Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SNor
tag
Érdekes jelenséggel találkoztam: thinkpad óriásplakát... Kezdjek aggódni? Ha nem felejtem el lefotózom.
-
Schuby
aktív tag
Néhány kérdés
t61 7659-12g
azt írja secure chip. mi ez, honnan tudom, hogy tényleg van nekem, és hogy tudom használni?
a fent említett system update -t hol lelem, mert gondolom nekem is lelne néhány frissíteni valót.
azt írja hogy a wifi N disabled. hol tudom bekapcsolni? BIOS?x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
-
félisten
-
btudos
nagyúr
-
félisten
-
hito
nagyúr
Ezt tettem most én is. Volt vagy 5 reboot, a végeredmény ugyanaz. Fenn van az összes windows frissítés is, mégis azt írja, hogy nem supportált a systemem (de szép is az ékes magyar szólás). Most már kezd kicsit idegesítő lenni.
Mind1, nem érdekel. Bluetooth működik és egyelőre minden funkciót el tudok érni enélkül is, úgyhogy így marad. Csak dühítő, hogy megoldatlan marad a dolog és még a miértjét sem tudom.
Az eddigi kitartó segítséget ezúton köszönöm
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Tim82
félisten
Feltelepítés után, a System Update futtatásakor a Recommended Updates fülön kell látnod majd.
Hűha. Itt nagyon sok update van.
Nem csoda, elvileg a hiányzó drivereket/ajánlott segédprogramokat mind felsorolja most.
Egyébként én simán kijelölnék mindent, aztán hagynám dolgozni. Olyan 4-5 reboot-tal kell azért számolnod ekkor.
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
-
-
Giovanny
őstag
Nekem viszont a T420 nál garancia ellenőrzésben kiírja a model számát,de ha rákeresem drivers&software menüben akkor a felsoroltak között nincs a model számom,az miért van
Zero Defect.No Compromise !
-
Tim82
félisten
Nekem erre behozta (kár, hogy nem tudom linkelni magukat a drivereket a Lenovo honlapról).
Úgy csináld, hogy a Quick Path felirat alatti keresősávba írd be a type nr.-t.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
MrSealRD
veterán
Configure To Order - azaz a rendelés alapján rakták össze...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
hito
nagyúr
válasz mitulabattyi #44474 üzenetére
CTO? Azt mit jelent?
-
Tim82
félisten
Pedig SL300-ra kerestem rá a Lenovo-support honlapon, és onnan linkeltem. Érdekes. Megtennéd, hogy beütöd a pontos type numbert (a gép alján matricán/BIOS-ban/Everest - Aida kiírja az alaplap adatainál - általában négy számjegy, utána három betű) a support.lenovo.com-on, majd a Drivers & Software résznél megnézed, hogy ott szerepel-e valamilyen hasonló nevű alkalmazás? (Valószínűleg a Thinkvantage vagy Utilities vagy Software... részeknél.)
Ha nem települ, megnéznéd, hogy ugyanezen részeknél van-e System Update nevű alkalmazás, és azt futtatva települ-e?
Az SL300 amúgy fura madár, nem "igazi" Thinkpad, ha jól tudom, inkább amolyan Thinkpad-Ideapad hibrid a feature-öket tekintve.
Tp_fan: azt senki sem mondta, hogy 60-70k. eBay-ről 20-25k között jön ki 2x4 GB DDR2 noti RAM.
[ Szerkesztve ]
-
Tp_fan
tag
válasz mitulabattyi #44467 üzenetére
Jó bocs igaz de gondolom nem fog venni 60-70kért ramot.De a proci jó volt?
Kedves nyugdíjasok! Mi fiatalok, néha rosszalkodunk. Ti két világháborút csináltatok. Akkor most ki szégyellje magát!?
-
Schuby
aktív tag
válasz mitulabattyi #44467 üzenetére
Na pontosan ezt a 2 választ találtam én is . melyik a jó?
x230, N53SN, D7200, BV6000S
-
cellpeti
nagyúr
ebbe a T430u-ba rakhattak volna kicsit jobb felbontűsú kijelzőt is.
Tigris, tigris, csóvafény...
-
Schuby
aktív tag
4 napja t61 14" tulaja vagyok,még erősen ismerkedési fázisban. kérdésem mennyi a max ram amit kezelni tud
(x64) és melyik proci a plafon? kopasz w7 X64 hez miket kell extrába feltennem hogy minden menjen rajta? olvastam itt fenn a hot key-t, azt már feltettem, van e még ilyen extra? THXx230, N53SN, D7200, BV6000S
-
_q
addikt
Nézegettem neten és w700-as adaptert találtam ugyan olyan paraméterekkel mint a w520 adaptere, csak nem tudom csatlakozása is megegyezik e.
Thinkpad w700 és w520 adaptere kompatibilis egymással? -
Shatterstar
aktív tag
A wsxga+ jelölést már vágom csak nem voltam tisztában azzal,hogy most ez a régi 16:10-es arány is a HD kategóriába tartozik-e
Why are you wearing that stupid man suit?
-
cellpeti
nagyúr
válasz Shatterstar #44455 üzenetére
itt vannak a felbontások
az 1680x1050 hivatalosan WSXGA+
Tigris, tigris, csóvafény...
-
félisten
"HD+" -nak nevezik.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
félisten
A 720p is HD-nak számít, a fullHD viszont 1080p, tehát is-is
-
Shatterstar
aktív tag
A T500-ban lévő 1680x1050-as kijelző az már HD-nak számít?
Why are you wearing that stupid man suit?
-
Tim82
félisten
-
hito
nagyúr
válasz parkasz #44450 üzenetére
Megtörtént. Mondjuk e-bayen 26$, de így legalább nem kell várni a postára, meg izgulni, hogy a postán mit művelnek vele. Meg itthoni árakhoz képest tényleg nagyon korrekt. T9900-et is megnéztem e-bayen, az nem nagyon van 150$ alatt.
-
Tim82
félisten
Remélem, több darab van neki abból, mert barátnőm T500-ába én is venném ezt majd.
Köszönöm, akkor jó, márciusra lesz rá keret.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Ha nincs orvoslom is, mert gondolok kell
Kelleni fog, ezzel működnek az Fn + funkciógombos billentyűkombinációk. Letöltési link.
még csak forrasztva sincs, csak kiemelem (ha majd 2hét múlva lejár a gari) és mehet is bele az izomsabb?
Igen, pontosan. Hardware Maintenance Manual, erre azért szükséged lehet (77. oldal + majd az előzmények).
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Tényleg barátságos neve van Ez most így nem rémlik, hazamegyek megnézem. Ha nincs orvoslom is, mert gondolok kell.
A CPU ezek szerint még csak forrasztva sincs, csak kiemelem (ha majd 2hét múlva lejár a gari) és mehet is bele az izomsabb?
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #44416 üzenetére
Oldalról T500-nak is jók voltak a betekintési szögei, csak az a fakó élettelen kép nem jött be. 1ébként ha nem láttam volna még IPS-t korrektnek mondanám
Ez tegnap elkerülte a figyelmemet, ezért csak most írok rá. Ha el nem felejtem, csinálok majd side-by-side képeket a T500-ról (15,4"; 16:10; 1680 x 1050; TN és CCFL) és a T42p-ről (15"; 4:3; 1600 x 1200; IPS és CCFL). Mindenesetre nem érzékelem fakónak a T500 képét sem. Az IPS nyilvánvalóan egy ligával feljebb játszik, de TN létére ennek a panelnak sincsen szégyellnivalója.
-
brekiisti
tag
válasz FoxiestFox #44439 üzenetére
meglesem köszi !
-
Tim82
félisten
A CPU cserélhető benne. Pont tegnap merült fel hzcs fórumtárs részéről ugyanez a kérdés itt, olyan 10-15 hozzászólással ezelőtt.
A "Hotkey Features Integration for Windows 8 (32-bit, 64-bit), 7 (32-bit, 64-bit), Vista (32-bit, 64-bit), XP (32-bit, 64-bit) and 2000 - ThinkPad" hangzatos névre hallgató alkalmazás telepítve van?
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Tegnapra érett be a 2-3éves notebookváltás ciklus. Sokat agyaltam a jelenlegi gépem utódján, végül az SL300 mellett döntöttem (eléggé korlátoltak voltak a lehetőségek: 60eFt, 13.3", HDMI, beépített ODD, ezek voltak az alap elvásárok) és nagyon nem bántam meg. Oltári jó gép, eddig minden a legnagyobb rendben, olyan mint amilyennek megálmodtam.
Sajnos az FN gombokat nem tudom életre kelteni, nem mindegyik működik. Amikor telepíteném azt írja, hogy az OS verzió nem megfelelő, patch sem megy fel, valami ostoba hibára hivatkozik. Ennek eredményeképpen tegnap 3órámba telt a bluetooth beüzemelése, mert nem volt hajlandó telepíteni, mivel nem volt bekapcsolva. Bekapcsolni viszont csak Fn+F5-tel lehet. Valahogy mégiscsak sikerült.
Nem tudtok valami trükköt az Fn win7 alatti megoldására?
Más: idővel a procit szeretném cserélni benne. Gondolom BGA-zni kell, és nincs olyan szerencsém, hogy forrasztgatás nélkül lehet cserélni (?). T5670 van benne és jó lenne valami T9xxx-et viszontlátni benne.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Tim82
félisten
Btw, lehet, hogy kellene majd segítség: tervezek venni egy 4 GB-os DDR2-modult az X61t-be, ami darabokban van, a thinkpads.com-os szakértők szerint a T60-am nem fog elindulni vele sajnos, így egy memtest teszthez be kellene tenni egy T61-be/R61-be/X61-be. Előre is köszönöm.
Aktuális a segítségkérésem (kipróbáltam, a T60 valóban nem indul el 4 GB-os modullal), sutszi ajánlata a postázás miatti időveszteség miatt sajnos nem játszik (hétfő estig van próbagaranciám). Ha van budapesti kolléga itt, aki tudja tesztelni nekem T61-ben/R61-ben/X61-ben a RAM modult pár óra erejéig memtest-tel, megköszönném a segítségét.
Legrosszabb esetben persze összerakom hétvégén a darabokban lévő X61 tabletet, mínusz kijelző, de azt jobban szeretném akkor, amikor megjön a zsanérja.
-
Francia91
veterán
válasz soldi3r #44430 üzenetére
Nekem is ugyanez a helyzet YouTube-on és társain. 720p-n még eldöcög, 1080p-t már nyár óta erősen szaggatva viszi a FireGL V5250, pedig május-június környékén lazán mentek az 1080p-s YouTube videók. A net 25 megás, tehát nálam sem azzal vannak a gondok...
Amúgy meg bármilyen 1080p-s cuccal elboldogul a GPU-m, ha nem netről nézem. A Flash Player-ben lehet a hiba
(és bármilyen böngészővel nézem, a helyzet nem változik...)[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Wlac
Ármester
válasz soldi3r #44434 üzenetére
FireFox-szal és Explorerrel is. Ugyanezt csinálják - az IE brutális módon -, ezért tippelek a Flash-re. Minden egyes megmozdulása nehézkes, ezért keresnék valami alternatívát helyette. Nem hiszem el ugyanis, hogy nem elég a gépem neki, feltételezem valami félre lett konfigurálva akár flash-en belül, akár azon kívül.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
azbest
félisten
Öreg, éppen egyik ismerősömnél is ez a csipogás a probléma. Utána kerestem a neten kicsit és azt hiszem egy bios beállítás változtatása okozhatja ezt.
A gép manuáljának 101-es számozású oldala szerint a bios-ban:
config menu - beep and alarm - keyboard beep
részen lehet szabályozni, hogy az egyszerre nem érzékelhető gombok nyomásakor csipogjon-e.[ Szerkesztve ]
-
Wlac
Ármester
Sziasztok!
Egy Lenovo E125-ösöm van, E-350-es processzorral. Két kérdésem lenne a géppel kapcsolatban:
1: nagyjából egy hete kezdett el sípolni a gép olyankor, amikor gyorsan gépelek, jellemzően akkor, amikor a "g" gomb környékén nyomok le egy billentyűt. Korábban nem volt ilyen probléma, és a sípoláson kívül nincs is most sem gáz, csak érdekelne, hogy ez mitől lehet?
2: bár a gép szépen viszi az 1080p-s filmeket is, az online videókkal meggyűlik a baja. Ha teljes képernyőre teszem, akkor egy mezei YouTube-os pár perc hosszú 480p-s anyag is képes megfektetni, sokszor azokat is szaggatva játssza le egészen addig, amíg be nem tölti a teljes videót. Ugyanez a helyzet a 720p-s videókkal is, igaz, azok van, hogy kis képernyőn is akadnak a videó betöltéséig. Ha már lehúzta, nincs gond, olyankor mehet a teljes képernyő is, gond nélkül viszi.
Tippre azt mondanám, hogy ez a Flash miatt van. Régebben azt a tippet adták, hogy rakjak fel régebbi FP-t, mert az újat elkókányolták. A jelenlegi verzióm: 11.5.31.139... Az oprendszer Win7 64bit, és Chrome-ot használok. Tud valaki valami alternatívát a Flash helyett, vagy pedig azt, hogy hogyan tudnék normálisan nézni online videókat anélkül, hogy külön le kellene tölteni őket, vagy megvárni amíg teljesen betöltenek (a YouTube sokszor nem húzza be egyből az egész anyagot, csak bizonyos részekig, ilyenkor amint elkezdem a lejátszást, elkezdi a további részeket is lerángatni, ettől azonban az egész lejátszás szaggat).Kösz a segítséget!
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
-
hzcs
senior tag
NHC kifagy, régebben találtam egy leírást, hogy lehet a ventillátort szabályozni, de nekem csak kikapcsolt, be már nem. Ez a legidegesítőbb pontja számomra a gépnek, de muszáj megszoknom. 1-2 félév lesz csak a tervezés, emiatt nem adok ki 10-15 ezer forinttal többet, akkor marad rá az asztali (a vga se díjazná).
Köszi -
Tim82
félisten
Régebbi van, egy T60, két generációval idősebb az SL300-adnál, T7400 CPU-val. Tegnap vettem barátnőmnek egy T500-at, az hasonló a gépedhez (ugyanaz az alaplapi chipset, ill. Intel integrált VGA), de DDR3 való már bele, ezzel a géppel még nem kísérleteztem, annyira új (nekünk).
Nincsenek közeli élményeim az Autocad-del/Pro Engineer-rel, de ha ez a felhasználási kör, akkor szerintem meghálál egy T9xxx CPU-t.
RMClock vs Penryn: elvileg nem jelzi ki ki jól sem a CPU hőmérsékletet, sem a VID értéket, így annyit találtam, hogy CPU-Z-vel és CoreTemp-pel együtt érdemes használni. Ha 32 bites oprendszered van, esetleg még NHC-val érdemes megpróbálni.
-
Francia91
veterán
ATI Mobility FireGL V5250 256 Mb GDDR3. De az adatlapomon megtalálod a gépem adatait.
Nem árt egy jó VGA sem, integrált eldöcög egy ideig, de egy bizonyos szinten nem árt egy jó dedikált kártya sem.[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
hzcs
senior tag
Neked milyen TP van? Mert én akármivel próbáltam az SL-t alulfeszelni, vagy frekit fixre állítani, nem ment. Próbáltam ezzel az rmclockkal is, de semmi eredmény. Alulfeszelni meg egyáltalán nem engedte, lehetőséget se adott rá, mint anno a Pentium M 735 procimnál. Igazából semmi extrát nem használok, most lesz pár félév számítógépes modellezés tárgyam (Autocad vagy Pro Engineer, választható), ehhez kellene a T, vagy elég a P, esetleg a T se elég? Mert ha sok különbség nincs, akkor veszem az olcsóbbat/kevesebbet fogyasztót, cadezni meg marad akkor az asztali.
-
Tim82
félisten
Az 1066 MHz FSB-s T-k ugyanúgy 45 nm-esek már, mint a P-k (viszont dupla akkora, 6 MB L2 cache-ük van). Nem tudom, pontosan mire lenne szükséged (kell-e nagyobb teljesítmény, vagy nem), de RMClock-kal alulfeszelve valószínűleg a T-k valós fogyasztása sem haladja meg érdemben a P szériás procikét.
A másik dolog, hogy a P szériás procik olcsóbbak, a P8600/P8700 meg bőven elég mindennapi használatra, nem hiszem, hogy nagyon számításigényes feladatoktól eltekintve számítana a T sorozat dupla akkora L2 cache-je.
-
Chaser
legenda
T9400 is pl 45nm. Mindenképp 45-set vegyél. Cache kb mind1.
Tim82: Enyémben is LG volt. A T60-am tartalékdarab volt, nem nagyon használták szerencsére. Oldalról T500-nak is jók voltak a betekintési szögei, csak az a fakó élettelen kép nem jött be. 1ébként ha nem láttam volna még IPS-t korrektnek mondanám Volt már apróban bontáson T500 ati-val, HP talán 8530p amiben ilyen intel+ati chipset van, abból is láttam többet.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tim82
félisten
Igazad van, elnézést, egy generációval későbbi chipset, mint amire én emlékeztem, én néztem be (tudtam, hogy a T5670 csak 800 MHz FSB-s processzor). A "high end"-ebb modelleket szerelték 1066 MHz-es FSB-s processzorokkal is, de csak DDR2-t fogad (az ugyanilyen chipset-es "igazi" Thinkpad-ek meg már DDR3-mal jöttek ki).
A legerősebb proci, amivel gyárilag szerelték, a T9400, a legerősebb beletehető a T9900.
A VGA-tól nem függ, hogy milyen CPU-t tehetsz bele.
[ Szerkesztve ]
-
hzcs
senior tag
Köszönöm!
Ezekből készült másféle alaplappal is? Mert rákerestem googlen, és egy oldalon azt írja, hogy:
Our review unit specifications:Processor: 2.4GHz Intel Core 2 Duo P8600 (1066MHz FSB, 3MB Cache)
Graphics: NVIDIA GeForce 9300M GS 128MBIgaz az enyém intel vga-s, akkor ebbe nem is mehetne bele ez a p8600?
-
Tim82
félisten
Socket P, 800 MHz-es FSB-vel. A legerősebb beletehető processzorok: T9500, T9300, ár/érték szempontból talán a T8100/T8300 jobban megéri bele.
szuwise: a notebook beárazós topikot itt találod.
[ Szerkesztve ]
-
szuwise
csendes tag
hali szeretnék érdeklődni, h a Lenovo ThinkPad L412-őm mennyiért tudom eladni??
-
hzcs
senior tag
Hali!
Van egy TP SL300-asom, T5670 procival. Intel oldalán nem láttam, hogy ez milyen tokozású, procit szeretnék benne cserélni erősebbre, de nem tudom milyenek jöhetnek szóba, mi az amit ez a gép még "megeszik". Ebben tudnátok nekem segíteni?
KösziÜdv
Zoli -
Tim82
félisten
válasz Chaser #44408 üzenetére
LG ez is (FRU: 42T0423). Valószínűnek tartom, hogy a T60-adban vagy volt CCFL/panelcsere, vagy nagyon kíméletesen bántak vele. Azért az elöregedés rendesen be szokott tenni a háttérvilágításnak.
Az én (14", TN SXGA+ kijelzős) T60-amnak például rosszabb a háttérvilágítása, mint ennek a T500-nak. A T42p UXGA IPS-ével még nem volt módomban összevetni, de szerintem kb. egy szinten van a T500-éval (valószínűleg az is megkímélt darab).
Oldalról egyébként elég jók ennek a panelnak a betekintési szögei. Nagyon felülről, illetve alulról még nem néztem.
Elhalálozott dedikált VGA-s T500-ról eddig még nem is hallottam, T400-ról azért igen (pl. Napfénysüti fórumtárs gépe).
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
jss
aktív tag
A kérdésem:
Van egy T61-em, 1280 x 800-as kijelzővel.
Lenne lehetőségem szerezni egy T61p 1920 x 1200-as kijelzőt.
1. Simán beszerelhető, bele illik, vagy problémás?
2. Milyen a képe és a betekintési szöge ennek a nagyobb felbontásúnak? Vállalható?
3. A gépemben lévő NVS Q 140 M gond nélkül meg tudja hajtani ezt? Nem lesz gond a nagyobb felbontás?
4. Mennyi pénzt érdemes fizetnem érte? Mennyit érhet ez a kijelző használtan, jó állapotban?Zuhanó repülővel süllyedő hajóra esni...
-
Francia91
veterán
Én EBay-ről szoktam venni ha kell, 1500-2000-ért kapsz jót ingyenes szállítással, eddig bevált mind, vagy próbáld meg újrakenni, az esetek többségében megoldja a gondot az is
-
fv82
tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm T60-asa "fan error"-al áll le mindjárt a bekapcsolás után.
Szétszedtem és hangos, de elég korrektül forog a hűtő.
Hol érdemes/lehet olcsón hűtést venni hozzá?Telefonszámot mindig hívható formátumban küldj!
-
rgeorge
addikt
Már Krix is írta, minimum 135W-os kell ahhoz, hogy menjen a gép. 90W-essel tudod tölteni kikapcsolt állapotban, a 135W pedig szintentartja az akksit és tudod használni. A 90-essel, ami 20V, kap 4,5A-t, amit linkeltél az 19V ad 4,74A-t, tehát max. kikapcsolt állapotban való töltésre lesz az is jó. Kell 6.75A ahhoz, hogy menjen is a laptop a töltőről. Persze függ a konfigtól is, akkutól is, de szerintem nincs nagy variáció, 9 cellás akksival van csak a W520-as, ahhoz ill. a vashoz kellenek ezek a töltő-paraméterek.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,T420 fedlapot lehet cserélni otthoni körülmények között? Vagy inkább vigyem szervizbe?Mennyire összetett munka lehet?
Zero Defect.No Compromise !
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen házat vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- PlayStation 5
- Androidos fejegységek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest