ki lehetne kapcsolni a ventit?
Egy dolgot nem tud ez a thinkfan, az pedig a full speed fokozat, ami 5600 RPM-et jelentene, bár remélem arra nem lesz soha szükségem.
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
-
buvartacsko
addikt
válasz buvartacsko #43471 üzenetére
"We are precluded to discuss with the general public the reasons why the business units opted not to support the Intel® Ultimate N WiFi Link 5300 in Windows* 8."
-
buvartacsko
addikt
válasz ielektros #43470 üzenetére
nekem x200 tableten nem működik rendesen a wifi. nincsen wwan és gps támogatottság se windows 8 alatt.
wifi sleep után felébredve azt csinálja, hogy 5-6 mpig csatlakozva van, utána megszakad vagy 20 mpre, utána újra connectel. rendkívül idegesítő. wwan és gps.. tudok ezek nélkül élni..
viszont, intel miatt nincsen rendes opengl.. felraktam a moddolt drivert, de van ahol szarakodik.
de jó, hogy a régi gépeken működik.
-
ielektros
senior tag
válasz Shatterstar #43465 üzenetére
nekem az X61s -en L7500-al a win8 sokkal pattogosabb mint win7 volt. Es minden mukodik a jelenlegi driverekkel. T61-en szerintem szinten nem lesz semmi gondod a driverekkel.
-
Francia91
veterán
válasz Shatterstar #43467 üzenetére
Én rátettem a StarDock Start8-at, abban be lett állítva, hogy az Asztal legyen az indulókép, így már 1,5 hónapja nem is láttam a Metro felületet
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Shatterstar #43465 üzenetére
Nekem T60p-n van Win8 (is), feltűnően gyorsabb a Win7-nél, hűvösebb CPU és GPU 4-5 fokkal, ráadásul Win8 jobban csipázza a FullHD videókat, kisebb terhelés mellett is viszi röccenésmentesen. Sztem próbáld ki, gyors rendszer
-
Shatterstar
aktív tag
T61-re érdemes Win8-at telepíteni? A 7-es változat rohadtul le tudja terhelni szegény masinát az aero-s felületével és ezért akarnék váltani.
Why are you wearing that stupid man suit?
-
buvartacsko
addikt
válasz Shadowfax #43451 üzenetére
LOL, bye-bye ThinkPad.
Ez tényleg belépő az Apple világába. Részemről azt hiszem le is íratkozok a topicról. A garancia pár nap múlva lejár a gépemről, ha valami baja van már úgysem tudok segítséget kérni, ezek után pedig nem tervezem a ThinkPad vásárlást.
Köszöntem szépen az IBM-nek, hogy létrehozta ezeket a szuper gépeket, és nem köszönöm a lenovonak, hogy szétbaszta őket.
[ Szerkesztve ]
-
ielektros
senior tag
Wow. X61s-re tettem egy Middleton BIOS-t [link] a SATA II miatt. Kis Corsair Force 60GB-os ssd van csak benne, de megtaltosodott szepen. SSD + BIOS upgrade.
Nem hidtem volna, hogy ekkora lesz a kulonbseg SATA-I SATA-II kozott.
bar az elso kepen nem egeszen ertem az 1.3MB-os iras sebesseget 4K-nal, de lehet, hogy a rendszer kavart be mert ugye azt a disk-et mertem amin futott az oprendszer is.
[ Szerkesztve ]
-
Shadowfax
addikt
válasz CharlieDrop #43457 üzenetére
Nekem annak tűnik.
A Thinkpad Helix bemutatóján látható, milyen lesz ez a virtuális trackpoint "billentyű". Hát nem tudom, mit is mondjak erre. -
Borote
addikt
válasz BalazsKKa67j #43455 üzenetére
Én csak azt mondom, hogy nem biztos, hogy vesződnék a CPU cserével, ha úgy látom, hogy nincs olyan hatalmas várható különbség a kettő között.
Azt nézd meg, hogy melyik CPU bírja jobban az alulfeszelést, én azt választanám Már csak azért is, mert az maximális terhelésen is kisebb hőtermelést és melegedést fog jelenteni. -
Borote
addikt
válasz BalazsKKa67j #43449 üzenetére
Az én CPU-mban is van ilyen (L7500), de őszintén szólva én nem vettem észre drámai különbséget, hogy 800 helyett 600MHz-n futott volna a 8-as helyett 6-os szorzó révén.
-
Shadowfax
addikt
válasz Shatterstar #43440 üzenetére
Szerk: Mikor startolnak az idei új TP-k?
Szerintem április-május környékén, ahogy szokott.Kiszivárgott a T431s és az X230s kézikönyve, ami némi támpontot nyújt az új termékvonalról: letölthető pdf 1 és pdf 2
Nem szoktam beállni a károgók mögé, de az nagyon gáz lesz, hogy a pöcökegér dedikált fizikai billentyűi eltűnnek, helyette azt is a touchpadon kell nyomkurászni.
-
Borote
addikt
válasz BalazsKKa67j #43446 üzenetére
Csak azon múlik, hogy melyik darab hogy sikerült, mert architekturális különbség nincs a kettő között. Amit bír az egyik, azt elviekben a másik is bírhatja.
Bár az furcsa, hogy a legkisebb órajel-hez 0,825V jó, a fölött pedig műár 1V-on kell mennie, az bazinagy különbség.
(Az is meglepő, hogy 0,825V-t engedi). -
-
metal01
őstag
Panel mögé került porszemet, piszkot hogy lehet kitakarítani? Meg egyáltalán hogy kerül oda? Először azt hittem, hogy egy dead pixel, de nem az. Valami porszem, ami fekete, és zavaró nagyon...
-
Borote
addikt
válasz BalazsKKa67j #43443 üzenetére
Tartottam tőle, hogy ez lesz az indoklás
Azt a fogyasztási különbséget el tudod érni azzal, hogy RMClock-kal alulfeszeled a CPU-t.Az össz fogyasztásbeli különbség ott lesz tetten érhető, hogy a T9400-ban kétszer akkora a cache. és annak picivel nagyobb a fogyasztása.
Az, hogy az egyikre 25W TDP van írva, a másikra pedig 35W, nem jelent semmit.
Azt nézd meg, hogy melyiknek mennyi a minimális órajele (minimum szorzója), illetve hogy mekkora a minimális beállítható feszültség - ha ez megegyezik, akkor nincs sok értelme.[ Szerkesztve ]
-
BalazsKKa67j
tag
A p8700 jóval kevesebbet fogyaszt és teljesítményileg pedig csak kevéssel gyengébb,mint a T9400.És nekem kell a hosszú akkuidő.
-
ielektros
senior tag
válasz BalazsKKa67j #43439 üzenetére
Nem veszes, de miert "butitod" a procidat? Szerintem a T9400 6MB cache-el tobbet er.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
Miért szeretnéd kicserélni ezt a két CPU-t egymással? Csak kíváncsiság, mert olyan markáns különbség nincs a kettő között.
Bár azt furcsállom, hogy a T9400-hoz nem írja az Intel honlap az Idle states-et. -
Shatterstar
aktív tag
Miért akarod kisebbre cserélni? Amúgy maga a művelet engem is érdekelne.
Szerk: Mikor startolnak az idei új TP-k?
[ Szerkesztve ]
Why are you wearing that stupid man suit?
-
BalazsKKa67j
tag
Sziasztok!
Egy W500 prociját szeretném kicserélni(T9400) egy R500-éval(P8700)Mennyire nehéz művelet ez? Szakember szükséges hozzá?
Köszi!
-
CharlieDrop
veterán
Hm, na nekem egy 500 GB-s Hitachi HTS7250 vagy mi van benne
és gyorsabban ír, mint olvas
rendre
103.1/103.1
32.83/38.19
0.377/0.672
0.622/0.664ezt meg hogy?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Francia91
veterán
válasz Minstrel #43432 üzenetére
sztem ott vmi gebasz lehet. Az 500 Gb-os WD Scorpio Blue HDD-m (5400rpm) Caddy-ben 70 Mb olvasást és 62 Mb írást produkál. Küldök is róla egy képet még ma. Töredezettségmentesítés tud rajta javítani (My Defrag-ot használok)
-
soldi3r
veterán
most állok neki telepíteni az x200-at, hogy friss telepítéssel kapja majd meg az új gazdája
ráadásul úgy néz ki az x60s-ből csinálok egy 2530p-t
vissza kéne boltolnom a régirégi t40-em, különben nem lesz itthon tpE30 (oo=[][]=oo)
-
Tp_fan
tag
,
[ Szerkesztve ]
Kedves nyugdíjasok! Mi fiatalok, néha rosszalkodunk. Ti két világháborút csináltatok. Akkor most ki szégyellje magát!?
-
MrSealRD
veterán
válasz brekiisti #43428 üzenetére
Előző táskát én is 6 év után cseréltem. Funkcionálisan az is jó volt, de sajnos úgy nézett már ki mintha megjárt volna egy háborút.Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
MrSealRD
veterán
válasz brekiisti #43425 üzenetére
A másikat(Business Backpack-et) még nyáron vittem el. Azóta is azzal járok munkába...Nagyon elégedett vagyok vele. Remek táska és mintha tegnap vettem volna.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
brekiisti
tag
válasz CharlieDrop #43424 üzenetére
-
Chaser
legenda
válasz JAGER 10 #43419 üzenetére
Az biztos, hogy nagy baja nem lenne még műanyag gépnek se benne ha leejtik Nyáron szerettem használni, nem izzadtam alatta mint a hátizsák alatt.
audi100td: Lehetséges hogy van belőle LG, de panasonic biztos van.
-
Shatterstar
aktív tag
Nekem egy Samsonite táskám van és annak ellenére,hogy sokak szerint nem túl tartós nekem tökéletes szolgálatot teljesít mikor 1 évben egyszer lemegyek a Balatonra nyaralni
Hozzáteszem még véletlenül sem a drágább notebook táskák közül való!Why are you wearing that stupid man suit?
-
Chaser
legenda
válasz JAGER 10 #43413 üzenetére
Nekem is van egy ilyenem az ágyneműtartóban Ez egy TP Deluxe nem? 2db 15-ös gépet is könnyen lehet benne vinni. A T60-asét abból a szempontból jobban szeretem, hogy az feleakkora mint ez.
audi100td: Ha nem tévedek nagyot T500-ba kell, abban meg nem láttam LG-t, persze lehet van.
-
kecsawi
senior tag
Sziasztok! Az L430 és az E130 között vacillálok, nem tudom eldönteni, melyiket lenne érdemesebb bevállalni. Pont a méret és a minőség kettőse között őrlődök. A különbségeket nagyjából átolvastam, csak azok mértéke nem tisztázódott még le... ( lehet elzarándokolok vmi olyan helyre ahol meg lehet ezeket tapogatni is? ötlet?)
-
Gondwana
addikt
válasz JAGER 10 #43413 üzenetére
(Nem szenyaságból, de én meg lefotózhatnám lassan az én ilyenemet, amit az X200 Tablettel vettem, hogy néz ki egy év után, ha tényleg rendesen van használva, azaz gyakran volt X200T + T60 egyszerre hordva benne, meg hasonlók. Szóval az oldalán a gyöngyvászon kikopva, a pántja 2 hónap használat után kezdett szétfoszlani, zipzárlbehúzó-leesések voltak, amelyik az elején a piros pöttyös, azt kb. 1-2 hét után talltam meg melóhely előtt a fűben, most úgy visszaszereltem. Tudom, mert már 1001x ki lett itt tárgyalva, hogy nem a lenovo intézi a garanciáját, hanem talán Targuséktól kell hozzá RMA-t kérni, és intézik, de szerintem nekem Szerbiába nem fogják kiküldeni a cseredarabot. Mondjuk, újabban Kata táskával is volt zipzár-bajom, úgyhogy az én szektámban továbbra is minden csak második lehet a kommersz Deuter mögött)
Szerk.: Peter M táskaélményeiről akad még itt ez-az, ha jól emlékszek (mert kereséshez most lusta vagyok)
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
JAGER 10
tag
Maximalista ThinkPad tulajok figyelmébe ajánlom a ThinkPad táska hirdetésem. Elég ritka és igényes darab!
-
-
Chaser
legenda
Sztem olya mind1, hogy sony v sanyo. Gondolnak egyet aztán kapacitásuk jó része elszáll. Ha használod, ha nem. Ha tutira akarsz menni akkor panasonic. azt lehet használni is, akkor se lesz vele ilyen gond.
-
Gondwana
addikt
Ha elmegy-visszajön-elmegy majd egy idő után megszűnik a háttérvilágítás, akkor fénycső (néha vörös begyújtással indul, majd kifehéredik). Ha - mintha baltával elvágták volna - hirtelen megszűnik, akkor inverter, rendszerint a kis trafó előtti FET unja meg a kapcsolgatást (durván 50-90kHz), itt, Szerbiában több helyen javítják is (ezt az után tudtam meg, miután nekem is megérkezett a csereinverter a hugom X31-ébe)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
ielektros
senior tag
most akkor sotet es semmi vilagitas nincs, csak fenynel latod a kijelzot, vagy van valamennyi vilagitasod csak nem eleg eros?
Ha jol gondolom akkor egyszer csak elment a vilagitas. Ez inverter hibara utal. Az inverter 10-30€ kozott mozog altalaban. A munka meg nagyon valtozo ha te nem tudod kicsrerelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest