Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
Gaborz1 #38238 üzenetére
Csak Bundesben utazom az elejétől, egyetlenegy, EGYETLEN eladhatatlan TOTS lapom van a garantált Bundesliga TOTS Sbc-ből, Halstenberg. Játszatom meg minden, de hogy lehet egy ekkora rohadvány rendszer, hogy újra megkaphatom. Még egy szerencsétlen Kampl is jobb lett volna, már csak az érzés miatt is 😤
-
-
-
sz_abika
addikt
válasz
Gaborz1 #37258 üzenetére
12/8bol ugy hoztam össze 27/14et, hogy volt egy 7 meccses gyozelmi sorozatom kozte. Elkepesztoen nulla a vedelmem, nem is ertem mi történt.
Lehet Aouar miatt megboritom az egész csapatot, ennel rosszabb nem lehet semmi se. Delpiero meg utolsó esélye lesz ez a heti napkozbeni Rivals. Ha nem brillirozik, megy a Ballack ikonba. -
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Gaborz1 #25348 üzenetére
Egy picit drágább, mint a legolcsóbb 87-es lapok, de ha van hozzá alap, akkor nem rossz. Tényleg SBC töltelék vagy aki dán az biztos szívesen használja.
Van aki rajtam kívül Suso-t fogja kiváltani a swap-ból? 87-es IF lap, ikon sbc-be kiváló.
Amúgy most CDM-ben tesztelem Petit új lapját, sajnos csak kölcsönben, de nagyon ott van! Ha H/H helyett M/H lenne dobna rajta, de így is komoly. Kíváncsi vagyok holnap ki jön. Én amúgy őt vártam, az egyik jelöltem ő. Sajnos idén nem lesz az, mint tavaly, hogy megcsináltam Vieira majd Gullit SBC-jét is kb. májusra...
Jelölt lenne még Vieira is, de ő tuti legalább 2 ikonos. Socrates meg drágább lesz, mint Petit.
Arra leszek kíváncsi, hogy akikből már volt korábban SBC velük mi lesz, mert nekem ott van Raúl.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Okos Otthon / Smart Home
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest