Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaksziLajos
senior tag
Hejj srácok!
Abbahagyom a játékot, le is töröltem már és a valószínűleg a Fifa 20-at sem veszem meg. Nem csak azért mert egy szar, hanem mert beszippant, ha jól akarod csinálni. Nincs szükségem rá.
Úgyhogy minden jót nektek!
Üdv.
-
KaksziLajos
senior tag
Ejj, de jó volt ez... Imádtam. A zenét, a játékot,a hangulatát, nagyon jó volt... Igazi kikapcsolódás volt, PC-n, csak hétvégén, meg mikor nem volt suli, és csak akkor, amikor a haverok nem értek rá focizni, "puskázni", kergetőzni és egyéb kinti mókára... Szóval heti 1 óra volt kb...
Ezzel kezdtem. -
KaksziLajos
senior tag
Tegnap 4/3 volt, ma 10/6-nál tartok. A 10 meccsből 6 2019. márciusi vagy utáni csapat volt, tele TOTS CR, Mbappe, Neymar és ilyen top pickekkel meg lapokkal...
Hát jó. Tehát akkor csupán annyi az előnyöm a fél évvel később kezdőkhöz képest, hogy fél évvel többet élvezhettem ezt a csodálatos játékot, fél évvel többet kapcsolódhattam ki vele, fél évvel több lehetőségem volt örömteli pillanatokat szerezni vele, és fél évvel előbb ástam meg a szabadidőm egy részének a sírját.
Hmm. Elgondolkodtató.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Aguinaga #38620 üzenetére
Felisten.
TOP 5 középső CM/CDM-ben van, nálam Gullit után rögtön ő jön a rangsorban. Nem fárad, mindenhol ott van, előremegy, visszaér, a dribbling és a 4* csel miatt nálam kulcspont a kp-n a labdakihozatalnál.
Basicen is jó volt, én a jumping és a sebesség növelése érdekében tettem rá anchort.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
KaksziLajos #38615 üzenetére
Ahh, megvettem a FS Viniciust. A múltkor lebeszéltetek róla, de azért csak kipróbálom. Nagyon kíváncsi vagyok.
Köszi!
-
KaksziLajos
senior tag
Annyit emlegettétek ezt a TOTS Militaot, hogy végül megvettem. Azt hiszem a védelemhez nem kell hozzányúlnom már.
A kp-m is adott, Vieira és Allan patent.
Elől vagyok gondban. 4-4-2-őt játszottam az elmúlt 3 hétben, kétszer nagyon adta, Gold 2 simán meglett. Sok beadással operáltam, CR és TOTS Kvájjá/TOTS Zapata fejére.
Aztán ezen a hétvégén megszűnt működni minden... Kvájjá felisten volt az első 30 meccsen, Zapata szintén aztán most kb. 0 mindkettő....Neymart akarom cserélni, chem miatt van ő, meg mert nincs oda sok opció, de most nincs elég coin, kb. 800-900 ezrem ha lehet, kereskedni nem akarok már.
Moments Del Pierot néztem, használta valaki?
Ovynak nagyon bejött anno, de nem sok jatekosnál látom... Fizikai statjai nem túl acelosak...
-
KaksziLajos
senior tag
Alisson, Sancho. Sancho jött a az SBC-ből is...
Van már egy Edersonom... Jó a humora az ÍÉ-nek... -
KaksziLajos
senior tag
Sancho... Beépíteni nem tudom/akarom
Jól fest az 96-os szám rajta, de kb. használhatatlan lap. M/M, reakció, nyugodtság nagyon gyenge... Kicsivel jobbat vártam.
Mondjuk 20 ezerből nem rossz, de azért nah.... -
KaksziLajos
senior tag
Szintén zenész, az utóbbi idők legrosszabb WL-je. Gold3 a 30. meccsen lett meg... 11/8 után...
2 meccs volt hátra, amikor 1:0-ra vezettem erre kapcsolat megszakad, kidob az UT-ból, under review, vereség... Pfejjj.Az utolsó meccsen meg 10. percben ragelt az ellenfél, miután TOTS Canceloval 3 lakroki után flick up-pal behánytam a labdát középre és a melynövésű Gomez Momenst Blanc és TOTS Van Dijk között 12 méterről a kapuba fejelt. Pfejj.
MdewC és Ledy for prezident!
Ledy! Remélem nem lesz kötelező a bundás csapat! -
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94 #38055 üzenetére
CR. Mást nem építenék be. Talán Mbappét még. Sajnos nincs Neymar...
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Mrdevil #38040 üzenetére
Nekem egy Terodde. 192cm, 99 erő, 99 fejelés pontosság, 99 nyugi, 88 agresszió. Asszem húzós meccseken a végjátékban jól jön a szögleteknél majd.
Edgar2621
Felejteni ugyan nem felejtek, de a történteket ignorálom, ugyanis ez egy játék, meg az internet. Szóval semmi komoly. -
KaksziLajos
senior tag
Akkor eldőlni látszik.
-
KaksziLajos
senior tag
Én is vállalnám, de csak ha lenne egy jó zsaru is mellettem.
Ha szavaznék, MdewC, Szigma70, Edgar közül választanék.
-
KaksziLajos
senior tag
-
KaksziLajos
senior tag
Két 94-es: Verratti, Mena. Végülis 2 embert raktam volna be talán, Mbappet, Neymart, szóval sok esélyem nem volt használhatót nyitni. Ez a Mena viszont jó kis csere lesz.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Edgar2621 #37665 üzenetére
Én maradnék olasz vonalon, jobb az ár/érték arány.
Ez 4,5 misi, Chiellinin kívül mindenkit használtam és bármikor újra használnám ezt a csapatot, mert OP. Gomez, Allan istenkiraly, ez az IF Sandro rendkívül stabil. IF Mertens nagyon jó lap és nem kerül semmibe, jobban bejön mint a FutBirthday lapja, de persze idővel cserélném majd őt is, ha lesz coin.
Ha nem ragaszkodsz Eusebiohoz, akkor az árából jöhet TOTS Naingollan és ToTS Qvájjárella...
Nekem kicsivel jobb a csapatom, mint ezek feljebb, de bármikor szívesen játszanék ezekkel a csapatokkal.
Sokuk nálam van/volt.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
#16514048 #37557 üzenetére
Ó, dehogynem. Akkor, amikor már alaposan letesztelték a működését élesben..
Előbb nem is lenne logikus.
De legfőbbképpen akkor, amikor már szorul a hurok a nyakuk körül, és mindenki erről beszél, morgolódik, szidja az EA-t, és kell valami magyarázat, valami "hivatalos", hogy mi miért van.
-
KaksziLajos
senior tag
Nekem egy Atar jött. Egy röjfös ló.aszt az EA seggébe!
Komolyan, valaki nyisson már egy jó kis lapot belőle itt a fórumon, örülnék neki!
Ezekből az SBC-kből semmi nem jött eddig. Talán majd a pickeknél megint szerencsés leszek...
-
KaksziLajos
senior tag
Csak kinyögtem a Gold 2-őt. Sok jó meccs volt, de Silver 1 után undorító scriptek jöttek szokás szerint. Még az utolsó, Ultimate TOTS-os hétvégét lenyomom, aztán már csak könnyedén, sokat cselezve, szorakozva fogok WL-t játszani. De azt is ritkábban.
Gomez+Allan továbbra is vadállatok.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Szigma70 #37248 üzenetére
Sokszor végig jatszotta a meccseket, amióta van TOTS Zapata, azóta cserélem csak a 6o-70. perc között, de egyébként végig is bírja. Úgy is bírja végig, hogy a taktika miatt nálam get in behind és come back on defence is van rajta. Ezek nélkül meg pláne jobban bírja. Ezekkel az instrukciókkal egyáltalán nem érezni az M/M-et sem.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Csokipuding8 #37241 üzenetére
Gondolom Allanra gondolsz. Hát jól megugrott az ára, én még 333 ezerért vettem, most meg 500 ezer fölött jár bőven, de volt 600 ezer is pénteken. Nagyon jó lap, egyedüli gyengepontja a fejesek, de még az is az átlag fölött van a méretéhez képest...
Nálam idén az összes lapja volt az SBC-set leszámítva. Szóval kissé elfogult is vagyok. 600 ezret megér annak tükrében, hogy azon a poszton szerintem csak Gullit, TOTS Goretzka és Naingollan szintjén lehet emlegetni. Amolyan "játszó", "támadó CDM".
Viszont ugye a veszélye megvan, hogy 1 hét múlva beesik az ára, de 3-400 ezernél nem lesz mostanában olcsóbb szerintem.
Gyerekek, ez a Kvájjárella is állat, a szabadrúgásnál minden 99-es.
Ki is használom, mint ló a lónak: [link]
A Zapata gyerek meg csereként vágja a gólokat, kicsit suta, de a kapu előtt ha találkozik a labdával az instant gól, mindegy honnan.
Összességében ez a Seria A TOTS elég ütős lett.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Szigma70 #37223 üzenetére
Gomez nagyon ajánlott, ez az extrém dribbling és hozzá a mélynövés halálos kombó (+4/4 ) a késéses játékmenet esetén is.
Sokszor dönt ezzel el meccseket, a stamina meg...99...
Nálam 68m/20g/23 gólpassz, LM pozícióból...Jah, legalább 10 gól fejes....
[link]
[link]Ez pedig TOTS Allan. Nincsenek szavak, mennyire jó lap, tökéletes cdm, ehhez perfect def és phy statok, cam statokkal megspékelve...
Ezért imádom, csel, csel, csel, gól.[link]
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
sz_abika #37161 üzenetére
Tudni kell abbahagyni.
Én 6/5-nél abbahagytam.
más
Boras taktikájából kiindulva átálltam 442-re, kicsit magamra szabtam és egész jól működik.
TOTS Zapata az Anchorral növelt sebességével, ugrásával, és agressziójával 6 meccs alatt 6 góllal és egy gólpasszal áll... Jah, mindig a 60-70. perc között hozom be...
Legalább 3 meccset neki köszönhetek. Vadállat.
Persze, tudom én nagyon jól, hogy a jó kezdés, szopórollerrel folytatódik, de ez a WL már csak móka, a pickek sem izgatnak különösebben, a csapat jó így, elleszek így is vele. De azért egy Neymar vagy Mbappe jöhetne.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Aguinaga #37143 üzenetére
Papu Gomez lapjához képest ég és föld a különbség, Papu javára. Dribbling, sebesség, lövés...
Ezért, plussz az általad leírt wf, wr és skill miatt Savanier CAM-ba nem jó, CDM-be meg kevés a def. Szóval igazából talán CM az igazi poszt ahova való, de oda is vannak sokkal jobb lapok.
Szóval semmiben sem lehet Papuhoz hasonlítani. Talán egy józsefvárosi Gomezként , occó lapként, ezej, ezejöccázé beszélhetünk róla.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
szabyka95 #37005 üzenetére
Piacról venném mindkettőt. Igazából annyi a helyzet, hogy van némi coinom, és valahol fejleszteném a csapatot, de a lehetőségek végesek.
Hátul Hierrot lehetne cserélni.
Kp-m végleges.
Elől egy hely szabad még. Oda 91-es Pelé, 91-es Ronaldinho az esélyes. Vagy jövő csütörtökön baby Eusébio. Eusébio nagyon jó, használtam, a masik kettő lutri.
Ennyi a helyzet.
Kellemes gondok. -
KaksziLajos
senior tag
Prime Maldini vagy Moments Blanc?
-
KaksziLajos
senior tag
Mendy-->Real Madrid hivatalos.
-
KaksziLajos
senior tag
Bocs a dupláért!
Úgy kellett röhögnöm ezen az öngólon, nálam ez az abszolút top az idei részben, hihetetlen mennyire gagyi ez a világszinten egyik legnépszerűbb játék...
Ez nézzétek:
[link]Végül nyertem is a meccset 4:3-ra, hát én az ellenfelem helyében mára kikapcsolnám a "zinternetet".
-
KaksziLajos
senior tag
9 pont. Izgalmasnak ígérkezik az ősz. De jó lenne újra egy EB-n szurkolni nekik. Teljesen más úgy a meccseket nézni.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Fifaisshit #36815 üzenetére
Van, igen, sőt egy Prime Figom is.
Végül így sikerült, nem akartam senkit kirakni a csapatból, most tetszik ez így, ezért Van Dijkot 8-as chemen bevállaltam. Persze, ha nyitnék egy Gullitot, a 8-ból hamar 10-es chem lenne.
Az egyedüli, amiért szívom a fogamat, az CF-CAM módosító, amit 10 perce próbálok Boxon snájpolni, de egyszerűen lehetetlen... Ez kellene még CR-re, mert így 4es chemen van jelenleg.Van valami trükk a snájpra? Hol érdemes? Web app? Companion? Box?Most meg elsőre sikerült.
-
KaksziLajos
senior tag
Egy sok gólos meccsem volt a hétvégén, nyertem 6:2-re.
Az utolsó 3 gól egész jól kiadta, itt van egyben a 3:
1.Kvájjá olló
2.Neymar újra szivárványozik
3.TOTS Gomez követhetetlen -
KaksziLajos
senior tag
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Digestive #36641 üzenetére
Nálam csatár. Vagy 4 4 2-ben CR párja, vagy 4 3 3 (4) -ben egyedüli. 4 2 3 1-ben neha Cam.
A 4 4 2-ben a legjobb, get in behind, stay central, és come back on defence van rajta. Jah, és az M/M nem zavar, a manuális beindítással tökéletesen lehet kompenzálni. Fejel úgy, mint Eusébio.
A szabadrúgások meg... Minden 99.sz_abika
Kellett egy ember megmaradt coinból, 88-as Mertenst vettem. Állat. Pedig a Futbirthday lapja nem jött be. Én is kiraknám, de ennyiért... -
KaksziLajos
senior tag
válasz
Szigma70 #36582 üzenetére
Mi holnap megyünk, én egy szőkét viszek, vagyis kettőt, egyik tangában, a másik Batmanes úszónadrágban.
De citromos sört nem iszok, inkább facsarok a normálba. Nem, inkább megiszom simán.
Jah, de ma még megtornásztatom az idegeimet délután a WL-lel, mazoista vagyok. Aztán délután sör és ping pong. Szeretem a nyarat.
-
KaksziLajos
senior tag
Szép.
Nálam ezek mentek, és ha az ilyenek az átlagnál többször, több meccsen történnek meg, az már egyértelműen nem az egyén hibája, hanem hátráltatás. Ez már tőlem független.
CR 6 méterről, nem volt túl erős a lövés :
[link]TOTS Ederson, plussz legek ura UCL live Aurier vs. IF Amartey vagy ki:
[link]Én egész évben nem panaszkodtam annyit, mint az elmúlt 2 hétben. Biztosan sok meccset bukok már azzal is, hogy könnyebben felhúzom magam, mert 2 hete gyűlik a feszültség a szopóág miatt.
Elfelejtettem játszani az új csapattal. Érdekes. Sör, tüske nem segít, próbáltam.Most jön a Seria A Pick, amire kb. a legjobban vártam, erre örülök majd ha a szaros Silver 1 meglesz.
-
KaksziLajos
senior tag
Hogy lehet az, hogy 6 nyertes meccsem van, nem egymás után nyertem őket, és sorozatban több vereséget szenvedek, 16/6-tal állok, soha ilyen rosszul, vagyis qrva szarul és ennek ellenére bedob egy ellenfelet, aki 18/17-tel áll (megkérdeztem), és fullos csapata van? Hát ennyit a sorsolásról.
-
KaksziLajos
senior tag
Nem sok kell hogy töröljem a klubbom és a játékot. Undorító ami megy. 10/4. Amióta két hete fejlesztem a csapatot, jött Prime Vieira, TOTS Telles, TOTS Allan, TOTS Van Dijk, TOTS Dumfries, Prime Nedved, azóta szánalmasan jatszok. Semmilyen felállással nem megy. Arról nem is beszélve, hogy az ötös sarkáról az üres kaput célozva, átvétel után, a lövés gombbal nem a kapura rúgja Nedved, hanem nyíl egyenesen keresztbe a kapu előtt, na az nem button delay, hanem kib.szott skript.
-
KaksziLajos
senior tag
Na, a Fifa 20-ban lesz egy színes, csillivilli freestyle játékmód, amiben nőkkel és fekete férfiakkal lehet lenni, ha volt fehér is akkor bocsi 😅😁. Kellett, mint a pofon a szarnak.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
grimmjow67 #36493 üzenetére
"előrendelem"
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Fifaisshit #36489 üzenetére
Sokmindenkiről el is hinném, csak hogy nála céltudatosabban senki nem építette fel a karrierjét, így nem tudom elképzelni sem, hogy hasonlót tegyen. Nem akarok erre több szót pazarolni, nem ismerem CR-t, de az itt lévők közül talán sokkal jobban. Az ügyet is végig követtem, sok homály fedi a nő állításait, de a mai elfajzott gennyes világban elég valamit állítani ahhoz, hogy meghurcolják az embert.
Jó kis csapat, add meg a kódod, majd én játszom vele, amég nem veszel joyt.
Nekem eddig egy elit bánta, meg egy sima. Az Elite kicsit fájt .
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Kristof_94 #36409 üzenetére
Na jah, ő se lenne rossz. Cserélném a gold lapját. Bár lehet inkább eladnám, és abból felturbóznám a csapatot több helyen is.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Yodamest #36374 üzenetére
Jól játszott nagyon, esküszöm élveztem. Kivételesen jó volt a játékmenet is, ilyenektől nem szégyen kikapni. Sőt. Tanulok belőle.
Seria A TOTS:
Hú, én a kis Papu Gomezt várom nagyon, a Futmas kártyája csereként szinte minden meccsen betalál... Ez a lapja meg akár kezdő is lehet nálam, ha a satmináját nem rontják el.
Digestive enyém már 5 lesz.
Én mindig este játszom, vagy ha a család nincs otthon, szigorúan, ha már edzettem.
Jól mondod, nem ennek kell a fő tevékenységnek lennie. -
KaksziLajos
senior tag
válasz
Fifaisshit #36229 üzenetére
Na ez a Dumpfries kell nekem majd Van Dijk mellé... Remélem a jumpingja rendben lesz.
-
KaksziLajos
senior tag
Szegény Mbabuci találkozott a 34 éves CR-val.
[link] -
KaksziLajos
senior tag
válasz
akooos #36185 üzenetére
Érdekes ezt olvasni. De akkor mi az oka annak, hogy így tartja az árát? Csak azok a lapok szokták, amik tényleg jók. Amúgy nekem Richarlison egyik lapja sem jött be, használhatatlan volt mindegyik.
Lehet teszek egy próbát Vinivel, és ha kell benyelek 50k adót.
Csak azért kérdeztem itt is, mert annak ellenére, hogy elég jól tartja az árát, mégsem látom szinte egy csapatban sem.
-
KaksziLajos
senior tag
Emberek ez a Vinicius Junior Future kártya nagyon jól tartja az árát, gondolom akkor jó kártya lehet. Lehet tennék egy próbát vele, furdal a kíváncsiság.
Van valakinek tapasztalata vele?
-
KaksziLajos
senior tag
Prime Ronaldinho lapjáról valakinek tapasztalata?
Nagy kedvenc volt az életben, az SBC-je elérhető áron lenne talán, de jobban megnézve a lapját, igazából a dribblinget kivéve nem kiemelkedő semmiben. A 83-as stamina kifejezetten gyenge...
MdewC ha jól emlékszem ti használtátok, nem?
-
KaksziLajos
senior tag
Van egy untradre TOTS Tellesem. Hát annyira nekem sem jön be. TOTS Tagliafico sokkal jobb nála.
A másik oldalon UCL Live Aurier van, tényleg nem lehet lefejelni és elnyomni, de azt kell mondjam FB Florenzi sokkal jobb nála. Sajna bele kellett raknom a Vieira SBC-be...
Remélem a holland TOTS-ban lesz jó holland RB, Van Dijk mellé kellene..
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest