Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
válasz
Stylerr #39182 üzenetére
"Akár 4 cm-es testhosszával Magyarország legnagyobb termetű pókfaja. Lábait kiterjesztve akár a 10 cm-es átmérőt is elérheti."
"Elsődlegesen a szikes pusztákon, valamint az ezekkel szegélyes kötöttebb homoktalajokon él. Az Alföld homokos, szikes vidékein él függőleges lyukakban."
-
Szigma70
addikt
válasz
Stylerr #38076 üzenetére
Nem rossz szándékból írtam ám.
Semmi gondom veled. Ha vállalod, és támogatnak, én is támogatom.
Mondjuk sztem azért nézzünk kicsit előbbre is. Olyanok legyenek, akik a 20 at is nyomják majd.
Dávid rengeteg hiteles információval tudna hozzátenni, egy jó ellenpólus, ördög ügyvédje lenne, de nem tudom mennyire viselnék el egymást a főni vel.
Rendet kell tartani, néha helyrerakni a dolgokat, pártatlannak maradni,
és vezetni, vagy folyni hagyni a témákat.
Nem nagy ügy -
-
Edgar2621
őstag
válasz
Stylerr #32865 üzenetére
Azért valljuk be az sem volt szebb sokkal amire reagált, bántó volt a topicra nézve az eredeti hsz. Ki kell írnia magából az embernek ha rossz valami, főleg ha szereti azt a valamit, ezekre szerintem kár reagálni, figyelmen kívül kell hagyni vagy ad ad abszurdum nem olvasni a topicot ha mérgező.
A játék úgy ahogy van jelenleg nem jó ezt kár tagadni, szabyka például hiába cinikus(bocs, láthatóan egy értelmes srác vagy de soha nem tudsz írni őszintén, tárgyilagosan), részben igaza van, de az akkor sem jó irány ha valaki 8 támadóval áll fel és mégis jól mozgatja az ai a játékosait. Mert ugye ebben a játékban óriási szerepe van az ainak, ez nem Battlefield hogy egy karaktert irányítasz és maximum a lag szól közbe. -
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr #32865 üzenetére
Ezt mástól is megkérdezheted. Például Dávidtól is.
Teljesen igaza van azoknak, akik szidják a játékot, ha tetszik, ha nem.
(Sok hiba van, mindegy minek nevezzük.)
Örülök ha van pár ember, akinek minden szuper, minden jó a játékban, az ea mindent jól csinál. Bárcsak mindenki így látná.
Sajnos erről a vitáról szól a topik, meg a rengeteg problémáról, ami a játékban van, mondjuk ki.
Ez van.
-
Digestive
veterán
válasz
Stylerr #32865 üzenetére
Azért Bro mert igaza van!
Tisztán emlékszem amikor egyszer írta Dávid, h valami div 6 vagy 7ben tanyázott! (persze ez azóta változhatott) Azért valljuk be, h azon a szinten grund foci megy és gecire mindegy, h mekkora a delay, a handi, a csalás a játék részéről! Gyerek koromban mi is úgy fociztunk kispályán, h 6-6 játékos csapatonként és mindenki csatár volt!
De ilyen szint mellett ne ugassa már le azt aki mondjuk div 1ben van, ahol azért picit más az élet!
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Stylerr #31119 üzenetére
Eddig nem foglalkoztam azzal, hogy a megvett játékosok ára csökken, de most a TotS miatt elgondolkodtam, hogy eladom aki mozgatható és utána visszaveszem.
Van néhány eladhatatlan játékosom, egész jó kis csapat jönne ki, akár olcsón kipotolva néhány helyen.
Viszont eléggé lennt vannak az árak már most is.
Fognak még annyival lejjebb menni, hogy megérje ilyenben gondolkodni? (Adót is hozzágondolva)
Mindenkihez szól a kérdésem.
-
Hazli17
aktív tag
válasz
Stylerr #31144 üzenetére
Érzésre Kristóf az esportolós szöveget poénból írta.
Én is csak poénkodtam Kristóffal.
Nem kell mindent véresen komolyan venni.Akooos, ez előfordul sajnos. Nekem is volt bosszantó döntetlenem,/vereségem. Sőt biztos mindenkinek van.
Fifaisshit, cisszents egy sört, vsgy kettőt, Kis relax, aztán had szóljon!
-
A guru
addikt
válasz
Stylerr #31144 üzenetére
Felőlem az áll belém aki akar, de mondjuk nekem is furcsa, mert olyat még nem láttam, hogy valakit azért “szólnak” meg itt, mert teszem azt köműves vagy asztalos.
Nem akarok én sem feszültséget kelteni, csak megint volt egy kérdés amire, ha már itt vagyunk sokan, nagy tapasztalattal, akkor szerintem illett volna a legjobb választ adni és ez az ingyen Long lap nem éppen tartozik ebbe a halmazba, főleg ha a PL-t nézzük, rengeteg OP, jól használható lappal a megadott összegből. (Utána meg is jöttek a korrekt válaszok.) Feleslegesen ne vezessük már félre egymást!
-
sz_abika
addikt
válasz
Stylerr #30838 üzenetére
Próbáltad már Eriksent? Én nem játszok BPLt, de draftban mindig elhoztam...szerintem statjai fölött mozog a srác, mindig mindenütt ott van és teszi a dolgát. Én kispadra lehet begyűjtöm, bár Scream Koke/Musa, Alonso és Schweini is várja mindig hogy beugorhasson.
Nem tudom mit kezdjek vele, de igazából kellene ez a lap nekem. -
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr #29609 üzenetére
Bőven elég. Bugos lap. Plusz jobb labdakezeléssel és jobb balance-al nem is kell az a plusz strengh. A passzról ne is beszéljünk, ha egyből tovább kell vele adni.
Nem a levegőbe beszélek.
De befejeztem a szajkózást, értelmetlen.
Ti tudjátok, Szigma se fogadta meg...
Szerk.: nincs mit.
Jót akarok, van rutinunk vele durva ellenfelek ellen.
(CR-t értelmetlen cserélni, aki el szeretne érni bármit komolyabban, az ne cserélje. Nem véletlenül használja aki csak teheti. Bappe mellé jöjjön, ne helyette.)
-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr #26238 üzenetére
Ebbe sztem ne menjünk bele.
Ha full irányítás késés van, akkor mindegy a team. Ez sztem tény.
Amúgy az alakzatok: 433(5), 41212, 4231 és 442
Kristóf: csíptük Mendyt, fullos, csak azt a coint most mindig másba forgattuk, Tierni meg ott van. H/H miatt nagyon OP. Talán SIF Sandro még jön hamarosan.
KDB volt az egyik kedvenc lapunk, nagyon működött vele a csapat. Az elmúlt 2 heti sbc-zés amit Feri beletett, meg rewardok hoztak 1,8 millát, úgy volt, hogy Varane jön vissza, de nézegettük a csatárokat és R9-et Feri nagyon szerette volna, én is, ezért ebbe az irányba mentünk. Ki vagyok én, hogy a pénzügyi igazgató vágyait megakadályozzam?
R9-et mindegyikünk kipróbálta volna, így szerencsésen eljött az idő.
-
-
MdewC
nagyúr
válasz
Stylerr #22075 üzenetére
Ez csak összefoglaló basszus.
Nem csak fejre játszom, csak ezekből jött gól ezen a pár meccsen, ez van. Variálni kell.
Viszont azt mondom, hogy 3 támadásból egyszer be kell adni, hátha.
Kell erre is taktika, van lehetőség 4-et elmenteni.
Amúgy meg kérdezek. A kapás time finesz jobb volt? Az nem is része a focinak. Viszont a beadások meg fejesek az fullra a valós életben is játékelem.
Vagy akkor meg van szabva, hogy itt be se lehet adni vagy mi?
Annyira nem könnyű fejelni se csak mondom.
Viszont szvsz érdmes beépíteni újra a támadásokba.
-
Tajték
senior tag
válasz
Stylerr #21115 üzenetére
A press on heavy annyiban különbözik a balanced-től hogy amikor rossz helyre érkezik az ellenfél passza vagy rosszul veszi át és elpattan tőle akkor letámadásba kezd a csapat. Ezért semmivel sem fárad jobban a csapat mint balanceden, mert nem fix letámadás csak alkalmanként, de valóban jobb a press on heavy!!!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest