Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Jinxb1rd #41208 üzenetére
Es miert esik ki mert mindenki szines volt kb .....
Lehetetlen volt egy uogradet megcsinalni vagy egy csomagot ugy kinyitni hogy ne legyen benne legalabb egy szinesDe a tobbseg akkor sem cr tots es stb volt......most mit varsz ugyanugy kinyitod azt a tots jatekost csak 78 ratingel sima aranyba
-
Fifaisshit
őstag
Amugy most nezem mi ez az uj rangrendszer itt ?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
szabyka95 #40584 üzenetére
Mondom megcsinalom hatha ad valamit ......statok alapjan meg jo lesz 10.szper subnak kb...
Bealdoztam Untrade Tots Allisont meg egy untrade tots nemet vedot......
Elso csomag :Na mondom fasza mert mint latszik semmi coinom nem volt ra se magas lap........
Igy a masik sbc is kijott 0bol........Igy 0bol magas lapok nekul megerte
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi #40578 üzenetére
Szeeep .....
Gyerekek super subkent mennyire eri meg es mennyire hasznalhato Ribery ?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #40540 üzenetére
Szep....most mert mar csak tobb lesz belole
-
Fifaisshit
őstag
Cam poziba keresek icont
Baby Pele, Kozepso Cruyff vagy optimus Seedorf ?
Koszii -
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984 #40514 üzenetére
1, Prime Eusebio es Tots Mbappe
2, Ilyen meg nagyon az elejen volt csak de Auba
3, Nekem ilyen nem voltC.Ronaldo
4, Van Beek mindenkeppen
5, Sokan kiakadnak majd de C.Ronaldo
6, Akit akartam ki is probaltamna jo Tots Auba ha beferne ot sajnalom azert
7,olyan nem voootShearer es Tots Mbappe pick
-
Fifaisshit
őstag
Pirlot csak azert mert tavaly meg benne volt a jatekban es egybol icon lap ?
Tudasa alapjan az egyik legzsenialisabb trequaratista akit valaha lattam
De gyerekek egy Drogba hol icon ne mar
Ennyi erovel hol van egy Andy Muller, Basler, Roger Mila, Boban, Stam, Dida, Cafu csak igy par nev akinel mindnel jobban illik a legenda jelzoAmugy igen a penz david mert mint ahogy te is irtad az a korosztaly jatszik tobbsegben vele akik ezekre emlekeznek
De hogy Drogba legenda)))
Nala nekem meg egy Mario Jardel is inkabb hianyzik a nevsorbolMi miatt panaszkodjak ha ez a tema , had legyen velemenyem Drogba iconna avatasarol
KosziJo persze ebben benne van hogy sok jatekos nevhasznalati es stb jogaival meg kell egyezni.......
-
Fifaisshit
őstag
válasz
sz_abika #40425 üzenetére
Amugy pontosan ezt gondoltam en is hogy mennyi nagy jatekos van aki azert egy Drogbanal is jobb volt es meg sem kaptak kartyat......
Pirlo meg drogba szamomra felhaborito de ugye penz beszel ismet
Pirlo tavaly is aktiv volt meg es ha Kaka is kap.... vicc.... nem a jatek tudasuk alapjan mondom hogy nem erdemelnek meg ..... -
Fifaisshit
őstag
Akkor nem vagyok vele sokkal jobban kisegitve mint Alisonnal
Narancs de gea tavaly minusz egy de lehet hogy ket gol volt meccsenkent ezt ereztem a kozepso hollandon is viszont ra nincs cash
Iden nem is probaltam De Genyat mert max 6os chemen tudna jonni annak meg sok ertelme nincs gondolom -
Fifaisshit
őstag
Egyebkent erdekes mert kiprobaltam szerintem max egy honapja a kozepsot 700ert majd utanna 600lett .......es 800ert adtam tul rajta most pedig egy milla
De amit az a lap hoz meg a tavalyi narancs de geat is tulszarnyalja
Tenyleg jo lap nagyon.......Viszont ilyen szar kapus mint a tots alisonom reg volt .....
Baby amugy jo A hollandbol ?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #40265 üzenetére
-
Fifaisshit
őstag
Mennyi swap player varhato meg ?
-
Fifaisshit
őstag
-
Fifaisshit
őstag
Nos az arak alakaluasa miatt eladtam Lacazettet .....mert ugy dontottem neki allok az Eusebio sbcnek
Ugy hogy nem volt semmi lapom csak Ibra,torres,fruno fernandes akiket cserekent sem hoztam be , veluk gyakorlatilag a 89 csapat megvolt es Nedved iconnak.
850bol ki is jott
A csomagok szortak a discard aru csilli villi lapokat vegulis.....
Cam Goretzka, Blanc cm felidoben Kimmich CM Bmabu be a helyere......65-70 Lozi be Eusebio CAM.....
Valamint padon van meg Wijnaldum akit neha Van Beek helyett hozok be es Felipe Anderson ..... -
Fifaisshit
őstag
Pedig epp a napokban mondtam Balazsnak hogy nevetseges lett a jatek...... egyre jobb csapatom van es egyre szarabb vagyok.......
Igaz egy meccs van az uj patchel de azon ugy ereztem vegre akkor es ugy csinalja amikor gombot nyomok......vegre latszik hogy az eros jatekos eros stb.....De akkor lehet hogy csak bemeseltem magamnak
Vagy szerencsem volt -
Fifaisshit
őstag
Bruno Fernandes, Thiago Mendes ......
Packokbol 84 EL Havertz, Scream Shakira, Brahimi ......
-
Fifaisshit
őstag
Gyerekek aki nem dolgozik irany a strand
-
Fifaisshit
őstag
p0ty : Nagy Grat .
Hat a WLel kapcsolatban vegyesek az erzeseim
Eloszor is az uj jatekosaimrol par szot
Mbappe : 25meccs 31gol 11golpassz
Szo szerint isten ajandeka .....
Goretzka : o ugyan nem uj jatekos de most eloszor jatszottam vele Camkent es 10es chemen....
Nem ertettem miert mondjatok ra hogy jo lap......most 25/13/15ot hozott, mar ertem egy igazi baszo lap
Robertson : nem is ertem miert nem o volt eddig az LB a csapatomba , klasszisokkal jobb mint Telles vagy Tagliafico....kicsit olyan csalasnak erzem mint Mbabut.....
Kimmich : csak a chem miatt vettem meg ,de....... a workrate ellenere nagyon jo lapnak gondolom bar a 60.perc kornyeken mikor jon Babu o megy cdmbe es ott is nagyon jol teszi a dolgat.....
Wijnaldum : igazabol nem uj de cmkent neki uj poszt mert eddig cdmkent hasznaltam ha Van de Beek es o nagyon jol megoldjak a kozeppalyat vedekezesben mint tamadasban, sokkal jobbnak erzem ezen a posztonVegezetul par szo a WLrol .
4/1el kezdtem es 17/12ig meneteltem majd 22/14 jott....vegul 24/15el fejeztem be.......
Most higy vigyazok a joyra sokkal higgadtabban jatszok perce meg mindig kilepek ha ugy erzem nincs eselyem.....
A csapat nagyon jo jobbnak erzem mint amikor iconjaim voltak.De ez a fifa egy szar
Iden ez volt a 10. WL-em es egyben utolso is . -
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #38662 üzenetére
Eleg a gold3
De nagy a pofam igy ev vegen egy huzassal mi
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LedyGyuszi #38651 üzenetére
-
Fifaisshit
őstag
válasz
etaclan1984 #38599 üzenetére
Tudom en nagyon szerettem megjelenese ota a totsig megvolt a FS lapja de valahogy stabilabbnak erzem De Ligtet
Pedig a holland kijoveteleig probaltam Maldinit isGyuszi : Kimmich ?
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #38561 üzenetére
Kossz mindnekinek
most varoalhatom at a csapatot es auba mehet mert lacazette marad akkor ektarsnak ...Bar most jon majd a garantalt tots ott sarabia lesz tuti
-
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #38543 üzenetére
Hagyjad mar tuti Bappe vagy Cet pickeled erzem
-
Fifaisshit
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #38536 üzenetére
Nem ertem a kerdest ha nem viccnek szantad
Hetek ota tots van .... tehat ugyanaz mint mondjuk egy honapja tots jatekos .... -
Fifaisshit
őstag
Csinaltam 10db pickes sbct....
Szerintem eleg jo bar mihez kepest
Sorrendben :
Kompany
Fernandinho
86os ROw Tots
Biglia
Rashford
Herrera
Rashford
Giuliano
Kroos
MahrezLegalabb van egy eros alap a keddi sbcbe zold linkekkel
Egesz evben nem nyitottam ilyen jo lapokat viszont .... -
Fifaisshit
őstag
Szerintem nem kell ekkora feneket keriteni ez elott sem volt.....
Amugy is van par nev amit nem is ertek
Pl Balazs benne sincs az utazo keretben ?Szerintem Az elozo gazda irja le hogy ki az a ket ember akit o ajanl es ha a forum lenyegi tagjai elfogadjak mar pedig elfogjak szerintem le is lehet zarni
Komolyan mintha elnokot valasztanank
Nem feled tamadas mert te ezzel mar melot teszel bele hogy leirod osszegzed stb
-
Fifaisshit
őstag
Nekem is 20/13 volt
Mint irtam is neked okadek jatekmenet es a legnagyobb vicc hogy a 14. Gyozelem a 30.meccsen lett meg .....Osszegezve 2honap WL kihagyas utan es 1honap Fifa szunet utan turheto .......
Sokat segitett hogy probaltam a joy miatt nyugodt maradniSarabiaert megerte .....
Kabare lett ez a jatek ...
-
Fifaisshit
őstag
En nem tudom mi van veletek mi ez a bekattanas .......
Szamomra erthetetlen volt Mdewc lemondasa is (tudom miert tette) , nem kellett volna nala jobban keves ember tudja itt majd a dolgokat moderalni.....(pedig aztan kaptam en is parszor
)
De hogy Guruba miert szalltatok bele azt vegkepp nem ertem es nagyon remelem , hogy marad ebben a kozossegben.
Vedi sokszor a jatekot es ???
Szerintem itt mindenkinel jobb player es mindenkinel jobban erti a jatekot ,tehat megvan hozza a “joga” ......
A hangnem nem volt megfelelo , es???
Kinek nem volt meg itt olyan hozzaszolasa ?De sokkal inkabb olvasom az o epito vagy elmenybeszamoloit mint a sok sok egymas utan erkezo “sirast” ami szinten jogos .....
Balazs tudna meselni menynit “sirok” en is......Osszegezve Guru maradj szepen koztunk......
Ha Mdewc nem akar visszaterni Styler es Ledy legyenek Szigma csak azert nem mert nem lenne ideje mellette a jo packokat huzni -
Fifaisshit
őstag
En egyenlore bizakodok 6/4el kezdtem most 13/7nel jarok majd vasarnap folyt kov
De legalabb nem idegeskedek ha latom h esely sincs kilepek a faszba ha van akkor hatranybol is nyugodtan tudok most jatszani
Durva csapatok vannak mar na
A kedvencem ez volt eleg ugyes is volt szerencsem is volt mert a vegen ziccert rontott2013as acc
-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek #37835 üzenetére
-
Fifaisshit
őstag
válasz
gabigyerek #37830 üzenetére
Elm street
-
Fifaisshit
őstag
válasz
A guru #37821 üzenetére
Mit akarsz 3joyert 6000et fizettem
De a srac azt mondta hogy tobbet nem javithatoak igy tegyem le a fifat vagy vigyazzak ra
Hat ezt honnan ?
Mert a javitani valo joyok 90%a fifas meg a serulesek is arra utalnakJah es a jatek mint irtam lehet rakas szar
De......Van Beek az egyik legjobb cm a jatekoban, elotejatek,lovesek, labdaszerzes , ero nagyon jo .... -
Fifaisshit
őstag
Nah akkor 3het utan bekapcsoltam ezt a szart .......
Nevetseges eredmenyek .....okadek egy fos lett ez a jatek....
7:5, 6:5 ide majd egy 8:6os vereseg ......Mdewc es guru kollega valami hasznalhato ct-t legyetek szivesek nekem ,nagyon koszi elore is
-
Fifaisshit
őstag
Sracok Van Beek ?
Eleg jo kis cm lehetne
Vagy Bernardo Silva .....
-
Fifaisshit
őstag
válasz
KaksziLajos #36814 üzenetére
De van Ce-d nem ?
Kozben megjott a kasza a 850ert vett de ligtekre
7500azonnaliban mennek is szepen -
Fifaisshit
őstag
válasz
KaksziLajos #36492 üzenetére
Ez azert mas kategoria
Quagliarella -t kiporbalnam a helyedben
-
Fifaisshit
őstag
válasz
KaksziLajos #36487 üzenetére
-
Fifaisshit
őstag
Valaki mondjon ehhez a faszopo szajbakurjt jatekhoz egy ho ct-t mert 1870pontrol sikerult 1400ig leesni elezembe nem voltam div 2n kivul kb tel ota .......
20meccsen nem tudtam nyerni
......... -
Fifaisshit
őstag
válasz
Kristof_94 #36271 üzenetére
Most miert nekem 4-5ert elmentek
-
Fifaisshit
őstag
Viszont erdemes 800ert Romagnoligat venni es Quagliarellakat mivel nem lesznek nyithatoak es a garantalt totsba is kellhetnek
Valamint donnarumat
A linkek miatt is jok.....
Vettem is beloluk 30-30-30at
4000 korulre varom az arukat2-3hete meg vettem 40 de ligtet max 1100ert .... 6-7000re varom ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Mozilla Firefox
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest