Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
v-man
őstag
Érdemes belépni webappba, limitált ideig ad napi 1 prémium gold packot belépésre. Nekem mindkétszer ligue1et adott, olyan csapatot kezdtem építeni.
-
MarioAna
senior tag
Na így első napi rajt után egyelőre ezt sikerült összehozni: Croat-Seria A mix
Simic nyilván csak a chem miatt kell oda, majd az ő helyére valami értelmesebb CB kerül.
Amúgy ha cserélek, akkor tudom, hogy a felkerülő ember chemje 5-6, viszont a körülötte lévő embereket érinti ez, vagy ők maradnak ugyanúgy 9-10-esek?A végső cél ez lenne, egy szláv-serie A hibrid
: Slavia-A
-
peetie1
aktív tag
No, elnyitottam az ajcsi pakkokat, még rare gold sem volt benne, csak 1 db... Azért ha jött volna CR elgondolkodtam volna hogy mégis megveszem újra a fifa17et zöld ugráló baszással, de így még várok
-
Digestive
veterán
válasz
Fifaisshit #1690 üzenetére
Köszi srácok! Este ha haza érek már csinálom is!
-
Darabokra
senior tag
borzalmas ez a pack animáció
-
Toguro San
tag
Úgy látom idén sokkal több RAGE lesz itt olvasva. Kevesebb lett WL meccsek száma, de ezzel sokkal kiélezettebb is lesz a mezőny. Eddig vesztettél 2-3-4 meccset még nem húztad fel magad, de most már 1-2 vereségem is sok múlik. És majd jönnek a "kifogások" (néha joggal néha nem joggal) nincs TF csík, késik, előbb nyomtam, jól nyomtam mégsem reagált.... Már előre látom
-
Fifaisshit
őstag
Azt vagjatok hogy lehet tegnap ota már fifazni a teljessel ?
Ahogy látom igen -
akooos
veterán
válasz
Digestive #1685 üzenetére
Engem simán beengedett. Xboxon be tudtál már lépni? Vagy nincs is EA Accessed?
(#1669) Aguinaga:
Csak tegnap volt millió komment arról, hogy az Origin Premier Accessel, ami évenként 100 euróba kerül, korlátlanul játszható a legtöbb EA játék. Így a fifa is, battlefield is. Nem kell hozzá megvenni a játékot, csak aktív előfizetéssel kell rendelkezned.
-
Clapaucius
tag
Nekem jött egy Cavani az utolsóbol végre... Ilyenkor érdemes 89-es játékost eladni, vagy várjak vele?
Köszi!
-
A guru
addikt
Na csak sikerült elindítani... Pakkok nekem nem adtak semmi értelmeset, kereskedni meg szinte lehetetlen, mert minden játékos be van lőve egy fiszinylag fix árra egyelőre, ez nem is nagyon fog változni jövőhétig...
-
Kristof_94
nagyúr
Na már megint én...
3-1-1-es 5 meccses rivals eredménnyel végül a DIV5-be sorolt be, szerencsém volt, hogy az ellenfelek többségének sincs még sok fingja az egész játékról, gyakorlatilag mindenki vergődik
-
Kristof_94
nagyúr
Borzasztó egyelőre ez a TF, anélkül viszont a gyengébb játékosok gyakran kihagyják.
-
Geradossz
aktív tag
Amugy ti kaptatok bl player picket? Meg loan ronaldot? Mert en nem. Most jutott eszembe.
-
Expendable
aktív tag
válasz
Stylerr #1674 üzenetére
én sem tudok váltani, mert hibát ír, pedig boxon is lejátszottam kb 60-70 meccset a 18-al.
Az mondjuk szar, hogy beléptem konzolon most a 19-be, játszottam is pár meccset, de loyality reward-ot nem kaptam. Gondolom pc-re akarja majd megadni, de azzal meg nem tudok mit kezdeni. -
Stylerr
addikt
Igen, nekem az a Change felirat nincs ott. Valszeg meg kell várni, így belépek PS-en is, tehát ez akkor lesz mikor kijön a teljes játék oda is.
-
Stylerr
addikt
válasz
Expendable #1670 üzenetére
Nálam a settings menünél nem hozza ki a Switch Personat. Csak Sing Out, About, Nyelvváltás, stb... Hogyan tudok váltani?
-
Expendable
aktív tag
-
Stylerr
addikt
Settingsnél rámentem a profilomra a Webappon, és PC-t ír nálam, holott PS4-re vettem meg a játékot. Ezt hogy? A régi PC-s profilommal lépett be? Ezt most nem értem.
-
dejvid8
őstag
Megy, és hozzá is férek a transfer markethez. Szuper, lehet kereskedni!
Közben egy ajándék packból egy IF Sidnei, épp La ligát fogok kezdeni. Jó lesz kezdésnek!
-
Stylerr
addikt
Megy a WebApp!
-
Geradossz
aktív tag
Szánalom ez a játék... 16k fifa pontbol egy casemiro és 5 darab 83/84 player... az utolso 60 pakkba nem is volt board... Aztán sb-zek. nincs hangja a labdának és a játékosoknak csak kommentár... tudtam, hogy itt baj lesz, ugyanis a 18-ba is előjött egyszer... nem lehet ilynekor megállítani a játékot félidőbe meg nem jön be a szokásos menü. a partjelző keresztülsétált a pályán, játékosok ácsorognak félidőnél semmi nem történik, felvettem videóra... Direkt szivat itt is a játék, hogy kapjak ki, hogy normális rewardom se legyen és még többet költsek fifa pontra... Hihetetlen EA. szívesen elküldöm bárkinek a videót.
-
Aguinaga
őstag
Haver nem vette meg (még ?) a játékot, de ha előfizet premium origin acces-re, akkor tud játszani?
FIFA18 kimaradt neki. -
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94 #1657 üzenetére
Jelenleg egy olyan applikációt nem bír a szerverük, amire hónapok óta készülnek és be is jelentették jóóóóval előre
szóval nem kell meglepődni ha meccset nem lehet rendesen játszani...
-
Kristof_94
nagyúr
Első meccsem rage quittal végződött, nem bírtam tovább. Olyan késés volt, hogy amikor lőttem nem jelent meg a TF csík, csak késve. Ha passzoltam fél mp volt mire labdába ért, ugyan ez a játékosváltásnál, lövésnél...
-
TBMC
addikt
pontosan...
web app: valami csak lesz. de gondolom majd 0:00kor
This XML file does not appear to have any style information associated with it. The document tree is shown below.
<Error>
<Code>AccessDenied</Code>
<Message>Access Denied</Message>
<RequestId>2FF0335ADAEDA122</RequestId>
<HostId>
AL+3NBsvsl82pDyb6uXrRTh5iE716xzizgXvngoAJxRWcMy5PqZ8C9zW+aZb4AXmX2/jCiFdYHE=
</HostId>
</Error> -
IzI
senior tag
Xbox-on a trial verzióval letolom a 10 órát,akkor a lejátszott meccsek megfognak maradni,amikor is 25.
-én elinditom a full kiadott verziót? -
evibly
senior tag
Nálam ugyanez: EA Access, előrendelve az Ultimate Edition, de semmi. Store-ban kikeresve még azt is írja, hogy legyek szíves pre orderelni, miközben az már megtörtént. Nekem nem ad ki semmilyen trial lehetőséget
És persze le van töltve, meg minden...
(egyébként az is fura, hogy a vásárlásról semmilyen mail, visszajelzés nem jött, a számláról meg leszedték a pénzt már akkor)
-
akooos
veterán
Amúgy a játék eddig ugyan olyan, mint a demo. Nyomtam 3 SB meccset gyorsan és elnyitottam 20 7,5k-s csomagot. Jött CR, Messi és Prime Ronaldo
loszart, Forsberg volt a legjobb lap a 20 packból. Az első patchig biztos nagyon jó lesz a játék, egyedül a tf okoz nehézséget még.
-
Digestive
veterán
Bale nyomott egy tipikus sprint&low driven kombót!
-
TBMC
addikt
skacok!
ti hogy a fenéba játszotok már?megvettem én is előre a champ. editiont, van EA accessem is.
(xbox)
-
Takika14
aktív tag
A lényeg, hogy a Real vezet a Roma ellen.
-
Garsza
veterán
CR simogatásért pirosat kapott!
A Valensia játékosa arcon talpalta Cacelot csak sárga, de legalább a büntető területen belül. -
MdewC
nagyúr
Ekkora ratyi kiállítást még éltemben nem láttam, ja csak egyet, mikor ugyan ez a barom kiállította Cuadot a döntőben Ramos kommájára...
VICC!
-
Garsza
veterán
Láttátok Ronaldó kiállítását?
Esküszöm ez nevetséges. -
pethYeti
addikt
válasz
Expendable #1635 üzenetére
Köszi. Ez már jó hír, hogy nem lett komplett más a játék.
-
v-man
őstag
Eddig vettem egy Mandandát és egy Gliket 7-800 coinért. Ők szerintem fognak még többet is érni 😁
-
Expendable
aktív tag
válasz
pethYeti #1630 üzenetére
Csak 5 single meccset toltam a fél bronz, fél ezüst csapatommal, de az ugyanolyan mint a demó. Amikor meg indul a játék, akkor egyből a BL döntőt játszod le a Juventussal a PSG ellen.
Haverom ellen div rivalsban már olyan csapat jött, hogy Eriksen, Salah, Sané és a csapat többi része sem volt szar.
-
pethYeti
addikt
Van aki játszott már meccset is? Demóhoz képest milyen most a gameplay?
-
Szigma70
addikt
Mindenki nagyon gyorsan vegyen be egy amidazophent.
Kivételesen most ne tüskévelA PS-en játszók meg egy valerianát, ők ihatnak rá valami enyhét
Aki kiskorú, arra ez nem vonatkozik, ők dobjanak mentost a kólásüvegbe
-
Digestive
veterán
Ez ultra gáz, h még mindig sehol semmi!
-
alite
senior tag
válasz
tigomigocika #1623 üzenetére
En is iOS-en olvastam, ez a FUT 18 Companion app popupja.
-
v-man
őstag
Nekem egy 83as Giuliano a legjobb nyitás az induló packokból.
-
peetie1
aktív tag
Az előbb a companion appban feljött a 19 üdvözlő üzenete meg hogy adja a pakkokat, rányomtam a continuera és visszajött a 18as
lehet már készül vmi
-
A guru
addikt
Utsó tippem, hogy a BL meccsek alatt indítják, hogy ne haljanak meg a szerverek, de ez vicc...
-
törölt tag
válasz
tigomigocika #1610 üzenetére
Nem tudni, de már látom magam előtt, hogy nem fogja bírni a terhelést, ha vala megnyitják.
-
tigomigocika
senior tag
Hali
Webapp mikortól el?
-
cristijAn
tag
Haverom első packja 4400 fifa pontbol, XBOX ONE-on.. Kiégtem uraim
-
Digestive
veterán
Ahogy öregszem asszem egyre kevésbé vagyok toleráns...! Most már nagyon pofán vernék valakit!
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-book olvasók
- Macska topik
- Energiaital topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Walking Dead (sorozat)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest