Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Lori82 #39796 üzenetére
De az is exkluzív?
Én úgy hallottam, hogy csak a stadionjuk nem lesz benne a fifában, ahogy most sincs a Camp Nou.Amúgy nézzük a jó oldalát. Így legalább adhat az EA a Juvénak egy klasszikus csíkos mezt és nem ezt a förmedvényt kell majd néznünk.
(#39799) arpo04:
Attól függ milyen a szerződés. A Boca-nak a stadion mellett nincs se valódi csapatnév, se címer most a Fifában.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Lori82 #39736 üzenetére
Ilyenkor az ember mindig örül, aztán amikor csütörtökön jön egy Allison-Ederson páros megváltozik a dolog...
Legalább annyi kedvesség lehetne bennük, hogy a töltelék ligákat kiveszik az utolsó hetekre.
Allison, Ederson, Donnarumma és Ter Stegen, ez az utolsó 2-3 hét termése... -
Kristof_94
nagyúr
-
KaksziLajos
senior tag
válasz
Lori82 #35867 üzenetére
A Vieira témához kapcsolódva, nálam abszolút hozza amit vártam tőle, néha magától szerel, erős, ehhez képest viszonylag gyors is. Nálam 28 WL meccsen 6 gólt lőtt, ebből négyet fejelt. Ez annak tükrében sem rossz, hogy hányás volt a WL most nekem. Mellette van egy TOTS Allan, szóval így egész jó párost alkotnak, kiegészítik egymást.
-
Szigma70
addikt
válasz
Lori82 #35867 üzenetére
Nálam se 100%-os Vieira. Sajnos azt kell mondjam, a harmadába kerülő Goretzka jobb. Sokkal jobb.
Ha ezt tudom, meghagyom a német mellé Blancot, ezt Ő is hozta, és inkább Eusebiót rakom ki SBC-ből.Nem rossz a francia, csak nincs meg az a Woow, amit egy "ász" Prime Ikonnál kéne érezni.
Hozza a kötelezőt, ennyiNálam Shadow
@Fifaiishit
Azért rendben van ez nahhh
@Gyuszi
Igen, lekezelem és is, de nem mindíg sikerül. Szemből nem lehet szerelni. El kell vátani az emberről, és egy másikkal hátulról lehet, közben nyomni az R1-et
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Lori82 #34775 üzenetére
A player pick neked is tots lesz, annyi hátránnyal, hogy a 2 pickben nem lesz garantált Bundesliga tots, de ettől persze megvan rá az esély. Gold 2-től kezdve minden pickben van legalább 1 nagy ligás játékos. Ha a TOTS alatt a kék lapra gondolsz, akkor azt csak elittől adja, ugye az eladható.
Amúgy nekem is meglett a gold 2, nagyon kíváncsi vagyok rá. Eddig IF De Gea kivételével nem volt szerencsém a "pikkel". Ő is silver 1-ből jött, ez azért komoly.
Akit szeretnék: A bundásból Havertz az első számú lap, ha beadná mellé 99-es Pelét meg 97-es R9-t, akkor is az ő lapját választanám.Reus sem lenne rossz, de nem tudom hogyan viszonyulnék hozzá, miközben egész évben szidtam. Lewa is jó, nagyon op. Brandt szintén jó, Havertz kicsit gyengébb változata. A többi lapot meg szeretném elkerülni, mert hiába jók, az adott posztra már van emberem.
Portugál ligából meg természetesen Militao.Nálatok ki lenne a fő cél?
-
akooos
veterán
válasz
Lori82 #34775 üzenetére
Minden rankban csak TOTS lap van. Gold 2 fölött lesz egy garantált német ligás TOTS lap, de az alatt lehet, hogy csak portugálból választhatsz. Szerinted hogy nyitottak múlt héten sokan silver 1-ből Fernandinhot?
2 TOTS lapot fogsz kapni, 6 TOTS lapból választhatsz, de nem garantált, hogy akár 1 bundesliga is lesz közte. -
Zimmi91
addikt
válasz
Lori82 #33517 üzenetére
Jaja tudom, de kb 3 nappal ezelőttig még ment az untrade glitch, hogy betudtad tenni transferlistre és csomagot is tudtál nyitni.. De majd kicsit csúszik a nyitás, mert a garantált PL TOTS sbcbe teszem bele az egyiket
Más : Azt az Onanát, ki mivel hogyan csinálta meg?! Egész csapat holland ligás volt vagy csak a támadó sor?!
-
akooos
veterán
válasz
Lori82 #27773 üzenetére
6 meccset játszottam vele tegnap este és ma reggel, WL-ben, minden meccsen legalább 1 gól 1 assist megvolt vele. Egyszerűen olyan fürge, mint Messi és mindkét lábbal tud bombázni, szabadrúgásokat pedig úgy lehet vele kapura tekerni, hogy öröm nézni a kapust aki nem bír hozzáérni. Sokszor hátramegy védekezni, de ha félpályán labdát kap, akkor át lehet sétálni a 16-osig vele, onnan pedig egy finesse és ott a gól
Leginkább európa liga Mkhitaryanhoz tudom hasonlítani, csak boostolva. Így, hogy jött ő, nem is veszem ki Fodent a swap dealsből, mert úgysem játszana
Egy negatívuma van, a stamina. 89-es stamina ellenére 70. percben legkésőbb kifárad. Legalábbis 4321 felállásban, középső CM-ként. Lehet, hogy szélső CM-ben jobb lenne, majd ma kipróbálom. Ha klubból ki tudod rakni, akkor ne habozz, véletlenül sem
SWAP kérdés:
Suso + Rare Mega + Premiul electrum
vagy
Rare Mega + Jumbo Rare players?
Megvan mind a 14 lap.
-
Chereiose
addikt
válasz
Lori82 #24994 üzenetére
Aha, hát én is azt néztem, csak 182cm nem kifejezetten magas, ehhez még társul egy gyenge jumping is. Hanyagolom ezt, mert kedvem sincs kirakni ennyit, illetve nincs semmi játékosom hozzá szóval 300k-t messze nem ér meg így. Megcsinálom majd inkább a következő POTM-ot, csak ne kerüljön az az agüero majd 800k-ba
-
sz_abika
addikt
válasz
Lori82 #24994 üzenetére
Nekem Shadow van rajta, (mert lusta voltam lecserélni) de abszolút inkább b2b CM mintsem CDM. Azért Fabinhohoz sértő hasonlítani még így is, mert vele csak eladni lehet a labdát, míg Doucoureval építeni is tudsz támadást.
Arról nem is beszélve hány olyan gólt rúgtam vele kapás lövésből is amire semmi sem utal a statjai közül
-
Sickboy25
addikt
válasz
Lori82 #23127 üzenetére
Jó a legelső "fifa" klón nekem az MP Soccer volt C64-en...
Annak aki nem is élt még az őskorban
-
-
Garsza
veterán
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
Lori82 #14619 üzenetére
nyugodtan regisztrálj most. én múlt héten péntek délután akartam regisztrálni az e hetire, szombaton észrevettem, hogy a múlt hétvégére regisztrált....
az ügyfélszolgálta meg mondta, hogy ha reggel 7ig regisztrálok, akkor az adott hétre regisztzráltam, hiába reklamáltam, hoyg ember, már javában ment a wl és k i is volt írva a köv. kvali progression...
-
Z'Z"
őstag
válasz
Lori82 #14181 üzenetére
Én 30k-ból ki tudtam rakni, de még szerintem 60k-t is simán megér, annak ellenére, hogy eddig több negatív dolgot olvastam róla. mint pozitívat.
Eddig csak három meccset játszottam vele.
Ami számomra pozitívum, hogy a helyén marad, nem császkál előre.
Egyébként 3-5-2 felállásban használom, középső CB, így a stamina fontos lenne, de 67 ellenére nálam simán kibír 90+ percet, még a mostani patch ellenére is.
Anchor lapot tettem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest