Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Cyberpunk 2077
- Escape from Tarkov
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toguro San
tag
válasz
Geradossz #8697 üzenetére
Köszönöm, Stylerr, hogy a nevemben is írtad (mert ugye én nem írhatok, mert csak offline tolom).
Attól, még, hogy nem játszom a FUT-tal, olvasom a fórumot, és szeretem átolvasni a véleményeket is róla, ezért is sírtam fel a hozzászólásodon. Rengeteg rage és rengeteg vélemény elhangzott már a játékról de ekkora marhaságot még itt nem olvastam, és ez független attól, hogy én milyen módban játszom....
Nagyobb türelem, több gyakorlás lehet meghozná az eredményét, bár aki ilyen konzekvenciát képes levonni a játékról, és ilyen szintű összeesküvés elméletet képes belelátni a játékba azt sajnálni tudom csak.
Inkább csak próbáld élvezni a játékot és elfogadni azt a szintet amire képes vagy! Lehet nem a játék skatujáz be egy szintre, hanem te nem vagy képes megugrani azt... Erre gondoltál már?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 3D nyomtatás
- Energiaital topic
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest