Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
Ez valami ilyesmi lehet mint ez itt ?
-
Szigma70
addikt
20 éves , kocka, Fifázni tudó szűz fiúcskát hamarabb találsz, mint 20 éves szűz csajt.
Más:
Én idén a standard, legolcsóbbat veszem. Az EA előfizuval így is van 10 óra előjátékra lehetőség,
Ennél többet a korlátlan 3 napossal sem tudnék beletenni esténként. A pakkok, meg a loan szarok meg semmit se érnek.Jól kalkulálok?
-
Edgar2621
őstag
Jól érzem hogy még inkább casual irányba megy el a játék? Vagy eddig csak ezeket mutatta be az EA, de a játékmechanikán, szerverparkon is dolgoztak/nak? Eddig ilyen fun résznek tűnik, falon futással meg mystery ball-lal, kiváncsi vagyok hogy lesz ebből Esport játék (tudom eddig is az volt...).
-
Edgar2621
őstag
Meg vagyok nyugodva ha látják.
Akkor így írom: Guruuuuuu, gyere visszaMondjuk úgy hogy játszótárs és akkor abba sok mindent bele lehet érteni
Jövőre megpróbáljuk mi is a két szereplős felállást, hátha ki tudok szorítani én is a hétvégéken 3-4 órát és akkor a WL-ek plusz az SBC-k le lennének tudva. Ezen felül vállalni felnőtt, dolgozó emberként szerintem lehetetlen.
-
Edgar2621
őstag
Szép teljesítmény, gratulálok a srácoknak.
Gurunak pedig üzenem (ha nem olvassa) hogy várjuk vissza a topicba.Vigyázz MdewC, Francesco még rájön hogy egyedül is menne neki
Szerk.: Sainthabakukot is várjuk vissza, bár neki idő azt hiszem idő szűkében nem nagyon van lehetősége.
-
Digestive
veterán
-
dtrms
aktív tag
-
Jinxb1rd
addikt
Hát még én. Tegnap nyomtam egy matchet, folyamatosan szereltem és sose került hozzám a labda. Csóka minden cselezés nélkül kaputól kapuig ment az emberével és közben kb vagy tízszer hozzáértem a labdához. De mint a tank ment át rajtam.
Végül úgy védekeztem, hogy aggresszívabban, sárga lapokkal, mert egyszerűen a játék nem akarta, hogy megszerezzem a labdát. Nevetséges volt.
-
Szigma70
addikt
Nem tudom, csak ki akarom próbálni, tudom, hogy nem biztos, hogy megéri, ellenem sem verhetetlen soha.
Goretzka leszedi.Már SBC-z ni sincs nagyon kedvem, van 2 millám, meg a padon Lozi, Tots Kimmich a középpályára, meg Richarlison , Tots B.Silva cserének.
Lehet inkább ez lesz, azt annyi idénre. Ha így lesz, akkor a padon a fentieken kívűl még Tots Gomez is melegít
Max VVD helyett megcsinálom Maldinit, de csak, hogy a sok lapomat beletegyem -
Fifaisshit
őstag
Pirlot csak azert mert tavaly meg benne volt a jatekban es egybol icon lap ?
Tudasa alapjan az egyik legzsenialisabb trequaratista akit valaha lattam
De gyerekek egy Drogba hol icon ne mar
Ennyi erovel hol van egy Andy Muller, Basler, Roger Mila, Boban, Stam, Dida, Cafu csak igy par nev akinel mindnel jobban illik a legenda jelzoAmugy igen a penz david mert mint ahogy te is irtad az a korosztaly jatszik tobbsegben vele akik ezekre emlekeznek
De hogy Drogba legenda)))
Nala nekem meg egy Mario Jardel is inkabb hianyzik a nevsorbolMi miatt panaszkodjak ha ez a tema , had legyen velemenyem Drogba iconna avatasarol
KosziJo persze ebben benne van hogy sok jatekos nevhasznalati es stb jogaival meg kell egyezni.......
-
Bohus84
tag
Jogos! Pirlo az egyik legnagyob tanár a foci történetében. Számomra vicc, hogy nem kapott aranylabdát míg pl Kaka igen. Aki nem csak azt figyeli egy meccsen, hogy mennyi gólt lő valaki az talán észrevehette, hogy ha nála volt a labda a másik 10 nyugodt lehetett mert mindíg azt játszotta meg amit kellet. Gyilkos passzok, elegancia, mesteri játékinteligencia jellemezte. Egyik nagy kedvencem. Sajnos a játékbeli kártyája sztm nem lesz kiemelkedő, nem fogja tükrözni a valóságot. Az biztos hogy a világ egyik legjobbja volt a számomra és a legkevésbé volt elismerve a tudása mert nem volt celeb és nem lőtt 50 gólt szezononként.
-
Fifaisshit
őstag
Akkor nem vagyok vele sokkal jobban kisegitve mint Alisonnal
Narancs de gea tavaly minusz egy de lehet hogy ket gol volt meccsenkent ezt ereztem a kozepso hollandon is viszont ra nincs cash
Iden nem is probaltam De Genyat mert max 6os chemen tudna jonni annak meg sok ertelme nincs gondolom -
Fifaisshit
őstag
Egyebkent erdekes mert kiprobaltam szerintem max egy honapja a kozepsot 700ert majd utanna 600lett .......es 800ert adtam tul rajta most pedig egy milla
De amit az a lap hoz meg a tavalyi narancs de geat is tulszarnyalja
Tenyleg jo lap nagyon.......Viszont ilyen szar kapus mint a tots alisonom reg volt .....
Baby amugy jo A hollandbol ?
-
elod22
senior tag
Engine van rajta. Próbálkozzak egy ilyen felállással?
-
Csokipuding8
tag
Vágod h ez mit jelent amúgy? Komolyan, aki kicsit jobban vágja az ilyen technikai-informatikai dolgokat, az írjon már valamit
Kajak azon gondolkozok hogy fordítsam a javamra ezt a rögzített anomáliát. Lescriptelte nekem a játék a meccset? Bő 3-4 óra telt el. De ez még hagyján, de miért nem dobott ki ut-ből? Bármikor kiléptem eddig, mindig az fogadott h bocsi de megszakadt a kapcsolat bla... Ami egyértelmű, mivel a net lekapcsolódik amikor kikapcsolod a konzolt. Szóval... mi a pöcsöm történt?
Olyan mintha azt bizonyítaná, h bele van piszkálva a meccsekbe. Konkrétan van egy algoritmus, ami "rásegít" a játékmenetre. És mi ezt érzékeljük mindig... mikor/hogy/hol/mennyire segít ki, és ezáltal mennyire kúrja el a gameplayt. Egy hasonlattal élve, olyan mint a vasember páncél tony nélkül.... megy, megcsinál dolgokat, de tonyval benne válik teljessé és emberibbé.
Na most nem tudom, hogy technikailag ez lehetséges e...létezik ilyen?
Mdewc szted miért nem írtam semmit a videóhoz?
direkt kérdezni akartam először, kielemezni veletek. Kérlek, aki átsiklott felette esdig, nézzetek már rá, meg értelmezzétek amit írtam, azaz segítsetek megnyerni a pert a zié ellen
-
Edgar2621
őstag
Ilyenkor elgondolkodok hogy egy ilyen srác át tudja ezt így gondolni és elő tudja adni, akkor az EA jól fizetett emberei mi a lófüttyöt csinálnak. Mert direkt ilyet kitalálni öngól(ennyire az EA sem maga ellensége), tehát a gondolatmenetükben van a gond. Tudom erről már volt szó, de hogy a szerverhez való közelség döntse el ki nyer, vagy azért legyen lag mert az ellenfélnél éppen a 16 tagú családból 15-en neteznek és még letöltés is megy a háttérben... Hányszor írtam én is az ellenfeleknek azt kérve hogy rossz net kapcsolattal ne játszanak inkább pvp-t. A legtöbben vissza is írtak hogy sorry, de gondolom indították is a következő meccset. Őszintén engem nem érdekelnek az EA kifogásai, szolgáltatást nyújtanak, fizetek érte úgyhogy elvárom, hogy megoldják a problémákat. Nehogy már a usernek kelljen matekoznia mikor játszon, hogy állítsa be a routert stb. Oldják meg, nekem mindegy hogyan, adjanak ki felhasználói kézikönyvet beállításokkal, legyen P2P, több szerver mit tudom én micsoda. Oldják meg.
-
Szigma70
addikt
En meg kinyitottam a rewardokat.
Pikk ből Bruno Fernandes, Mendes, lehetett volna rosszabb is. Pakkokból
2 Tots, az első egy 88as akárki, a második peeeedddiigTots, brazil, porto, cb...
Felipe
Bazd+
Elhittem az 500K-t
Pelé t, vagy Gulitot csináljam meg? És ki helyett? Gomez vagy Eriksen?
Vagy Maldinit azt annyi -
Szigma70
addikt
De ez nem igaz, hogy aki nem költ, annak nem fáj, mert azok ellen is kell játszani akik költenek, és kapnak is érte valamit.
Így ez belenyúlás, és esély egyenlőtlenség egy EaSport játékban.És mi az, hogy nem kapsz a pénzedért semmit?
Játékbani hivalatos fizető eszközt kapsz, amiért olyan, amilyen, lutri, de akkor is tovább adható, értékesíthető dolgokat kapsz -
-
Edgar2621
őstag
aszongya hogy: ,,...nem mondhatjuk ki a loot boxok rendszerére, hogy ez szerencsejáték, már csak azért sem, mert a dobozokból nyitott cuccoknak nincs valódi pénzben mérhető értéke."
Így nézve tényleg normális, azt sem tudom mire megy el a pénzem, de mivel a végén olyat kapok aminek nincs pénzben mérhető értéke elfogadható a lootbox rendszer. Megáll az eszem hogy ezt az érvelést valaki ki merte mondani. Mennyibe fájhatott ez az EA-nek, nyilván megéri nekik így is. Ne akarják nekem bemagyarázni a hülyeséget, nem beszélve arról, hogy a játékmenetet nagyban befolyásoló ingame tartalmakról van szó, tehát aki többet tud költeni a játékra annak könnyebb lesz, nagyobb eséllyel nyer. De még ezt is el tudnám fogadni ha a kompetitív (E-Sport) részéből ezt kivennék, a div rivben és a wlben mindenki olyan csapattal tolná amilyennel akarja. Na akkor azt mondanám kompetitív a játék kompetitív része.
És a legnagyobb probléma az, hogy nem ez a legnagyobb probléma, a szerver problémák (lag, button delay stb), bugok és a nemlétezőimplementált DDA rendszer több fejfájást okoz most már mint a loot rendszer.
Szép új világ, most már nem a piramist kell építeni, vagy keresztes-hadjáratban részt venni, lehet beszélgetni a Fifa hibáiról -
törölt tag
Én nem bánom.
A pay-to-win mivolta miatt vagyok ellene, de ha nem szerencsén alapuló rendszer lenne, hanem garantált lapokat lehetne pénzért venni, számomra az még rosszabb lenne.Az meg a szülők felelőssége, hogy engedik-e a gyereknek használni a bankkártyát. Ha nem, akkor nem lesznek pakkfüggők.
-
sz_abika
addikt
Angol hülyék, hülye angolok...
Más : megapackbol jött, player pick 75-80. Kinyitom, lila Wheeler benne, de NEM PICKELTEM, ki léptem webappbol, hogy megnezzem hogy amelyik megvan, eladhato e. Igen, az, 13500coin bent. Visszamegyek főoldalra az unassignedba... Eltűnt a lila lap, egy görög ligas valakit laptam helyette, de a többi 3 ugyanaz.
EZ MI A TOSZ MÁR?
-
elod22
senior tag
Sokszor nem is tudja az ember, hogy hol keresse a hibát. Néha érzem, hogy talán nem elég jó védekezésben a középpályám, másik meccsen pedig megesznek bárkit, aki szembejön. Úgy nézem Gullit lenne az én emberem, de kb. októberig kéne gyűjtsek rá.
Talán erre még futná. TOTS Nainggolant próbálta valaki?
-
elod22
senior tag
Hát azért nem egy Firmino vagy Willian egyik se.
Seedorfnál 94 az interception, 87 a strenght, a fejpárbajoknál gyengus, de azon kívül szinte mindenben jó és mivel nagy kedvenc volt sokkal étvezetesebb játszani vele.
Veronnál is 93-as az interception, ő már a fejpárbajokat is nagy százalékban nyeri és ami nekem nagyon fontos, hogy mindkettő nagyon jól lő távolról. Ezért vagyok dilemmában, mert Vieira védekezésben biztos előrelépés, de támadásban gyengébb mindkettőnél.
S ha nagyon nem bírom a nyomást és kell egy jól védekező ember, olyankor behozom FB David Luizt valamelyikük helyére. -
elod22
senior tag
Az a helyzet hogy igazából mindenkivel meg vagyok elégedve. Alisson volt gyengécske egy ideig, de mostanában egész jó meccseket hoz le. Ezen a csapaton hol tudnék fejleszteni? Veron, Sanchez és Aurier eladható csak. Esetleg egy 92-es Maldini, bár nem tudom mennyire lenne előrelépés, azon kívül hogy Milan legenda
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest