Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
A barátok is játszanak az UT-vel? Mert ez ilyen, én nem ismerek olyat aki stabil teljesítményt tudna nyújtani, legalábbis hosszú távon nem igazán működik senkinél a játék. Valahol ez már bele van építve, egyszer lent egyszer fent, építs csapatot, vegyél pontot és ki tudja még milyen okok miatt az EA úgy gondolja ez így jó. Persze azért 4 osztályt esni durva, abban azért Neked is biztosan van részed, de 1-2 osztályt simán lehet esni úgy hogy nem érti az ember mi történik.
-
Edgar2621
őstag
válasz
kalapacsolok #41460 üzenetére
A Fifa 19-hez? Már évek óta nincs benne magyar kommentár az aktuális Fifa játékban.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Barell #41438 üzenetére
Azt szeretnéd, hogy amit a balancedra állítasz az legyen a többi taktikai variációban is a beállítás? Tehát csak a formáció változzon, minden más maradjon meg (játékosok egyéni beállításai, csapattaktika stb.)? Vagy éppen hogy a formáció maradjon és más változzon?
Mert ezeket mind tudod kezelni a menüben a squad option menüpont alatt. -
Edgar2621
őstag
válasz
gab.gergely #41434 üzenetére
Nagyjából elite1 jött volna össze annyi pontból, top 100 semmiképpen sem, ha az emlékeim nem csalnak.
Szerk.: amúgy meg ja, már senkit nem érdekel
-
Edgar2621
őstag
válasz
Szigma70 #41357 üzenetére
Az első bekezdéshez: Adok belőle szívesen, megosztom bárkivel a jóságot
A második bekezdéshez: Mindenben egyetértek, sokak mellett én is leírtam már ezt, sajnos a bevált üzleti modell nem készteti változásra a CÉGet, de én optimista vagyok és szeretem a jót meglátni (néha persze csak próbálom) mindenben. Legyen jó és élvezetes a Fifa 20, valaki az EA elefántcsont tornyában üsse be a fejét és radikálisan változtassa meg a rendszert. Ámen -
Edgar2621
őstag
válasz
Aguinaga #41354 üzenetére
Mit nekem ilyen kóklerek, én igazi varázsló vagyok, ezért nem gátolhatnak meg engem ilyen telefon vezetékek és hálózatok, bárhol és bármikor képes vagyok utazni a térben és időben, egyedül a Fifa-t nem tudom rejtélyes okokból irányítani, az ebadtát valami felsőbb erő, nálam hatalmasabb varázsló, kinek neve DéDéA irányítja. Az EA nevű Istenség közebenjárásával gyakorolja DéDéA a hatalmát sok ember életét nyomorba döntve, csak azoknak van esélyük a túlélésre akik zöld korongot áldoznak oltára előtt.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Szigma70 #41350 üzenetére
Ha én Te lennék már nem kalkulálnék semmit, majd jön ahogy jönnie kell. Most őszintén, lehet Neked ennél kevesebb szerencséd és tetszhet kevésbé a játék?
Úgy érzem Neked a Fifa 20 lesz az igazi, de ha felhívsz a 06905553555-ös számon akkor ott bővebben el tudom mondani miért. Keresd Alessandro Maestrot és mond be a kedvezmény érdekében hogy FifaForever -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #41244 üzenetére
Egyébként tényleg jó ajánlat, amúgy is elköltenéd ugyanezt a pénzt valamelyik speciális Fifa20 változatra, jövőre pedig újra előfizetsz, tehát a régi játékhoz is hozzáférsz ha akarsz plusz más játékokhoz is. Ha meg nem érzed már a Fifa-t akkor indítod újra az előfizetést amikor akarod.
Akkor marad a PC a Fifa 20-ra is Kristóf? Nem tudunk lebeszélni róla? Gépigény, értesítés miatt bezáruló játék, op rendszer frissítés anomáliái, csalók, kisebb piac emiatt magasabb árak, kevesebb játékos és nem lehet a kanapéról hátradőlve játszani (tudom lehet de bonyolultabb kialakítani az infrastruktúrát), nem tudod elvinni magaddal ha utazol stb stb. Biztos még sok mindent kihagytam, de ez elég kell hogy legyen ahhoz, hogy vegyél 50-ért egy konzolt, mindegy melyiket. -
Edgar2621
őstag
Jól érzem hogy még inkább casual irányba megy el a játék? Vagy eddig csak ezeket mutatta be az EA, de a játékmechanikán, szerverparkon is dolgoztak/nak? Eddig ilyen fun résznek tűnik, falon futással meg mystery ball-lal, kiváncsi vagyok hogy lesz ebből Esport játék (tudom eddig is az volt...).
-
Edgar2621
őstag
válasz
Fifaisshit #41209 üzenetére
Inkább a pakkokat lehetne átvinni a következő részbe, semmivel nem lenne másabb a logikája mint a Fifa pontnak, kivéve az EA oldaláról
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #41173 üzenetére
Szerintem sem lesz innentől semmi, nagyjából két hét múlva rengeteg információt megtudhatunk az új részről, kicsit több mint három hét (lehet hogy 4 is lesz) múlva pedig érkezik a demó, onnantól pedig már nincs megállás, 1-2 héten belül mindenki rászabadul a Fifa20-ra és szinte kihal a Fifa19 mindegyik online módja ezzel egy időben.
Ha akar valaki még csapatot építeni és pakkot nyitni akkor a következő 1-2 napban tegye meg, mert utána már nem lesz érdemes. -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #41167 üzenetére
Nem is kételkedek benned, mindenki melléfog néha, de Te meg is mutatod nekünk és jól el is húzod.
-
Edgar2621
őstag
Srácok közben nálam is kialakult a végleges keret (az utóbbi 2 hónapban besegített a testvérem is): [link]
Ezen kívül van még nagyon sok untrade lap, olyanok mint Tots Goretzka-Lala-Wijnaldum, FB Iniesta-Zlatan-Villa-Bradley, Futties Musa-Mendy-Kimpembe-Alessandrini-Juan Jesus-Teixeira, UEL Alonso, Tots Moments Paulinho-Martinez, Fut Stars Davies, SBC Felipe Anderso-Tierney
Elég jó kis fun csapat jött össze, százféleképpen lehet összerakni.És közben feljutottam 4* pár óra játék alatt a Div1-be (Div 6-ból!), tudom ez már nem olyan nagy szám, de figyelembe véve azt, hogy idén alig játszottam ez számomra óriási pozitívum.
Kíváncsi lennék még egy WL-re, hogy ott mit tudnék összehozni, de ezen a hétvégén keresztelő utána meg Balcsi, úgyhogy már csak a Fifa 20-ban próbálkozok újra a WL-ben.Köszönöm a figyelmet
-
Edgar2621
őstag
válasz
sz_abika #41156 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, hogy a droprate csökkentve lett, amikor elkezdődött a batch 3 és nyitottam a pakkokat volt olyan, hogy sorozatban 8 csomagban volt Tots lap, némellyikben egynél több (és volt olyan amiben 3 is).
De mikor nyissunk ha nem most, utána már semmi értelme nem lesz, mindenki (az EA is) készül majd a Fifa 20-ra, lehet hogy SBC-k sem lesznek, a pakkok pedig alapértelmezettre lesznek állítva. -
Edgar2621
őstag
válasz
Edgar2621 #41109 üzenetére
Egyébként ehhez a játékhoz már a 3 szereplős felállás lenne a legszerencsésebb. Kettő a WL-t nyomná, egy pedig a hét közben az objectiveket csinálná meg plusz egy kis SB. Így lehetne kimaxolni a játékot nyugalomban úgy, hogy az ne menjen a magánélet rovására. keresek is valakit harmadiknak, az úgyis mindig izgatott
Lejárt a szerkesztési idő azért lett két hsz, sorry.
-
Edgar2621
őstag
Meg vagyok nyugodva ha látják.
Akkor így írom: Guruuuuuu, gyere visszaMondjuk úgy hogy játszótárs és akkor abba sok mindent bele lehet érteni
Jövőre megpróbáljuk mi is a két szereplős felállást, hátha ki tudok szorítani én is a hétvégéken 3-4 órát és akkor a WL-ek plusz az SBC-k le lennének tudva. Ezen felül vállalni felnőtt, dolgozó emberként szerintem lehetetlen.
-
Edgar2621
őstag
Szép teljesítmény, gratulálok a srácoknak.
Gurunak pedig üzenem (ha nem olvassa) hogy várjuk vissza a topicba.Vigyázz MdewC, Francesco még rájön hogy egyedül is menne neki
Szerk.: Sainthabakukot is várjuk vissza, bár neki idő azt hiszem idő szűkében nem nagyon van lehetősége.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Mrdevil #41088 üzenetére
Szomorú, pedig szeretek neki esni és egy fél órát csak rakosgatni és agyalni, jó kikapcsolódás.
Ez a Tott challenge nem tudom kinek készült, mert már mindenki elhasználta az ilyen lapjait, kiadhattak volna valami laza kis nyári sbc-t, olyat aminek alacsony a követelménye de jól hoz. -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #41010 üzenetére
Kristóf, ha még egy évet PC-n mersz játszani én biz Isten elmegyek Kardosra és lángba borítom
Sorry my Boss, I have to -
Edgar2621
őstag
A Fifa esetében nincsenek kiegészítők, csak a játék van (no és a Fifa pontok, de az más téma).
Semmilyen különbség nincs a teljesítmény tekintetében a lemezes és a digitális verzió között, ugyanazt tudják.
Amit korábban leírtam az a különbség, és az hogy a digitális verzióból többfélét (azt hiszem eggyel többet, de a lemezesből is van kétféle, ugyanúgy az ingame tartalmak és az early access adják a különbséget) lehet választani, ezek ingame tartalmakat adnak és early access lehetőséget (3 nappal korábban kezdhetsz játszani a hivataloshoz képest).
Ennyi meg a bambi -
Edgar2621
őstag
Ha nem gond a lemez számodra (cserélni kell, pörgeti az olvasó esetenként stb) akkor jobb választás, mert bármikor (teszem azt ha netalántán nem lennél elégedett a termékkel, de ilyen nem fordulhat elő a Fifa esetében
) el tudod adni és visszajön legalább valami. Persze minél korábban adod el annál több, de például még július-augusztusban is el lehet adni 4-5000-ért, azt egyből bele is lehet tenni a következő Fifaba
.
-
Edgar2621
őstag
Ugyanaz mindkettőn és még a felturbózott, félgenerációs konzolok sem tudnak többet Fifa esetén.
Ha mással is játszol és van 4K tv-d akkor PS4 Pro vagy Xbox One X, ha ezek közül valamelyik nem teljesül akkor sim Ps4 vagy Xbox One, attól függően melyik a szimpatikusabb, melyik platformot használja több barátod, ismerősöd. -
Edgar2621
őstag
válasz
#16514048 #40835 üzenetére
Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy elméleti fejtegetés helyett egy személyes tapasztalatot osztok meg.
Szóval öcsém 18 éves, a barátai is hasonló korúak és kajálják Castrot, nekik az a meglátásuk hogy nagyon jó fej, menő arc és jó amit csinál, és pakkot kell nyitni mert abból bármi lehet mint ahogy Castronak is bedobja néha. És nem azért mert a testvérem, de ezek értelmes srácok, orvosnak, közgazdásznak, gyógytornásznak stb. fognak tanulni a következő években és már a vérPisti korból is kiléptek, mégis imádják és azt gondolják a pakk mennyei manna, amit minél gyakrabban kell fogyasztani. Na akkor mi lehet a 10-16 éves korosztály fejében, nem beszélve azokról akiknek nincs rendben a családi hátterük, nem foglalkoznak velük a szüleik igazán és inkább minden hónapban rendelkezésre bocsátják a Visa-t hogy csöndben maradjon a gyerek. Na és akkor még ott van, ha nem túl intelligens a família, követelőző a gyerek stb. Ezek valós problémák és Castro egyáltalán nem javít a videóival, streamekkel ezeken.
Az hogy milyen kapcsolatban van az EA nevű pénzgyárral csak ők tudják, de azt nehezen tudom elképzelni hogy semmilyen. A pszichológia és az ahhoz köthető marketing, pr elég bonyolult terület, vannak akik tényleg nagyon jók abban, hogy miként kell elültetni (inception) az agyakban a megfelelő információt és nem is biztos hogy az egy kiscicás videó. Szóval igazad van Neked is és a többieknek is, de nem tudhatjuk egyértelműen hogy ki mit miért csinál és addig tényként kezelni valamit amíg nincs róla hiteles információnk nem igazán lehet.
-
Edgar2621
őstag
válasz
#16514048 #40802 üzenetére
Azért ennél a háttérben kicsit bonyolultabb szerintem a helyzet. Minden reklám reklám, még a rossz is, ráadásul a sok nyitásba mindig belecsúszik valami nagy ratinges lap, tehát azt is mutatja hogy az esély valóban ott van, másnak akár egy pakkból is kisétálhat CR mondjuk. Nekem az az értésem hogy olyan nagyon rosszban nincs ő sem az EA-jel, de aztán lehet hogy csak én néztem sok Columbot
-
Edgar2621
őstag
válasz
szabyka95 #40704 üzenetére
Nézve ezt az eventet egy valami jutott eszembe: ez az EA nem mindig direkt keveri mint Piszkos Fred, ezek tényleg bénák is. Egy ilyen eseményen elment/torzított a hang, és az a kupaátadás... Te jó ég, nagyanyám különbet rittyentett volna, abban legalább lett volna szilvás gombóc
Ott van a sztárvendég és nem ő adja át a kupát pár szép mondatot követően, hanem odamegy a győztes és felemeli, miközben a háttérben kényszeredetten tapsol Zaha és a többiek. Arról ne is beszéljünk hogy nem volt normális honlapjuk ahol lehetett volna megfelelően követni az eseményeket és egy jóval nagyobb arénát meg kellene tudniuk tölteni nézővel. 110 ezer néző (Twitch) környéken volt a maximum a döntő alatt, az is nagyon karcsú.
Van még hova fejlődni, hogy valóban esport lehessen a Fifa. -
Edgar2621
őstag
válasz
Bohus84 #40697 üzenetére
Csatlakozok, nagyon élvezhető meccsek voltak, a feszültség érezhető volt minden pillanatban.
A jóslatom csak részben jött be, mondhatni 1%-ban, mert azt mondtam hogy 99% az esélye az Xbox ágnak a győzelemre. Az egész torna alapján megérdemelte Mo, nagyon jól tolta, tetszett a játéka.
Az viszont bejött hogy meg fognak remegni a kezek, mert Tekkz (egyébként rá gondoltam) nem tudta kezelni a nyomást, egész évben egyértelműen a legjobb volt, de a döntőben egyértelműen mentális okok miatt nem jött ki belőle a bajnok forma. Sajnálom a srácot mert amit idén letett az asztalra nem mindennapi, jövőre majd tanul ebből és ott lesz a végső sikerre esélyesek között.És még egy valamiben csatlakozok: hol a Tots lapom???
-
Edgar2621
őstag
Srácok Moments Maldini és Moments Desailly között mekkora különbség van?
Kinek melyik lap jött be? -
Edgar2621
őstag
válasz
szabyka95 #40597 üzenetére
Tekkzre gondoltam amikor azt írtam hogy kinek remeg meg a keze. Tass persze jó játékos, de azért kíváncsi leszek, hogy Tekkz miként kezeli a nyomást, mert bizony a cél a végső győzelem lehet csak számára, minden más csalódás.
Kurt hiányzik, valakinek kellene a showt is csinálnia -
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi #40591 üzenetére
A PC-s mezőnyt inkább nem indítják, mert akkor értelmét veszítené a bajnokság
-
Edgar2621
őstag
válasz
szabyka95 #40544 üzenetére
Szép munka, gratulálok hozzá.Azt lehet mondani hogy szinte kimaxoltad a játék UT részét, ennél több nem igazán van benne (hacsak nem irgalmatlan mennyiségű pontot veszel vagy pro szinten nyomod, esetleg streamer vagy).
Talán innen a topicból csak a Fönőkéknek van értékesebb keretük, de a különbség azt hiszem elhanyagolható. -
Edgar2621
őstag
válasz
etaclan1984 #40461 üzenetére
Nálam is ugyanez, tegnap játszottam pár órát - csináltam az objectiveket (és már közel vagyok a 2. divízióhoz, kétszer pár órás játék alatt majdnem 400 pontot szereztem) utána meg csak azért játszottam mert jól esett, nagyon minimális késés volt 1-2 meccsen egyébként végig tökéletesen irányítható volt - és Davinson Sanchez várta elöl a labdákat, Iniesta pedig bent volt a darálóban
Egyébként jól lehetett tesztelni a lapokat, például megtudtam ebből, hogy Davinson egyik lapja sem állja meg a helyét csatárként. Látod milyen rendes az EA, ott segít ahol csak tud.Más: srácok Eusebio valami elképesztő lap
Van Dijk, Vieira, CR és Eusebio azok akikkel játszottam és azt mondom hogy őket nem cserélném le semmire és senkire. De az öreg portugál lett a támadók közül a kedvenc, hihetetlen hogy miket művel, mindent berúg és mindent elfejel, tényleg fullos lap(és ez csak a baby).
-
Edgar2621
őstag
válasz
evibly #40418 üzenetére
Ne is mond, tegnap én is lejátszottam két meccset, persze az elsőn egyből behozta a srác a legjobb játékosait, erre én is hasonlóan tettem és nyertem(nem lépett ki). A következő meccsen firstgoalwin csapatnevű fiú egyből behozta a 3 cseréjét, majd vezetett és kilépett. Írtam neki, hogy a csapatnevemből kiindulva én nem mentem bele ebbe a játékba, erre írta hogy mindegy, azért állította meg másodjára is mert a glitchet kihasználva így is megnyerte a meccset(Xboxon a test nat type csalással). Megkérdeztem tőle hogy ez miért és kinek jó, erre írta hogy mindenki ezt csinálja, én meg mondtam neki, hogy talán nem kellene a csalást azzal legitimizálni hogy mindenki csinálja. később elnézést kért és azt mondta igazam van, de ez a community...
-
Edgar2621
őstag
válasz
etaclan1984 #40357 üzenetére
Szerintem is teljesen normális ha kitermeli egy játék ezt a pénzt. A FIFAban nagyon alacsony a prize pool, nem tudom miért van ez, de ha azt akarják több nézője legyen és többen játszanak pro szinten akkor valóban Esport játékká kell fejlődniük.
-
Edgar2621
őstag
válasz
s0p0q0r #40305 üzenetére
Egy 83-as csapat+IF
Viccet félre téve: két 87-es csapat+ IF vagy Tots és egy 86-os csapat, 65-70 chemistry körül mindegyik.
Lehet hogy megbolondítják kicsit még: MU player vagy francia player követelménnyel. Én ilyesmire számítok, szerintem nem árazzák túl hogy sok játékost bent tartsanak ezzel is. Így is 6-700k coin körül lesz megcsinálni kb. -
Edgar2621
őstag
válasz
Csokipuding8 #40292 üzenetére
A múltkori DDA botrány és azt követő tagadás után azért ne legyenek illúzióink, az EA soha semmit nem fog elismerni, még akkor sem ha az javítana a játékon és a bevételeken is mondjuk egyszerre, nem vállalják be azt a rizikót hogy balul sül el a kommunikáció.
Nem tudom mi lehetett Nálad, de én mindig csak ugyanoda tudok visszakanyarodni: ha Tots Lacazette eltolja ziccerben, 1v1-ben a kapussal szemben a labdát, hosszan hogy ne érhessen oda, és a kapus álló helyzetből megfordul, az AI pedig lelassítja Lacazette-t, a kapus ér oda a labdához először, mert abban a szituációban olyan volt kapus mint Gandalf: ,,itt nem jössz át’’. Ez a Fifa 17 volt, persze azóta sok minden változhatott(khm...), de többek között ezek miatt is limitáltam a FIFAval töltött időt. -
Edgar2621
őstag
válasz
Csokipuding8 #40290 üzenetére
Na jó de miért élne egy 220 centis vuki 150 centis ewokok között az Endoron? Ennek így semmi értelme. Az EA miért nyúlna bele a játékba? Ennek így semmi értelme
-
Edgar2621
őstag
Ilyenkor elgondolkodok hogy egy ilyen srác át tudja ezt így gondolni és elő tudja adni, akkor az EA jól fizetett emberei mi a lófüttyöt csinálnak. Mert direkt ilyet kitalálni öngól(ennyire az EA sem maga ellensége), tehát a gondolatmenetükben van a gond. Tudom erről már volt szó, de hogy a szerverhez való közelség döntse el ki nyer, vagy azért legyen lag mert az ellenfélnél éppen a 16 tagú családból 15-en neteznek és még letöltés is megy a háttérben... Hányszor írtam én is az ellenfeleknek azt kérve hogy rossz net kapcsolattal ne játszanak inkább pvp-t. A legtöbben vissza is írtak hogy sorry, de gondolom indították is a következő meccset. Őszintén engem nem érdekelnek az EA kifogásai, szolgáltatást nyújtanak, fizetek érte úgyhogy elvárom, hogy megoldják a problémákat. Nehogy már a usernek kelljen matekoznia mikor játszon, hogy állítsa be a routert stb. Oldják meg, nekem mindegy hogyan, adjanak ki felhasználói kézikönyvet beállításokkal, legyen P2P, több szerver mit tudom én micsoda. Oldják meg.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Szigma70 #40241 üzenetére
Óriásimegagiga+++ a szemléltető ábrádhoz.
Megígérik a testvírek, hogy bármit visszakaphatsz, de pénzbeli értéke nem lesz.
Például azt mondják a végén, hogy nézd milyen szép a nap, vagy köszönjük a játékot, vagy csak azt hogy ugye milyen jól telt ez a 10 perc. Van pénzbeli értéke? Nincs, de kaptál ,,valamit”.
Tényleg a szart is meg lehet magyarázni hogy miért jó az arcra kenni, de ha kicsit gondolkodik valaki az úgy már nem ér.
Ettől még remélem hogy végre szabályozzák ezt a szegmenst is, mert ráfér. Tényleg legyen inkább 80-100 dollár/euró egy játék, plusz havonta 5-10 dollár/euró, de kapjak érte minőséget. És nem, nem ezt a minőséget amit évek óta kipréselnek magukból. -
Edgar2621
őstag
válasz
Mrdevil #40238 üzenetére
Ez lenne a nagy kegy amit gyakorol az EA: [link]
Tehát ha előfizetsz az EA access-re és július 25-augusztus 27. között legalább 15 napot játszol kapsz egy eladhatatlan TOTS lapot szeptember 3-án
Nem nevezik meg hogy milyen TOTS lap, úgyhogy bármi lehet, akár még CR is (vagy inkább Stacey). -
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi #40233 üzenetére
ezt neeeeeeeeee, még élénken bennem van az akkori eszmecserém Gercsimercsivel
Egyébként nem beszélt mindig zöldeket, lehetett vele diskurálni, persze azért elrúgta néha a pöttyöst, de üde színfolt volt. -
Edgar2621
őstag
aszongya hogy: ,,...nem mondhatjuk ki a loot boxok rendszerére, hogy ez szerencsejáték, már csak azért sem, mert a dobozokból nyitott cuccoknak nincs valódi pénzben mérhető értéke."
Így nézve tényleg normális, azt sem tudom mire megy el a pénzem, de mivel a végén olyat kapok aminek nincs pénzben mérhető értéke elfogadható a lootbox rendszer. Megáll az eszem hogy ezt az érvelést valaki ki merte mondani. Mennyibe fájhatott ez az EA-nek, nyilván megéri nekik így is. Ne akarják nekem bemagyarázni a hülyeséget, nem beszélve arról, hogy a játékmenetet nagyban befolyásoló ingame tartalmakról van szó, tehát aki többet tud költeni a játékra annak könnyebb lesz, nagyobb eséllyel nyer. De még ezt is el tudnám fogadni ha a kompetitív (E-Sport) részéből ezt kivennék, a div rivben és a wlben mindenki olyan csapattal tolná amilyennel akarja. Na akkor azt mondanám kompetitív a játék kompetitív része.
És a legnagyobb probléma az, hogy nem ez a legnagyobb probléma, a szerver problémák (lag, button delay stb), bugok és a nemlétezőimplementált DDA rendszer több fejfájást okoz most már mint a loot rendszer.
Szép új világ, most már nem a piramist kell építeni, vagy keresztes-hadjáratban részt venni, lehet beszélgetni a Fifa hibáiról -
Edgar2621
őstag
válasz
kega122312 #40202 üzenetére
Először is semmi nem ér annyit hogy tönkretegyél két joystickot, a többi pedig ahogy a mester is írta előfordul sajnos. Én annyit tennék hozzá hogy ez nem az idei részben kezdődött de ebben csúcsosodott ki.
Nyugalom, gyakorlás és ima hogy lagmentes, delay mentes, konzisztens és mindenmentes legyen a gameplay -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #40192 üzenetére
Én pár napja csakazértis módban nyomom ultimate fokozaton SB-ben a gép ellen, eddig 6 meccs 3 győzelem az arányom, de a 3 vereségből 2 nagyon csúnya volt, az egyik tegnap este egy semmilyen MLS csapat ellen, elöl NIF Ibra, aki 30 perc alatt 5 gólt fejelt, egyik sem volt közelebb 14 méternél, mindegyiknél minimum 80% sebességgel futott és mellette volt a védő. Tényleg elképesztő gólok voltak, csodákra képes a gép SB-ben, az 50 pace-szel rendelkező bronz lap például simán lefutja bármelyik játékosomat ha a gép úgy akarja.
Végtelen türelem kell ultimate fokozaton SB-ben, sok passz és csak akkor lőni ha tuti gól, mert ha sokat van a labda a gépnél abból biztosan varázsol valamit.
Kicsit olyan focis játékok Dark Souls-a az ultimate SB mód
Szóval ne akadj fenn ilyeneken, ez a része a játéknak -
Edgar2621
őstag
Látták hogy magyar vagy és mégiscsak 3 a magyar igazság
Persze igazad van, ilyen egyszer sem fordulhatna elő nemhogy háromszor ugyanazzal a személlyel, accounttal. Nem is értem a PC platformon vállalkozókat, máshol is rossz de ott aztán pokol.
Egyedül Kristóf viseli el mert ő a pokol ura -
Edgar2621
őstag
Visszaolvastam a 17 és 18-as topic végén írtak közül és nem hiszem el
ugyanazt vesszük meg évről évre, szinte ugyanazokat írtuk le akkor is, hendi és birka bíró, belenyúlás, lag, button delay.
Fejlődik ez a játék, ez a cég egyáltalán?
Nagyon érdekes olvasmány volt, mindenkinek ajánlom figyelmébe. -
Edgar2621
őstag
válasz
arpo04 #40138 üzenetére
Egyrészt igaz, másrészt a térdével valószínűleg nincs minden rendben, különben adtak volna érte ennyit nagyobb csapatok is.
A Pool tavaly ezért is hátrált ki az üzletből: [link]
Érdekes elolvasni az írást egyébként is, nagyon jól összefoglalja a térddel kapcsolatos sérüléseket, problémákat. -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #39968 üzenetére
Persze a Fifa-s énedre gondoltam én is kizárólag, más oldaladat nem ismerem, nem is ismerhetem.
De a Fifa-s aspektusod tényleg eléggé para(lelogramma) -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #39965 üzenetére
Kristóf tényleg ne haragudj meg rám, de Te mitől nem tartasz???
Kedvellek, imádlak ezekkel együtt, de azért el kell ismerned -
Edgar2621
őstag
válasz
Toguro San #39959 üzenetére
Na ebből egyedül a labda fizikán látok változást és az tetszik is, a többi mintha ugyanaz lenne, de szeretek pozitívan csalódni.
A Fifa pontról már nyilatkozott az EA vagy kivárnak?(ezt nem Neked szánom, mindenkinek)
-
Edgar2621
őstag
válasz
s0p0q0r #39946 üzenetére
Köszi a mélyenszántó elemzést
Lehet hogy akkor keresek egy olyan felállást ahol csak balszélső van
A 7-es chem nekem már oké, valahogy bepasszírozom úgy Perisicet.
Már rég játszottam Football manager játékkal, deabban meg lehetett csinálni hogy már a kezdésnél csak az egyik oldalon volt játékosod. Nem volt éppen kifizetődő úgy emlékszem, de meg lehetett csinálni. -
Edgar2621
őstag
Ha beváltod a 2000 pontot akkor automatikusan a következő WL-re regisztrál a rendszer és elvesznek a pontjaid. Ha nem játszol egy meccset sem akkor is elvesznek a pontjaid és nem indulhatsz el másik WL-en helyette. Tehát ha most beváltod és nem játszol akkor Division Rivalsben újra össze kell gyűjtened 2000 pontot és beváltanod ha újra szeretnél WL-ben vitézkedni.
Ezért érdemes jól megfontolni mikor váltja be az ember a pontjait ha csak hébe-hóba ér rá hétvégén.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest