Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stylerr
addikt
Fifa 20 Ultimate Edition pre order akció meddig él? Aug 5?
/Edit: Az augusztus 5-e a pre order OTW bónusz lapra vonatkozik. -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #38202 üzenetére
Sajnos egész évben jellemző volt ez. Tavaly egész jók voltak ezek a league upgradek, marquee matchups is.. Idénre ilyen téren is befuccsolt az EA.
Jövőre én várok valami nagy újítást az UT-be. Örülnék neki, ha egy adott játékos akár fejlődne mondjuk 100 lejátszott meccsenként.. Bár ezt anno a 15-ben is írtam, dehát én nem dolgozok az EA-nél.Vagy a training lapok helyett is berakhatnák, hogy adott játékost tudsz fejleszteni a csapatodban véglegesen. Viszont ez akár a speckó lapok elértéktelenedését is jelenthetné, ami nem kedvez az EA packnyitós üzletpolitikájának.
-
Stylerr
addikt
válasz
Szigma70 #38075 üzenetére
Tény, az hülyeség volt részemről, hogy Gerafost írtam neki. Nem gondoltam, hogy így ráugrik. Bár én utána itt nyilvánosan kértem elnézést mindenkitől (Geradosztól is, pedig anyázott rendesen, dehát én ültettem be a hintába a srácot).
Elfogadom a véleményed, de szerintem mindenki írt már be sértőt/hülyeséget ide, veszekedett, stb.. Ezzel nem magam akarom mosdatni, csak éltem a válasz lehetőségével. -
Stylerr
addikt
Urak, köszönöm aki írta a nevem, jól esik a támogatás!
-
Stylerr
addikt
MdewCre voksolok én is. Illetve ha lehet, akkor társként jelentkezek én is szívesen, akár mint ellenpólus. ( Nem mindig egyezik a véleményünk, de mindig kulturáltan meg tudtuk beszélni.)
-
Stylerr
addikt
-
Stylerr
addikt
Tanácstalan vagyok!CDM TOTS Naingollan+ ST sima CR vagy CDM TOTS Wijnaldum+ ST TOTS Lacazette?
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #36831 üzenetére
Köszönöm, viszont jelenleg nem tudom beépíteni sehogy sem.
-
Stylerr
addikt
Nainggolan jött ide!
-
Stylerr
addikt
PS-en nem lehet meccset indítani WL-be. Másnak is rossz?
-
Stylerr
addikt
TOTS Benzemát próbálta valaki?
-
Stylerr
addikt
Urak, TOTS Lacát érdemes lehet TOTS Benzemár cserélni?
-
Stylerr
addikt
Hali!
Ez sem megoldás, hogy Topikgazda nélkül marad a topik.
Másrészt szerintem senki nem forgott rajta annyit, és senki nem azt akarta elérni, hogy add le a Topikgazda rankod, legalábbis szerintem...
Egy ártatlan poén volt amivel kiindult az egész, el kellett volna engedned a füled mellett.. Jelenleg nem nagyon tudok nálad alkalmasabb embert erre, talán Gurut.Megmondom őszintén, hogy nem mindig értettem veled egyet, de amit itt csináltál azt elismertem. Én sajnálom, hogy ez lett a vége!
-
Stylerr
addikt
Rafa érkezett az SBC-ből. Jó kis supersub!
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #34688 üzenetére
És pontosan így kellene mindenkinek! Megint bizonyítottad, hogy miért kedvelünk ennyien!
-
Stylerr
addikt
válasz
LedyGyuszi #34607 üzenetére
De miért nem Twitchen nyomod?
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #34520 üzenetére
Évekig szenvedtem PC-n a gép instabilitása miatt (pedig jó gépem van, minőségi alkatrészekből), idén konzolra váltottam, és nektek is csak ezt tudom javasolni. A konzol nem kap kékhalált, nem lesz vírusos, nem romlik el benne alkatrész, nem kapcsol ki random.
-
Stylerr
addikt
Prime Figon és 89es If Mbappen gondolkozom. Szerintetek kit válasszak?
-
Stylerr
addikt
TOTS Alisson jött. Eddig a sima verziója volt nálam, szóval szomorú nem vagyok, legalább tudom használni.
-
Stylerr
addikt
94es CR-t megéri lecserélni TOTS Lacára? Szerintetek?
-
Stylerr
addikt
A 100k-s packot nem kapjuk meg? Azzal végül mi lett?
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #32471 üzenetére
4/6-nál megáll, nekem se adja be a csomagot, játék újraindítás megvolt. Nevetséges..
-
Stylerr
addikt
válasz
etaclan1984 #31870 üzenetére
Predictionban is LWB-ben várják Jesus Navast.
-
Stylerr
addikt
válasz
etaclan1984 #31867 üzenetére
Jesus Navas a Defenderek között.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #31755 üzenetére
Nálam bal szélen teljesen jó Raul. Ballal lő ugye, és a fejesei is jók a hosszún.
-
Stylerr
addikt
FUT Swap nem lesz ma? Nem ma kellene kezdődnie?
-
Stylerr
addikt
Guruba miért áll bele majdnem minden másnap valaki ezzel az e-sport dumával?! Most is igaza volt Gurunak teljesen, hát miért írtad azt a Longot? Játék elején is egy hulladék lap lett volna, nemhogy most április végén.
-
Stylerr
addikt
válasz
KaksziLajos #31118 üzenetére
Lassan ideje lenne. Jövő héten péntekre már várom.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #30841 üzenetére
Mintha valahol láttam volna, hogy holnap.
Ugye mindenképp TOTS előtt jön, és a TOTS is közel van már. -
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #30535 üzenetére
TOTS előtt, de szerintem már most tedd fel a szokásos kérdéseid, hogy megéri-e megcsinálni? TOTS alatt nem esik be a lapok ára? Akkor nem lenne olcsóbb megcsinálni?
-
Stylerr
addikt
91es Mbappet próbálta valaki? Gondolkozom,hogy Cr-t lecserélem rá..
-
Stylerr
addikt
Engem ezzel az Iniesta csellel lehet kiidegelni. Legszívesebben én is úgy húzogatnám a lábamat a fején annak aki nyomja, mint ahogy a cselt csinálja...
-
Stylerr
addikt
Srácok, 4231ben LCAM-ban Fb Marcelo vagy Fb Son? Az a Marcelo elég komoly lapnak tűnik.
-
Stylerr
addikt
válasz
Kristof_94 #26441 üzenetére
Mikor bedob a meccsbe, és azt látod, hogy "Waiting for opponent" akkor te vagy a hazaiban.
-
Stylerr
addikt
válasz
Francesco003 #26235 üzenetére
Ingam felállás mi egyébként? 4231-ben toljátok, vagy 41212?
-
Stylerr
addikt
válasz
Francesco003 #26235 üzenetére
Azért ezt így elég nehéz csak a játékra kenni, no offense...
-
Stylerr
addikt
Na végre. Március elejére hozzám is megérkezett Cr7!
Nem gondoltam, hogy még most is 1.8millióért megy PS-en. Jól tartja az árát, de mindenképp meg akartam venni.
-
Stylerr
addikt
WL-t ma be lehet még váltani?
-
Stylerr
addikt
válasz
Szigma70 #23830 üzenetére
Ha esetleg valamiféle modi lennék, még meg is érteném, hogy "fenyegetésnek" értenéd, de én sziplán csak óvatosságra akartam inteni. Már csak azért is, mert engem is raktak már pihenőre, és visszaesőként gondolom szigorúbban veszik a modik.
Ismételten leírom, hogy nem csesztető szándékkal álltam bele, valszeg akkor félreérthetően fogalmaztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Mozilla Firefox
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest