Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LedyGyuszi

addikt

válasz Geradossz #2526 üzenetére

egy kicsit engedd el sztem a szó szerinti értelmezést és ahhoz való ragaszkodást. sztem még a 1991es törvény alapján is egy jobb ügyvéd simán rá tudná húzni a szerencsejátékot + egy jobb ügyvéd meg is tudná védeni. szted nem! OK!
    viszont sok más ország nem egy 1991es törvény (+2015ös apróbb módosítása) alapján működik napjainkban.

meghatározott feltételek vannak. pl. veszel fifa pontot, ebből csomagokat nyithatsz vagy egy ilyen egyszerű az is, hogy gold packból nyitható. abban igazad van, hogy jó pár feltételt még simán hozzá lehetne írni. a feltétel a szabályzat is lehet, de van számos más szinonimája.

coinnak is van pénz értéke, mivel különböző oldalakon lehet vásárolni coint.
    sőt a játék is ad neki értéket. pl. egy draft token 15k coin vagy 300 point, egy point 50 coin, ezt már lehet forintban is kifejezni :)

igen ,a csomagért fizetsz, amiben lapok vannak. de tulajdonképpen ez jelenti a vásárlási árat is. hogy ez egy csomag ára vagy 1000 csomag ára az már más kérdés, de ezért is írtam, hogy min. egy csomag.

mivel az egész lootbox a sorsoláson, azaz a szerencsén múlik, így ez szerencsejáték. ezt bebizonyították már más országban/más játéknál, ha jól tudom. akkor nem beszélnénk szerencsejátékról, ha fix tartalmú csomagok lennének és tudod, hogy mit vásárolsz, de itt fogalmad sincs!

no mind1, nem értünk egyet. slusszpassz :)

+1 észrevétel: ha olyan körökben mozogsz, akkor biztosan tudod, hogy az arrogancia és a szarkazmus (egyeztess a bigfish haveroddal) között nagy a különbség

Új hozzászólás Aktív témák