Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
válasz
majnkopf #13921 üzenetére
Nem ertem mi ertelme tobb oras temat felhozni amikor mar mindenki lezarta, azt meg plane nem ertem hogy a timednal mi koze a “magam fajta” emberekhez vagy hogy ez most mire fel.
A lenyeget a nonemmal pedig te is megrakadtad. Azert akadok ki ennyire mert kapasbol beveti rafordulasbol timed nelkul es nyer. Nekem meg zold timdal nem kapasbol toszta helyzet kapufa. Alandoan, akkor minek ez a funkcio? Egyebkent meg abban is iagazm van de ugyis csak hulye vagyok hogy addig amig 20 jatekost a jatek oranyit az esetek tobbsegeben nem a jobb nyer hiaba helyezkedek en jol a vedovel hoaba vedekezek jobban ha a masik harom vedom fos vagy hiaba tamadnek ha az emberek nem mozognak. Hozza meg odapattan minden. A gep donti el h mennyit es mikor hagy nyerni. Nem veletlen mas fifaval jatszanak versenyeken amikre akarmit mondtok ez a velemenyem az jut ki nagyreszt akinek engedi a gep. Semmi befolyasol nincs a masik 10 emberre. Egy fpsbel vagy egy autoversennyel mas ott egy dolgon mulik rajtad. Itt meg a gepen. De ugyis hulyeseget beszelek.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
dejvid8 #13881 üzenetére
Azért jövök mert igy van. A személyeskedést 99%-ban nem én kezdem, Ahogy múltkor sem. Tehát már ez feltolja az igazság szintemet, hogy mindig oknélkül szoltak be. És akkor is megmagyaráztátok, hogy én kezdem. A pakk választós témát is leírtam többször matekkal érvekkel, azon kivül hogy butaságot mondok semmi nem jött. Szóval erre fel írtam a 90%-ot. De zárjuk le a témát, igazatok volt most a kikapcsolásban.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Fifaisshit #13868 üzenetére
Ember ha hülyeséget mondok beismerem, ahogy most is beismertem de 90%-ban nekem szokott igazam lenni, csak ti nem ismeritek be. Szóval a megintet inkább szerkeszd le.
-
Geradossz
aktív tag
Igazad volt, ki lehet kapcsolni. Mondjuk sok értelme nincs, mert vizuálisan is ugyanaz ha be van kapcsolva és a lövés is ugyanaz, csak ha kétszer nyomod timed lesz. Ezt most benéztem. De attól független abban hogy sima lövéssel ne menjen már be minden igazam van, vagy ne legyen ez a funkció mert hót felesleges. A megint beégést nálad sem értem, mert kb mindig nekem van igazam azon kivül hogy azt mondjátok,hogy nincs érvek nélkül... Most besültem ez van de én ilyenkor igazat is adok a másiknak. A képed előtt megnéztem amúgy.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Stylerr #13854 üzenetére
Egyaltalan nem baromsag. Mi volt jatek elejen? Tanuljatok meg a timed finishinget mert marha jo lesz elony stb. Egy bale de igazabol senki ne loje be kapasbol fordulasbol 16 rol kivulrol tomed nelkul 10/9 szer vagy ne legyen timed a jatekban. Hiaba tanultam meg hoaba zold 10/9 szer es hoaba megy be is ha ezek is ugyanugy bemennek. Mivel vagok akkor elonyben? Semmivel raadasul a piros timed is bemegy rengetegszer. Aki szerint nincs igazam az vagy nem tudja hasznalni a timedot es azert mondja vagy nem tudom. De aki szerint az rendben van hogy barmilyen jatekossal 10/9 bemeg 16 oson kovulrol kapasbol timed nelkul az nem tudom mit erez.
-
Geradossz
aktív tag
Valaki légyszi írjon az EA-nek, hogy ilyen noname Bale, meg Kanté meg Salah ne lője már be a finesst kapásbol fordulűásból timed nélkül, 10/9-szer, vagy ne legyen timed a játékban mert semmi értelme... Del Piero esetleg belőheti ezt 10/5-ször, de ilyen nónéme playerek ne, maximum timedal. Irjatok vagy én fogok de azt nem köszönik meg.
-
Geradossz
aktív tag
Tegnap hianyoltatok...
Hat itt vagyok amelyik kint van a versenyen pro egyik sem tud jatszani barkinek adnanak olyan csapatot igyanazt a szintet hozna aki nem lama. De egy olyan jatekot ne nevezzunk e sport jateknak amiben jobb a csapatom jobban jatszok mint az ellenfel jobb a stat majd ketto darab odapatanot egy 73-as MONDOM 73-as shootingos kondongbia belő timed nelkul 16 oson kivulrol.
Ugy hogy vezetek es utolso meccs lett volna az elitehez. Ennyit arrol hogy nem donti el a gep...
-
Geradossz
aktív tag
Ugye nem dönti el a játék a rangot mi? Hagyjuk a hülyeségezeket. 13/12 vel kezdtem sose kezdtem ilyen jol. még a végén 10/6 kellett volna de nem lesz meg, mert fogalmatlanok mákolnak le 2-0 nulrol, jöttek a 3 kapufás meccsek.
Külön grat az EA-nek hogy lefrissíteték, hogy lásd az ellenfeled hogy lövi a timedot. kurva jó, hogy látom hogy nekem a zöld kapufa vagy megfogja a kapus, ő pedig 16 oson kivülről pirossal gólt lő. Kurva sok értelme van akkor a timadnak. Plusz igy már idegesít is mert látom hogy fingja nincs hogy kell lőni vele de azért ő belövi.
Azért pedig külön grat, hogy RANDOM a játék sebessége és ezek nem a szerverek az egyik mecs lasu az egyik olyan amilyen szokott a másik meg gyors pont ez a 3 lehetőség van a játékba beállításra online pedig random melyiket sorsolja a gép. most ép olyan mintha tekernék egy dvdfilmet.
-
Geradossz
aktív tag
Mondjuk azt nem tartom fairnek, hogy van rá 13-nap hazardra meg egy hónap...
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Fifaisshit #9342 üzenetére
Grat, bár akkor ez még drágább, mint hazard... Ennyi erővel hazardhoz is kellhetett volna, nem gondoltam. Mindenesetre megcsinálom majd szerintem.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Fifaisshit #9326 üzenetére
Hat nem jott... egyebkent ugy emlekszek hogy 14 vagy 13 volt eddig. De mindegy, mondjuk ha jol emlekszem licas is este jott anno valamiert.
-
Geradossz
aktív tag
Úgy tűnik mégsem jön ma POTM mert már kelett volna ha jól gondolom... Kár érte, viszont ha jönnek ezek a bl lapok az eléggé fura, mármint miért most? Semmi nem indokolj nem logikus kieséses szakasz előtt vagy játék kezdetekor ahogy a BL-is kezdött volna logikusabb lett volna, mint a 4. csoportmeccsek után.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
hulkobb #9286 üzenetére
Igen faszság ismét egy alátámasztott érv
, azért volt igazam most is
Z'Z én normálisan reagáltam neked. Utána nem miután elkezdted bizonygatni majd visszatáncoltál mikor láttad, hogy ez be fog sülni, de tényleg zárjuk le. És mint leírtam azt hittem azért jelentkeztél ilyen gyorsan. Illetve én nem szólogatok be random csak úgy.
LFC1892YNWA chemet nem én írtam, de én személy szerint nem játszok szélsőkkel, csatárokra pedig mindig hunter vagy hawk megy nekem és a cam-ra is többnyire.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Digestive #9276 üzenetére
Na látod degistive, megjött etelcan is, holott 1. nem én kezdtem, provokálva lettem, majd zz besült a bizonyításal, de látod nem én kezdtem megint nem én írtam hülyeséget, de én vagyok a hülye.
Etelcan, akkor és azt írok ide ahányszor és amikor akarom. Ahogy xy megkrédezheti 500 szor hogy milyen csapatot építsek ez a játékos milyen ugy én is leirhatom 500 szor, hogy nem éri meg a coint választani.
Z'Z igen nem te írtad, igazad van vagy LedyGyuszi volt vagy Lendvai feri, csak abbol gondoltam, mert te jelentkeztél egyből és írtam, hogy valaki írta, teljesen tök mindegy ki, nem az első hogy ezzel jött szurkálódás.
Részemről lezártnak tekintem a témát, amit ugye ismét nem én kezdtem de ismét én vagyok aki melegebb éghajlatra van küldve. Sok sikert mindenkinek a hétvégére.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Digestive #9262 üzenetére
De miért lovagolok? Mert mindenki irja hogy hulyeseg az allitasom, holott sokan azt se ertik mit irtam, mert mindenki a hulyeseggel jon hogy adott egy 82-es mittom en kit, illetve hogy a pakk vissza adja az erteket es ezzel folyamatosan jon a szurkalodas, tobbeknkozt tegnap is jott. Ma zz kollega feltoltott egy kepet amin jol lathatoan nekem volt valoszinusithetoen igaz de ugye a pako fele nem latszik es nem tudom mennyi a coin amit kivehetett volna. Cafolni a mondandom eddig senki nem tudta bizonyitekkal de a szurkalodas folyamat jon meg hogy nem igy van meg hulyeseg stb de ez kb csak azert van mert en irtam ha te irod le akkor igazad van es isten vagy. De itt akkor sincs igazam mikor nekem van raadasul a mostani peldan latszik is. Es ez a problema hogy en tobbnyire ervekkel ala tamasztok mindent majd jon az hogy a ez hulyeseg de normalis ellenerv sosincs illetve meg se ertik amit leirok az erto olvasas nagyon nem meg ezek szerint sokaknak. Jo mondjuk nem a legjobban irok de szerintem meg lehet erteni attol hogy ekezet, vesszo vagy karakter hiba van.
Zz te pedig konkretan nem hulyeztel le es ezt en is kepletesen ertettem, viszont tobbszor beirtad szurkalodaskent (marha tegnap is te voltal, nem tudom biztosan, lehet hogy nem te) hogy a pakk vissza adja az erteket es mint mondtam sosem ezt irtam es te most is elkezdted bizonygatni hogy butasagot mondtam, majd megmagyarazol egy teljesen mas dolgot hogyha pontbol vagy coinbol veszed a pakkot nem adja vissza az erteket.
Ezert akadok ki dehistive mert az ertetlenseg, az olyan vita amit nem kepesek ervekkel alatamasztani, a kotekedes es a megmagyarazas csak h ne legyen nekem igazam, mikor nyilvanvaloan nekem van kiborit. Nem csak itt a forumon hanem mindenhol. Es szerintem teljesen jogosan. Az pedig szintrn hogyha egyszer van egy szabaj akkor azt nem csak xy ra kell betartani hanem mindenkire. Felre ne erts nem akarom en h bannoljanak nem az faj hogy te itt vagy, nem is az hogy en bannolva lettem, hanem az hogyha van egy szabaly amit valmkire alkalmaznak akkor azt mindenkire kell, ahogy sajnos az elet sok teruleten nem igy megy, de ne menjunk most ebbe bele.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Fifaisshit #9253 üzenetére
Teljesen tok midnegy a 82 es viviano... latom nem tudtok olvasni mindegy befejzetem.
-
Geradossz
aktív tag
Okés xdddddddd vegulis lehulyezel. Valamiert. Jon az arcoskodas a keppel. Majd ami alapjan el is tudnank donteni hogy kinek van igaza (nekem mert biztos hogy nem jottel ki 15 knal roszabbul) jon a visszahuzodas meg a lenyegtelen xd de igen ismet en vagyok a hulye xd
Fifashit provokalas tilos a forumon en nem provokaltam senkit, ellenben degistive igen.
Masreszt azt hogy hulyeseget irsz ismet le tudom irni en is majd minden kommentedre csak altalaba en nem odakopom hanem ertelmes ervel tamasztom ala.
De azert remelem mindenki erzi hogy amit most z’z csinalt az tobb mint nevetseges xdd
Még egyszer leirom nagybetukkel hatha ugy jobban megertitek.
NEM AZT MONDTAM, HOGY A PAKK ONMAGABAN VISSZA ADJA AZ ERTEKET TEHAT AZ ESETEDBEN 95k COINT KAPNAL, HANEM AZT HOGY A 3 PAKK A VÁLASZTHATÓ COIN ÉRTÉKÉT VISSZA ADJA MAX 15-20k BUKOVAL LEGES LEGROSSZABB ESETBEN.
-
Geradossz
aktív tag
Ezzel sokra nem megyek, mert nem tudom, hogy mennyi lett volna a választható coin és hogy pontosan melyik pakk tartozott oda, mert valami ajándék pakkot is írtál. Másrészt ha jól sejtem az Rank 2 akart lenni, mert olyan, hogy elite 2 csak WL-ben és SB-ben van. Illetve ez szép és jó, csak a csomag fele hiányzik. A minden item az minden item, cham style pozíció modosító ami akár 1000-eket vbagy 5 ezreket is érhet, squad fittnes pl most 1400 pcn, szóval akárhogy nézem ha saccolnom kellene, olyan 50 k-coint választhattál volna, amit ezek a pakkok megközelítőleg bőven vissza hoztak.
Gondolom az második pakk, az ajándék pakknak minősül, mert az a jumbo, azt nem is néztem bele. -
Geradossz
aktív tag
Nem ő vagyok, de ezért egyébként megint jöhetne egy bann, ha következetes lenne a topik és az adminok. Egyébként tegnap is jött a kötekedés, nem ennyire célzottan, nem akartam írni, de mostmár megteszem.
Valaki írta, hogy "hülye vagy, hogy nem a pakkot választod, mert az ugyis vissza adja az értékét
" vagy valami ilyesmit.
1. lehet engem hülyézni, de nincs igazatok.
2. én nem azt mondtam, hogy az értékét adja vissza, hanem hogy az a 3-4-5 pakk amit az adott coin ellenében választhatsz maximum 15-20 k difit hoz, ennél roszabbul nem jössz ki. nagyon nem ugyanazt jelenti a kettő.
3. mondtam, hogy várom a képeket, amikor ez nem teljesült, de sosem jött, ellenben hülyézés az igen. vajon miért nem jött kép? Pontosan azért, mert igazam van.Másrészt a múltkori dolgom sem volt hülyeség, ha látnád, hogy milyen gólokat kapok és hogy csalja el a gép a meccseket, akkor velem értenél egyet, de igazábol értelmes érv akkor sem jött, csak hogy hülye vagyok
Ilyet bárki tud irni.
Pedig én írtam több értelmes érvet is, például, hogyha a gép az egyik játékost segíti az adott meccsen, amit mindenki tényként vesz (én is leírhatnám, hogy ez baromság és hülye vagy), akkor máris azzal hogy belenyúlt beskatujázta a rangod is. Vagy ha ebbe belenyul és itt van segítés miért ne dönthetné el a rangot? Persze erre nem jött semmi, de akárhonnan nézem ez egy értelmes érv volt.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Fifaisshit #8753 üzenetére
Ha valakit hosszu tavon elversz 10/7 szer aki stabil elite es te sosem vagy az nem normalis szerintem. Es ezt szerintem te is belatod. Mindenki irkalja hogy segit a gep az ellenek. Ha az nem agymanes marpedig nem az. Akkor a gep a rankod miert ne donthetne el? Nem igazan ertem. Tulajdonkeppen mar azzal el is dontotte befolyasolta hogy segitett az ellenek.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Fifaisshit #8748 üzenetére
Vagy ép azt jelenti, amit irtam. A gép eldontotte hogy te nem lehetsz elite es olyan ellenfeleket dob, neki meg konnyebbeket. Vagy csak nalad mindig az elenfeleket segiti a gep. Ha te 10/7 szer megvered akkor azokat is el kell verned hosszu tavon akiket o elver. Igen a stilus is szamit egy kicsit de ennyit nem kene, hogy szamitson. Ha teheted csereljetek egy hetvegere kivancsisag kedveert. Egyebkent pont ezt mondtam hogy aki gold 2-1 az siman verhet elit jatekosokat es a hep donti el hogy milyen szinten lehetsz mert a hatar ezek kozott a szintek kozott nagyon kicsi. Nekem is van ismerosom aki ellenem tobszor nyer, gold 2 gold 3 nal viszont sosem jobb. Nem hiszem hogy ez a stilus lenne, mert hogy egyik hetvegen se tud ugy feljebb menni hogy en mindig ott vagyok az nonszensz szerintem.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Szigma70 #8737 üzenetére
Aki flegmán írt, hogy játszunk mert elpicsáz, olyan nem fog írni, mert azokat elvertem. 2 ember van a fórumon akivel elég sokat játszottam ott is-is eredmények születtek.
LedyGyuszii, senki nem mondta, hogy verni kell a nyálat én sem verem és nem én kezdtem el fikázni más játéktudását ismeretlenül. A többség viszont itt nincs gold1 szinten ebben biztos vagyok, ami nem feltétlen baj, mert véleményem szerint gold elite között olyan kis határ van, hogy egymás ellen bármi lehet, a helyezés azon mulik hogy kit mennyire segít a gép, ez a véleményem pont.
-
Geradossz
aktív tag
Mdew aki eddig itt a fórumon ezt írta, mind besült
Ps-4 re sosem fogok átmenni mert xbox párti vagyok, se a kontroller se a ps-es játékok nem fekszenek. Egyébként szerintem most nem volt semmi olyan eget rengető személyeskedés.
Degistive:
Viccen kívül megnéznék egy stabil elite vagy top 100-as playert ezen az accon. Nem azt mondom, hogy nem kell skill. kell, de biztos vagyok benne hogy az acuntok buherálva vannak. Nézd meg a versenyeket. wl-ről lehet kijutni, mindenkinek olyan a csapata amilyen. az élő versenyt miért nem azoknál az acoccal és azokal a teamekkel tolják, oké fair play, legyen meg mindenkinek minden játékos. De ha a wl a sejtező, akkor ott nem fairplaynek kéne lenni szintén mindenkinek minden játékos? Ez így elég marhaság, kb olyan mintha forma 1 be az időmérőn mindenki a saját kocsijával megy, de majd az éles versenyen mindenki ferrarival.
Az accos hozzárendelésbe pedig biztos vagyok, ha mást nem nyitásoknál, olvasd el amit fentebb szerkesztettem.
Plusz gondoljatok bele ha az ea játékosokat bannol azért mert fikázzák, akkor nincs igazság abban amit mondok? Fáj nekik az is azért bannolják, pénzéhes cég a környezetemben aki fifa pontot vet vesz sosem nyit jót, csak hogy még többet költsön játékra, aki pedig nem vesz vagy minimálisat az nyitja a jobbnál jobb playereket, hogy vegyen ő is mert azt látja h hú mi jön és akkor már hátha nyit. Környezetmben ez van, és ha körbenézel biztos te is találsz erre példát, nem 1 ember irta itt a fórumon hogy egy darab fifa pontot nem vett és nyitja az ikonokat meg a jó playereket, nekem idén egy godin volt a legjobb, alltime meg pogba.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Digestive #8711 üzenetére
Először is, gondoltam rá, de semmi garancia nincs rá, hogy az uj accuntot nem skatujázza be ugyanúgy
Másodszor ez egy fórum, szólás szabadság van, ugyan annyi jogom van ide írni akármit a témában, mint bárki másnak. Ha nem tetszik csináljatok fb csoportot vegyetek be azt akit akartok és kommunikáljatok ott.
Harmadszor, annak sincs sok értelme, hogy kit építenétek be, kit vegyek, xy játékos milyen minden 2. kérdésnél, mégsem irkálok rájuk, hogy ne irkálj már, pedig semmi értelme az ilyen kérdéseknek meg is mondom, hogy miért.
1. Amelyik játékos nekem jó, neked lehet, hogy nem stílus függő.
2. Alakzat függő és taktika függő.
3. Attól is függ, kik vannak mellette.Nem egy játékos volt már akit istenítetek szerintem szar, olyan is volt akit én istenítem másnak meg gagyi volt.
Meg kell venni és ki kell próbálni, nem kérdezgetni. Persze lehet, csak hiába mondasz te róla bármit másnak lehet nem lesz jó.
Arról pedig ne beszéljünk, hogy milyen igazságtalan a játék, nem egy embernek piros lacazette, piros sandro, prios mane volt ez mind 3 különböző totwból... És egy embernek megvan mind a három, vagyis többnek, mert ilyen csapatok ellen dobált be, elverem 4-1 re köze nincs a játékhoz ő kap jókat, én pedig kapom a 80-as -84-es használhatatlan 20 ezer coint nem élő lapokat. Arról nem is bezsélve, nem felvágás képen, hogy elköltöttem kb 500 ezer fifa pontot, mindig minden sbct megcsinálok az évek alatt és egyetlen egyszer nem nyitotam még egy darab ikont sem. De pogbánál sem nyitottam még jobbat, se egy jó tots vagy toty se egy jó if.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Toguro San #8704 üzenetére
Az teljesen mindegy, hogy olvasod vagy nem, ha semmi tapasztalatod online ne akard megmondani, hogy mi hogy van, ennyit írtam. És akármit mondasz ebben van igazság. Én értek a fizikához alap szinten, tudom Newton törvényeit, de nem fogok nekiálni elektromos hálózat összeszereléséről irkálni, vagy megmondani másnak, hogy hülyeséget mond, mert ahhoz viszont nem értek, nincs benne tapasztalatom. ég és föld az online és az offline játék. És igen nem gondoltam még arra, hogy nem vagyok rá képes, mert tudom, hogy képes vagyok rá, de a játék egyszerűen nem hagyja. Van minden hétvégén 2-3 vereségem amikor jobb az ellenfél, lenyelem, elismerem, nincs vele gond, a maradék 4-5 vereség pedig olyan, hogy kb köze nincs az elenfélnek a meccshez és nem jobb mint azok akiket elverek. Évek óta ez van 1-2-3 meccs hiányzik az elitehez. Minden hétvégén letolom a wl-t div2 ben vagyok rivalsban, de az elite sosincsen meg. Nem azt mondom, hogy minden héten el kellene érnem, de hogy soha? Nevetséges, és a vereségek is nevetségesek. Sőt néha olyan is van, hogy érdemtelenül nyerek, azt is el szoktam ismerni de ez elég ritka. Ja és a rageről, sosme lépek ki, ha 6-0 akkor sem minden meccset mindig végig játszok. Nem rageből mondom ezt, hanem mert bosszant és évek óta ez van és biztos hogy nem az az oka, hogy nem tudnám megcsinálni.
Az elég sokan felvilágosítanának pedig kétlem, mert ahogy a fórumot olvasom gurun illetve egy két emberen kívül gold 1 közelében sincs senki... Szóval mielőtt leírsz valamit, gondold is át. A fellengzős hszm pedig ismét azután jött, miután leírták az okosok, hogy tanuljak meg játszani.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Stylerr #8698 üzenetére
Nem hiszem,. hogy nekem kéne megtanulnom játszani, akármikor elvernék innen bárkit, ahogy eddig tettem is ezt mindenkivel aki írt... Pedig ha hiszed ha nem igy van, majd ha az összes vereségem nem olyan lesz, hogy 27/19 kapuralövésem van, az elenfélnek pedig 10/6 és nyer de nem tudok játszani, ja és ebből 9 legalább zöld timed, de vagy kapufa vagy pedig mellé. Hagyjuk, gyere át, kifizetem az időd/utad nézd végig egy hétvégém, és te is ezt fogod mondani amit én.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Toguro San #8694 üzenetére
Szerintem te maradj csöndbe az offline játékoddal. Mellesleg érdekes amikor egy hete más/mások írták ezt, azok nem voltak hülyék csak én... no komment. Plusz ha látnád a lejátszott meccseim te is meg akinek van 3 nál több iqja mindenki egyetértene ezzel az alapján. Mindegy, az acc elkelt. További jó játékot nektek. De az elite jelentkezőket várjuk, hogy a fentebbi dolgot leteszteljük.
-
Geradossz
aktív tag
Bárkinek odaadom ingyen az accuntomat, aki először ír megkapja. pc. van benne egy intrade hazard trez gattuso juanfran meg kb 1,5 milla coin. Nem vagyok hajlandó egy olyan játékkal játszani ami accunthoz rendeli, hogy milyen rank lehetsz és ha meggebedsz se leszel jobb.
Állítom hogy bármelyik accuntona ki elite szokott lenni én is lennék elite, az én accuntomon pedig biztos vagyok benne, hogy semelyik elite player nem érne el elite rangot a wl-ben. Egy csalás az egész játék évek óta,
-
Geradossz
aktív tag
Az esport témágoz. Szerintem sddig amig nem te iranyitod mind a 11 jatekost hanem a gep dont 10 jatekos mozgasarol nem lehet e sportnak nevezni semmit sosem lesz igy esport. Max a 11v 11 na ott nem a gep dont.
A masik pedig kerdeztem de mivel nem foglalkoztatok vele ujra megkerdem.
A pakkok barmeddig tarolhatoak? Az ajandek 15k pakkok meddig?
-
Geradossz
aktív tag
Sracok a csomagok meddig tarolhatoak? Barmeddig? Illetve az ajandek 15 k pakk az csak egy het? Tehat ugy van minden mint tavaly vagy valtozott vmi?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94 #8342 üzenetére
Tavaly nekem hasonlo volt, torolni kelett a fifa mapat a dokumentumokbol.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Tigibeeb #8315 üzenetére
Liga sbc silvereket elhozod olcson altalaba ugy szoktam bealitom 450 max licit bidbe pedig 10000 min feltoltod a transzfertargeted 50-re. Csak azokra a jatekosokra licitelek ami 10 perc van a lejarasig. Ha megvan az 50 fo odamegyek aminel nem licitaltak tul es nem jart le figyelem es rabidelek ha kell. Majd listazom az osszeset. Egy ilyen koron ha mindenkit elsdtal van 15-30k hadzon aztol fuggoen h jokbannyultal e bele.
-
Geradossz
aktív tag
-
Geradossz
aktív tag
Gabónak is több ikonja van és több több száz ezres játékosa. Lehet fifapontból is, egyáltalán nem biztos, hogy csaló.
Egyébként aki gondolkodik Trezegén az nyugodtan csinálja meg, első 3 mecs után quicksellezni akartam, de azóta nagyon adja. Gattuso is nagyon jo, egy hátránya van, hamar fárad, amit mondjuk nem igazán értek, hogy miért, de sebaj. Most jön majd Lampard vagy Makalele. Egyébként annyit még hozzá tennék, hogyha az embernek van napi 20 perce 20k-t össze tud kereskedni, ha ennél több ideje napi 50-100 at is meg lehet oldani. Simán össze lehet szedni egy két ikont pár hét alatt. Plusz ha valaki nyitott egy rakat pakkot, csak a szerződésekből ha eladja van 500 ezre mindimum. Arról nem is bezsélve hogy ha én most kiárulnék minden játékost a teamemből amiben van 1200 és a csapatom meghagynám, lenne legalább 1 millióm, ha nem több. Nem csak csalásal lehet jó csapatot összeszedni. Szerencse, pont, kereskedés, vagy ezek kombója.
-
Geradossz
aktív tag
Létezhet, hogy törölték a klubbom? Gépen azt írja, hogy age restriction miatt nem tudok kapcsolódni. Webapba meg mobilon pedig mintha sosem lett volna klubbom. Vagy másnál is ez a helyzet?
-
Geradossz
aktív tag
Hali. Csak nalam van az webappon, hogy ha sokat licitelek kiirja hogy a bid megvaltozott kozbe nem is, barmire ezt irja es ujra kell inditani h jo legyen. Marha idegesito, erre nincs megoldas?
-
Geradossz
aktív tag
Srácok lesz még a hónapban megszerezhető SWAP DEALS Player vagy kijött már mind? Van erről vmi info?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94 #7720 üzenetére
Nem szép dolog nem visszaírni Kristóf... Egyébként ma miért jönne mm?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Fifaisshit #7678 üzenetére
Velem vitaztal es ez igy is van ahogy en irtam, legalabbis a 18-ban es a 19 elejen is igy volt de annyira semmit nem ernek a lapok jelenleg hogy ilyen sosem volt h ob minden rare lap 700 zsetonba megy. Igy tenyleg lehet nagyon fos mondjuk egy 50ks csomag is. De amibe fogyoeszkoz is van es nem gyorsealadasi arat nezed hanem a piaci minimumot ott nem johetsz ki belole szarul. Es en nem azt irtam akkor sem hogy egy csomag vissza adja a fele arat. En azt irtam hogy rivalsban nem eri meg a coint valasztani mert amit kapsz csomagot az ha mindent eladsz belole megy ugyis -10-20 k kulonbseggel vissza adja az arat. A ketto nem ugyanaz.
Egyebkent ma azert a napi kuldiert hogy nyerjek egy rivals meccset es lojek kozbe egy nemettel golt swapnplayerst adott, pedig ki sincs irva h az jatna.
-
Geradossz
aktív tag
Srácok mi a recept arra, hogy ne kerüljek a meccsek 80%-ban hátrányba esetleg kétgólos hátrányba? Nagyon ritka az olyan meccs amit nem hátrányból vagy kétgólos hátrányból nyerek meg. Most pl zsinorban 2 őt nyertem két gólról.
-
Geradossz
aktív tag
Hény swap deals player volt eddig srácok?
-
Geradossz
aktív tag
En csak azert raknam ki a mostani sbct, mert nem draga es ha valahova kell majd screamlap talan be lehet tenni ha nem nagy eating kell.
-
Geradossz
aktív tag
Srácok milyen alakzatban és hogy lehetne megoldani ezt a csapatot, hogy 10 chemel rendelkezzen mindenki ha így szeretnék felálni a játékban? Lehet egyáltalán? A hiányzó heléyekre 500k-ból lehet tenni embereket. Oblak cserélhető. Jobbhátvédnek 87-es juanfran vagy otw cancelo beépíthető.
-
-
Geradossz
aktív tag
De milyen ikonok vannak az összes prime? Vagy csak néhány?
-
Geradossz
aktív tag
Ez a jumbo premium gold players pack uj? Ilyen még nem volt a fifákban ugye?
-
Geradossz
aktív tag
Pc-n kb semmi áremelkedés, na mindegy estére kirakjuk hatha dobnak valamit a csomagok.
-
Geradossz
aktív tag
Itt a team. Még olcsoért levadásztam Lacát, a sima lapját egyelőre meghagytam hátha feljebb megy. nekem jo volt a mai nyitás. reggel két mega pack. rank 3 a div4-be mert nem sok időm volt, egyikből egy ospina, másikból David Silva.
Player pickből Barkley és Hofman ez lehett volna jobb. Illetve a két Jumbobol pedig, Chiellini (duplicated megvolt eredetileg) Dembelé (ő is tottenhames) Cancelo, Felipe Anderson Falcao thauvom, sergio roberto, ibra és két darab 81-es if.
Heti cél egy elite 3 lenne, van rá sansz szerintem csak kevés időm lesz. Illetve jövőhétvégére egy Makalele vagy egy Gattuso jön majd Matuidi helyére. Egyébként féliidőbe a két cm-et cserélem de rossira és dembelére. Ritkán bejön a lila lucas ha rosszul állok, de használhatatlan szerintem.
Melyik lenne jobb Gattuso vagy Makalele szerintetek? Szívem az olasz felé húz.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Fifaisshit #4740 üzenetére
De itt nem az a lenyeg hogy a megapack hozzon vissza 20kt vag 30 at. Szoval te mondaszbhulyeseget. Itt az a lenyeg, hogy a rare players es mega es a ket jumbo hozzon 45 ezret. En nem azt mondtam hogy a pack erteke jon vissza, hanem a valaszthato coin. Es ha te ezekbol a pakkokbol kevesebbet szerzel mint 40 k akkor vagy gyorseladasal kell eladnod mindent vagy olyan szerencsetlennek kell lenned hogy csak ertektelen 200 as lapok legyenek benne. 45 alatt lehetetlen kijonni de majd varom a kepeket.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Bobbysolo #4729 üzenetére
Sokkal nem hiszem, hogy feljebb megy sajnos. Mas jatekosoknal egybol meg szokott ugrani kb, itt meg szinte semmi nem tortént tul sok volt belőle. Ma este valszeg mindenkepp eladom oket nullan ha jo aron lesz az if es nem nyitom ki elotte, mert wlt az iffel akarom tolni.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
#16514048 #4723 üzenetére
Legkozelebb fenykepezd le a packok tartalmat es szamoljuk at egyutt. Mert olyan marha sokkal biztos hogy nem jarsz jobban. En eddig mindig pozitivan jottem ki ugy hogy azbutolso szerzodest is eladtam vagy beleszamoltam az ertekbe. es ismerosi körömben is vagy ok nagyon minimalis par ezer bukoval.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Fifaisshit #4718 üzenetére
Ha 4 nem rare jatekos van az is elmegy eleg sok ezerert sot sokszor meg dragabb mint egy rare. Egyebkent aha csak ugy szamolsz hogy 24 lap es 200 ar akkor is 4800 coin de ennek kb nulla az eselye. Egy jumbobol 4 k bukoval tobbel lehetetlen kijonni. Na mindegy nem vitatkozok de varom azokat a csomag kepekt akik 10k nal rosszabul jottek ki. De nem lesz ilyen kep mert nem lehet. Heti 10k coin meg semmit nem er az 10 het mulva 100k. Es csak egyszer kell nyitnod egy olyan kort ami jo maris jobban jarsz. Max akkor erne meg coint valasztani ha adna vagy 100kt ezeknel a csomagoknal. Igy nem sok ertelme van, persze mindenki maga donti el. Csak arra akartam kilukadni hogy a csomaggal marhara nem 58kt kockaztatsz hanem maximum 10-15-ot.
-
Geradossz
aktív tag
Nem akarok vitát szítani de a legnagyobb hülyeség a coint választani szerintem, ugyanis vegyük pl 58k coin vagy egy rare players pack, 1 mega 2 jumbo gold pack. Ha tenyleg semmi nem jon ami lehetetlen csak lofasz jatekosok akkor is 12 player gyorseladassal 9k de biztos hogy minimum 1000 atlag aron el tudod adni az mar 12k van a ket jumboba es a megaba is kb 12 player ossz vissz de sztem tobb szonten minimum 12 k mar 24 nel vagunk de tuti van jatekos aki nem 1000 et fog erni hanem akar 2 ot hiaba csak 78 as. Ezen felul a szerzodesekbol chemek ol egyeb lapokbol biztos hogyha eladod a piacon minimum aron akkor is meg veszik oket es minimum egy 8 kt osszehozol vele ez mar 32k. Plusz ha legalabb van benne 5 squadfitness az 5ktehat 37 es ez nagon minimum en nem tudom
Elkepzelni hogy 10k-nal nagyobb minusszal ha mindent eladsz roszabuljarj a coinhoz kepest. Es akar 100-200 profitod is lehet vagy meg tobb. Hosszu tavon a legnagyobb hulyeseg a coint valasztani velemenyem szerint. Csak egy hiba van amit sokan elkovetnek nem azt az egy jo jatekost vagy azt a harom 83 ast kell szamolni es irkalni a baromsagot h 30-al vagy 40 el tobb lett volna ha a coint valasztom. Nem lehet egyszeruen 10k minusz al tobbel kijonni de ahhoz is nagy balszerencse kell. A legtobbszor pluszban vagy nullan kell lenni minimum, de nyugodtan szamilja ki bárki. -
Geradossz
aktív tag
válasz
Fifaisshit #4165 üzenetére
Pont azért kellene mert több és jobb pack van, az eanak az csak jo ha sbcbe egeted a coint, utana nem tudsz vele mit kedzeni, na majd meglatjuk. En bizok benne hogy lesz egyebkent pedig tavaly is mikor jott ikon sbc utana nyithato volt a lap szoval ez nem akadaly.
-
Geradossz
aktív tag
Honnan veszitek, hogy nem lesz ikon sbc? Hivatalos? Sztem kellene lennie egyreszt penznyelo coinnyelo, eanek jo, masreszt akkor eleg keves embernek lesz ikonja valszeg.
-
Geradossz
aktív tag
Srácok akkor most havi fullra nincs? Tehát pl ha Gold 1 vagyok de már nem lehetek Elite 1 fölös letolni a maradék meccseket? Vagy van bármi féle jelentősége?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94 #2565 üzenetére
Mondjuk ha untradeből, megapackból is dupla van az ugy már egész fasza, jó lenne tudni. Nekem meglett a div4 itt is csak 2 féle csomagot ír de lehet 3 féle jár itt is. Viszont az untrade elég kemény. 2db 50k-s és 2 db 45k-s rare illetve prime player pack. Ha még pluszba jár valami, lehet itt én majd azt választom most így, hogy már meg van a végleges teamem egy jóideig, ma bevásároltam.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Edgar2621 #2564 üzenetére
Azt ítad, hogy az ut más, mert nem kézzelfogható, szemben a csokival vagy a fizikai kártyával. Erre irtam, hogy semmivel nem másabb, attol, hogy fizikailag nem tudod megfogni, még a tied. De pont ezért nem tiltják be azokat, mert nem érdekli az egészséged függőséged őket, hanem az érdekli, hogy az államnak legyen belőle pénze. Az ea-ezzel martha sokat keres, az adott állam pedig nagyon keveset, ha szabályozva lenne nyilván többet kérnének érte, ez a probléma vele. És pontosan jol látod, ha valaki kijátsza saját felelősége törvényellenes, de attol még nem a dohányárus a törvényszegő, ahogy itt sem az ea azzal, hogy megveszed pénzért a coint, ők nem szerveznek szerencsejátékot továbbra sem. Itt is tekinthed pontosan ugy a fifapontot, mint szponzori pénzt. valaki meg tudja termelni magának vagy megkapja szponzortol, mint fociban vagy autósportban. Van aki meg nem. De a pay to win és a lootbox/szerencse teljesen különböző. Attol még ugyanúgy lehetne pay to win, ha nem lenne fizetős lootbox. azt mondanák, hogy 200 ezer ft mondjuk ronaldo kártyája. Mivel lenne jobb? Ugyanúgy pay to win lenne. Tudnád, hogy mennyit költesz és mit kapsz, szerencse sem lenne. De ugyanugy az nyerne, aki többet költ. Akkor meg az lenne a baj, hogy miért olyand rága rablás... Ha mg túl olcsó lenne mindenki ugyanazzal játszana. Igy kevesebb költésből is van lehetőséged jó cuccokra. Attol, hogy valamiben van szerencse elem. még nem lesz szerencsejáték. Abban is van szerencse elem, hogy hova pattan a focilabda, mégsem szerencsejáték a labdarúgás.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94 #2551 üzenetére
Igen volt mega pack rank1 ben legalabbis. En sem ertrttem miert. Mondjuk nem adott semmit szoval mindegyvolt xd de egy kroos jott meg egy szesznyixd es 2 darab 83 player.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Edgar2621 #2550 üzenetére
Amit írsz, ugyanugy kézzel fogható az ut kartya is megkapod a penzedert fizikailag nem tudod megfogni, de kulonbseg nincsen, ugyanaz mint a panninit. Nem is ez a lényeg attól még nem szerencsejaték hogy mennyit kolt ra a szulo. Nem kotelező rákölteni. Az meg hogy függőséget okoz sajat hibaja mindenkinek. Nem szeretetszolgalat a vilag pont nem erdekel senkit. A cigi halalt is okozhat ahogyan az alkohol is miert nincs betiltva? Pont leszarjak ott is ha meghalsz vagy fuggő leszel. Szted a 16 evesek nem isznak nem cigiznek? Lehetne mondani a fifara is h jo legyen 18 plusz a jatek. Ugxxanugy megkapna a gyerek a pontot. Amit leirtal az viszont nem a szerencssejatek problemaja es nem azt a kerdest feszegeti, hanem a pay to win dolgot. Az megint mas dolog de en azt se tiltanam be es nem tartom csalasnak sem. Ennyi erovel az utakon is be kene tiltani a ferrarikat mert nem engedheti meg maganak mindenkinhogy ezzel szaladgaljon. Egy autoversenyben is elonyben van az a csapat akinek tobb penze van ahog eg foci csapatban is pay to win van. Ha a realnak nem lenne penze nem ok nyernek a blt. Maradjunk annyiban hogy az egesz vilag egy nagy szerencsejatek, amit a nagkutyak iranyitanak. Nekem sem a lootboxal sem a pay to winnel nincs bajom. Jogszabaly ellenes pedig akkor lesz valami amikor azt torveny kimondja ha nem mondja ki akkor nem az. Az mas kerdes ha uj torveny jon be egy bizonyos dologra utana mar jogszabal ellenes lesz. Sima szolgaltatasnak minosul szerintem egyebkent.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #2531 üzenetére
De azt ertsd mar meg, hogy legalisan nem valthatod penzre ftban nem tudod megvenni ronaldot sem es pontrrt sem tudsz coint venni. Ez a legnagyobb dolog ami miatt nem lesz szerencsejatek. Az teljesen mindegy hogy illegalisan meg tudod venni vagy sem az nem az ea sara. Es ez alapjan mint mondtam az ujsag is szerencsejatek. Nem ugyanilyan cikk van benne idovel egy gyujtontobbet ad erte stb stb. Nagyon sok mindenre ra lehet huzni ha akarjak. Es en azt irtam, hogy sok orszagban nem az. Tobbeknkozott az angolok ismkimondtak, hogy szerintuk nem az. Es meg jonoar orszag. Hidd el hogy az eanek nekikeno orszagok tobbsegenel hasonlo torveny van mint nalunk es modositas nelkul nem lesz az. Az hogy csomag van a pakkban az gaz abban egyet is ertek. Viszont az hogy leosztod amit irtal szinten nem jo mert coint nem tudsz annyi penzert venni onmagaban amennyiert a fifa pontot. Ha az ea nem ad lehetoseget arra hogy naluk ezt megtedd akkor ok nem szerveznek szerencsejatekot. Ha lehetoseget adna coin vasarlasra kartya vasarlasra es ott lenne a lootbox is, akkor mas lenne a helyzet. De zarjuk le ezt a témát majd meglátjuk minsül ki belőle. Egyebkent pedig en az eanek szurkolok en elegge ellene vagyok a világnak abban a formában hogy megszabjak mit csinalhassak. Nyilvan kellenek torvenyek es vannak alapveto dolgok amit szabalyozni kell. Gyilkossag stb. De azt had dontsem mar el en hogy mire koltok a penzem szerencsejatekban veszek e reszt vagy sem. Ne par ember mondja mar meg valamire hogy tiltott vagy sem hanem dontse el a tobbseg. Ne par ember erdeke legyen a mervado. Azzal a tobbieknek nem lesz roszabb ha x-y elveri a fel eletet lotton vagy akarmin. Mindenkinek sajat dontese en ilyen jellegu dolgokban nem szabalyoznek csak kohatart. De az kicsit gaz hogy fizetni kell azert hogy valaki szerensejatekot szervezzen es csak az allam csinalhassa. Ez mind csak erdek es csokosok segítése mert pénz van benne.
Egyébként egy utolsó példa ami eszembe jutott es az nagyon illik a csomagra. Gyűjthető kartyak. A panininkartyakat betiltottak mar vajon vagy be akarjak? Evek mulva lehet adnak egy ronaldo kartyaert 1 miliot. Ugyanugy penzert veszed es ugyanugy veletlen hogy minvan benne.
Kar ezen vitatkozni ugyis olyan dontes lesz amilyrt akarnak ha mas nem akkor torvenymodositassal. De akkor is gaz hogy ezt par ember donti el.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
#16514048 #2525 üzenetére
Nem felvagaskent irtam hanem mert képben vagyok. Es az arrogans stilus pedig akkor jött amikor az erveimre rragalas nem jott csupan az, hogy hulye vagy nem igyvan stb stb. Pluszbakkor amikor megkérdőjelezik a szavam. Nem ismersz nem tudod ki vagyok nem tudsz semmit. Napi szintet sem mondtam es nem en kezdtem lekelezoen irni. Hanem jott eg olyan komment hogy eztessek a sztarugyved baratommal. Tehat nem ennkezdek arogansannirni hanem oka van minden esetben.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #2523 üzenetére
nincs meghatarozott feltetel mert nincs megadva hogy ha ez tortrnik ronaldot nyitsz. Nem akkor nyersz ha x-y bekovetkezik. Coinban van erteke de a coinnak nincs penz erteke. Igen a pakkbol nyithato pakk az jogos arra pont en is gondoltam az elobb vagy a draft token.
Lootbox nyilvan nm letezett de ahogy irtam is torvenymodositasok nelkul ez nem lesz szerencsejatek nagyon sokmorszagban. Nyilvan ha annak akarjak minositeni annak fogjak. De a jelenlegi torvenyek alapjan nagyon sok helyen nem tehetik.
De amit mondtam ilyen alapon az ujsag is szerencsejatek es nagyon sok minden.
Ez a zsakbamacskahoz hasonlit leginkabb, viszont ott eladhatod a dolgokat, itt nem tudod azt megtenni meg mindig hogy ronaldot eladod 5 ezerert mondjuk. Nincs fifapoint beli erteke sem ronaldonak csupan coin.
Es te nem a pakkban lévő lapokért fizetsz, hanem a pakkert ha pedig vesziteni nem tudsz marpedig nem tudsz mert egyik pakk sem ad rosszabat mint a legroszabb eset es tekintheto ugy, hogy legroszabb eset kerül x pontba nem beszelhetunk szerencsejatekrol.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Toguro San #2519 üzenetére
Akkor nem konzultalok kitalaltam xddd de a kotekedes ismet meg normalisan leirtam ervekkel, de igazabol senkinek nem sikerult egyik ervet sem megcafolni azon kivul hogy hulye vagyok es nem ugy van... na mindegy en befejeztem nektek van biztosan igazatok ervek nelkul.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #2517 üzenetére
Okes biztosan igazad van. Csak az akkor sem torveny. Es mint irtam attol hogy illegalisan tudsz coint venni attol meg nem lesz szerencsejatek, de csak hogy lasd meg egyszer utoljara erthetoen leirom.
1. § * (1) Szerencsejáték minden olyan játék, amelyben a játékos pénz fizetése, vagy vagyoni érték nyújtása fejében, meghatározott feltételek fennállása vagy bekövetkezése esetén pénznyereményre, vagy más vagyoni értékű nyereményre válik jogosulttá. A nyerés vagy a vesztés kizárólag, vagy túlnyomórészt a véletlentől függ.
1. nincsenek meghatarozott feltetelek.
2. nem penznyeremenyt nyersz.
3. Ronaldonak nincs vagyoni erteke.
4. nincs nyeres vagy vesztes mert garantaltan kapsz valamit.Egyik pont sem igaz ergo nem szerensejatek. De legyen az csak nem tudom ha valaki nem ert valamihez miert probalja megmagyarazni, hogynigazabvan. Ha az ea azt mondana hogy ronaldo 5 ezer ft es ezt az 5 ezt te el tudnad adni az omplatformukon belul, akkor mas lenne a helyzet.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
LedyGyuszi #2512 üzenetére
Amit leirtal az nem torveny csak egy mondat de amit alatta irtam az a te mondatodra is ervenyes. Nincs kimenetelu esemeny. Penzre nem valthatod amit kinyitsz. Mindig kapni figsz valamit. Ha betennel 150 fifapontot egy mérkőzésre hogy ki nyer es kapsz mondjuk egy ronaldot akkor sem lenne szerencsejatek. Ott mar meg lenne a kimenetelu esemeny viszont penzre nem tudod valtani nincs vagyoni értéke. ha fifapontot nyernel akkor az mar vagyoni erteku nyeremeny.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Edgar2621 #2510 üzenetére
Leírtam igazábol a magyar torvényt. Tét fizetesé fejében pénz vagy arra beváltható nyereménynél beszélünk szerencsejátékról(nagyjából mindenhol ilyesmi torvény van). Itt ilyen nem áll fent. Nincs lehetőséged pénzre váltani a játékosokat, coint nincs vagyoni értéke. Pontosabban van mert el tudod adni, de erre nem az ea biztosít platformot és jogellenes is, az ea is harcol ez ellen. Ráadasul az olyan fogadó oldalak mint pl ami a csgonal volt az szerencsejáték szervezésnek is minősül az másabb tészta mert ott fix ára volt a skineknek stb és aztal fogadtal ruletteztél stb és platform is volt rá ahol eladhatod, vagyonra válthattad. ( ebben nem vagyok biztos mert sosem csgoztam, de legjobb tudomasom szerint igy volt.) amig nincs lehetoseged ronaldot elsdni x ezer ftért addig a jelenlegi torvenyek alapjan nem igazan beszelhetunk sehol sem szerencsejátékról.
-
Geradossz
aktív tag
Hozzaadodik de eg esetleges enesely/koncessziobjoval tobb bevetelt hoz mint maga az adó. Igen szabalyozva van a lotto, stb. De ez akkor sem szerencsejatek es a penz a fo ok hidd el. Nem az hogy fuggok lesznek az emberek. A masik dolog pedig az hogy a magyar szabalyozas a kulonfele sportfogado oldalakra amit irtal jogellenes. Nem egy pert nyertek a kulonbozo irodak es jol megfogja szivni az allam. Itt is csak arrol volt szo hogy a magyar cegnel szorjak az emberek a penzuket ne kulfoldon. De ne menjunk ebbe bele mert nem ide tartozik. Mindenesetre en meglepodnek ha ezt torvenymodositasok nelkul barhol szerencsejateknak itelnek. Nem veletlen mondta jo par orszagnkormanya mellett par állam, hogy nem az.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Edgar2621 #2500 üzenetére
Nem fogok utanaolvasni mert ez nem szerencsejatek akarmelyik torveny szerint. Benne vagyok a szerencsejatek temaban, es az orszag leghiresebb ugyvedevel konzultalok folyamatosan szoval nincs minek utanaolvasnom, mert pontosan tudom hogy ez ebben a formaban nem minosul annak a legtobb orszagbtorvenye szerint, magyarorszagon pedig biztos hogy nem.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Yodamest #2493 üzenetére
Csak nem fognak nyerni. Gondolod az eanek nincs penze ugyvedre? Miert nem vettek ki szted eddig ha nem ok nyernenek? Ez egyik orszag torvenye alapjan sem szerencsejatek. Ennyi erovel a chipsben levo jatekokat a kindertojast es az ujsagokat is be lehetne tiltani mert megveszed azbujsagot de pontosan nem tudod mi van benne, lehet szar az egesz. Szerencsejatekrol akkor beszelunk ha tét fizetese fejeben penznyeremenyre vagy vagyonra bevalthato nyeremenyre vagy jogosult, ilyenrol pedig szo sincs. Ennyi erovel a lottot is betiltjatnak meg mindent csak az a kulonbseg hogy ott profital belole az allam, itt meg nem ez faj nekik, nem az hogy jaj a kicsik szerencsejatek fuggol lesznek. Ha ez fajna betiltanának minden féle szerencsejátékot.
-
Geradossz
aktív tag
Arra egyebkent figyelj vagy figyeljetek, hogyha esetleg jatek kozben cserelsz embert ugy hogy nem az adott posztra hozod hanem mondjuk 4-3-3 ba jatszol es van egy neymarodnlwbe ot beviszed cm helyere es a cm helyen aki akkor ugye lw poszton van becserelsz mondjuk egy sanet. Es ezutan valtasz taktikat akkor sane lesz a cm es neymar visszamegy lwbe vagyis az eredetileg megadott posztjara. Thatbilyen cserek utan nem erdemes mar alitgatni.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Darabokra #2240 üzenetére
Itt nem ertol van szo. Normalis stilusban irtam. A szabajok mindenkire vonatkoznak provokalas tilos. Nem elso eset semmi kovetkezmenye nincs de en vagyok a szar. Megmondtam ha beszolnak visszaszolok. Ezert lett ez a megnyilvanulas. Mert itt irigysegrol van szo, vagy egyesek ebben lelik oromuket hogy madnak beszolnak. Melyik a gazabb?
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Yodamest #2235 üzenetére
Sracok masba miert nem altok sose bele aki pontot vesz. Adjatok egy bankszamlaszamot es dobok nektek 12k-t mellesleg ha kiszamolod osszesen 110 k-t ert a ket eladott jatekos szoval a maradek 250 nem abbol van de latom a lenyeget sikerult megragadni, es ez ismet provokalas ami tilos es egy rossz szot nem szoltam ismet ugyhogy mostamar kijarna masnak is a bann...
-
Geradossz
aktív tag
Na akkor egy hosszabb írás a játékról/csapatról.
17600 fifa ponttal kezdtem. Utolso 50 csomagban nem volt board. Casemiro, Mendy, Tottenhames Dembele, TolissoTolisso ezek estek, szoval kutyaszar, ezen kívűl kb 7 darab sima 83 vagy 84 ami nem sokat ér. Megcsinaltam az összes SBC-t kivéve a loyalitisakat. Matuidit es Casemirot eladtam kicsit olcsobban mint a mostani áruk de kicsit drágábban a nyitási árnál. Van egy egész jó cssapatom kb 80-100k-t ér Mendyt és Dembelét és Tolissót beleszámítva, kb 3 játékost vettem hozzá. Ezen kívül van 340 k coinom befektetve 50 playerbe, mostani áron eladva kb 90 plusszal tud ám, de fog ez még feljebb menni.
Ha akarjátok megosztom a csapatot és írok a játékosokról, taktikárl, szerintem első wl-re tökéletes csapat, de ha sikerül jókat nyitni otwkor 12k pontból és a befektetések jól sikerülnek akkor beruházok kb egy 1 millás csapatra, ezt a tervet is megosztom ha szeretnétek.
Rivals:
Jó ötlet volt szerintem, fasza a div4 et súrolom jó lenne feljutni szerintem meg is lesz. Jók a meccsek nem akad, semmi probléma nincsen az első nap volt rossz valamiért. Egyébként ide div5 ig rakott be mindenkit és attól feljebbi szintekre? Abból gondolom, hogy a div5 volt a csúcs mert rewardok minden oldalon eddig vannak leírva.
Taktikák:
Nem nagyon tetszett, mert szerintem kevés a lehetőség, most sem nagyon tetszik, de jól működnek.
Új játékmódok:
Kb semmi értelme nem volt lefejleszteniük a nincs szabál, battle royal módot stb, ha csak kicik ofban lehet vele játszani. Haverokkal vártuk hogy majd online bohóckodunk, de nem lehet. Grat ea. Ez kb olyan mintha egy battlefieldben csak deathmecset lehetne tolni online a többi játék mód pedig offline. Ki fog játszani ezekkel a játékmódokkal offline? Senki...Arról nem is beszélve, hogy online friendlinel 1 perc a limit csapatbeállításra taktikára szb. Ez eddig is ennyi volt és eddig sem lehett 1 perc alatt normálisan beállítani, most 1 perc alatt kell megcsinálni az ötszörösét ha valaki mindegyik lehetőségre be akar állítani valamit. Ismét hatalmas pacsi...
Játékmenet:
Na és akkor itt jön az, hogy ti nem értem mivel játszotok. Nagyon jól lehet labdát tartani. A pace tényleg nem nagyon számít, kb bárki utolér bárkit. A driven meg nem hogy op hanem egyenesen szar két hátaóval nyomom timed nelkul de 10-ből 9 mellé megy. Tehát vagy nem ugyanazzal játszunk vagy én vagyok a szar, amit kétlek. A játékmenet egyébként jó szerintem, tetszik. A timed finishingnek pedig semmi értelme. 10 ből 9 szer eltalálom zölden úgy hogy már a trainer sincs bekapcsolva és 10 ből csak 1 megy be, azt gondoltam hogyh eltalálod 10-ből 8! gól sima lövéssel meg mondjuk 10 ből 5 talál kaput, de ez nem így van szóval marhára semmi értelme. Mindegyik lövésfajtánál próbáltam talán a finessnél van értelme.
Végzetül amit itt fórumon olvasok es hatalmas badarság és nem tudok elmenni mellette, hogy ne írjam le az a kiakadás, hogy nincs idő a timedra. Elárulom hogy erre nem kell idő. Másodszor akkor kell nyomni mikor a lába a labdához ér. Ha egyszer nyomod oont ugyanannyi idő mulva fogja ellőni mintha vársz és másodszor megnyomod. Nem azzal van baj, hogy nincs idő mert ha nincs akkor a sima lövésre sincs mert leblokkolnak mire ellőné. A baj azzal van, hogy semmi értelme.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94 #1726 üzenetére
Az nem tiszta még nekem, hogy hogy lehet feljebb jutni. Mert az oké hogy a rankokon belül lépkedsz a divedben de mi alapjan mondja meg kovetkezo hetre hogy melyik divben kezdesz.
-
Geradossz
aktív tag
válasz
Kristof_94 #1679 üzenetére
Engem is oda sorsolt be ugyanilyen eredmennyel, mondjuk nekem a vereség az megszakadt a netem. Viszont sztem ez nem közép érték több win mint a fele kicsit fura, hogy ez 5. Osztalyt er.
-
Geradossz
aktív tag
Amugy ti kaptatok bl player picket? Meg loan ronaldot? Mert en nem. Most jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest