Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- World of Tanks - MMO
- Red Dead Redemption 2 (PC)
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobbysolo
tag
-
Kristof_94
nagyúr
Radja még mindig OP!
-
peetie1
aktív tag
válasz
Kristof_94 #594 üzenetére
Van. És van aki nem is fogja. Max valami akcióban ha tényleg jók lesznek a vélemények róla.
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94 #594 üzenetére
Van. Szerintem sokan.
-
akooos
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #591 üzenetére
Persze, csak ha azt nézed Alonso 2 gólja (Newcastle öngólja is egy Alonso lövés volt) meccset nyert.
Lucas egyik gólja sem nyert meccset, mert a United ellen Kane is betalált, az volt az első gól, Fulham ellen pedig 3-1-re nyertek, ahol 1 gólt vállalt.Én inkább adtam volna egy olyan védőnek aki 2 meccset nyert a csapatának, mint egy n+1 szélsőnek, aki lőtt 3 gólt.
-
akooos
veterán
Lucas Moura lett a PL POTM. Fájt volna biztos egy jó balbekket POTM-al jutalmazni
-
MdewC
nagyúr
Az off kommenteket töröltem.
Témát már lezártuk.
-
Szigma70
addikt
válasz
Bobbysolo #583 üzenetére
Azért ezek vicc kategóriásak ám.
Van aki öregszik, erre gyorsul, van aki 18-at lassul, de vajon mire fel? Ha ennyit lassulna Vidal, miért vette volna meg a Barca?
Alapjában nem értem ezeket a stat változásokat. 70% lassul, aki meg gyorsul, az eddig is gyors volt.
Ne reménykedjünk, idén még OP-b lesz a pace. És Störpilla azzal a 78-as lövéssel is beveri majd 25 ről, miután lefut bárkit.
@Edgar
Lezárták már a semmit, minek még egyszer előhozni.
És ha ez a ropik olyan barátságos amilyennek mondod, és valójában is az, akkor legyünk mi is azok, ne csak a topik. És a provokálás semmivel sem jobb, mint a rá adott reakció
-
Bobbysolo
tag
Stat összehasonlító tavalyhoz képest - 81-100
-
fidorr
csendes tag
Sziasztok!
2 napja előrendeltem, a 19-t Xbox on a játékban adott kedvezménnyel.
Jött email, hogy köszönik a vásárlást, letöltötte a játékot, és a hozzá tartozó tartalmak, viszont azóta sem vonta le az árát a számlámról.Másnál is így van vagy nálam nem jó vmi??
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Edgar2621
őstag
Srácok nem tudom írta-e valaki de érdemes átnézni az Xbox one topicba és a gamer365 oldalra. Jelentős kedvezménnyel lehet megvenni a Fifa 19-et is egy körülbelül 5-10 perces folyamat végén. Kizárólag Xbox, sajnos emiatt tudom hogy sokaknak nem releváns információ de azért vannak páran akiknek az lehet.
Szerk.: látom megelőztek.
-
akooos
veterán
Nem tudom kaptál-e választ vagy sem, de szeretnék megosztani mégegy hsz-t, mindenki saját felelősségre és saját belátás szerint döntsön az argentín vásárlással kapcsolatban. [link]
Zárójelben hozzátenném, hogy én vettem már szingapúri gift carddal fifa pontokat, sose volt bajom belőle.
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94 #569 üzenetére
Szerintem legalis, mar csak azert is ha igy eladja (gondolom nem egesz evben ez az ara) az megnovekedett bevetel. 0 befektetessel jon a penz, mivel ez megsokszorozza az eladast. De csak tipp...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Geradossz #561 üzenetére
Téged a minősíthetetlen kommentek miatt tiltott ki egy moderátor anno.
Ha pedig vki megint belédköt, azt megígérem, hogy jelenteni fogom. De nem egy mosoly jel miatt.
Ha neked ez az eset kiverte a biztosítékot, akkor jelezd a modiknak, amit javasoltam.
Utoljára írtam le.
Témát lezártam.
Köszönöm.
-
akooos
veterán
[link]
Először meg kell keresni, hogy melyik storeban a legolcsóbb a fut pont. Ez az argentín store jelenleg.
[link]Utána csak követni az xbox topikban írtakat. Nem hiszem, hogy illegális lenne, ugyanis a valós microsoft storebol történik a vásárlás, csak előtte regiovaltast kell eszközölni. Az xbox topikban azt mondták még a múltkor a modik, hogy maga a vpn sem tiltott. De itt még az sem kell.
-
MdewC
nagyúr
Sokadjára kérem a társaságot, hogy ne provokáljátok egymást fölöslegesen.
Köszönöm.
-
Geradossz
aktív tag
mdew a szabály az szabály. beszélgessetek más platformon, ha nem tetszik vagy akkor a szabályok mindenkire vonatkozzanak. utoljára írom le normálisan hangnemben. Én kaptam bant, holott provokáltak.- Mindenki megmondta, vagyis jópáran hogy nem volt következetes a dolog, többek között Szigma is, kifejezetten emlékszem rá. kdvidnak az elmúlt két oldalon értelmes kommentje nem volt, de nekem válaszra egyből be kell írni provokálásnak valamit. És akkor én vagyok a fasz ugye? na mindegy hagyjuk... Az meg a másik, hogy akkor azért engem bannoltak mert engem említettél hozzászólásban, ha azt írod be hogy szigma őt bannolják, el se olvasták a modik a dolgot csak bannoltak egy nevet akit láttak. Részemről lezárva én most is ugy gondolom normálisan kérdeztem, nem álltam bele senkibe, de ismét én vagyok a farok.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Geradossz #558 üzenetére
Akkor kérlek menj be a moderátort keresek topikba és jelentsd az esetet.
Köszönöm!
(A privát véleményem az, hogy ahelyett, hogy tovább lépnél a semmin, Te generálsz most feszültséget egy régi sérelem miatt, amin nem tudsz tovább lépni. Többször nyomatékosan kértelek benneteket korábban is, hogy ezt a vitát fejezzétek be és rendezzétek másképp. Én ezzel a pitiáner üggyel nem fogok foglalkozni, szóval ha sérelmed van a mostani esettel kapcsolatban (egy mosoly jel), akkor jelentsd a modiknak.)
Üdv.
-
Geradossz
aktív tag
Mdew engem nem érdekel. Tilos a másik szándékos provokálása a fórumon benne van a szabályzatban ez akárhogy nézem akinek 5iqja van belátja hogy provokálásnak minősül. vagy legyünk következetesek vagy szarjunk a banokra.... Anno sem én kezdtem, hanem folyton provokáltak és egyik provokáló se kapott semmitl. feketén fehéren bent van a szabályzatban. Na mindegy, én akkor se szoltam be senkinek, most se fogom, de ha provokálnak akkor el fogom küldeni a pibe. És szerintem tökre jogosan. Részemről befejeztem de több ilyen ne legyen ok nélkül, vagy akkor járjon is érte aminek járnia kell.
-
Geradossz
aktív tag
Ezért a storeos dologért nem bannolnak? És tuti űt lehet majd vinni? Mert akkor betárazok egy 50-60k fifapontra.
-
Stylerr
addikt
Állítólag Vidal 57-es Pace értéke 75 lenne, és elírták. Bár Robben is 79-et kapott. Illetve ha tényleg elírás lenne, akkor javítottak volna, másrészt érdekes lenne ha így benézték volna. Egyszerűen nem értem ezt az értéket, tényleg.
-
akooos
veterán
Hát 150 pont egy 7,5k-s csomag. 12k pontból kinyitsz 80-at
nekem tavaly egy 7,5k-s csomagból jött CR7 az első héten.
Nem tudom vannak-e promo csomagok az elején, de én arra fogom tartogatni. Legalábbis az első otw napokra
(#547) grimmjow67:
Szerintem igen, mert emlékeim szerint a 18-ban kérdezte meg első indításkor, hogy szeretném-e áthozni a pontokat. Úgyhogy szerintem elég hozzá a 19.
Az argentín xbox Storeban lehet venni ennyiért, az xbox topikban van leírás a mikéntjéről. -
Z'Z"
őstag
Igen, december 31-ig.
"Carry over your FIFA Points from FIFA 18 to FIFA 19 with a one-time transfer until December 31, 2018. You are allowed to transfer your FP from FUT 18 to FUT 19. But you can only do it once. You can transfer your FIFA Points during the EA Access trial if you’re a member or when you buy your copy of FIFA 19. You can even buy some by the end of FUT 18 so you can use on the FUT 19 release date. In opposite side, it is not possible to transfer FIFA Points on the Web and Companion Apps. Log in to FIFA 19 on your console or PC to transfer your FIFA Points, then you’ll see them on your FUT Web or Mobile Companion apps."
-
akooos
veterán
Idén is át lehet vinni majd a fut pontokat az új játékba? Most tudnék nagyon jó áron venni pontokat, betáraznék belőle. Van erről valami pontos info?
-
Yodamest
veterán
válasz
Kristof_94 #538 üzenetére
Azt én is imádom amikor behallatszik az ellenfél mikrofonja és végig kommentálja a meccset
egyszer volt egy olyan ellenfelem aki végig chipset zabált a meccsünk alatt, végig hallottam a zacskó ropogást, majd ahogy szét csámcsogja az elemózsiát. Az volt a durva benne, hogy még így is nyert... nem tudom elképzelni hogy sokszor fél kézzel irányított volna, lehet valaki mellette állt és etette!!!! Ez azóta is nagy kérdés a lelkemben...
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi srácok!
getdizzy: Az már megvalósult!
Ma amúgy megnyertem idén talán 2. alkalommal a DIV1-t egy román ellenfél ellen. Meglátta Ronaldot egyből, Ronaldooo, Ronaldooo, amikor gólt lőtt és vezetett az elején akkor is ezt mondta, a többit meg nem értettem, de mikor lőttem neki 3-t már nem beszélt tovább.
Most meg egy lengyel a draft elején egy röhejes góllal vezet, dabel, majd megkérdem tőle, hogy ez most komoly? Erre csak röhögött, a végére talán 5-6 gólt kapott, én meg CR gól után: siiiiiiiiiiiiiiiii -
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #535 üzenetére
Idén lehetett faktot választani, fel is vettem a matekot és az infót, nem egyszerű nyilván, de inkább most szívok, mint 10 év múlva amikor nézhetném, hogy melyik az olcsóbb párizsi a boltban...
Neked meg kitartást, megtapasztaltam én is, milyen egy monoton tré melót tolni, keresd mindig a kiskapukat!
-
getdizzy
aktív tag
válasz
Kristof_94 #535 üzenetére
Ohh,
Kitartás!Akkor marad az az opció hogy pro-nak kell lenni Fifában
D
-
Kristof_94
nagyúr
Persze, szállodai recepciós vagyok már egy éve.
Amikor volt a diplomaosztóm nagyon büszke voltam, mert nagyon sokat küzdöttem érte, akkor kb. a felhők felett éreztem magam, most meg valahol a Mariana-árokban vagyok.Szóval az elmúlt 1 év eléggé leépített lelkileg (és remélhetőleg csak úgy), nyilván tudtam, hogy nem egy orvos vagy mérnök keresetét fogom kapni, de na... Főleg mert ha csinálok valamit azt lelkiismeretesen teszem és mindent beleadok, de nem hogy a kiutat, még az orrom hegyét se látom.
Szóval tanulj valamit, ami tényleg keresett, mert ebben a pöcegödörben nem lesz egyszerű! Pl. tanulj valami informatikát, ott egy kicsit nagyobb lesz a diszkrecionális jövedelmed! -
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #524 üzenetére
Ez fixen hivatalos?
-
Yodamest
veterán
válasz
Én azt nem értem ezen a képen, hogy a rare gold lapok mostmár úgy fognak kinézni mint az alap goldok? Mert ez alapján pont olyan. Nem lesz többé csili keret?
-
A guru
addikt
válasz
Kristof_94 #514 üzenetére
Publikus, hogy mit csinálsz? Ennyi pénzt kaptam én is nyári melóban 1 hónapért heti 30 órában...
-
dejvid8
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #527 üzenetére
Hátha.
viccen kívül, ez tényleg röhej. Hol 57pace Vidal? Simán 70-75 közt van . Fogadjunk hogy Pique, Busquets, Rakitic is baromira le lesz húzva.
-
A guru
addikt
Mik ezek a pész értékek gyerekek?
Mondjuk, ha megszűnne az, hogy ennek a statnak ilyen nagy jelentősége van játékon belül, akkor oké, de Sané stb megkapja megint a 90+ értéket, szóval most ezt nem értem...
-
dejvid8
őstag
válasz
Vidal, -18 pace. Jézusom, ez valami vicc?
Mocskos EA.
-
etaclan1984
őstag
válasz
Vidal 57-es pace ?
-
getdizzy
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1 #522 üzenetére
Robben pace: 79
-
LendvaiFeri1
addikt
-
getdizzy
aktív tag
Kérem fenntartásokkal kezelni az alábbi kiszirvágott ratingeket!
-
Digestive
veterán
válasz
LendvaiFeri1 #516 üzenetére
Nem csodálkoznék rajta ha ez így nézne ki Krisztinél otthon a falon!
-
Digestive
veterán
válasz
Francesco003 #515 üzenetére
Apám akkor ez szerelem első látásra!
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Digestive
veterán
Világos!
Nekem ez nem működne, mert 2 műszakban dolgozok és csak 15 napot. Úgyh összevissza játszok, nem tudnék osztozkodni.
De ha ti betudjátok osztani, akkor biztos h nagyon hatékony lesz így. Hajrá!
Csak azt kell elfogadnia a kollégának, h minimum 3 Juve játékosnak kell lenni a csapatban!
-
MdewC
nagyúr
Ha már Fransescoo felhozta, akkor annyit elárulok, hogy idén spéci megoldást választottunk.
Egy accon nyomjuk a játékot. Mivel feri nem tervezi megvenni a 19-et ezért megkértem ha van kedve akkor csatlakozzon be hozzám. Mivel teljesen különböző időpontban játszunk ő általában délután én pedig este ezért tudjuk egymással párhuzamosan tolni. Szépen felosztjuk az SB-t a divet és a wl-t. Feri eddig is többet tolta offline én pedig online. Egy dolog a lényeg hogy egy fun legyen az egész mindenki annyit tegyen bele amennyi jólesik, korrektül. Ez mellett tudjuk tolni a kereskedést is.
Remélem mind a ketten örrömel fogjuk tolni. Most úgy gondolom hogy ketten különböző időbeosztással könnyebb fentartani egy accountot. -
cristijAn
tag
Tényleg igazak voltak a hírek. 222db Icon kártya lesz a játékban, mindenkinek 3db verzió tehát 74db különböző Icon..Brutál..
-
Z'Z"
őstag
válasz
Kristof_94 #501 üzenetére
Ennyi Icon mellett kíváncsi leszek, hogy hogyan alakulnak majd az árak.
Nekem az első számú célpont Trézéguet lesz. -
getdizzy
aktív tag
válasz
Kristof_94 #501 üzenetére
Nekem ez a Veron annyira nem tűnik komolynak, majd kiderül
-
Kristof_94
nagyúr
Az a prime elég komoly. Ez sem az olcsó ikonok közé fog tartozni. Campbell - Ferdinand páros is népszerű lesz, Hierro jó lesz ha De Geanak kell a chem.
(#490) Francesco003: Én sem cigizek, de a 120k-ból sajnos nem igen ugrálhatok, kicsit kevesebbet fogok tudni rászánni, kevesebb alkalommal. De ahogy a székely közmondás is tartja: "this is life"
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- I7 4810mq I7 4800MQ 4700MQ 4610 I5 4310 I7 3632QM 3630QMT1000/Gtx1060/770/570 3Gb K2100 2G
- Karcmentes Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Green !! 3 Hó Jótállás
- Eladó Xbox Series S 2db Controllerer
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 FX506LU-HN1388T - 144Hz, i7-10870H, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1660Ti 6GB
- Nikon Z50 + DX 16-50mm VR 3 év garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest