Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
Bohus84 #40697 üzenetére
Csatlakozok, nagyon élvezhető meccsek voltak, a feszültség érezhető volt minden pillanatban.
A jóslatom csak részben jött be, mondhatni 1%-ban, mert azt mondtam hogy 99% az esélye az Xbox ágnak a győzelemre. Az egész torna alapján megérdemelte Mo, nagyon jól tolta, tetszett a játéka.
Az viszont bejött hogy meg fognak remegni a kezek, mert Tekkz (egyébként rá gondoltam) nem tudta kezelni a nyomást, egész évben egyértelműen a legjobb volt, de a döntőben egyértelműen mentális okok miatt nem jött ki belőle a bajnok forma. Sajnálom a srácot mert amit idén letett az asztalra nem mindennapi, jövőre majd tanul ebből és ott lesz a végső sikerre esélyesek között.És még egy valamiben csatlakozok: hol a Tots lapom???
-
Szigma70
addikt
válasz
Bohus84 #40681 üzenetére
Feltettél egy kérdést az eredeti postban, ami az akkor több mint egymilliós lapra vonatkozott.
Válaszoltam rá.Ha neked megérte, akkor jó
Csak azért ennyi ez a lap, mert Pogba, nézd a mostani Hazard lapot, sokkal jobb és a fele.
És igen, tartom azt is, hogy az életben is csak a hype-ból él 2 éve. Vannak jó meccsei, de semmi kimagasló.
Ettől még lehet valakinek a kedvence, ezt tiszteletben tartom, de akkor sem ért az a lap annyit, akkor
-
-
Yodamest
veterán
válasz
Bohus84 #36991 üzenetére
Na pont ugyan ez volt nekem is a gondom, csak SBC-be való pirosak jöttek egész megjelenés óta. Most a legutóbb ultimátumot adtam a játéknak, gold2-rewardból mondtam ha nem jön senki akit érdemes beépíteni bármilyen csapatba akkor kukázom az egészet mert vicc....
Végül folytattam a játékot, mert Tellest és Da Costát sikerült player pickből kiszedni, így végül elégedett voltam, de nagyon közel álltam már a feladáshoz.
Ez a luckra alapuló rendszer nagy probléma egyébként is a játékban. Ennek valahogy úgy kellene működnie, mint ahogyan pl. a WOW-ban az insták utáni loot vagy a Monster Hunterben a szörny leölések utáni nyersanyagszerzés. Ezek elég kiszámítható lootok és annak lesz több, jobb aki többet játszik, nem annak akinek hatalmas mákja van és egy nyitásra kap egy olyan játékost, akiért tegyük fel a másik EGÉSZ ÉVBEN gürizik. A jutalomnak a befektetett idő és tudás arányában kellene megszületnie, fixen, random faktor nélkül.
-
-
Readonly2
tag
válasz
Bohus84 #29860 üzenetére
Ebben a felállásban nincs helye Seedorfnak. Nálam 200+ meccse van és cm-ben jó , cdmben és camban is kevés . Camban nekem bejön Bergkamp. Nem top kategória , de elég jól passzol és jól is fejez be . Ő nálam 141 meccs és 70 gól csak online. ( nem vagyok nagy szám WL Gold 3 , dr div 5-4 inkább 5)
-
arpo04
őstag
válasz
Bohus84 #26703 üzenetére
Ok igy vilagos
Werner nalam marksman es jobban fejel de meg az se ugyan az a szint. Cselezesei pedig... ugyan az. Lewanif lapja volt sokaig, 0,9 gol/meccs. Werner 87 lapja ezt meg se kozeliti. Kb 0,5-0,6 az arany.
+1 stat miatt szerintem 93 Lewa nem eri meg azt a toblet koltseget. 92-es most 165-175 kozott lehet venni. -
arpo04
őstag
válasz
Bohus84 #26700 üzenetére
Beadasoknal gyenge Lewa? Mind a ketto meg van es Werner elonyere egy dolog irhato... gyors. De a tobbi statban meg se kozeliti. Tojeletesen erkezik a beadasokra es jol is fejel, szabadrugasai, lovesei is jobbak. Ha mindenaron gyors jatekost akarsz oje, de kulonben a lengyel jobb valasztas.
-
Z'Z"
őstag
-
Garsza
veterán
válasz
Bohus84 #8184 üzenetére
Benatia. De nálam Shadow -val szerepel.
Hát emberek ez a Kluivert kegyetlen OP ST. Fossa a gólokat. Jól helyezkedik, nem bírják elnyomni, meglehet vele tartani még jön valaki akinek leteszi, jók a passzai, most már a fejét is meg bírom találni. Már abban sem vagyok biztos, hogy Ronaldo előrelépés volna hozzá képest.
-
Lori82
senior tag
válasz
Bohus84 #7986 üzenetére
Baromi drága.Én is PC-n csinálom 780 k-t ír a futbin,de szerintem már 850 -be benne van+ még vennem kell egy Diego costát és egy Hummelst az utolsó SBC-hez. Az még 85-90 k.Megvárom az esti nyitásokat,hátha lejebb megy kicsit az áruk.Olcsóbb lett volna,csak belefutottam a pofonba azzal,hogy nincs Busquets a piacon.Csak speciál van és az egyikhez nagyon fontos lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Autós topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest