Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
_q
addikt
válasz rgeorge #44597 üzenetére
Úgy gondoltam vennék egy HP vagy DELL gyári adaptert és lehet kapni hozzá átalakítókat. Így én csinálnék belőle "univerzálisat", hogy a lenovo csatlakozót rátenném a végére. Elvileg a paraméterek megegyeznek, viszont aki jártasabb a témában gondoltam megvárom, hogy rábólintson vagy esetleg megmondja ha rossz az elképzelés.
-
rgeorge
addikt
Szerintem ha talász ilyen paraméterekkel töltőt, akkor egyedileg lehet megítélni, hogy az mennyire megfelelő (paraméterek, gyártó alapján). Univerzális töltőt találni 120W felett már problémás lesz, szerintem.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
_q
addikt
Thinkpad w520-hoz ha esetleg nem gyári adaptert használnék/vennék, hanem szintén gyári csak más gyártó által gyártott 135W vagy 170W-os adaptert amit átalakítóval használnék az mennyire megfelelő? Nem teszi e tönkre a gépet illetve működne e vele.
A gyári lenovo nem olcsó ezért gondolkoztam egy ilyen alternatíván, ha ugyan úgy megfelel. Nem szeretnék után gyártott töltőt venni és ha azt az előbb említett alternatív megoldást választanám se szeretnék vele ott kikötni, mint ha egy utángyárttat vettem volna. Pl amit olcsón találtam gyári HP, DELL adapterek.
Tehát aki jártas ebben, mi a véleménye?[ Szerkesztve ]
-
audi100td
nagyúr
válasz tototos #44583 üzenetére
A Win8-as hotkey engem is megszívatott, szerintem bugos. Egyel régebbi verziót tegyetek fel, ha rámentek a honlapon a driver részleteire, ott lesz a lap alján az archívum ahonnan le lehet tölteni.
eric.cartman: Nálam Win8 alatt működött a BT és minden egyéb (TP W500). Egyedül a toolbox-al voltak gondok, azzal még együtt lehet élni szvsz. User error ellen nem tudok mit tenni.
hito: X301-et tudom a figyelmedbe ajánlani, igaz 13,3", de szintén pehelysúlyú. Displayport van rajta, HDMI egyik igazi ThinkPad-en sincs tudtommal, de adapterrel megoldható. 80-90 még ma is necces szerintem, de nem kizárt, hogy találni. Vagy T400s lenne még, 14,1", de mindössze 1,8kg kb. 12"-os kategóriában a lenovo-nál nincs optikai meghajtó, beépített DP is csak X220 óta, X200/X201-nél dokkolón.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Van olyan 12"-os Lenovo gép ami rendelkezik beépített ODD-vel és HDMI kimenettel?
Ja és használtan 80-90eFt-ért hozzá lehet jutni.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
cellpeti
nagyúr
válasz eric.cartman #44588 üzenetére
w7 kompatibilitással se megy fel az a baj. Pedig tuti meg lehet oldani, mert egy 1000éves HP NC6220ason is fent a BT driver.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Tim82
félisten
Ha ez lesz a nyitja, akkor fail a részemről, eszembe sem jutott, hogy esetleg nem tetted fel az AC-t.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Francia91
veterán
Programok eltávolítása menüpontban töröld le a On Screnn Display-t, indítsd újra, majd tedd fel a Win7-es Hotkey Features cuccot Win7 kompatibilitási módban rendszergazdai jogokkal és jó lesz megint az OSD. Most csináltam meg, nálam működik megint.
/Win8 alatt/[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
válasz eric.cartman #44582 üzenetére
nekem igen, habár a BT-t még nem tudtam feltenni
-
hito
nagyúr
Én nem tudom miért ilyen kurv@ bonyolult belőni a hotkey-t, nekem se megy. Miért nem tudnak egy értelmes vezérlőt írni neki, amit az ember tényleg csak feltelepít és működik ahogy kell.
Annyit sikerült elérnem win7 alatt, hogy egy-két Fn dolog és az oldalt lévő hangerő állítás + némítás működik, de a rádiókat nem lehet kapcsolni sehogy sem.
És ez azért nem jó, mert folyamatosan eszi a telepet. Tápról nem zavar, de BT + wifi folyamatos működése biztos nincs jó hatással az akksi üzemidőre.Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Felraktam a syetem update által javasolt Hotkey integration driver legújabb verzióját ami már win8 kompatibilis. Hát ennek az lett a végeredménye hogy semmi sem jelenik meg a kijelzőn csak a windos gyári vezérlőelemei, valamint így a bluetoothot sem tudom bekapcsolni.
-
senior tag
-
Gondwana
addikt
válasz cellpeti #44576 üzenetére
T500 + SSD boot: fail, mert PCIe buszon lakik az olvasó. Ha USB-n lakna, mint az X-ekben, akkor USB Mass Storage bootként tudná kezelni a BIOS, de így, PCI bootable device-ként nem kezeli le.
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Francia91
veterán
-
cellpeti
nagyúr
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,tegnap sikerült feltelepíteni a W8 Pro-t,érdekes a felülete az biztos..., sok kérdésem lenne,de a legfontosabb az hogy sem a power manager-t nem látom sehol,illetve hol lehet ki/be kapcsolni a bluetooth ? Fn+F5 csak a wifi -.t kapcsol.
Zero Defect.No Compromise !
-
cellpeti
nagyúr
T500 képes SD-ről bebootolni?
-
Tim82
félisten
Végül összeraktam annyira az X61 tabletet, hogy külső monitorral menjen (szalagkábelt kellene cserélni, amit kihúzni nem lehet a jelenlegi zsanérjából, mert valaki ragasztót csepegtetett a csavarmenetekbe -> fűrészelni kell majd, szerencsére megjött a tartalékzsanér), tudtam tesztelni a 4 GB-os modult így, de sajnos mindig ugyanott hibázik a Memtest-ben. Így megy vissza az eladóhoz.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz gari24 #44570 üzenetére
[link] (illetve hát Esc-et, de ki is írja neked )
Az audi100td által említett moddolt BIOS-hoz meg innen érdemes kiindulni.
*
Nem sérült meg az a vinyó?[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz G-lader #44567 üzenetére
Van akinél simán megy, nálam T430-on problémás.Most egyébként simán megyEzzel együtt úgy érzem hogy sok dologban (főleg erőforráskezelés) nagy előrelépés a Win8. Tény, hogy nem tökéletes, és van ami sokkal jobban volt megoldva Win7 alatt, főleg a felületek átláthatatlan váltakozása tud idegesítő lenni, de ennek ellenére hoz annyit általános felhasználói élményben (sebességben mindenképp), hogy megérje. Főleg ha az ember nem undorodik az új Start menütől, hanem nyitottan áll hozzá.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
btudos
nagyúr
válasz G-lader #44564 üzenetére
Ez azért van, mert nincs Power Manager Win8-ra, csak a Win7-eset lehet feltenni kompatibilitási módban.
(Korábban írtam hogy szarakodik nálam, én meg se tudom nyitni a programot. Az töltöttség kijelzés működik, de ha megnyitnám, not responding hibaüzenettel leáll. Hiába telepítem újra az említett módon, akkoris. )
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
G-lader
tag
válasz Giovanny #44551 üzenetére
Szia!
Én a nemsokára érkező T430u-m miatt olvastam utána, és arra (még) biztos hogy nem érdemes felrakni a Win8-at mivel a Lenovo cuccai nem támogatják még teljesen, annak ellenére hogy a gyárból is van ami már win8-al jön ki. Ami talán a legfőbb gond az az hogy gondok vannak az aksi töltési beállításokkal, azaz nem tudod bármikor megváltoztatni hogy maxra töltse az aksit, vagy inkább a hosszú élettartam érdekében 50%-ig. Ezt az elején megkérdezi, aztán utána nem tudod állítani, csak ha törlöd és újra telepíted a drivert. Nem egy kiforrott megoldás.
-
cellpeti
nagyúr
BT-hez mit húzzak le?
-
Tikakukac
titán
válasz franc0 #44559 üzenetére
Tehát a lényeg: igazándiból semmit sem tudunk, és nincs adat és nem is lesz, vagy ha van, az is hülyeség meg fals, de a win8 az nagyon jó. Értem. Legyen döntetlen, vagy nem tudom, felőlem nyerhetsz is.
A konkrét (tehát létező és nem megoldható) problémáimat a rendszerrel pedig olvashatod a topikjában, meg az összes többi emberét is. Az egyszerű nem mindig nagyszerű. Nem néztem arrafelé manapság, a problémák megoldása akkoriban annyit jelentett, hogy elküldtek mindenkit az anyukájába, majd vérig sértették, majd miután távozott az ember a topikból, párszor még jól leköpték. Nagyjából itt lett elegem a kínlódásból, meg az egész rendszerből.
audi100td: Bonyolult, az találó szó. Valóban az.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Giovanny
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszát,de nem szeretnék vitát indítani a kérdésemből
-
franc0
őstag
válasz Tikakukac #44555 üzenetére
"Fogy vagy nem? Nem. Miért? Mindegy."
Nem, nem mindegy, csak szeretnél vitát nyerni az eredeti kérdés kikerülésével.
Az a kérdés, hogy érdemes-e váltani, jó-e a rendszer.
Ennek a megválaszolására egy 40 ezer látogatóból vett statisztika minden, csak nem válasz.
De az sem válasz, hogy nem fogy, tehát rossz. Egyrészt azért, mert a kettő között nincs egyértelmű megfeleltetés, másrészt azért, mert olyan dolgok is befolyásolják a penetráció alakulását, ami nem összevethető a korábbi állapottal (a Vista idején fennálló piaci környezettel).ThinkPad X200 X201 alkatrészek: http://bit.ly/Qcadc4
-
audi100td
nagyúr
válasz Giovanny #44551 üzenetére
Szerintem érdemes, UEFI-s gépnél főleg érezhető a különbség.
Tikakukac: Azért ne felejtsük el, hogy amikor a Vista megjelent, már elég rég óta volt piacon az elavult Xp. Csak aztán jött a csalódás mert túl nagy volt az erőforrásigénye, az akkori pár éves gépeken élég szarul futott, nem beszélve a driverekkel való szívásról. A Win 7 már kinőtte ezeket a betegségeket, nincs is nagyon motiváció ami széles körben indokolná a váltást. Szerintem nagyon le van egyszerűsítve ez a cikk, jóval bonyolultabb ennél a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz soldi3r #44554 üzenetére
2 tábor van: van, akinek bejött, és van, aki megvárja a kigányolt win9-et. Ez azért megerősített benne, hogy ha idióták is vagyunk hozzá, legalább jó nagy a csapat, így azért nem rohanok majd inkább bölcsészpályára.
franc0: Fogy vagy nem? Nem. Miért? Mindegy. Ez egy erős szilvásbukta lett, tologathatunk számokat, meg vitatkozhatunk mindenről. Olyan, mint a Bing. Kardozás ott is van rendesen, de ha egyszer az sem megy, akkor nem megy. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Francia91
veterán
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,érdemes W8 telepíteni T420 -ra? Jelenleg minden driver/software megvan w8-ra?
-
Tim82
félisten
A proci FRU (field replaceable unit, tehát szervíz által cserélendő alkatrész) a Lenovo besorolása szerint, tehát igen. Viszont hacsak nincsenek látványos nyomai, a szervízt nem fogja érdekelni a processzorcsere, ha az eredeti processzorral adod be gond esetén szervízeltetni.
-
Flevo
tag
Sziasztok! Van egy E125-öm. Nem működik a mikrofon rajta. Honnan, mit telepítsek rá, hogy működjön?
-
Vegha
senior tag
-
hito
nagyúr
Na kérem alássan. Ma megvettem a T9400-es procit és kapott egy 500GB-os 7200-es Hitachi vinyót is.
A procit csak a gari lejártát követően szeretném kicserélni. Jól tudom ugye, hogy hiába komolyabb megbontás nélkül cserélhető a proci (gyakorlatilag egy csavar fogja a felelet, mint a HDD esetében, tehát nem kell a noti házát eltávolítani) akkor is ugrik a gari ha a processzorhoz hozzányúl az ember? Thinkpad SL300-ról van szó.
-
dabgergo
őstag
Hátha használ vki Lighroom-ot, lenne egy kérdésem: T530-on (i5, 8GB ram) alapból elég gyors a LR, de sokszor előfordul hogy baromira belassul úgy hogy minden más program be van zárva. Sztetek mitől lehet, van ötletetek?
-
Gondwana
addikt
válasz mitulabattyi #44543 üzenetére
A különbség csak kivett akkuval jelentkezik, ha akku van és terhelés-impulzus, kiharapja az akkubòl.
Szerk.:Lightroom - rengeteget szàmìt a korrekciòk sorrendje, pl. X201/i5/8GB csak expozìciòt/WB-t tologatva 1-2sec/kép, ugyanez lenscorrection+noiseseduction 3-5sec (7D, 10MPix, ha 18MPix, néha 10-12sec/kép is előfordul)
[ Szerkesztve ]
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
audi100td
nagyúr
válasz cellpeti #44540 üzenetére
Ha fent lenne a sw. vga driver akkor nem WDDM 1.1 állna ott zárójelben sárga felkiálltó jellel. A C:\Drivers mappában keresd meg a video mappát, majd a setup.exe-t futtasd Win7 kompatibilitással és rendszergazdaként. Ennek működnie kell, még az öreg T43-ra is fel lehetett így rakni.
Ott még hiányzik több driver, nem tudom végül mit sikerült felrakni, mit nem.
[ Szerkesztve ]
-
-
audi100td
nagyúr
válasz syabi01 #44535 üzenetére
Ha sima integrált vga-s akkor csak ennyiről van szó, viszont dedikált ATI-s gépnél kell a 90W a rendes működéshez.
cellpeti: "és a gyorsgombokra, a BT-re tudsz valami okosat mondani?"
Továbbra is hotkey features, ha hiányzik a power management driver, az is kell.
[ Szerkesztve ]
-
syabi01
csendes tag
Segítséget kérnénk!
Adott egy 90W (20V-4.5A) töltő, ezt használom most a T400-as notebookomhoz! Ha veszek egy 65W (20V-3.25A) töltőt, akkor azzal is tudom majd használni, legfeljebb hosszabb ideig kell tölteni az aksit a teljes feltöltésig?
Aki ért hozzá, légy szíves segítsen! Köszönöm! -
CharlieDrop
veterán
OSX-et telepített már valaki T410-re?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Vegha
senior tag
-
Francia91
veterán
válasz cellpeti #44530 üzenetére
T500/W500-on Win8 alatt működnie kéne a Switchable Drivernek. Windows 7 kompatibilitási módban kell telepíteni, rendszergazdai jogokkal és jónak kell lennie.
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Vegha
senior tag
Ezzel az új Synaptics driverrel csak én szívok W8 alatt ? Vagy már született rá megoldás ? Ezt az ún. Charm-ot is próbáltam (önmagát) kiiktatni az egész W8-ból, de a registry hekkelés sem segített: amikor a touchpadra húzom az ujjam a jobb szélről, akkor behozza ezt a förmedvényt. A förmedvény megjelenése pillanatában pedig ha elengedi az ember a touchpadot, akkor megjelenik egy még riasztóbb rútság: a metro UI.
SEGÍTSÉÉÉÉÉÉÉÉG !!!!!
végig nyálaztam az UltraNav beállításokat - semmi. Túrtam a netet, de még a letöltött registry script sem tudott megszabadítani ettől a hulladéktól.
Akinek kedves az élete ne töltse le a 16.2.19.2 drivert W8-ra. -
félisten
Akinek van T61-e, vagy 61p-ja diszkrét vga-val, próbáljon már ki nekem valamit....
Az mennyire normális, hogy a gpu fölött megnyomva a billentyűzetet azonnal esik pár fokot a chip hőmérséklete?
Másnál is így van?
Ilyenkor ugye az a gap pad, ami a chip fölötti hővezető elemen van, hatékonyabban érintkezik a billentyűzettel - lehet ezt valahogy úgy optimalizálni, hogy nyomás nélkül is átadja a hőt? Több fokkal hűvösebb lenne a gép... -
cellpeti
nagyúr
feltettem a W8at a T500ra, meg pár progit is az oldaláról, de meg se érezte.
-
Tp_fan
tag
Ti is látatok amit én előbb egy TP volt a Zöld Íjászban
Kedves nyugdíjasok! Mi fiatalok, néha rosszalkodunk. Ti két világháborút csináltatok. Akkor most ki szégyellje magát!?
-
Tp_fan
tag
Bocs a köríl tekintetlen kérdésért.
Kedves nyugdíjasok! Mi fiatalok, néha rosszalkodunk. Ti két világháborút csináltatok. Akkor most ki szégyellje magát!?
-
audi100td
nagyúr
válasz Chaser #44519 üzenetére
"Abból is valszeg "p", mert IPS kijelzője van"
A sima T42/T43-ból minden 15" 1400x1050-es kijelző IPS-ses, a "p" meg 1600x1200, ugyanúgy mint T60/T60p-nél.
"T400-ak 1440x900-as paneljei átlagban milyenek? Azok is még ccfl-esek?"
Van LED és CCFL is amúgy panelgyártótól függ, de csodát nem kell várni.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz Tp_fan #44517 üzenetére
T500 (15,4"; 16:10 képarány, 1680 x 1050-es (WSXGA+) felbontású TN kijelző), T42p (15"; 4:3 képarány, 1600 x 1200-as (UXGA) felbontású IPS kijelző).
De amúgy az előzményekben (amire válaszul linkeltem a fotót) benne van: barátnőm "előző" és "mostani" gépe.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Még hogy nem vagy szerencsés.
Elég sok infó van a topikban a Turbo memory-ról, ha rákeresel. [link] Ha jól tudom, mehet más a helyére.
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Hát nekem a jobb oldali jobban tetszik.
Igencsak meglepődtem amikor belelestem a burkolat alá. Bizony WWAN előkészítés fogadott, sim-kártya hellyel, még az antenna is be van kábelezve. És turbo memory-nak is van hely, holott én azt olvastam, hogy csak SL400-tól támogatja. Mire is jó a turbo memory? Más feles mini-PCIe eszközt is lehet vajon telepíteni oda, vagy csak turbo memoryt?
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Reverting #44510 üzenetére
Arra azért figyelj (és mindenki más is), hogy a Windows 8 gyors rendszerindítását ki kell kapcsolni, ha más oprendszert is használsz mellette. Bizony tönkrevágja a partíciókat, ha nem így teszel.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Tim82
félisten
A DSLR-em akkuja sajnos lemerült (kb. 3-4 hónapja használtam utoljára), így ez most mobillal (SGS), a képminőségért előre is elnézést. Lesz majd jobb is a hétvégén. Alátámasztja egyébként, hogy IPS-hez képest "fakó, élettelen". Pedig amúgy egyáltalán nem tűnik annak élőben.
-
Reverting
őstag
-
Francia91
veterán
válasz Tizedes1 #44508 üzenetére
Én Ebay-en néznék körül, vannak ingyenes szállítással jó ventik.
Vagy megpróbálod újrakenni a venti tengelyét, ha nem túl vészes a helyzet, az is szokott segíteni[ Szerkesztve ]
-
Tizedes1
aktív tag
Fórumtársak,
kérnék egy kis segítséget...... vagy nagyot.
4 éves az x200s-em és hiába takarítom, akkor is kerreg, hangosan pörög a ventim.
a bal felső sarokban van, asszem alatta van a cpuszóval a pcszervíz horror áron hozna nekem gyári ventit, de inkább egy pénztácabarát
árban gondolkodnék.van esetleg tanácsotok, javaslatotok?
köszönet érte:
0.1
-
Tim82
félisten
Azért annyira ne éld bele magad, megvan a lehetősége, hogy az egyik slot igazából nem működik (nem drótozták be). Innen vettem az információt.
-
hito
nagyúr
2 üres hely is lenne? Így még nem vártam semmivel kapcsolatban sem, hogy lejárjon a garancia
Ott fogok állni az utolsó nap csavarhúzóval a kezemben az óra előtt és visszaszámolok
HSDPA-hoz elvezetem én az antennát valahol az nem zavar. Crystal HD kártya nekem fölösleges lenne, mert a 4500-as GPU leveszi a terhelést a prokciról szerintem. Annak X3100-ig volt értelme, nem? Vagy én értékelem túl a 4500MHD-t?
De ez a két szabad slot most nagyon felkorbácsolt
-
Tim82
félisten
Elvileg 2 üres slot is van benne.
SSD-t biztosan nem kezel, TV-tuner és Broadcom Crystal HD kártya esélyes (az utóbbiról lásd azbest cikkét), HSDPA modemhez biztosan kell antenna is, hogy működjön.
Valószínűleg ezek működéséhez kell egy módosított BIOS is.
Én a T60-amban egy mini-PCI-e SD olvasót használok, 32 GB SDHC kártyával, gyakorlatilag zenékre, e-könyvekre/képregényekre, dokumentumokra. (Ilyeneket eBay-en a redrontech nevű eladó/cég árul, sima SD: MR04 (ez van nekem), 2 x microSD: MR15.)
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Szerintetek SL300-ban van szabad mini-PCIe hely? Mert ha lenne, akkor egész jó kis eszközökkel lehetne bővíteni.
Hovatovább ha tudná vezérelni elsődleges meghajtóként az oda helyezett SSD-t, az már végképp álom lenne.
De el tudnék benne képzelni egy TV tunert, vagy egy GPS-es HSDPA kártyát is.Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Francia91
veterán
-
Reverting
őstag
Hi... Egy olyan kerdesem lenne h anno egy sl500 gephez kaptam vistat es es xp-is... hivatalosan lemezen is megvan...
Most a vista van fent es egy "kamu" win7... a kerdesem az lenne h lehetseges e h az xp-t is feltegyem a vista melle... szoval a hivatalos disc-ekel a ket jogtiszta lenovos vista es xp egy gepen.... neha olyan jol jonne egy xp...Thx
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest