Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naigen
aktív tag
válasz Gondwana #52997 üzenetére
Igen, ha ezt írtad volna, akkor értelmezési hiba lenne. De előtte csak a cseréről olvashattam, szó nem volt arról, hogy vissza is tetted és újra sípolt, ergo nem volt mit félre érteni Egy tipp volt a leírtak alapján. Gondolom tiszta, ha visszatéve ugyanazt a tünetet produkálja, nem jut eszembe a kontakt hiba
Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Naigen
aktív tag
válasz scarbantia #52225 üzenetére
Én értem Tin mit kifogásol, azt írod "úgy nézett ki, hogy mindezeket elhagyja a Thinkpad", aztán meg azt "úgy nézett ki, hogy nincs, és nem is lesz". Csak azt lehet elhagyni, ami van, ergo, ha továbbra is lesz, akkor nem visszakapod, hanem megmarad.
-
Naigen
aktív tag
válasz tamas.nick #52188 üzenetére
Nálam ugyan az az ssd volt T400, mint a T500-ban. Mindkettőben keretekkel gumikkal. Egy Vertex III, Dimension (L x W x H) 99.8 x 69.63 x 9.3mm.
-
Naigen
aktív tag
Én mindig úgy csinálom, hogy aktiválás után mentem az aktivációt ATM-mel. (Advanced Tokens Manager)
Így az ilyen balesetek után simán W8 reinstall, ATM-mel visszaállítom az aktiválást és nem kell szenvedni a telefonos bohóckodással. Egyébként egyszer én is jártam így, de, hogy mi okozta a hibát nem tudom, mert másodjára már nem produkálta ezt a hibát.Szavaz a hejesirok pártyára.
-
Naigen
aktív tag
válasz feketekkrcsn #46930 üzenetére
Hi, én caddy-be simán cuppantottam bele a sata hdd-t. Volt benne egy amolyan "beszorító" műanyag, ami a sata csati felé préselte, így nem tudott mozogni.
[ Szerkesztve ]
-
Naigen
aktív tag
Gyermekeim az Úrban, vki tudja, hogy x200-ban a MCH hűtőjénél paszta, avagy thermal pad (gap pad, ahogy teszik) van? Ha utóbbi, akkor milyen vastag? Mielőtt cserélem, megvenném, hogy ne kelljen 2x megbontani a kicsikét. Elvileg thermal pad, nade mekkora?
-
Naigen
aktív tag
Vmelyik márkatársnak nincs véletlenül elfekvőben egy matt T/R 60/61, stb magyar billentyűzete, ami ilyen mechanikás? Komplett is érdekel, vagy ami van
-
Naigen
aktív tag
Sziasztok, talán van vkinek tapasztalata az alábbi kérdésben Adott egy X200 német billentyűzettel, és van egy T60, vagy 61-es magyarom. Kérdés, ha maga a komplett bill nem is kompatibilis, esetleg a gombok (a lepattintható fekete fedél, amin maga a betű van) egyformák-e? Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Ujszeru Lenovo Legion 5 Pro 512GB/16GB/Ryzen 7 7745HX/RTX4060/240mhz Display + 2 ev Garancia.
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Asus ROG G512 gamer laptop - 6GB RTX 2060 & i7-10750H
- ÚJ! - Acer Predator Helios Neo - I9-14900HX, 16GB, 1TB, RTX4070 - 3 év garancia!
- Hp Elitebook 850 G8 15,6" FullHd Laptop Intel i7 vPRO 1185G7 512Gb SSD/32Gb
- ÚJ! Acer Predator Helios 15 - i9, 32GB, 2TB, RTX4080, 4K IPS 3D kijelző - 3 év hivatalos garancia!
- Dell Precision M4800
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest