Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz bLaCkDoGoNe #4665 üzenetére

Nem vagyok naiv, mert van alapja, de szerintem a véglegekig gonosz állam is eltúlzott álláspont. Evil Sam bácsi se hord cipőt, mert nem tudja felhúzni a patáira, miközben reggel-este ártatlan gyerekek előtt kismacskákat folyt meg . . . követ el minden állam mocskos dolgokat, ezt lehetne sorolni napokig. De itt egy olyan szituációról beszélünk, amikor egy egész állam szűnik meg, és egyetlen fonál tartja csak a felszínen, egy cérnaszál választja el a történelemkönyvekben a múlt időtől: az a pár tízezer ember, akik a vaultokban élnek. Nem hiszem, hogy a klónozós, 1 nő vs 999 férfi (mert ilyen is volt :D szegény . . . ) meg a hasonló kísérletek ilyen helyzetben - még akár a nagyon-nagyon gonosz állam szempontjából nézve is - megengedhetőek vagy logikusak lennének. Persze tudom, hogy ez csak egy játék, csak ötletként vetettem fel ezt a két gondolatot.

Bár tény, hogy a Fallout világába belepasszol egy ilyen "beteges" állam, az egész játéknak van egy nagyon fura, fogalmam sincs minek nevezhető morbid humora.

Legjobban egyébként az üzeneteket szeretem, amelyek a háború idején születtek. Félelmetes olvasni némelyiket, van hangfelvétel, ahol hallatszanak a becsapódások, meg leírások a háború első napjairól . . . ezek mind nagyon komolyak, hátborzongatóak. A Metro2033 könyvben is volt egy ilyen rész, amikor egy jegyszedő fülkébe szorult csaj utolsó napjait leírta a falakra tollal, brrr . . .

Új hozzászólás Aktív témák